60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada benim kolestrol ve şeker değerlerim sınırda ve ben sinirdeeeee.....
1,5 aydırki diyet yaptığım halde böyleyse demek yapmayınca nasıldı..arkadaşlar yaşlarnıyorum herhalde ben...herşeye daha da çok dikkat etmem lazım

evet canım burası en güzel diyetisyen herkes bilinçli...o iğrenç kadına sorsam eminim bizim bildiklerimizi bilmiyordur..örnek yeşil çay demeedi bile..bilse kendi zayıf olurdu zaten...kelin ilacı olsa başına sürer...

hııı aslında iyi fikir.ama gögüs değil kemiksiz but var.bol sebzeli tavuk sote,pirinç pilavı,mercimek çorbası,ayran,salata,birde fırında patates yaparım diye düşünüyorum.bunuda çocuklar için yemezlerse yemek eğer.karnı yarıkta yapabilirim ama zaman alır diye kokuyorum.saatlerce bekletmek olmaz....:44::44:
aslında tatlım da var ama uygun olurmu bilmiyorum sütlaç.

Son düzenleme:
ebrulicim çok geçmiş olsun. tam bir talihsizlik yaşamışsın. kadın pazarlamacı çıkmış. canım yaşın genç senin değerler sınırda çıktığına göre artık çok ama çok dikkat etmelisin tatlıyı 4-5 ay yemesen şeker kullanmasan değerler düşer tam sınırda dedin yakalanmadan kurtulursun ama sakın bozma. çünkü artık kilodan önce şeker kolestrol durumu çıkmış. şeker hastalığına yakalanmaman lazım allah göstermesin daha çok gençsin bebek istiyorsun. artık sağlıklı beslenme şekerden tatlıdan uzak durma kilo içiin değil sağlığın için gerekli canım. diyeti bozsan bile tatlıdan şekerden uzak dur ve diyette olmasan bile spor yap yürü faal ol çünkü spor şekeri düşürüyor canım. gerçi 1 aydır diyettesin dediğin gibi ve buna rağmen böyleyse demekki daha önce daha yüksekti sonra düştü. bu gelişşme güzel aslında demekki böyle devam edersen dahada düşecek canım

evet yaaa....yani kel kalmış ondan verememiş kilolarını ilaçla olacak işmi..

ya işte kayınvalideye gidince oluyo öle kızarmada 2 çatal aldım yahuuuama doğrusun canım bugün ufakta olsa kaçamak yok

canım yorumların için sağol..dikkat kendine kendine şifayı kaparsan üstünden atamazsın....afiyet olsun yediklerin

kuzucuk zaten gostun istediğide bu ne yersen iyi kötü yazacaksın saatiyle ona göre hazırlayacak zaten. yoksa diyet şeklinde beslenme istemiyor zaten

kızlar ben dün akşam ne yaptım hemen söliyim

yatmadan 1 kayısıyı 2 ye böldüm, su bardağına koyup üstüne su ekledim, sbaaha kadar bekledi öyle
özünü bırakmış kayısı, ben de onu içtim sabah aç karna, kayısıyı da yedim tabee

ama bunu akşam da yapmıştım ssat 10 gibi, 2 saat beklemişti kayısı,o suyu da içtim

hem gece yatmadan hem sabah kaklınca tuvalete çıktım ama

tabi bunda yediklerimin etkisi var mı bilmiyorum o kadar şey bünyeme fazla geldiği için mi çıktım yoksa kayısının faydası mı bilemicem ama bi zararı olacağını sanmıyorum

aynı şşey incirle de yapılabiliyomuş da ben denemedim onu

canım yorumların için sağol..dikkat kendine kendine şifayı kaparsan üstünden atamazsın....afiyet olsun yediklerin

sağol canım
sen de dikkat et artık, hatayın yemekleri meşhur tabe
artık daha dikkatli beslen

bide kolseterole enginr ve yürüyüş çok faydalı, tavsiye ederim :)

kuzucuk zaten gostun istediğide bu ne yersen iyi kötü yazacaksın saatiyle ona göre hazırlayacak zaten. yoksa diyet şeklinde beslenme istemiyor zaten

tamam fıstıkım, ben yoolayım gosta
kaçamaklarımı da yazayım
ama şu son 3 günü değil, onlar benim normalim değil çünkü

evet canım karbonhidrat ağırlıklı yufkanın biraz daha kalınının tavuk suyuyla haşlanmasından yapılıyor.bütün ekmek haklarım ve et haklarım bittii

akşa ekmeksiz ve bol saatalı bir akşam yemeğiyemeyi planlıyorum

zaten şimdi ki ara öğünümü de yedim

bir dilim kepekli ekmek
6 çilek
veyeşil çayyy

akşamada ekmeksiz geçirirsem toplarım hrehalde

[

Son düzenleme:
neruş kuzusu mesajımı görmediinmi. abine sorsana yağlar eridikçe göğüslerde gidiyor acep başka göğüs için yapılabilecek egzersiz varmıymış yoksa bu kadarmıymış. bazı göğüs kaslarını çalıştırıyor bu egzersizler ama acaba hepsini çalıştırıyormu. bazılarını çalıştırıp bazılarını çalıştırmamazlık etmeyelim
sor bakem abine daha başka göğüs egzersizleri varmıymış

nugiş hala yok uyudu kaldı galiba ilaçların etkisinden
inşallah kötü bişey yoktur

annem üzüldü baya bi...ama zararın neresinden dönersek kar

evet yaaa....yani kel kalmış ondan verememiş kilolarını ilaçla olacak işmi..

Tamam hugoccukcuğumm, linki gönderdiğimde işte sana yazdığım hareketleri yapmamızın daha iyi olacağını söyledi ama sorayımmm başka neler varmışş:13:

hımm kemiksiz tavuk butsaa bence de güzel bir sebzeli sotee şöyle mantarlı taze kırmızı biberli falan nefiss olurrr yanına prinç pilavııı çocuklara fırında patatessss güzel bir salata ayran mercimek çorbası bence süperrrr sütlaç da olur tabii üzerine de biraz cevzi döver tarçın koyar süslersinnn misler gibi olurrr

hımm evett aynı antepte de öylee derlerrrrrr ye ye bişey olmazz çekmiştir o yağııı nereye çekti acabaaaa

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmbence de akşama bollll salata sebzeee yooorttt

aynen ebrulicim zararın neresinden dönersen iyi. peki o 850 lira tutan test ne testiymiş ne işe yarıyormuş. aslında bu o diyetisyenin değil hastanenin suçu. öylelerine müsade etmeyeceksin. bu ne ya ilaç tavsiye ediyo yok bilmem ne kadarlk test filan sana kaça patlayacak bu. valla en ünlü diyetisyene gitsen zaten bu kadar ücter alır heralde. ayıp ayıp

işler bitit ççok yoruldum. pilates yapacaktım ama çok yorgunum akşam yemekten sonra yapacağım artık.

1 adet havuç,1 adet portakal,,
akşamada misafirim 1 büyük 2 çocuktu.ama şimdi5 büyük 4 çocuk oldu..işten çıkınca yetiştirebilirim inşallah...:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…