60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hangi besinlerin kilo yaptığını bulan bir kan testiyyyymişşşşşşşşşşş.
Artisler yaptırıyorya..bence kendide yaptırmalı bu testten ve sonrada kendine uygulamalı...bakışlarımdan anlamıştır inşallah..anlatmak istediğimi

[/B]
geçmiş olsun canım

bunun adı resmen soygunculuk

nugiş hala yok uyudu kaldı galiba ilaçların etkisinden
inşallah kötü bişey yoktur

geldim ama ilaç galiba sürekli beni böyle yapacak uyutacak galiba ama tek iyileştirsinde gerisi öenmli değil ama yarın sabah yarısını akşam diğer yarını içip ertesi günüde akşamı tam atıcam gündüz kullanmıyacağım akşama çeviricem hapı

grip ilacımı nugya ?

eebrulim çok çoook geçmiş olsun. hakikaten resmen pazarlamacı çıkmış diyetsyenn gidip saçını başını yolasım geldi cık cık... neyse kuzum şimdi asıl önemli olan diğer mevzu onu da çok kafaya takma dr dediklerini harfiyen yerine getir düzene girer değerlerin.Allah beterinden saklasın

ne kadar pahalı bişey ya. boşver canım. sen daha önce demiştinki diyetisyene gittiğimde verdiği tüm listeleri sakladım onlarla eskiden çok kilo vermiştim demiştin. o listeleri yapmaya devam et istersen

nihayet geldi topiciğin neşesi. famirde olaydı tam olurdu ama o sunumunu halletsin gelsin gerisi önemli değil. nasılsa gelir

Kızlaaaaaaaaaaar napıyosunuzzzzzz:79::79::79::79::79:

fambııııkkk çalışkan fambıkkkım sunumuna çalışıyodurrrr nugim de gelmişş hoşgelmişşşşşhugocuk bitirmiş işleri ohh maşallahhhhhh ben de yemeğimi yedikten sonra bugün evde pek işim olmadığından biraz internette bişeyler araştırdım hugocuğun sabah söylediği sayfalardaki başarı hikayelerini okudummm daha bi gaza geldimmmm şimdi biraz çıkıpp sebze falan bişeyler alayım diyorummmm ama önce bi ara öğün yapayımmmm

1 armut 1 de hurma yerim sanırımmm bi de sade nezcafe içesim var çokkk nadir içiyorummmm armut yemem de 2 hurmayla sade nescafe içerim belkiiiiiii:86::86:

nihayet geldi topiciğin neşesi. famirde olaydı tam olurdu ama o sunumunu halletsin gelsin gerisi önemli değil. nasılsa gelir

ah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hügocuğum sağol tatlımmmmmmmm,pazartesi ancak görüşebilirzzzzzbende sizi özledim vallaaaaaaaaaaa
ben çıkıyorum yavaş yavaş,bana dua edin e mi canişlerrrrrrrrrrrrrrr

az önce
1/2 kepekli sandviç ekmeği
1/2 kk light beyaz peynir yedimmmmmmmmm

iyi tatiller hepinişzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hamarat neruşummmmmmmmmmmmm kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnn sana daşu tickerını değiştir artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ebruuuuuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79::79:

Afiyet olsun fambığımmmmm

hamarat neruşummmmmmmmmmmmm kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnn sana daşu tickerını değiştir artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cınımmmmmmmmmmmmmmmmdeğişicem deee yarın sabah bi daha tartılayım diyorum biraz daha gönderirim belki öyle değişeyim didimmm inşallah güzel bir tıcer hazırlamak nasip olur şöyle boll boll sağa kaymışındaannnn canım benim iyi tatiller ve başarılar sunumundaaaa seni özliyciğimmmmmmmmmm

evet canım bende çok gaza geldim. pes etmemişler. hepsinde kilo veremedikleri dönemler olmuş ufak değişikliklerle spora ilave olarak yine vermişler. işin ilginci çokta kiloluymuşlar 30 küsür kilodan bahsediyorlar. üstelik gördünmü bacaklarını nasıl güzel geliştirmişler demi.

güle güle fambık cannnnn:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…