60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ewt canım sen hıc hıc pes etme uff ne sınır bozucu benımde arkadasım var 50 belkı de daha az benım yanımda cok sısmanım zayıflamam lazım deyıp duruyor.senınkılerde var mı oyle bı durum dugun ne zaman. dogum yapan nasıl zayıflamıs pekı

günaydın arkadaşlar...

bu sabah 2 bardak ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez yedim..
1 bardak şekersiz çay
1 türk kahvesi sade

şimdide yeşil çay ve havucumu yiycem 500ml su

bu arada cumartesi pazara giderken beni 1 ay önce gören bir komşum gördün...ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun hiç birşey kalmamış dedi...çok şaşırdım....hafta sonu yeni aldığım kotum vardı onu giydim aldığımda zor kapanıyordu..şimdi hiç zorlanmadım ve dar olduğu için beniince gösterdi...bu hafta sonu tek kaçamağım cumartesi misafirlerim vardı künefe yapmıştık..1 dilim künefenin üzerine sadece 1 yemek kaşığı şire döktüm...eskiden olsa şireli 1 porsiyon yemiştim hatta sabah uyanır uynamaz aç karnına 1 porsiyon daha yerdim..düşünün sabah öyle şiresini çekmiş oluyorduki..kendimi çok güzel frenleyebiliyorum allaha şükür

Günaydın Famir..
Afiyet olsun..
Ne azimlisin sen, maşallah sana.. Hayranım azmine he..
Canım benim sunumun varmış... ne zaman.. Başarılar ve kolaylıklar dilerim..

amorecim günaydın canım. nihayet bitmiş fuar artık hep burda olursun
günaydın hogucukcan evet fuar bitti ben yine ofisteyim haftasonu tatilim filan yalan oldu tabi eşim geldi gitti bir zaman geçiremedik ama o kadar yoruldum ki buna bile üzülemedim yaa kendimi çokta yorgun hissediyorum bu haftada çok yogun geçecek ayın 21. de denetimlerimiz olacak ondan sonra rahatlicam ama ilk zor sınav yani fuar bitti ohh

canım benim eşimde eskiden kilo ver der ama ye ye diye de ısrar ederdi çok tutarsız oluyor bunlar.eşine israr ettiğinde kilo vermemi istiyorsan bana yardımcı olmalısın böyle köstek oluyorsun diye izah etmelisin. bir süre sonra gözünün önünde olsalar bile abartmadan yemeyi öğreneceksin zaten ama eşin destek olmalı sen yemezsen ben de yemem derse kendi bilir ben eşime bir gün öyle dedim önce bozuldu ama sonra da hak verdi

Günaydın canı.. Afiyet olsun..
Kaçamağında süper olmuş..
Ben de düşünüyorum bu hafta diyetisyene gitmeden son bir kaçamak yapıp künefe yiyeyim diye..

amore amore....
fuarı da bitirdin.. hadi gözünaydın..
denetimi de atlatırsın kolaycacık inşallah...

Günaydın canı.. Afiyet olsun..
Kaçamağında süper olmuş..
Ben de düşünüyorum bu hafta diyetisyene gitmeden son bir kaçamak yapıp künefe yiyeyim diye..

tşk ederim canım..vallaha sana kaçamak yap diyemeyeceğim yaparsanda az şireli olsunnnn

aman iki haftadır aç geziyorum nerdeyse ama sadece yarım kilo verbildim.spor yapmıyourm daha doğrusu yapamıyorum ondan herhalde bu kadar zor zayıflıyorum ya canım sıkıldı

Canım aç gezmenin inan sana çok bi faydası yok önemli olan az ve sık sık yemen. iki saatte bir bişeyler atıştırdıın zaman açlığnı bastırıyo zaten. öyle cannda çok birşey istemiyor. sıkma canını burayada yazarsan yediklerini brda da herkes yardımcı olur sana.

hep beraber vericez inşallah kilolarımızı yaza fıstık gibi giricez

aman iki haftadır aç geziyorum nerdeyse ama sadece yarım kilo verbildim.spor yapmıyourm daha doğrusu yapamıyorum ondan herhalde bu kadar zor zayıflıyorum ya canım sıkıldı

aç gezerek zayıflanmaz kas kaybı olur. ayrıca metabolizmanda yavaşlar canım kendine bir beslenme düzeni oturtmalısın

günaydın ebrulicim. çok sevindim kilo vermişsin. tartıda rakamlar oynamıyo fazla çünkü yağ veriyorsun. canım sen yinede tatlıdan epey uzak dur. yanlış anlama haftada 1 kez yemişsin o da azıcık zaten ama kan şekeri değerlerin epey düşsün canım şeker hastalığına yakalanma

günaydın herkeseee
herkese afiyet olsun

kilo vreneleri de tebrik ediyorummm

ben de h.sonu kaçamaklar yaptım ama sporumu da yaptım
cmt 35 dk uzaya gittim, temkizlik ve 1,5 saat ütü yaptım

dün de 1 saat koşu bandında yürüdüm, sanırım eritmişimdir yediklerimin çoğunu :))

bu sabah kahvaltı olarak 1 kase k-flakes yedim tarçın ekleyerek

ara olarak da 3 kk simit, 5 leblebi ve 15 kadar yaban mersini yedim

normalde elma yicektim ama arkadaşla otururken o simit yiyince canım çekti çayın yanında, biraz yedim ben de

Günaydın Famir..
Afiyet olsun..
Ne azimlisin sen, maşallah sana.. Hayranım azmine he..
Canım benim sunumun varmış... ne zaman.. Başarılar ve kolaylıklar dilerim..

sağol ttatlımmmmmmmmmmm,sizede afiyet olsunnnnn okuyamadım menülerinizi ama
ben pek kendimi öyle görmüyorum ama sağol yine de canımmmmmmmmmmm

amore amore....
fuarı da bitirdin.. hadi gözünaydın..
denetimi de atlatırsın kolaycacık inşallah...

spor arkadaşım teşekkür ederim.. dileklerin benim için çok değerli ve önemli saol canımcımm

günaydınkızlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkese afiyet olsun
oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh havalrda misgibioldu özlemişiz yawwwwwwww yaz gelsinnnnnnnnnnngeliyoooooo

dün ev temizledim bugünde öyle. spor yapacak isteğim bile yok dişimden. bu dişler çok halsiz bıraktı beni. geçsede kurtulsam ancak o zaman spor yaparım heralde. spor yapanları tebrikliyorum

nugiş ikisi bi arada iç bari nescafe. açılırsın belki. aslında nescafe kremalı tavsiye edilmiyo ama napalım zaten geçici süre bu. başka türlü açılamayacaksın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…