60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

abur cuburu kesmiştir dikkat etmiştir yani. bende düzenli köri kullanıyorum et yemeklerime faydası olduğunu düşünüyorum ama sadece bunlarla olmaz elbette

evet mutlaka sadece onunla olmaz dikkat ettiğinide söyledi ekmeği azlttığını ve tatlıyı bıraktığınıda söyledi zerdeyi pilavlarda yemeklerdede kullandığı için çok etkili olduğunu söyledi. çok fazla yağ yakıyormuş.7,350 gr yağ verdiğini söyledi günde 1 saatte yürüyormuş.

afiyet olsun fambımmm hafta sonu yapmadım diye yüzmü buldun yani şimdi sen olacak tabi arada bi çataldan bişey olmaz cicim

afiyet olsun fambımmm hafta sonu yapmadım diye yüzmü buldun yani şimdi sen olacak tabi arada bi çataldan bişey olmaz cicim

eveeeeeettttttttaslında azıcık da olsa yediğime pişman oldummmmmmm,offfffffffff sanki pek yetti karnımı doyurdu sankiiiiiiiiaylardır yemiyordum zaten ama yinede yememeliyimmmm,bu göbişşşşşşşş gitmeliii

aaaaaaaaaaa canım neden...çok üzüldüm...

Neyyy.. Nasıl yani ya.. Böyle birden bire mi..

teşekkür ederim canım benim

neden aceba çıkarıldın sebebini söylemedilermi

ycl teşekkür ederim canım

neden çıkarılmışsın peki

sebebını sordum mantıklı bı cevap alamadım.yaptıgım projelerde mı bı sorun var dedım hayır onla alakalı degıl dedıler ee ıs adabına uymayan bısey mı yaptım dedım yok dedıler sadece senı cok durgun bulduk hıc soru sormuyorsun dedıler ozel sektor boyle ıste ben de devlete gırmeye calısacagım ne yapaılm

Tamam o zaman hiç kaçamak yapmamıştın ödül olmuş bence hem de vücut şaşırsın birazzz

Ayrıca afiyet olsunnn çok güzel canımmmgidecekkkk tüm fazla kilolarrrrrr yağlarrr kurtulucazz abrcummm sabırla sağlıkla azimlee inşallahhhh

Afiyet olsun canımmmm

kızlar cok kotuyum az once ısten cıkarıldıgımı ogrendım soktayım

Neden acaba böyle anidennn yani bir bilgi vermeleri önceden haber vermeleri gerekiyorrr çok üzüldüm canımm herşeyde bir hayır vardıırrr

mutlaka dediğin gibi spor,ekmeği ve tatlıyı kesmek bunlar da etkilidir ama zerdeçal da etkili diye duymuştum ama bence diğer yaptıkları da çok etkili olacak şeylerr

neruşum hoşgeldin canım ee kaçamakları hakediyosun sen zaten aşırı bi kaçamakta olmuyo dozunda yapıyosun afiyet olsun canım

mersi nugiciiiim bu haftasonu çokk yürüdüm ve kaçamaklarım da öncekine göre daha kararında olduu neyse kiii

çok komik bir açıklama yapmışlar. durgun bulmuşlar demek hiç böyle şey duymadım

Canım hayırlısı olur merak etme ve lütfen üzmemeye çalış kendini,ben senden kayankalndığını zannetmiyorum maalesef özel sektör böyle çok acımasız ve hırslı insanlarrr yani sessiz olmak bir neden olamazzz maalesef mantık aramamak lazım bu tür durularda çok saçma sapan şeylerden olabiliyor çünküüü inşallah bundan sonra her şey gönlüne göre olur canım benimm

hugocuğun dediği gibi saçma bi cevap soru sorsan bu seferde bi sürü soru soruyosun bu işi bilmiyomusun hiç derlerdi.üzülme canım boşver herşeyde vardır bi hayır.bi yerin kapanması bi yerin açılması demektir .

