merhaba kızlar bundan sonra nerudacığıma da dediğim gibi sizlerle listelerimi paylaşmayacağım
sadece önemli gördüğüm , hoşuma giden okuduğum bu tip bilgileri paylaşacağım vakit buldukça......
VERİLEN KİLOYU KORUMAK
Diyet programının son bulmasınından sonra verilen kilolar büyük oranda tekrar geri geliyor. Sizlerde diyet yaptıktan sonra verdiğiniz kiloları tekrar geri almak istemiyorsanız. Yaşamınızı dahada hareketlendirerek daha fazla spora hayatınızda yer vermeniz gerekir.
Diyet son bulduğunda egzersizlerinize son vermeden sağlıklı bir yaşam için ve kiloların tekrar geri alınmaması için egzersizleri mutlaka hayatınızdan çıkarmamanız gerekir. Özellikle diyetle değiştirilip düzene koymaya çılıştığınız beslenme alışkanlıklarınızı tekrar bozarak eski haline getirmemelisiniz.
Kilo alıp almamak konusunda kararlılığınızı hiç yitirmeden ölçülü şekilde beslenmelisiniz. Tartılıp belirli aralıklarla kilonuzu kontrol ederek hedeften nekadar uzaklaşıp uzaklaşmadığınız tespit edin. Önemli olan konu diyet yapark kilo vermek olduğu kadar diyet sonunda verilen kiloların geri alınmasını önlemektir.
Kilo tespitini iyi yaparak belir bir kiloda kalmaya çalışın sürekli farklı şekilde kilolunzun değişmesi sizler için çeşitli sorunların kaynağı olabilir. Özellikle yemek çeşitliliğini arttırarak tek tip beslenmeden uzak durulmalıdır.
Vücudumuzun ihtiyacı olan tüm besinleri bu şekilde daha rahat bir şekilde alabiliriz. Sebze ve meyveler konusunda mutlaka ihmalkar olunmadan mevsimine göre hemen her çeşit meyveden tüketerek beslenmeye özen gösterin.
faydalı olması dileğimle ...
anladım neruşum zaten bale yaptığın için esnek olman normal. bende epeyce esnedim 2 ayda ama tam iki yana açamam yani kople açıp oturuyorlar onu yapamam ama ilerde o da olur esnemeyide ihmal etmiyorum.
heh bakalım ilerde senin gibi oluruz işşallah.
sende bacaklarını öyle olsun istermisin. nugiş istemezmiş. benimkiler öyle dedim beyenmedi. ehrkes farklı beyeniye sahip ben öyle seviyorum. dahada gelişse bilenem olur yanıı
anladım neruda kuzusubenim bacaklarım kalın değil normal yani. yağ yok kaslar gözle görülür ama öyle şiş şiş değil tabikide. ama pilatesle dahada uzar esnedikçe. ama böylede memnunum. arka bacaklarımda selülit hiç kalmadı ama iç bacaklarımda var. malum koşmuyorum bacaklar tam açılmıyor o yüzden iç bacaklar arka ve dış gibi yeterli çalışmıyor sarkma yokta dış ve arka gibide değil. işte bende o linkteki dumbelle iç bacak egzersizlerini yapıcam iç bacakta çok önemli. ama oturunca yayılmıyor artık iç bacaklarım orası iyi
kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
sabah ılıksu ardından 1,5 dilim ekmek 1 tk ayva reçeli/dövülmüş fındık
1kk peyrnir 4 zeyitn
geç bir kahvaltıydı bu yüzden 2 saat ara ile atıştırdım
ilk ara:çay,4 badem
2.ara:2 tane mercimek köftesi
akşam: 8 kaşık kabak yemeği 2 dilim ekmek ve bol yeşillikle1 tane daha mercimek köftesi
bundan sonra ara ögün olarak ya sade türk kahvesi ya da bitki çayı olacak
Anladım hugocukcuğumm o zaman güzel ve bence de platesle falan iyice uzar daha da güzel olurrrbenim de iç bacaklar fenaaaa dış ve arka fena değill ama iç bacaklar da üst kolalr gibi limbir limbirrr ben de işte hedefe biraz daha yaklaşayım inşallah içbacak da çalışsam iyi olurrr sanırımmmm şimdi bir de slım ıt buldukkk onu indiriyorum ben de leslie gibi ama çok çalıştırıyomuş hareketler de farklı değişiklik olur arada ondan da yapayım diyorummm
canım şekersiz sade içmen güzel zaten ömür boyu böyle yap sade iç içeceklerini birde sabahları reçel yerine pekmez yesen daha iyi olur. reçel karnını çabuk acıktırır çünkü
nirden buldun banada ver aman kusur kalmayayımbu arada buna bayılıyorum birde buna :118: şu en sondakine hastayım çok gülüyorum çok şeker yaa
pilates yapicimm şimdi. ama bacak kaslarımda epey acıyoo neyseki karın çalışıciim
1 saat kadar önce akşam ekmek hakkımı 1tk salça ile yimiştimmmmm
akşam yemeğim
1 adet haşlama tavuk baget (dersiz)
bir yemek tabağı havuçlu göbekli salata
3yk yooort
Hugocukcuğumm sana mesaj attığımı zannediyor idimmmm meğer yukarıda uyarı çıkıyomuşşş mesaj kutum dolu diyeee ne çabuk doluyo bu da yaaaaagönderememişim mesajı şimdi yolladım niaheytttt:86::86::86::86:
çok uzun olmuşş:26::26:
canım benim sebze yemeği ölçüm 6 kaşık. bazı aylar 8 kaşık bile oluyor fakat yemeklerimi yağsız pişiriyorum ben yerken 1 yemek kaşığı yağ ekliyorum canım. et ölçüm 3 köfte kadar. 1 köfte ölçüsü 1 avuç içi hayasını tam daire şeklinde dolduracak kadar. et yemeklerim yağsız pişiyo. haftada 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 3 gün tavuk eti 1 gün kırmızı et dana eti yağsız. tavukta yağ ve deri varsa alınıyor. günde 2 bardak süt veya yoğurt hakkım var. 3 porsiyonda meyve yiyorum. şeker tatlı kesinlikle yasak. yapay tatlandırıcı bile yasak yani. 16 kilo verdim çok memnunum canım. günde 5 dilimde ekmeğim var.pirinç patates yasak. bulgur olacak. 2 kaşık pilav veya makarna 1 dilim ekmeğe eşit. makarnada kepekli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?