60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun fambıkcık zati yarın yokum ben. pazarda temizlik olur ancak pazartesi gelirim düzenli

neruşcaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn

evet evet temizle bakem şu posta kutusunu

neruda mesaj atamıyorum posta kutunu boşalt
neruş senin bacaklar nasıl. geçmişte bale yaptınya yani o kadınlar gibi kaslımı canım. kaslar şişmi yoksa incemi sende merak ettim bale yaptığından

hıh işte neşe küpü kendine gelmiş sevindim öbür türlü haline alışık değilim

evetttt süperlerrrr ben de asıl hedefim olan 52ye ulaşınca inşallahhhhh 20.3kg vermiş olacağımmm bundan 3 ay önce desler inanmazdım ama şimdi inanıyorum yarısı gitti yarısı kaldııı bunlar da sağlıkla gidecek inşallahhh azim,sabıırrr,inanç ve disiplinle gidecekkkk vazgeçmek yokkkkk

neruda mesaj atamıyorum posta kutunu boşalt
neruş senin bacaklar nasıl. geçmişte bale yaptınya yani o kadınlar gibi kaslımı canım. kaslar şişmi yoksa incemi sende merak ettim bale yaptığından

hugocukcuğum çok kaslı değilimmm bebişimmm ama kaslarım uzunnn sanırım yani çok esneğimm ayağımı başıma değdririm çok rahat köprü kurarım bacaklarımı açarım şıbagat deriz biz iki yana tam açarım mesela bu halimle bile başımı da ortaya yere değdiririm yani sanırım kaslarım uzun kollarım arkada birleşir mesela lastikimsi bir yapım var ama tabii fazlalıkalr yüzünden kaslar pek belli olmuyo yani yavaş yavaş çıkıyo ama daha epey bir yolum var hepsini çıkartıcam inşallahhhh esneklik çok büyük avantajj tabii onu kullanmam lazımmm

neruşcum benimi çağırdın canım sen :86:

heeeee şirinlerin uykucusuuuu napıyosun bakiiiiiiiim :118: zıplala accuk fambık gitti ama biz oynayalım bariii canlanalımmm yağlar gitsinnnn:118:

POSTA KUTUMU TEMİZLEDİMMMMM HASRETLE MESAJLARI BEKLİYORUMMMMM

merhaba kızlar bundan sonra nerudacığıma da dediğim gibi sizlerle listelerimi paylaşmayacağım
sadece önemli gördüğüm , hoşuma giden okuduğum bu tip bilgileri paylaşacağım vakit buldukça......

VERİLEN KİLOYU KORUMAK

Diyet programının son bulmasınından sonra verilen kilolar büyük oranda tekrar geri geliyor. Sizlerde diyet yaptıktan sonra verdiğiniz kiloları tekrar geri almak istemiyorsanız. Yaşamınızı dahada hareketlendirerek daha fazla spora hayatınızda yer vermeniz gerekir.

Diyet son bulduğunda egzersizlerinize son vermeden sağlıklı bir yaşam için ve kiloların tekrar geri alınmaması için egzersizleri mutlaka hayatınızdan çıkarmamanız gerekir. Özellikle diyetle değiştirilip düzene koymaya çılıştığınız beslenme alışkanlıklarınızı tekrar bozarak eski haline getirmemelisiniz.

Kilo alıp almamak konusunda kararlılığınızı hiç yitirmeden ölçülü şekilde beslenmelisiniz. Tartılıp belirli aralıklarla kilonuzu kontrol ederek hedeften nekadar uzaklaşıp uzaklaşmadığınız tespit edin. Önemli olan konu diyet yapark kilo vermek olduğu kadar diyet sonunda verilen kiloların geri alınmasını önlemektir.

Kilo tespitini iyi yaparak belir bir kiloda kalmaya çalışın sürekli farklı şekilde kilolunzun değişmesi sizler için çeşitli sorunların kaynağı olabilir. Özellikle yemek çeşitliliğini arttırarak tek tip beslenmeden uzak durulmalıdır.

Vücudumuzun ihtiyacı olan tüm besinleri bu şekilde daha rahat bir şekilde alabiliriz. Sebze ve meyveler konusunda mutlaka ihmalkar olunmadan mevsimine göre hemen her çeşit meyveden tüketerek beslenmeye özen gösterin.

faydalı olması dileğimle ...

anladım neruşum zaten bale yaptığın için esnek olman normal. bende epeyce esnedim 2 ayda ama tam iki yana açamam yani kople açıp oturuyorlar onu yapamam ama ilerde o da olur esnemeyide ihmal etmiyorum.
heh bakalım ilerde senin gibi oluruz işşallah.
sende bacaklarını öyle olsun istermisin. nugiş istemezmiş. benimkiler öyle dedim beyenmedi. ehrkes farklı beyeniye sahip ben öyle seviyorum. dahada gelişse bilenem olur yanıı

hiç gerek yok canım york test onun adı ama genelde çok alerjenik bünyeler için yapılıyor. daha kapsalı bi alerji testi gibir birşey. vücudun hanhi besinlere karşı tepki verdiğini belirliyor.

ama dediğim gibi çok büyük problem yaşayanlarda kullanııyor. ama zayıflamaktan daha çok vücuttaki alerji ve değişik tepkilerin neye sebep olduğunu anlamak için kullanılıyor.

merhabalar herkese.boyum 1.68 kilom 65 ufak çaplı bi tosbağa gibiyim ama göbeklisindengüneydoğuda bir köy okulunda öğretmenim,yalnız da yaşıyorum burda.aldığım ve yaptığım yemekleri bitirmek durumundayım,bir de ne bulursam yemek durumundayım,bir de enerjim yerine gelsin diye hiç kesemiyrum yemekleri,can sıkıntısından da yiyor insan.haliyle burda yürüyüş yapacak yerim de yok :S :26: nolur bana biraz gaz verinnnnn.bu arada 2 gün önce altın çilek hapı aldım,ama adet dönemim de yakın bu aralar daha da bir dana gibi yemeye başladım,bu iştehım korkutuyor beniiiiiii

Farmasi maaşallah sana çok özeniyorum benim de doğum öncesi kilom 54 idi. İnşallah kilomu koruyorum yazarım ben de. Ne kadar zamanda verdin sen kilolarını

Valla cimcimesudecim katılırım sonuna kadar benim diyetisyenim sizlersiniz
Ben diyetisyenden bu kadar sonuç alamazdım en azından moral buluyoruz.
Bir de ben buraya yazacağım diye sorumluluk hissediyorum dikkat ediyorum

iyi akşamlar kızlar
8 kaşık sebzeli bulgur pilavı yedim...
akşam günde ne yerim allah bilir...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…