Tamam hugoccukcuğumm, linki gönderdiğimde işte sana yazdığım hareketleri yapmamızın daha iyi olacağını söyledi ama sorayımmm başka neler varmışş:13:
hımm kemiksiz tavuk butsaa bence de güzel bir sebzeli sotee şöyle mantarlı taze kırmızı biberli falan nefiss olurrr yanına prinç pilavııı çocuklara fırında patatessss güzel bir salata ayran mercimek çorbası bence süperrrrsütlaç da olur tabii üzerine de biraz cevzi döver tarçın koyar süslersinnn misler gibi olurrr
olur değilmii.. teşekkür ederim mantar yok evde gerisi var giderken manavdan alırım artık.teşekkür ederim...
hımm evett aynı antepte de öylee derlerrrrrr ye ye bişey olmazz çekmiştir o yağııı nereye çekti acabaaaa
çekiyor içine bizimde miğde çekiyor sonra dolmalık gibi oluyoruz işte..
aynen ebrulicim zararın neresinden dönersen iyi. Peki o 850 lira tutan test ne testiymiş ne işe yarıyormuş. Aslında bu o diyetisyenin değil hastanenin suçu. öylelerine müsade etmeyeceksin. Bu ne ya ilaç tavsiye ediyo yok bilmem ne kadarlk test filan sana kaça patlayacak bu. Valla en ünlü diyetisyene gitsen zaten bu kadar ücter alır heralde. Ayıp ayıp
selam arkadaşlar...hastaneden şimdi geldim......
iğrençti...çok kötüydü..istediğim ve beklediğim gibi değildi...
endokroloji doktoruna girdim o benden test istedi reglimin 3.günü yaptırmam gerekiyormuş....
sonra diyetisyene gittim oda bende testleri hemen bugün yaptırmamı istedi...tekrar endokroloji doktoruna çıktım ve testleri bugün yaptırmam lazım dedim...tavır yaptı adam ama benim ne suçum diyetisyen öle dedi...sonra tam kan yaptırdım...sonuçlar tam olarak ne çıktı bilmiyorum çünkü diyetiyen bu sonuçları kadın doğum uzmanına göstermemi istedi.
evet gelelim diyet uzmanına ben hayatımda böyle şeyle karşılaşmadım..kız benim 2 katım şişman kendine hayrı yok bana nasıl olsun..ayrıca bana verdiği dyet 5 kuruş etmez..zeten ben onları yapıyorum ve üzerine yeşil çay ve su içiyorum..kendi bunlarıda söylemedi.ve en kötüsü bana ilaç tavsiye etti birilaç var dediş spordan 1 saat önce alıyorsun vucuttaki kan dolaşımını hızlandırıp yağ yaktırıyor dedi...birde 840 milyona avrupa yapılan bir test var dedi ben türekiyedeki temsilcisiyim dedi.ondan yaptırırz ilerdeki zamanlarda dedi..birde kredi kartına taksitle dediiiiiiiiii...inanmıyorum ya...
iş çıkışı kadın doğum doktoruma gidicem değerlerimi gösterecem bakalım ne diyecek
nugiş hala yok uyudu kaldı galiba ilaçların etkisinden
inşallah kötü bişey yoktur
[/B]
geçmiş olsun canım
bunun adı resmen soygunculuk
geldim ama ilaç galiba sürekli beni böyle yapacak uyutacak galiba ama tek iyileştirsinde gerisi öenmli değil ama yarın sabah yarısını akşam diğer yarını içip ertesi günüde akşamı tam atıcam gündüz kullanmıyacağım akşama çeviricem hapı
grip ilacımı nugya ?
canım hangi besinlerin kilo yaptığını bulan bir kan testiyyyymişşşşşşşşşşş.
Artisler yaptırıyorya..bence kendide yaptırmalı bu testten ve sonrada kendine uygulamalı...bakışlarımdan anlamıştır inşallah..anlatmak istediğimi
nihayet geldi topiciğin neşesi. famirde olaydı tam olurdu ama o sunumunu halletsin gelsin gerisi önemli değil. nasılsa gelir
nihayet geldi topiciğin neşesi. famirde olaydı tam olurdu ama o sunumunu halletsin gelsin gerisi önemli değil. nasılsa gelir
Kızlaaaaaaaaaaar napıyosunuzzzzzz:79::79::79::79::79:
fambııııkkk çalışkan fambıkkkım sunumuna çalışıyodurrrr nugim de gelmişş hoşgelmişşşşşhugocuk bitirmiş işleri ohh maşallahhhhhh ben de yemeğimi yedikten sonra bugün evde pek işim olmadığından biraz internette bişeyler araştırdım hugocuğun sabah söylediği sayfalardaki başarı hikayelerini okudummm daha bi gaza geldimmmm şimdi biraz çıkıpp sebze falan bişeyler alayım diyorummmm ama önce bi ara öğün yapayımmmm
1 armut 1 de hurma yerim sanırımmmbi de sade nezcafe içesim var çokkk nadir içiyorummmm armut yemem de 2 hurmayla sade nescafe içerim belkiiiiiii:86::86:
ah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hügocuğum sağol tatlımmmmmmmm,pazartesi ancak görüşebilirzzzzzbende sizi özledim vallaaaaaaaaaaa
ben çıkıyorum yavaş yavaş,bana dua edin e mi canişlerrrrrrrrrrrrrrr
az önce
1/2 kepekli sandviç ekmeği
1/2 kk light beyaz peynir yedimmmmmmmmm
iyi tatiller hepinişzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamarat neruşummmmmmmmmmmmm kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnn sana daşu tickerını değiştir artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kızlaaaaaaaaaaar napıyosunuzzzzzz:79::79::79::79::79:
fambııııkkk çalışkan fambıkkkım sunumuna çalışıyodurrrr nugim de gelmişş hoşgelmişşşşşhugocuk bitirmiş işleri ohh maşallahhhhhh ben de yemeğimi yedikten sonra bugün evde pek işim olmadığından biraz internette bişeyler araştırdım hugocuğun sabah söylediği sayfalardaki başarı hikayelerini okudummm daha bi gaza geldimmmm şimdi biraz çıkıpp sebze falan bişeyler alayım diyorummmm ama önce bi ara öğün yapayımmmm
1 armut 1 de hurma yerim sanırımmmbi de sade nezcafe içesim var çokkk nadir içiyorummmm armut yemem de 2 hurmayla sade nescafe içerim belkiiiiiii:86::86:
ah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hügocuğum sağol tatlımmmmmmmm,pazartesi ancak görüşebilirzzzzzbende sizi özledim vallaaaaaaaaaaa
ben çıkıyorum yavaş yavaş,bana dua edin e mi canişlerrrrrrrrrrrrrrr
az önce
1/2 kepekli sandviç ekmeği
1/2 kk light beyaz peynir yedimmmmmmmmm
iyi tatiller hepinişzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?