abur cuburu kesmiştir dikkat etmiştir yani. bende düzenli köri kullanıyorum et yemeklerime faydası olduğunu düşünüyorum ama sadece bunlarla olmaz elbette
afiyet olsun eebruli
kızlar cok kotuyum az once ısten cıkarıldıgımı ogrendım soktayım
yemeğimi yedimmmmmmmmmm
6 yk patatesli,havuçlu,etli bezelye
230 ml ayran
2 dlm kepek ekmeği
salata
veeeeeeeeee
1 çatal baklava(tadına baktım sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
haftasonu hiç kaçamak yapmadım ama bilgilerinize arz ederim
afiyet olsun fambımmm hafta sonu yapmadım diye yüzmü buldun yani şimdi senolacak tabi arada bi çataldan bişey olmaz cicim
aaaaaaaaaaa canım neden...çok üzüldüm...
Neyyy.. Nasıl yani ya.. Böyle birden bire mi..
teşekkür ederim canım benim
neden aceba çıkarıldın sebebini söylemedilermi
ycl teşekkür ederim canım
neden çıkarılmışsın peki
nerudaaaaaaaaaaa
Evet canım küçüktü yediğim künefe..ama çok lezzetli..neyse geçti gitti.......
öğle yemeğimi yazayım
1 kupa çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
1/2 k.ekmeği şimdide türk kahvesi içiyorum yine sade
öncelikle ara öğünüm
15 adet beyaz leblebi bir küçük kırmızı elma,,
öğlen yemeğim: 1 kepçe çorba,
3 kaşık salata,
avuç içi kadar tavuk göğsü dolma,
ayrıca irmik helvası vardı ama tepsime almadım bile.çok ta severim ama almadım...
benim bir arkadaşım vardı 2 aydır görüşmemiştik.68 kiloydu dün bir gördüm şoooooook oldum çok zayıflamış.dediğine göre zerdeçal almış her sabah 1 tatlı kaşığı aç karnına yoğurda koyup yiyiyormuş,üzerinede 1 bardak ılık su içiyormuş.akşamlarıda 1 yemek kaşığı balla karıştırıp yiyiyormuş.yemeklerini çok fazla azaltmadığını fakat kilo verdiğini söyledi....şuan 56 kilo...
neruşum hoşgeldin canım ee kaçamakları hakediyosun sen zaten aşırı bi kaçamakta olmuyo dozunda yapıyosun afiyet olsun canım
sebebını sordum mantıklı bı cevap alamadım.yaptıgım projelerde mı bı sorun var dedım hayır onla alakalı degıl dedıler ee ıs adabına uymayan bısey mı yaptım dedım yok dedıler sadece senı cok durgun bulduk hıc soru sormuyorsun dedıler ozel sektor boyle ıste ben de devlete gırmeye calısacagım ne yapaılm
sebebını sordum mantıklı bı cevap alamadım.yaptıgım projelerde mı bı sorun var dedım hayır onla alakalı degıl dedıler ee ıs adabına uymayan bısey mı yaptım dedım yok dedıler sadece senı cok durgun bulduk hıc soru sormuyorsun dedıler ozel sektor boyle ıste ben de devlete gırmeye calısacagım ne yapaılm
Bu ay sorun varmış listeye uymuyolar.. o yüzden böyle oluyor..
