60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağolll farmisyocuuuum inşallah asıl hedefe ulaşıncaa böyle böyle dikkat edip koriyciiiz kilolarııııı:13::13:

ben işte evet öyle açıp oturuyorum ama benim genetik biraz da yani baleden önce de çok esnektim ama severim esnek olmak güze bişeyyy zayıf fit ve esnek olmakkkk muhhteşem bişey tabii inşallah o günleri de görücezzzzz

Yani ben kaslı severim ama kaslar şişkin olsun istemem ince uzun dursun isterim bana biraz erkeksi geliyo şişkin kass ben daha ince uzun kas istiyorum ama tabii ki uzun boyda daha güzel durur sen 1.70 sin bence sende güzel duruyodur;ben 1.60ım ve şişkin kastan ziyade beni daha uzun ince gösterek şekilde ince uzun kaslarım olsun istiyorummm inşallah olurrrrrrrrrrrr

anladım neruda kuzusu benim bacaklarım kalın değil normal yani. yağ yok kaslar gözle görülür ama öyle şiş şiş değil tabikide. ama pilatesle dahada uzar esnedikçe. ama böylede memnunum. arka bacaklarımda selülit hiç kalmadı ama iç bacaklarımda var. malum koşmuyorum bacaklar tam açılmıyor o yüzden iç bacaklar arka ve dış gibi yeterli çalışmıyor sarkma yokta dış ve arka gibide değil. işte bende o linkteki dumbelle iç bacak egzersizlerini yapıcam iç bacakta çok önemli. ama oturunca yayılmıyor artık iç bacaklarım orası iyi

kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
sabah ılıksu ardından 1,5 dilim ekmek 1 tk ayva reçeli/dövülmüş fındık
1kk peyrnir 4 zeyitn
geç bir kahvaltıydı bu yüzden 2 saat ara ile atıştırdım
ilk ara:çay,4 badem
2.ara:2 tane mercimek köftesi
akşam: 8 kaşık kabak yemeği 2 dilim ekmek ve bol yeşillikle1 tane daha mercimek köftesi
bundan sonra ara ögün olarak ya sade türk kahvesi ya da bitki çayı olacak

Anladım hugocukcuğumm o zaman güzel ve bence de platesle falan iyice uzar daha da güzel olurrr benim de iç bacaklar fenaaaa dış ve arka fena değill ama iç bacaklar da üst kolalr gibi limbir limbirrrben de işte hedefe biraz daha yaklaşayım inşallah içbacak da çalışsam iyi olurrr sanırımmmm şimdi bir de slım ıt buldukkk onu indiriyorum ben de leslie gibi ama çok çalıştırıyomuş hareketler de farklı değişiklik olur arada ondan da yapayım diyorummm

canım şekersiz sade içmen güzel zaten ömür boyu böyle yap sade iç içeceklerini birde sabahları reçel yerine pekmez yesen daha iyi olur. reçel karnını çabuk acıktırır çünkü

nirden buldun banada ver aman kusur kalmayayım bu arada buna bayılıyorum birde buna :118: şu en sondakine hastayım çok gülüyorum çok şeker yaa

canım şekersiz sade içmen güzel zaten ömür boyu böyle yap sade iç içeceklerini birde sabahları reçel yerine pekmez yesen daha iyi olur. reçel karnını çabuk acıktırır çünkü

güzellik kendimi bildim bileli hiç bir içeceği şekerle içmem hatta hazır meyve suyu yada kompostolara bile su katarım içecekte daha yavan bir tadı seviyorum sanırım, annemden kaldı bana bu alışkanlık... reçel konusunda da ara ara değişiklik yapıyrm bazen bal bazen pekmez gibi,hep aynı tad sıkıyr galiba...

nirden buldun banada ver aman kusur kalmayayım bu arada buna bayılıyorum birde buna :118: şu en sondakine hastayım çok gülüyorum çok şeker yaa

ivett ben deee bunaaa:125: bunaaa:118: bunaaa özellikel bayılıyorummmmmm bi dee bunlara tabiiii:92::92::92:

Son düzenleme:
pilates yapicimm şimdi. ama bacak kaslarımda epey acıyoo neyseki karın çalışıciim

1 saat kadar önce akşam ekmek hakkımı 1tk salça ile yimiştimmmmm

akşam yemeğim

1 adet haşlama tavuk baget (dersiz)

bir yemek tabağı havuçlu göbekli salata

3yk yooort

pilates yapicimm şimdi. ama bacak kaslarımda epey acıyoo neyseki karın çalışıciim

Hugocukcuğumm sana mesaj attığımı zannediyor idimmmm meğer yukarıda uyarı çıkıyomuşşş mesaj kutum dolu diyeee ne çabuk doluyo bu da yaaaaagönderememişim mesajı şimdi yolladım niaheytttt:86::86::86::86:

1 saat kadar önce akşam ekmek hakkımı 1tk salça ile yimiştimmmmm

akşam yemeğim

1 adet haşlama tavuk baget (dersiz)

bir yemek tabağı havuçlu göbekli salata

3yk yooort

salçayı çok sevdin sende. ohh güzel bir fikir verdim faydalı oldum çok sevindim. şimdi pilates yaptım canım fakat bi fark vardı. karın çalıştım ama karın kaslarım acımadı sadece alt karın acıdı. alıştı desem daha 2 ay oldu alışmaz hem 2 haftadır yapamamıştım hatta 2 hafta ara verince korktum acır diye. sanırım bu dün çalıştığım callenaticten oldu. karın kaslarıma bişeyler yaptı ama ne yaptı ne oldu anlamadım.
neruşcan abine bu callenatic egzersizlerinide sorsana canım iyimiymiş hakikaten karını çalıştırıyormuymuş. çok oldum biliyorum ama napayım işi anlayan birilerinin yorumları bize ışık tutacak demi canım

akşam menüm.
2 yk.pirinç pilavı,
4 kaşık tavuklu mantar sote,
1 kaşık çorba,
1 bardak elma,
1 dilim ekmek,

misafirlerim var halen oturuyoruz.açmışkan neti yazayım dedim.

