ebruuuuuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79::79:
ya herkez neruda posta kutunu boşalt diyo benimki boş ayol bana gönderinne olcekki
hıh işte neşe küpü kendine gelmişsevindim öbür türlü haline alışık değilim
sabah attım mesaj. uyukluyodun cevap vermedin. şimdi yazarım yine bi uyku çöker üzerine cevaplayamazsın
evet canım bende çok gaza geldim. pes etmemişler. hepsinde kilo veremedikleri dönemler olmuş ufak değişikliklerle spora ilave olarak yine vermişler. işin ilginci çokta kiloluymuşlar 30 küsür kilodan bahsediyorlar. üstelik gördünmü bacaklarını nasıl güzel geliştirmişler demi.
neruda mesaj atamıyorum posta kutunu boşalt
neruş senin bacaklar nasıl. geçmişte bale yaptınya yani o kadınlar gibi kaslımı canım. kaslar şişmi yoksa incemi sende merak ettim bale yaptığından
neruşcum benimi çağırdın canım sen:86:
canım hangi besinlerin kilo yaptığını bulan bir kan testiyyyymişşşşşşşşşşş.
Artisler yaptırıyorya..bence kendide yaptırmalı bu testten ve sonrada kendine uygulamalı...bakışlarımdan anlamıştır inşallah..anlatmak istediğimi
nasılda belli edeyooooommmm dimi gendimiii:86::90::104::103::111::118::119::121::123:
akşam menüm
2 yk karışık sebze oturtması( patlıcan kabak patates)
1 elma dilim patates
2 yk makarna
3 yk yoğurt
senin için baklava aldım deyince aşkımı kırmadımo sebeple
1 tk baklava
1 kk kaymaklı ekmek kadayıfı ( kaymak miktarı 1/2 çay kaşığı)
canım üzülme en azından diyetisyenin faydası olmadıysada en azından kan tahlillerin kadın doğuma gitmen gerektiğini gösterdi.git bir baksınlar tahlillerine...bende dün gittim diyetisyene benimkide beni hayal kırıklığına uğrattı...benim diyetisyenimi görsen bir deri bir kemikti..burası en güzel diyetisyen sen bizlerle bu yola devam et eminim mükafatını göreceğiz.. devam hep beraber:13::13:.üzülme yavaş yavaş.sakın ilaç felan alma zaten alınacak kadarda değil çok pahallıymış ya.nasıl doktor ilaç öneriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?