canım çok geçmiş olsun acaba dolabındaki tabak tencerelermi fazalydıda düştüki :26: allah korumuş canım ya allahtan eşinde uyuyormuş sende işteymişsin.
merak etm ecanım regliden dolayı reglin bitsin 3 gün sonra falan tartıl
bende 20 gündür gram veremiyorum ama pes etmiyorum ben bahara kadar kurtulmalıyım.baharda kaynım evleniyor 3.elti geliyor 3 eltimi görseniz tığ gibiler hele birtanesi 3 çocuk annesi hamileliklerinde 90 kiloyu buluyor.doğumdan 1 yıl sonra 52 lere düşüyor.şuan hepsi 48-50-52 kilolar benimde düğünde onlar kadar zayıf vede zarif olmam lazım....
günaydddddddddddddıınnnnnnnn ttatlişleerrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzz.ben iyiyim çok şükür.bu hafta yine işlerim varrrrrrrrrrrrr.yine çok aranzda olamıcam,beni unutmayın e mi
sabah çok geç uyandımmmmm,
iş yerinde poğaça simit yemektense buzluktaki kepekli poğaçamı çıkardım onu yedim şimdi
2 adet kepekli poğaça yidimmmmmmmm
günaydın hogucukcan evet fuar bitti ben yine ofisteyim haftasonu tatilim filan yalan oldu tabi eşim geldi gitti bir zaman geçiremedik ama o kadar yoruldum ki buna bile üzülemedim yaaamorecim günaydın canım. nihayet bitmiş fuar artık hep burda olursun
canım yorumunda çok haklısın ama sanki biraz daha fazla yediğimde ya dengeyi tutturamıyorum çok yiyorum yada böyle az kocam kilo ver diyor ama biryerlere gidince hadi ye hadi ye diye ısrar ediyor.sen yemezsen bende yemem gibi bende o zaman sınırları aşıyorum keşke öyle yapmasam ama dedikleini dikkate alıcam.teşekkürler
günaydın arkadaşlar...
bu sabah 2 bardak ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez yedim..
1 bardak şekersiz çay
1 türk kahvesi sade
şimdide yeşil çay ve havucumu yiycem 500ml su
bu arada cumartesi pazara giderken beni 1 ay önce gören bir komşum gördün...ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun hiç birşey kalmamış dedi...çok şaşırdım....hafta sonu yeni aldığım kotum vardı onu giydim aldığımda zor kapanıyordu..şimdi hiç zorlanmadım ve dar olduğu için beniince gösterdi...bu hafta sonu tek kaçamağım cumartesi misafirlerim vardı künefe yapmıştık..1 dilim künefenin üzerine sadece 1 yemek kaşığı şire döktüm...eskiden olsa şireli 1 porsiyon yemiştim hatta sabah uyanır uynamaz aç karnına 1 porsiyon daha yerdim..düşünün sabah öyle şiresini çekmiş oluyorduki..kendimi çok güzel frenleyebiliyorum allaha şükür
Günaydın canı.. Afiyet olsun..
Kaçamağında süper olmuş..
Ben de düşünüyorum bu hafta diyetisyene gitmeden son bir kaçamak yapıp künefe yiyeyim diye..
aman iki haftadır aç geziyorum nerdeyse ama sadece yarım kilo verbildim.spor yapmıyourm daha doğrusu yapamıyorum ondan herhalde bu kadar zor zayıflıyorum ya canım sıkıldı
Günaydın Famir..
Afiyet olsun..
Ne azimlisin sen, maşallah sana.. Hayranım azmine he..
Canım benim sunumun varmış... ne zaman.. Başarılar ve kolaylıklar dilerim..
amore amore....
fuarı da bitirdin.. hadi gözünaydın..
denetimi de atlatırsın kolaycacık inşallah...
günaydın ebrulicim. çok sevindim kilo vermişsin. tartıda rakamlar oynamıyo fazla çünkü yağ veriyorsun. canım sen yinede tatlıdan epey uzak dur. yanlış anlama haftada 1 kez yemişsin o da azıcık zaten ama kan şekeri değerlerin epey düşsün canım şeker hastalığına yakalanma [/QUOTE
oy oy oyyy arkadaşını düşünürmüşte hatttaa olmasını istemezmişte..sevsinler seni canım benim..yok yok yemem tatlı falan halimden memnunum anacım antakyalı künefeyi görürde yemezse ölür bende ölmeyeyim diye azıcık yedimmm..sanada geçmiş olsun bir türlü kurtulamadın bu dişlerden canım yaaa
sorma canım ya sersem gibiyim iyice. mahvetti beni.günaydın ebrulicim. çok sevindim kilo vermişsin. tartıda rakamlar oynamıyo fazla çünkü yağ veriyorsun. canım sen yinede tatlıdan epey uzak dur. yanlış anlama haftada 1 kez yemişsin o da azıcık zaten ama kan şekeri değerlerin epey düşsün canım şeker hastalığına yakalanma [/QUOTE
oy oy oyyy arkadaşını düşünürmüşte hatttaa olmasını istemezmişte..sevsinler seni canım benim..yok yok yemem tatlı falan halimden memnunum anacım antakyalı künefeyi görürde yemezse ölür bende ölmeyeyim diye azıcık yedimmm..sanada geçmiş olsun bir türlü kurtulamadın bu dişlerden canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?