üzüldüm eebrulicim insan bi hevesle gidiyo dimi işi hallolmayınca ister istemez moralimiz bozuluyo.hiç değilse test sonuçların elinde göster bakalım kadın doğum doktoruna ne diyecek madem verdiği diyette aynısıysa yapıyosun zaten sen yine devam et canım sen tabi sonuçlarında önemli bu arada inşallah her şey normaldir.
canım üzülme en azından diyetisyenin faydası olmadıysada en azından kan tahlillerin kadın doğuma gitmen gerektiğini gösterdi.git bir baksınlar tahlillerine...bende dün gittim diyetisyene benimkide beni hayal kırıklığına uğrattı...benim diyetisyenimi görsen bir deri bir kemikti..burası en güzel diyetisyen sen bizlerle bu yola devam et eminim mükafatını göreceğiz.. devam hep beraber:13::13:.üzülme yavaş yavaş.sakın ilaç felan alma zaten alınacak kadarda değil çok pahallıymış ya.nasıl doktor ilaç öneriyor...
ben pek mutfaktan anlamam ama tavuk gögüsse şöyle soslu sote yapıp yanına beğendi ve pilav ana menün olabilir,elma dilim patates ve salata...çorbaya da sen karar ver:)
tatlı da hafif irmikli sütlü tatlı yapıp üzerine çikolata sos ya da derin dondurucuda meyve falan varsa meuveli sos da hazırlayabilirsin
bu arada benim kolestrol ve şeker değerlerim sınırda ve ben sinirdeeeee.....
1,5 aydırki diyet yaptığım halde böyleyse demek yapmayınca nasıldı..arkadaşlar yaşlarnıyorum herhalde ben...herşeye daha da çok dikkat etmem lazım
evet canım burası en güzel diyetisyen herkes bilinçli...o iğrenç kadına sorsam eminim bizim bildiklerimizi bilmiyordur..örnek yeşil çay demeedi bile..bilse kendi zayıf olurdu zaten...kelin ilacı olsa başına sürer...
canım cevap vermeden geçmeyeyim hemen:)önce makarna salata gayet idealmiş ,bamyaya da ok ama sonrasında birşeyler yanlış mı ne:) ne olursa olsun kızartmadan uzak durmaya çalış canım ama kendini çay da tutmuş olman gayet güzel kızardım walla bu nasıl diyet diye helvada tatlı hakkın çoktan bitmiş ki bu gün dengelemeye çalış yediklerini
canım üzülme, malesef sen de şanssızlık yaşamışsın diyetisyen konusunda
bu konuda en şanslımız hugo wallahi
başka bi diyetisyene gitme imkanın yok mu acaba, bide başkasını denesen, tek seferde pes etmesen
bide yani kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş, o neymiş hakkaten öyle
kızlar bu arada hepinize merhabalaaaaarrr
ben sabahtan beri giremedim
evdeyim
dün üşüdüm baya bi, böbreklerim ağrıyo sabahtır(
sabah 10:30 gibi yaptım kahvaltımı nesfştle
öncesinde de 1 bardak portakal- greyfurt suyu içtim
ara olarak 2 kayısı yemiştim
sonra ama ağrıma rağmen 53dk koşu bandına bindim,nabzıma da dikkat etmeye çalıştım walla :))
öğle yemeği olarak da
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane lahana sarması
3 yk yooort
1 dilim denge ekmek
canım çok geçmiş olsun, bi an önce düzelir inşallah kuzucuğun
evet fıstıkım ya
bu aralar sapıttı iyice hepsi
bide benim kociş 2 gündür yoktu, dün geldi akşam, ben de ona tatlı almıştım kendimde yedim sora
aman dedim bi akşam saldım çayıra olsun, yarın tekrar başlarım, o da sevindi ben de yanında yiyince, son 3 gündür malesef kaçırdım ama bugün tuttum tabe ipin ucunu
canım gost benden mesaj bekliyo ama ben yediklerimi düzene oturtamadığım için yazmadım
sence farazi olarak yazsam göndersem olur mu
yani normal beslendiğim günlerden örnek menülerimi yazsam
sabah şunu veya bunu
öğleyin de genelde bu şekilde besleniyorum gibi
ne dersin?