Son düzenleme:
neruşcan haftada 1 gün mola ödül günü benimde kafama yatıyo. zaten şu diş randevusu yüzünden düzenli olmuyo. diyorumki yarın sabah kahvaltıda yarım sokak simiti yanına şu salça sosumuzdan 1 dilim peynir 1 yumurta yesem. belki eşime kızartıığım sucuktan 1 dilim yerim. fazlasını yiyemiyorum zaten.
neyse arada bir meyve veya türk kahvesi olur sütlü. öğlen için mercimek köftesi yaptım çok özledim. yağ koymadım yağsız yaptım. yanına ayranla 4 tane yesem marullu sonraki arada antep fıstığı yerim 5 tane bir meyve ile. akşamada 4 tane mercimek köftesi ayran yesem. akşam 9 daki aramda 1 meyve 1 bardak sütlü kakao içsem olurmu. biliyorum düzenli değil ama zaten düzenli yapamam yarın dişçi olayından. ne derdin. sabahta erkenden uyanıp 45 dakika koşacağım. ne dersin yarınki planıma sence uygunmudur

9 mart Çarşamba
Sabah:
1 dilim light ekmek
2 kk peynir
3 yk yoğurt
4 yeşil zeytin
3 tk reçel
Şekersiz çay

Ara:
1 portakal

Öğlen:
1 tabak ıspanak
1 küçük kase yoğurt

Akşam:
5 yk kuşbaşı et
3 yk pirinç pilavı
Salata

Yatarken:
2 portakal.

30dk yürüyüş

10 mart Perşembe
Sabah:
1 dilim light ekmek
2 kk peynir
8 zeytin
2 tk reçel
1 tk bal
Çay

Ara:
1 portakal, 1 elma

Akşam:
1 tabak kuru fasulye
5 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Salata

Yatarken:
Yarım elma
1 portakal

35 dk yürüyüş

11 mart Cuma
Sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
2 tk reçel
2 zeytin

Öğle:
2 tane yağlı galete

Ara:
4 yk yoğurt
3 tk pekmez

Akşam:
5 yk patates sote
4 yk kuşbaşı et
2 yk yoğurt
Salata
35 dk yürüyüş

merhabalar.. üç gündür liste yaptım size özendim de.. toptan yazdım buraya okuması zor olur ama çok fazla yanlışım olduğunu düşünüyorum, mesela reçel yerine pekmez daha iyiymiş demin okudum hügo yazmış..
yorum yaparsanız sevinirim..

yemeklerin porsiyonları çok az sizin ya nasıl doyuyosunuz...
ben bi tabak yemek yemeye alışmışım 7-8 yk eder sanırım. ama ekmek yemem makarna pilav olmasa bile..

Son düzenleme:
çok uzun olmuşş:26::26:

canım benim sebze yemeği ölçüm 6 kaşık. bazı aylar 8 kaşık bile oluyor fakat yemeklerimi yağsız pişiriyorum ben yerken 1 yemek kaşığı yağ ekliyorum canım. et ölçüm 3 köfte kadar. 1 köfte ölçüsü 1 avuç içi hayasını tam daire şeklinde dolduracak kadar. et yemeklerim yağsız pişiyo. haftada 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 3 gün tavuk eti 1 gün kırmızı et dana eti yağsız. tavukta yağ ve deri varsa alınıyor. günde 2 bardak süt veya yoğurt hakkım var. 3 porsiyonda meyve yiyorum. şeker tatlı kesinlikle yasak. yapay tatlandırıcı bile yasak yani. 16 kilo verdim çok memnunum canım. günde 5 dilimde ekmeğim var.pirinç patates yasak. bulgur olacak. 2 kaşık pilav veya makarna 1 dilim ekmeğe eşit. makarnada kepekli olacak

neruşum yarın yokum ben pazar gelirim aksilik çıkmaz ise. bende özliycem seni ve herkesi

cvbın için tşkler..
ölçüleri anladım sanırım zamanla yoluna giricek.. 1 hafta oldu tam anlamıyla diikat etmeye başlayalı.
öğle yemeğini atlamak zorunda kalıyorum hafta içi, yemek yeme vakti bile yok çünkü.. sonra akşam porsiyon büyüyo, buna çözüm bulursam inş..

bir de koşu bandım var onda yürüyorum işe yarıyo baya, kalça göbek basenler torarlandı biraz
ama karın var bende. göbekten üstte, o nasıl erir ki.. mekik çeksem göbek sıkılaşıyo ama o karın hep orda kilo verdiğimde de gitmiyo sadece küçülüyo az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…