işler hiç bitmiyo anca oturdum . çamaşır attım makinaya. hava çok güzel. bende açtım yatak odasının camını bazayı kaldırdım içindekiler havalansın diye.
arkadaşımın eşini kandırabilirsem deniz kenarında yürüyüşe çıkarız düzenli. bakalım artık olur inşallah
kız böle yazıyosun yazıyosun canım bir temizlik çekti,pazar günü iyi bir temizlik yaptım bende mutfak dolaplarını pencerelerimi falan sildimsen 1 günde iyi yapıyorsun valla,ben ancak mutfağı halledebildim ve hala eksik kalan yerlerim var,haftaya devam ederim artık
öncelikle ara öğünüm
15 adet beyaz leblebi bir küçük kırmızı elma,,
öğlen yemeğim:
1 kepçe çorba,
3 kaşık salata,
avuç içi kadar tavuk göğsü dolma,
ayrıca irmik helvası vardı ama tepsime almadım bile.çok ta severim ama almadım...
yemeğimi yedimmmmmmmmmm
6 yk patatesli,havuçlu,etli bezelye
230 ml ayran
2 dlm kepek ekmeği
salata
veeeeeeeeee
1 çatal baklava(tadına baktım sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
haftasonu hiç kaçamak yapmadım ama bilgilerinize arz ederim
ogle yemegımı yedım;
1 kase suzme mercımek corbası
1 kasık pırınc pılavı
4-5 kasık et mantar sote (kasarlıydı)
150 ml ayran
salata
cok doydummmmm cok sukur
günaydınnnnnnnnnnnnn canım,afiyet olsunnnnnnnnnnnnn,sen kaçamaklarını her seferinde dengeleyen tebrübeli bir diyetyaparsınbu nedenle afiyet bal şeker olsun canımcımmmmmmmmmm
ayrıca tickerindaki kelebek ve çiçek motifleride gözümden kaçtı sanma:13::13:
neruşummmmmmmmmmm sana bişey sporucam şu metabolizma hızlandırıcı içeceği yapıcam inşallah akşam bunu 35-40 dk kayant demiştiniz bana fazla geldi bu süre yahuuuu,bu kadar mı kaynatmak gerekiyor.bide bunuakşam yapıp ertesi gün içicem olur mu:44:azcık hızlandırayım şu işi di mi ama 100 grm 100 gram nereye kadar yahu
nerudaaaaaaaaaaa
Evet canım küçüktü yediğim künefe..ama çok lezzetli..neyse geçti gitti.......
öğle yemeğimi yazayım
1 kupa çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
1/2 k.ekmeği şimdide türk kahvesi içiyorum yine sade
çok güzel...ekmek yememişsin çok iyi olmuş...
nerudaaaaaaaaaaa
öğle yemeğimi yazayım
1 kupa çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
afiyet olsun canımöncelikle ara öğünüm
öğlen yemeğim:
1 kepçe çorba,
3 kaşık salata,
ayrıca irmik helvası vardı ama tepsime almadım bile.çok ta severim ama almadım...