canım yorumların için sağol..dikkat kendine kendine şifayı kaparsan üstünden atamazsın....afiyet olsun yediklerin
kuzucuk zaten gostun istediğide bune yersen iyi kötü yazacaksın saatiyle ona göre hazırlayacak zaten. yoksa diyet şeklinde beslenme istemiyor zaten
Hımmmmmmm tavuk nasılkiii but mu kuşabışı nasıl bir tavuk aceeebaaaa:26: yanına salata yap bikere yayla çorbasıııı ya da mercimekkk tavuğun da şekline şemaline göre bişeyler düşünelimmmm
ohhhh misss hugonun miss eviiii güle güle kirletin canımmm
kaçta yürüdün bebişimmmm nabzın kaçtaydıııııı
ben sana yazmıştıııım görmedin miiiiiiiiineyse ki küçüküş köftelerçok tırmalamazzz ama yeme bence bidaha yağ oluyo kızartılıncaaa bi defalık olmuş artıkkk. Ben de gaziantepliyim ama 10 yıldır istanbulda yaşıyorum lise bitene kadar antepteydim zaten bu sağlıklı beslenme işi antepte olsam daha zor olurdu gerçi maşallah ailem de sağlıklı besleniyor ama olsunnn
hııı yazmışmıydın görmedim pardonn.bir daha olmayacak.ama çok seviyorum...görünce çok mutlu oldum herkes 5-6 tane alıyordu ben 3 tane aldım korkumdann...urfa yemekleride pek sağlıklı değil ama ben sağlıklısını yemeye çalışıyorum.mesela burad zeytin yağlı sarmaya 3-4 kapçe yağ koyuyorlar çeker kalmaz diyiyorlar.anlamadığım çekerde nereye sonuçta içine çkiyor..
Canım pişman olmak çözüm değilll telafi edebilirsinnn ve bir daha yemezsin olur biterrr tavuklu akıtma ne tam olarak bilmiyorummantıgibi bişey miiii:26::26: eğer karbonhidrat ağırlıklı bişeyse akşam boll salata sebze yemeği yoğurt yee ve dengeleee aralarda da meyveni yemeni ihmal etmeee
ben sana yazmıştıııım görmedin miiiiiiiiineyse ki küçüküş köftelerçok tırmalamazzz ama yeme bence bidaha yağ oluyo kızartılıncaaa bi defalık olmuş artıkkk. Ben de gaziantepliyim ama 10 yıldır istanbulda yaşıyorum lise bitene kadar antepteydim zaten bu sağlıklı beslenme işi antepte olsam daha zor olurdu gerçi maşallah ailem de sağlıklı besleniyor ama olsunnn
hııı yazmışmıydın görmedim pardonn.bir daha olmayacak.ama çok seviyorum...görünce çok mutlu oldum herkes 5-6 tane alıyordu ben 3 tane aldım korkumdann...urfa yemekleride pek sağlıklı değil ama ben sağlıklısını yemeye çalışıyorum.mesela burad zeytin yağlı sarmaya 3-4 kapçe yağ koyuyorlar çeker kalmaz diyiyorlar.anlamadığım çekerde nereye sonuçta içine çkiyor..
ebrulicim çok geçmiş olsun. tam bir talihsizlik yaşamışsın. kadın pazarlamacı çıkmış. canım yaşın genç senin değerler sınırda çıktığına göre artık çok ama çok dikkat etmelisin tatlıyı 4-5 ay yemesen şeker kullanmasan değerler düşer tam sınırda dedin yakalanmadan kurtulursun ama sakın bozma. çünkü artık kilodan önce şeker kolestrol durumu çıkmış. şeker hastalığına yakalanmaman lazım allah göstermesin daha çok gençsin bebek istiyorsun. artık sağlıklı beslenme şekerden tatlıdan uzak durma kilo içiin değil sağlığın için gerekli canım. diyeti bozsan bile tatlıdan şekerden uzak dur ve diyette olmasan bile spor yap yürü faal ol çünkü spor şekeri düşürüyor canım. gerçi 1 aydır diyettesin dediğin gibi ve buna rağmen böyleyse demekki daha önce daha yüksekti sonra düştü. bu gelişşme güzel aslında demekki böyle devam edersen dahada düşecek canım
evet yaaa....yani kel kalmış ondan verememiş kilolarını ilaçla olacak işmi..
neruşcan abine sorsana göğüs için başka egzersizler varmıymış ya. yağlar erdikçe onlarda gidiyo şöyle kaldırmak sıkılaştırmak için. bizimkiler yeterli olurmuymuş yoksa başkadamı yapalım
hııı aslında iyi fikir.ama gögüs değil kemiksiz but var.bol sebzeli tavuk sote,pirinç pilavı,mercimek çorbası,ayran,salata,birde fırında patates yaparım diye düşünüyorum.bunuda çocuklar için yemezlerse yemek eğer.karnı yarıkta yapabilirim ama zaman alır diye kokuyorum.saatlerce bekletmek olmaz....:44::44:
aslında tatlım da var ama uygun olurmu bilmiyorum sütlaç.
evet canım karbonhidrat ağırlıklı yufkanın biraz daha kalınının tavuk suyuyla haşlanmasından yapılıyor.bütün ekmek haklarım ve et haklarım bittii
akşa ekmeksiz ve bol saatalı bir akşam yemeğiyemeyi planlıyorum
zaten şimdi ki ara öğünümü de yedim
bir dilim kepekli ekmek
6 çilek
veyeşil çayyy
akşamada ekmeksiz geçirirsem toplarım hrehalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?