Babystar
bence de çok saçma bir açıklama olmuş.. ama kızların da dediği gibi
her işte bir hayır vardır diye düşünmek daha iyi olacak sanırım..
kendini çok üzmemeye çalış canım..

babystar duygularını çokk iyi anlıyorum. üzülme diyeceğim ama ne desem fayda etmez insan muhakkak üzülür. canım her işte bir hayır vardır belki daha iyi daha güzel bir işin olacaktır canım.

babystar

yazdıgını okuyunca şok oldum.zaten yarım saat izni bile or alıyorum diyodn...özel sektör malesef insanları umursamıyo.asıl tuhaf olan önceden haber vermemeleri....Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...yaşın gencse kamu için ugraşman çok mantıklı helede bayan için çok dogru biyer kamu....

babystar
canım çok geçmiş olsun.Sadece mazeret bulmuşlar onlar ama tabiki yapacak birşey yok.Bundan sonra dediğin gibi devlette işe girebilirsin inşallah.Ben yeni girdiğim için senin mesleğini de bilmiyorum.Umarım devlete girme şansı yüksek olan bir bölümdesindir.

Bu ay sorun varmış listeye uymuyolar.. o yüzden böyle oluyor..
neyse yağsız yoğurtlu makarna yedim 2 yk
bide salata yedim

öğle yemeğim
6-7 yk taze fasülye
salata
2 dilim kepek ekmeği
ve bir normal ekmeğin dışı

sabah:2dilim kepek ekmeği ile yapılmış az penirli dometesli sandviçin yarısıve küçük bir ıspanaklı börek
Ara :2 ceviz
Öğle 6 adet lahana dolması ve çilek

afiyet olsun kızlar, hepinizin menüsü gayet güzel

canım hoşgeldin
olmayacak şey değil
ben de verdim, boyum 172, 64 kilodan 56 kiloya düştüm, sabrettikten sonra neden olmasın dimi ama

hoşgeldin bebikkkkkkkk
afiyet olsun
kaçakalmarın da tam kararında benceeeeeeeee

bugün dambıl çalışacakmıyız kızzzzzzzzz?????????

ogle yemegımı yedım;

1 kase suzme mercımek corbası
1 kasık pırınc pılavı
4-5 kasık et mantar sote (kasarlıydı)
150 ml ayran
salata

cok doydummmmm cok sukur

kızlar afiyet şeker olsun, hepsi çok güzell

kızlar cok kotuyum az once ısten cıkarıldıgımı ogrendım soktayım

canım bu şikeldi işten çıkarılamazsın
sana gerekçe göstermek zorundalar
sen ne kada zamandır orda çalışıyousn
bunun ihbar süresi var senin çalışma sürene göre değişen
bu şekilde olmaz
nerde yaşadıklarını sanıyo bunlar, dingonun ahırı mı bu ülke, öyle durgun diye adam mı çıkarılır işten pat diye?
çok sinirlendim çokkk

canım kusura bakma sabah vaktim olmadığı için pek fazla geçmişi okuyamadım ama doğum yapan eltim yeme şekli çok güzel yerken çok yavaş yiyiyor vede çiğniyor.dediğinine göre ağzına koyduğu her lokmayı 25 defa çiğniyormuş.birde hergün cd takıp 1 saat kendi kendine halay çekiyor.çocuklarıyla birlikte hem oları eğlendiriyor hem kilolar puuuuuuuuuuffffffffffff gidiyor..

Tatlım bugün benim akrdiyo günüm az sonra yapıciii inşallah yürüyüşümüayrıca dambılı netten aldım yerın elimde olucakmış yarın başlayalım mı ne dersinnnnincelsin şu kollar memcikllerr dimdikkk olsunnn inşallah hem yağlar da gidecekkk dambılla oooohhh fıstık olıciiiiiiiiiiiiiiiiz inşallah sağlıklaaaa:13::13:

esw
canım ne güzel sen vermiş kurtulmuşsun bir süre sonra irade zayıflıyor ben 20 kilo verdim yalnız şıu son 10 kiloyu vermek işkence oldu.kaç aydır 65'li sayıları görmekten ben bıktım ama tartı göstermekten bıkmadı
hoş tartı ne yapsın benim yediklerime.
diyorum önceden nasıl verdim yine verebilirim diye ama tık yok.Bu haftasonu yaptığım en büyük kaçamak bir kase kısır hemen 400 gr olarak döndü bana 2 gün oldu hala atamadım
bir ileri 2 geri bıktım vallahi d
destek bekliyorum kızzzzllaaaarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…