ogle yemegımı yedım;
1 kasık pırınc pılavı
150 ml ayran
salata
cok doydummmmm cok sukur
kızlar cok kotuyum az once ısten cıkarıldıgımı ogrendım soktayım
Selammmmmmm cicişşşşlerimmmmmmmmmmmmmmmmmm iraz geç kaldım ugün gelmekte ama malum pazartesi hem iraz evde işler var hem geçmişi okıyım derkeeeeeeeeeeen öğlen olduuu neyse talafiii ediciiiz artıkkkk
Dün saat 2den akşam 10.30da kadar dışardaydım sanırım 6-7km yürümüşümdür epey dolaştık çünküüüüüufannnkkkk tefennnkkkkkkk kaçamaklarım olduuu ama pazarları genelde öyle oluyorrr hem iraz ara oluyıor vücut şaşırıyor hem de nefsim körleniyorrrr dün de normal kahvaltımı yaptımmm sonra arada 2 hurma yedimm sonra öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıdan 12 de kalkmıştıkkk ama öğlen yemeği saatindee yarım kağıt helva ve 3 minik kare (30gr) bitter çikolata yedimmm sonraki aramda yine 2 hurma akşam yemeğinde ızgara levrek ve salata yedimmmmm sonraaaaaaaaa hala geziyorken 3 karecik (30gr) bitter daha ve biraz da patlamış mısır yedimmmm yani işte biraz sağlıksız oldu ama çokkk yürüdümmmm hala acaklarım ağrıyooo ama irazdan bugünkü sporumu yapıcam inşallahhhhh
gelelim bugüneeeee
kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
3 yeşil zeytin
1kk yağsız beyaz peynir
1 dilim saç telinden ince hindi salamı
2 dilim uno denge ekmek
Domates
Salatalıkk
2 tane yeşil bbiberrrr
sonraaa yeşil çayımı içtimmmmm, 500ml daha su içtimmmm ve 1 tane portakal yedim ara öğünümde deeee
yemeğimi yedimmmmmmmmmm
6 yk patatesli,havuçlu,etli bezelye
230 ml ayran
2 dlm kepek ekmeği
salata
veeeeeeeeee
1 çatal baklava(tadına baktım sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
haftasonu hiç kaçamak yapmadım ama bilgilerinize arz ederim
ogle yemegımı yedım;
1 kasık pırınc pılavı
150 ml ayran
salata
cok doydummmmm cok sukur
işler hiç bitmiyo anca oturdum . çamaşır attım makinaya. hava çok güzel. bende açtım yatak odasının camını bazayı kaldırdım içindekiler havalansın diye.
arkadaşımın eşini kandırabilirsem deniz kenarında yürüyüşe çıkarız düzenli. bakalım artık olur inşallah
öncelikle ara öğünüm
öğlen yemeğim: 1 kepçe çorba,
3 kaşık salata,
nerudaaaaaaaaaaa
öğle yemeğimi yazayım
1 kupa çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
benim bir arkadaşım vardı 2 aydır görüşmemiştik.68 kiloydu dün bir gördüm şoooooook oldum çok zayıflamış.dediğine göre zerdeçal almış her sabah 1 tatlı kaşığı aç karnına yoğurda koyup yiyiyormuş,üzerinede 1 bardak ılık su içiyormuş.akşamlarıda 1 yemek kaşığı balla karıştırıp yiyiyormuş.yemeklerini çok fazla azaltmadığını fakat kilo verdiğini söyledi....şuan 56 kilo...
Selammmmmmm cicişşşşlerimmmmmmmmmmmmmmmmmm iraz geç kaldım ugün gelmekte ama malum pazartesi hem iraz evde işler var hem geçmişi okıyım derkeeeeeeeeeeen öğlen olduuu neyse talafiii ediciiiz artıkkkk
Dün saat 2den akşam 10.30da kadar dışardaydım sanırım 6-7km yürümüşümdür epey dolaştık çünküüüüüufannnkkkk tefennnkkkkkkk kaçamaklarım olduuu ama pazarları genelde öyle oluyorrr hem iraz ara oluyıor vücut şaşırıyor hem de nefsim körleniyorrrr dün de normal kahvaltımı yaptımmm sonra arada 2 hurma yedimm sonra öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıdan 12 de kalkmıştıkkk ama öğlen yemeği saatindee yarım kağıt helva ve 3 minik kare (30gr) bitter çikolata yedimmm sonraki aramda yine 2 hurma akşam yemeğinde ızgara levrek ve salata yedimmmmm sonraaaaaaaaa hala geziyorken 3 karecik (30gr) bitter daha ve biraz da patlamış mısır yedimmmm yani işte biraz sağlıksız oldu ama çokkk yürüdümmmm hala acaklarım ağrıyooo ama irazdan bugünkü sporumu yapıcam inşallahhhhh
gelelim bugüneeeee
kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
3 yeşil zeytin
1kk yağsız beyaz peynir
1 dilim saç telinden ince hindi salamı
2 dilim uno denge ekmek
Domates
Salatalıkk
2 tane yeşil bbiberrrr
sonraaa yeşil çayımı içtimmmmm, 500ml daha su içtimmmm ve 1 tane portakal yedim ara öğünümde deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?