neyse yağsız yoğurtlu makarna yedim 2 yk
bide salata yedim
öğle yemeğim
6-7 yk taze fasülye
salata
2 dilim kepek ekmeği
ve bir normal ekmeğin dışı
sabah:2dilim kepek ekmeği ile yapılmış az penirli dometesli sandviçin yarısıve küçük bir ıspanaklı börek
Ara :2 ceviz
Öğle 6 adet lahana dolması ve çilek
tanıtayım kendimi hemen :)
170 boyum 65 kiloyum şu an 8 kilo kadar vermek istiyorum ama beceremedim bi türlü
bende diyet yapamıyorum aklımda sürekli bi açlık hissi oluyo diyet yaparken
geçen hafta leslie sanson la yürümeye başladım
biraz da yemeklere dikkat edebilirsem konuşabileceğim birileri de olursa başarıcam inşallah
Selammmmmmm cicişşşşlerimmmmmmmmmmmmmmmmmm iraz geç kaldım ugün gelmekte ama malum pazartesi hem iraz evde işler var hem geçmişi okıyım derkeeeeeeeeeeen öğlen olduuu neyse talafiii ediciiiz artıkkkk
Dün saat 2den akşam 10.30da kadar dışardaydım sanırım 6-7km yürümüşümdür epey dolaştık çünküüüüüufannnkkkk tefennnkkkkkkk kaçamaklarım olduuu ama pazarları genelde öyle oluyorrr hem iraz ara oluyıor vücut şaşırıyor hem de nefsim körleniyorrrr dün de normal kahvaltımı yaptımmm sonra arada 2 hurma yedimm sonra öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıdan 12 de kalkmıştıkkk ama öğlen yemeği saatindee yarım kağıt helva ve 3 minik kare (30gr) bitter çikolata yedimmm sonraki aramda yine 2 hurma akşam yemeğinde ızgara levrek ve salata yedimmmmm sonraaaaaaaaa hala geziyorken 3 karecik (30gr) bitter daha ve biraz da patlamış mısır yedimmmm yani işte biraz sağlıksız oldu ama çokkk yürüdümmmm hala acaklarım ağrıyooo ama irazdan bugünkü sporumu yapıcam inşallahhhhh
gelelim bugüneeeee
kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
3 yeşil zeytin
1kk yağsız beyaz peynir
1 dilim saç telinden ince hindi salamı
2 dilim uno denge ekmek
Domates
Salatalıkk
2 tane yeşil bbiberrrr
sonraaa yeşil çayımı içtimmmmm, 500ml daha su içtimmmm ve 1 tane portakal yedim ara öğünümde deeee
yemeğimi yedimmmmmmmmmm
6 yk patatesli,havuçlu,etli bezelye
230 ml ayran
2 dlm kepek ekmeği
salata
veeeeeeeeee
1 çatal baklava(tadına baktım sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
haftasonu hiç kaçamak yapmadım ama bilgilerinize arz ederim
ogle yemegımı yedım;
1 kase suzme mercımek corbası
1 kasık pırınc pılavı
4-5 kasık et mantar sote (kasarlıydı)
150 ml ayran
salata
cok doydummmmm cok sukur
öncelikle ara öğünüm
15 adet beyaz leblebi bir küçük kırmızı elma,,
öğlen yemeğim: 1 kepçe çorba,
3 kaşık salata,
avuç içi kadar tavuk göğsü dolma,
ayrıca irmik helvası vardı ama tepsime almadım bile.çok ta severim ama almadım...
nerudaaaaaaaaaaa
Evet canım küçüktü yediğim künefe..ama çok lezzetli..neyse geçti gitti.......
öğle yemeğimi yazayım
1 kupa çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
1/2 k.ekmeği şimdide türk kahvesi içiyorum yine sade
ayy ewt canım sen hıc hıc pes etme uff ne sınır bozucu benımde arkadasım var 50 belkı de daha az benım yanımda cok sısmanım zayıflamam lazım deyıp duruyor.senınkılerde var mı oyle bı durum dugun ne zaman. dogum yapan nasıl zayıflamıs pekı
afiyet olsun kızlar, hepinizin menüsü gayet güzel
canım hoşgeldin
olmayacak şey değil
ben de verdim, boyum 172, 64 kilodan 56 kiloya düştüm, sabrettikten sonra neden olmasın dimi ama
hoşgeldin bebikkkkkkkk
afiyet olsun
kaçakalmarın da tam kararında benceeeeeeeee
bugün dambıl çalışacakmıyız kızzzzzzzzz?????????
kızlar afiyet şeker olsun, hepsi çok güzell
canım bu şikeldi işten çıkarılamazsın
sana gerekçe göstermek zorundalar
sen ne kada zamandır orda çalışıyousn
bunun ihbar süresi var senin çalışma sürene göre değişen
bu şekilde olmaz
nerde yaşadıklarını sanıyo bunlar, dingonun ahırı mı bu ülke, öyle durgun diye adam mı çıkarılır işten pat diye?
çok sinirlendim çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?