60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heh famir kuzusu gelmiş hoşgelmiş seni unutmak mümkğnmğ hiç. geçmişi okumuyosun tabiki görmedin yazdıklarımı
neyse sen sunumunu verde gerisi önemli değil nasılsa döneceksin aramıza

kız böle yazıyosun yazıyosun canım bir temizlik çekti,pazar günü iyi bir temizlik yaptım bende mutfak dolaplarını pencerelerimi falan sildimsen 1 günde iyi yapıyorsun valla,ben ancak mutfağı halledebildim ve hala eksik kalan yerlerim var,haftaya devam ederim artık

öncelikle ara öğünüm
15 adet beyaz leblebi bir küçük kırmızı elma,,

öğlen yemeğim:1 kepçe çorba,
3 kaşık salata,
avuç içi kadar tavuk göğsü dolma,
ayrıca irmik helvası vardı ama tepsime almadım bile.çok ta severim ama almadım...

Son düzenleme:

yok kuzum 1 günde olurmu hiç. cuma mutfağı yaptımdı. pazar günü salon hariç diğer odaları yaptım bugünde salonu yaptım bitmiyoki hiç. yarında balkon var

öncelikle ara öğünüm
15 adet beyaz leblebi bir küçük kırmızı elma,,

öğlen yemeğim:

1 kepçe çorba,
3 kaşık salata,
avuç içi kadar tavuk göğsü dolma,
ayrıca irmik helvası vardı ama tepsime almadım bile.çok ta severim ama almadım...

nerudaaaaaaaaaaa
Evet canım küçüktü yediğim künefe..ama çok lezzetli..neyse geçti gitti.......
öğle yemeğimi yazayım
1 kupa çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
1/2 k.ekmeği şimdide türk kahvesi içiyorum yine sade

çok güzel...ekmek yememişsin çok iyi olmuş...

Afiyet olsun fambığımmmmhaftasonu kaçamak yapmadığın için deee ayrıca tebrk ediyorummmmm çiçeeemmmmm:13::13: evet haftasonu tartıldım aynıydı ben de değişeyim dedim tıkırımııııinşallah boll boll sağa kayarr kuzummm tıkırlarımııızzzz sağlıkla azimlee sabırlaa inşallahhhhhh:13::13::13:

ogle yemegımı yedım;

1 kase suzme mercımek corbası
1 kasık pırınc pılavı
4-5 kasık et mantar sote (kasarlıydı)
150 ml ayran
salata

cok doydummmmm cok sukur

afiyet olsunnn tatlımmmm:13::13: kaşarlı olması pek iyi olmamışşş ama kararında yemişsin herşeydennn afiyet olsunnn

Ttalım valla 30dk kesin kaynıycak sonra onları çekiceksin blenderla ya da eziceksin püre gibi olacak kabuklar falan o yüzden iyice kaynatmak lazımmm.Sbaha yapınca tüm gün içiyoruz akşamada sabahkini içtiğimize göre sen de sabah içersin bence ama şöyle yapsan, akşam kayant yatmadan 1 bardak iç sonra sabah 1 bardak daha ve kalanını da işte o gün içersin ama akşam kayantınca 1 bardak içersen bence daha iyi olurrr

afiyet olsun canım
ogle yemegımı yedım;

1 kasık pırınc pılavı
150 ml ayran
salata

cok doydummmmm cok sukur

afiyet olsunn menü güzel

benim bir arkadaşım vardı 2 aydır görüşmemiştik.68 kiloydu dün bir gördüm şoooooook oldum çok zayıflamış.dediğine göre zerdeçal almış her sabah 1 tatlı kaşığı aç karnına yoğurda koyup yiyiyormuş,üzerinede 1 bardak ılık su içiyormuş.akşamlarıda 1 yemek kaşığı balla karıştırıp yiyiyormuş.yemeklerini çok fazla azaltmadığını fakat kilo verdiğini söyledi....şuan 56 kilo...

Son düzenleme:

Afiyet olsun Neruş...

Afiyet olsun canım.. Baklava da süper olmuş..

ogle yemegımı yedım;

1 kasık pırınc pılavı
150 ml ayran
salata

cok doydummmmm cok sukur

Afiyet olsun...

Hamarat hatun... Sahilde yürüyüş süper olur süppeerrr..

Afiyet olsun ve tebrikler canım.. Böyle karşı durmayı öğrene öğrene incecik olacağız...

Afiyet olsun ....

abur cuburu kesmiştir dikkat etmiştir yani. bende düzenli köri kullanıyorum et yemeklerime faydası olduğunu düşünüyorum ama sadece bunlarla olmaz elbette

neruşum hoşgeldin canım ee kaçamakları hakediyosun sen zaten aşırı bi kaçamakta olmuyo dozunda yapıyosun afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…