60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh afiyet olsunnnn başladığından beri hiç kaçamak yapmamıştınnn belki bu bir şaşırtma olurrr amaminikti diii miii minik bir künefecikti di miiiii ebruuuuuuuu:79::79::79::79::79: afiyet olsunnn aldığın haberlere de çokk sevindimmmm bence kesin veriyorsun ama yağ verip kasın arttığındna tartıda belli olmuyor lütfen sakın sıkma canınıııı gidecek hepsiiii sabırlı olalımmmm azimle inançla kurtulucazz tüm fazlalıklardannn inşallahh sağlıkla canımmmm:13::13:

geçmiş olsun hugocukcuğum yaaa inşallah artık biranönce kurtulursun bu diş tedavi işlerinden de sağlığına kavuşupp sporuna düzenine dönersinnnn benim nasıllll spor yapasım varr anlatamammm birazdan gidip yürüycem koşu bandında dün de dışarda gezdikkk ufak tefek kaçamklarım olduuu amaaa 6-7km yürüdüm sanırım hafta içi okadar spora rağmen dünkü yürüyüşten bugün bacaklarım ağrıyo kimbilir nekadar yürüdüm yani taminim 6-7km ama öğlen 2den akşam 10a kadar dışardaydıkkk aralarda oturdum tabii ama uzun süreli 5 km kısa kısa da 2-3km yürüdük yaniibugün de yine sporumu yapıcam birazdan havalr da missss maşallah nasılll spor yapasım geliyo böyle havalrdaaa gitsin bu yağlarrr kilolarrrr gidecekkk sağlıkla inşallahhhhhhsen d eiyileş de spora devame t inşallah tam havası geldi artık sporunnn bak sana dediğim slım ın fıtın videolarını kolay indirmenin yolunu buldum o da lesli gibi ama daha hareketli ve esneme videoları karın çalışma videosu falan da var süperr yaniii

Canımmm çok çok geçmiş olsunnnnnn Allah korumuşşş gerçekten cana gelmesin dee gidenler alınır inşallah yine ayrıcaaaaa sağlıklı beslenmeye ve azimle spora devammmm kuzummm bak havalar da artıkkk süper oluyo maşallah tam spor havasıııı kurtulucazz tüm yağlardan fazlalıklardannn tatlımmm sağlıkla inşallah canımmm sabırrrla gidecek hepsiiiii:13:

sağol farmisyommmm çok faydalı bilgiler gerçektennn

merhabalar
beni de alır mısınız aranıza?
zayıflamak istiyorum ama motivasyon sorunum var sanırım herşey zor geliyo hep yarıda bırakıyorum

merhaba dıdem aramıza hosgeldın senı tanıyalım boyun kılon kac hedefın nedır.kesınlıkle dogru yerdesın arkadaslarmız ck ıı motıve oluyorlar.oncelıkle sende beyınde bıtırmelısın ve kararlı olmalısın bız dıyet yapmıyoruz saglıklı yasıyoruz herseyden yıyoruz ama az olculu olarak.hergun a dan z ye buraya yedıklerımızı paylasıyoruz deneyımlı arkadaslar yorum yapıyor ben daha o mertebeye erısemedım :) bunun cok faydası var.hep bırlıkte basarıcaz yaza ıncecık gırıcez buna ınannnnnnnnn c

herkese günaydın.gerçekten bahar bu sefer geldi galiba.mükemmel bir hava var.artık evin içine kapanmaktan kurtulup,aktivitelerimizi çeşitlendirebileceğiz.bu bahar çiçekleri de hepinize..

evetttttttttttttttt hava süperrr biz süperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz yağlarr gidecekkkkkkk incecik fıstıklarrrrr olarakkkkkk çıkacağızzzz kozalarımızdannnnnn bahar kelebekleri oluyoruuuuzzzzzzzzzzzzzz

[/COLOR][/B][/QUOTE]

günaydın topicimin güzel kızlar günaaaaydınnnn
fuar nihayet bitti ve ben düzenime dönüyorum bugün ofiste olcam... sizi çok özledimmm

canımmmmmmm kuzuuuuuuum hoşgeldin bebeeeemmm geçmiş olsunnnnnn biz de seni çok özledikkkk inşallah denetlemende bitsin dee rahat rahat aramızda ollll:13::13::13:

evetttttttttt geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm enerjikkk neşeliiii zıp zıp bir şekildeeeeeeeeeeeeeeeeeeee burdayımmmm çokşükürrrrrrrrrr evetttttttttttt hadi öğle yemekleri yeniyodur şimdi afiyet olsun herkeseeeeeeeee fambığıma katılıyorummmm miss gibi bir pazartesiiii hepberaber canlanalımmmmm hoplayalımmm zıplayalımmmmmmmmmmmmmmm gülümseyelimmmmmmmmmmm ohhhh maşallahhhh

