Tatlım bugün benim akrdiyo günüm az sonra yapıciii inşallah yürüyüşümüayrıca dambılı netten aldım yerın elimde olucakmış yarın başlayalım mı ne dersinnnn incelsin şu kollar memcikllerr dimdikkk olsunnn inşallah hem yağlar da gidecekkk dambılla oooohhh fıstık olıciiiiiiiiiiiiiiiiz inşallah sağlıklaaaa :13::13:
esw
canım ne güzel sen vermiş kurtulmuşsun bir süre sonra irade zayıflıyor ben 20 kilo verdim yalnız şıu son 10 kiloyu vermek işkence oldu.kaç aydır 65'li sayıları görmekten ben bıktım ama tartı göstermekten bıkmadı
hoş tartı ne yapsın benim yediklerime.
diyorum önceden nasıl verdim yine verebilirim diye ama tık yok.Bu haftasonu yaptığım en büyük kaçamak bir kase kısır hemen 400 gr olarak döndü bana 2 gün oldu hala atamadım
bir ileri 2 geri bıktım vallahi d
destek bekliyorum kızzzzllaaaarrrrrrrr
neruşumm canım özledim kızzzz seni vee hepiciinizicanımmmmmmm kuzuuuuuuum hoşgeldin bebeeeemmm geçmiş olsunnnnnn biz de seni çok özledikkkk inşallah denetlemende bitsin dee rahat rahat aramızda ollll:13::13::13:
ben hiç spor yapamıyorum....yaaaaa vakit bulamıyorum evde oturup en son ne zaman aralıksız 10 film izlediğimi dahi unuttum.sürekli işler var.koşu bandı almak istiyorum eşim bırakmıyor.gerek yok diyiyor ozaman spora yazılayım tamam diyiyor ama kızıda götürürsen diyiyor.çocukla spor salonunda nasıl yapabilirim çok hareketli birşeylere çıkıp durur.yaaaaaaaaaa ne yapmalıyım....
babystar üzüldüm gerçekten.Rabbim hakkında hayırlısını,iyisini nasip etsin
canım eşinin sana yardımcı olması lazım biraz
spor aleti alamıcaksan evde leslie ile yürüyebilirsin
bide uzay yürüşyüşü aleti var, çok daha ucuz ve daha az yer kaplıyor
geçen hafta bi arkadaşıma aldık, h.burada'dan ( anladın sen onu)
indirimdeydi, 170 liraya mı ne geldi yanında inceltici kemer ve jel hediyesi vardı, ondan alabilirsin mesela
slm kızlar özledim sizleri epeydir giremedim dün evime geldim evime ve eşime kavuştum cok mutluyum
artık sık sık topiğe girebilirim evimdeyim
kızlar ben düşük yaptım gecen hafta o yüzden de eve dönüşüm gecıktı cok şükür iyim şimdi hamılelık bana azcık kilo verdi ilaçlar serumlar bu sabah 66,500 cıktım 300 gr almışım bundan sonra dikkat etmeye devam edicem spor yapamıycam yürüyüş yaparım sadece bakalım böyle verebilecekmıyım
maşallah herkes cok güzel vermiş özellijle nerudecim sen cok ii vermışsın
farmasicim senide cok özledim yoksun şimdi öpüyorum senıde
merhaba canım tosticim hayrola ya niçin düştü bebekgeçmiş olsun canım üzüldüm bak şimdi sen sağlıklı ol canım öncelikle ama doğrusu çok üzüldüm miniğe Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.
babystar
yazdıgını okuyunca şok oldum.zaten yarım saat izni bile or alıyorum diyodn...özel sektör malesef insanları umursamıyo.asıl tuhaf olan önceden haber vermemeleri....Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...yaşın gencse kamu için ugraşman çok mantıklı helede bayan için çok dogru biyer kamu....
slm kızlar özledim sizleri epeydir giremedim dün evime geldim evime ve eşime kavuştum cok mutluyum
kızlar ben düşük yaptım gecen hafta o yüzden de eve dönüşüm gecıktı cok şükür iyim şimdi hamılelık bana azcık kilo verdi ilaçlar serumlar bu sabah 66,500 cıktım 300 gr almışım bundan sonra dikkat etmeye devam edicem spor yapamıycam yürüyüş yaparım sadece bakalım böyle verebilecekmıyım
evet haklısın bazen böyle inatlaşıyor.olmaz diyip duyor.evimizde koyacak yer yok diye bırakmıyor.taşınırsak alırsın diyiyor.ama ozamana kadar beni zayıflamam lazım...anlamıyor.ona kalsa bana çok yardımcı oluyormuş.hazırladığım diyet yemeklerine ses bile çıkarmıyorum,sırf sen benim için tekrar yorulma diye istemiyorum diyiyor.
üzüldük canım,geçmiş olsunnnnnnnslm kızlar özledim sizleri epeydir giremedim dün evime geldim evime ve eşime kavuştum cok mutluyum
babystar
canım çok geçmiş olsun.Sadece mazeret bulmuşlar onlar ama tabiki yapacak birşey yok.Bundan sonra dediğin gibi devlette işe girebilirsin inşallah.Ben yeni girdiğim için senin mesleğini de bilmiyorum.Umarım devlete girme şansı yüksek olan bir bölümdesindir.
afiyet olsun kızlar, hepinizin menüsü gayet güzel
canım hoşgeldin
olmayacak şey değil
ben de verdim, boyum 172, 64 kilodan 56 kiloya düştüm, sabrettikten sonra neden olmasın dimi ama
hoşgeldin bebikkkkkkkk
afiyet olsun
kaçakalmarın da tam kararında benceeeeeeeee
bugün dambıl çalışacakmıyız kızzzzzzzzz?????????
kızlar afiyet şeker olsun, hepsi çok güzell
canım bu şikeldi işten çıkarılamazsın
sana gerekçe göstermek zorundalar
sen ne kada zamandır orda çalışıyousn
bunun ihbar süresi var senin çalışma sürene göre değişen
bu şekilde olmaz
nerde yaşadıklarını sanıyo bunlar, dingonun ahırı mı bu ülke, öyle durgun diye adam mı çıkarılır işten pat diye?
çok sinirlendim çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?