60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm
benim de yarın kardiyo günü
cmt uzaya gittim
dün de 1 saat koşu bandında yürüdüm
bugün boş kaldı, dumbılla çalışayım diodum, o zaman ben bugün de kardiyo yapayım madem, yarın beraber başlarız, böylece dizi günlerim de boşa çıkar :)))

canım haklısın
insan bi süre sonra daha kolay teslim oluyor sevdiği şeylere
sen geçen hafta benim yaptığım kaçamakları görseydin, saçma sapan yedim resmen aptal gibi
neyseki frenledim kendimi hemencimk
yoksa sonum kötü olacaktı (

canım maşallah 20 kilo vermişsin, demekki vücut durmuş, metabolizmanı şaşırtamn gerekiyo sanırım artık
çünkü bi yerden sonra daha zor kilo veriliyo, bunu sen de bilirsin
o yüzden yediklerini değiştir
spor yapıyosan sürelerini değiştir
ekmeğini peynirini değiştir
bilmiyorum ki
metabolizme hızlandırıcı içecekler var onlardan yap iç mesela

canımmmmmmm kuzuuuuuuum hoşgeldin bebeeeemmm geçmiş olsunnnnnn biz de seni çok özledikkkk inşallah denetlemende bitsin dee rahat rahat aramızda ollll:13::13::13:
neruşumm canım özledim kızzzz seni vee hepiciinizi ben bir süre daha az az yazarım ama hep burada olurum sizi takip etmeyeee... bende bugün bir iştah açılması oldu reglim yaklaştı sanırım bu aralar ben kilo filan veremem bir süre kilo korum modunda olsam iyi olur yoksa moralim bozulacak sanırım regl sonuna kadar tartılmasam iyi olacak...
babystarcım çok üzüldüm ya bu şekilde işten çıkarılmana. resmen bahanesiz işten çıkarmışlar. bende buna benzer şeyler yaşadım. bana birde "maaşları ödeyemiyoruz paramız yok" diyemediler de bu iş sana göre değil beceremiyorsun deyip tabiri caizse pisliği benim üzerime atmışlardı o yüzden sakın canını sıkma biraz evine eşine ve kendine zaman ayırırsın hem elinde mesleğin var sanırım mühendistin madem öyle kamuya yönel canımm iyi şanslar.

ben hiç spor yapamıyorum....yaaaaa vakit bulamıyorum evde oturup en son ne zaman aralıksız 10 film izlediğimi dahi unuttum.sürekli işler var.koşu bandı almak istiyorum eşim bırakmıyor.gerek yok diyiyor ozaman spora yazılayım tamam diyiyor ama kızıda götürürsen diyiyor.çocukla spor salonunda nasıl yapabilirim çok hareketli birşeylere çıkıp durur.yaaaaaaaaaa ne yapmalıyım....

canım eşinin sana yardımcı olması lazım biraz
spor aleti alamıcaksan evde leslie ile yürüyebilirsin

bide uzay yürüşyüşü aleti var, çok daha ucuz ve daha az yer kaplıyor
geçen hafta bi arkadaşıma aldık, h.burada'dan ( anladın sen onu)
indirimdeydi, 170 liraya mı ne geldi yanında inceltici kemer ve jel hediyesi vardı, ondan alabilirsin mesela

öğle yemeğini de yedim yazayım hemen
1büyük kasenin yarısı kadar ton balıklı salata(1 tatlı kaşığı kadar yağ limon 1 tatlı kaşığı kadrda yoğurt koydum)
tarhana çorbası
yarın bira bayat bi pohoça(evde 1gr ekmek kalmadıda şimdide çıkamadım)

slm kızlar özledim sizleri epeydir giremedim dün evime geldim evime ve eşime kavuştum cok mutluyum
artık sık sık topiğe girebilirim evimdeyim
kızlar ben düşük yaptım gecen hafta o yüzden de eve dönüşüm gecıktı cok şükür iyim şimdi hamılelık bana azcık kilo verdi ilaçlar serumlar bu sabah 66,500 cıktım 300 gr almışım bundan sonra dikkat etmeye devam edicem spor yapamıycam yürüyüş yaparım sadece bakalım böyle verebilecekmıyım
maşallah herkes cok güzel vermiş özellijle nerudecim sen cok ii vermışsın
farmasicim senide cok özledim yoksun şimdi öpüyorum senıde

evet haklısın bazen böyle inatlaşıyor.olmaz diyip duyor.evimizde koyacak yer yok diye bırakmıyor.taşınırsak alırsın diyiyor.ama ozamana kadar beni zayıflamam lazım...anlamıyor.ona kalsa bana çok yardımcı oluyormuş.hazırladığım diyet yemeklerine ses bile çıkarmıyorum,sırf sen benim için tekrar yorulma diye istemiyorum diyiyor.

merhaba canım tosticim hayrola ya niçin düştü bebek geçmiş olsun canım üzüldüm bak şimdisen sağlıklı ol canım öncelikle ama doğrusu çok üzüldüm miniğe Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.

nedenini bilmiyorum farmasicim 2. kaybım oldu hayırlısı allahtan iyiyim ben hamdolsun
sen nasılsın

ewt canım bende soku atlatamadım henuz elle tutulur bı acıklamaları da yok.ınsallah gırebılırım kamuya.artık bol bol spor yaparım :)

aaaa canım benim geçmiş olsun.çok üzüldüm yaaa...sen eşin sağlıklı olun gene olur inşallah.moralini sakın bozma veren allah alan allah...

canım çok geçmiş olsun
inşallah bida böşyle bişi yaşamazsın, sağlıklı güzel bi bebişin olur

oo maşallah, kız bu ne böyle, lütfeder gibi senin diye yemeklerini yiyorum diyo
walla canım allah kolaylık versin, biraz zor senin işin ama beim dediğim aleti alabilirsin sanki, fiyatı uzuc çünkü

üzüldük canım,geçmiş olsunnnnnnn

tesekkur ederım canım ınsallah ben çevre muhendısıym cok kadro cıkmıyor bıze .ne yazık kı ulkemızde cevre gereken onem verılmıyor yenı yenı avrupa bırlıgınde cevre muzakerelerı basladı ve alım oluyor.gecen yıl puanım ıı dı atanıyordum her yerı yazmadım esımle ayrı kalmayalım dıye bu yıl ne olur bılmıyorum .bırde ben ewlenmeden once 3 yıl babamla beraber calıstım ınsaat sırketımız vardı ewlendım ankaraya yerlestık 6 ay oldu ewde cok bunaldım ıse gırdım dıye sevınırken olan oldu ıste.kendı ısını yaptıktan sonra baskasının emrı altında calısmak gercekten cok zor bundan sonra ozel dusunmem artık hayırlısı

Geçmiş olsun Tosti...

teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için kapatalım bu konuyu ben kapattım artık önüme bakıyorum sizler nasılsınız bakalım bugünden itibaren yememe dikkat etmeye devam ediyorum
öğlen:

1 dilim çavdar ekmegi
8 yemek kaşıgı bulgurlu ıspanak yemegi
4 yemek kaşıgı yogurt yedim

bolca su içmeye devam akşamda ızgara köfte salata ayran olacak menüm

bende canım ben 2 aydır buradayım yasal larak bı hakım yok suanda ne yapalım hayırlısı dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…