:118::118::118:

neruş burda mesajları yok neyse az sonra toptan başlar yazmaya geçmişi okuyodur kesin

heee ivetttt okudummm biraz da ev işlerim vardıııııı geldimmm şimdiiiii:82::82::82:

kızzzz neruşş özledim seni gel öpüşelimmmmmmmmm

ayyyyyyyyyy öpüşelimmmm ivetttttttttttttttttazcık da oynayalımmmm :118::118: biraz yiyim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiii:125::125:

sabah:2dilim kepek ekmeği ile yapılmış az penirli dometesli sandviçin yarısıve küçük bir ıspanaklı börek
Ara :2 ceviz
Öğle 6 adet lahana dolması ve çilek

tanıtayım kendimi hemen :)
170 boyum 65 kiloyum şu an 8 kilo kadar vermek istiyorum ama beceremedim bi türlü
bende diyet yapamıyorum aklımda sürekli bi açlık hissi oluyo diyet yaparken
geçen hafta leslie sanson la yürümeye başladım
biraz da yemeklere dikkat edebilirsem konuşabileceğim birileri de olursa başarıcam inşallah

nerudacım tesekkurler pozıtıf bebısım

tesekkur ederım allah korudu gercekten .benım dıyetısyen yıne benı uzdu yedıklerımı yazdıgım bı kagıt verıyrdu onu bıle vermedı bı an once benı gnderme cabası vardı.neysee onu takmak yok tam gaz devam ınsallah tatlımmm ınsallah yaza ınce gırıcezzzzzz.

afiyet olsun canım kolay gelsin

afiyet olsun canım

ayy canım cok kılonda yok kı :)) ama her kadının kendıne gore bır fazlalıgı vardır dımı :))) 8 kılo verırsın tatlım burdakı yazılanları takıp et arkadasların dedıklerını dıkkate al.mutlaka yedıklerını yaz 3 ana 3 ara ogun yaparak cok da acıkmıyoruz alısıyoruz sonradan sporda yaparsan ohh mısss

Selammmmmmm cicişşşşlerimmmmmmmmmmmmmmmmmm iraz geç kaldım ugün gelmekte ama malum pazartesi hem iraz evde işler var hem geçmişi okıyım derkeeeeeeeeeeen öğlen olduuu neyse talafiii ediciiiz artıkkkk

Dün saat 2den akşam 10.30da kadar dışardaydım sanırım 6-7km yürümüşümdür epey dolaştık çünküüüüüufannnkkkk tefennnkkkkkkk kaçamaklarım olduuu ama pazarları genelde öyle oluyorrr hem iraz ara oluyıor vücut şaşırıyor hem de nefsim körleniyorrrr dün de normal kahvaltımı yaptımmm sonra arada 2 hurma yedimm sonra öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıdan 12 de kalkmıştıkkk ama öğlen yemeği saatindee yarım kağıt helva ve 3 minik kare (30gr) bitter çikolata yedimmm sonraki aramda yine 2 hurma akşam yemeğinde ızgara levrek ve salata yedimmmmm sonraaaaaaaaa hala geziyorken 3 karecik (30gr) bitter daha ve biraz da patlamış mısır yedimmmm yani işte biraz sağlıksız oldu ama çokkk yürüdümmmm hala acaklarım ağrıyooo ama irazdan bugünkü sporumu yapıcam inşallahhhhh

gelelim bugüneeeee

kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

3 yeşil zeytin

1kk yağsız beyaz peynir

1 dilim saç telinden ince hindi salamı

2 dilim uno denge ekmek

Domates

Salatalıkk

2 tane yeşil bbiberrrr

sonraaa yeşil çayımı içtimmmmm, 500ml daha su içtimmmm ve 1 tane portakal yedim ara öğünümde deeee

çok kilom yok doğru ama basenlerim çok tombiş benim
pantolonlarım olmuyo sıkıyo çok rahatsız ediyo beni
benim çalışma düzenim değişik biraz 16 24 arası çalışıyorum ona göre bi düzende yemem gerekir mi?
erken kalkamıyorum malesef

yemeğimi yedimmmmmmmmmm
6 yk patatesli,havuçlu,etli bezelye
230 ml ayran
2 dlm kepek ekmeği
salata
veeeeeeeeee
1 çatal baklava(tadına baktım sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
haftasonu hiç kaçamak yapmadım ama bilgilerinize arz ederim

hımm anladım canımm bu konu benı asar dıger tecrubelı arkadaslar yorum yapar canımm

ogle yemegımı yedım;

1 kase suzme mercımek corbası
1 kasık pırınc pılavı
4-5 kasık et mantar sote (kasarlıydı)
150 ml ayran
salata

cok doydummmmm cok sukur

işler hiç bitmiyo anca oturdum . çamaşır attım makinaya. hava çok güzel. bende açtım yatak odasının camını bazayı kaldırdım içindekiler havalansın diye.
arkadaşımın eşini kandırabilirsem deniz kenarında yürüyüşe çıkarız düzenli. bakalım artık olur inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnn canım,afiyet olsunnnnnnnnnnnnn,sen kaçamaklarını her seferinde dengeleyen tebrübeli bir diyetyaparsınbu nedenle afiyet bal şeker olsun canımcımmmmmmmmmm
ayrıca tickerindaki kelebek ve çiçek motifleride gözümden kaçtı sanma:13::13:
neruşummmmmmmmmmm sana bişey sporucam şu metabolizma hızlandırıcı içeceği yapıcam inşallah akşam bunu 35-40 dk kayant demiştiniz bana fazla geldi bu süre yahuuuu,bu kadar mı kaynatmak gerekiyor.bide bunuakşam yapıp ertesi gün içicem olur mu:44:azcık hızlandırayım şu işi di mi ama 100 grm 100 gram nereye kadar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…