60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım..

canım sen ne kadar zamandır çalışıyosun?
böyle pat diye çıkaramazlar ki?
sen deneme sürecinde falan mıydın?

ara öğün
1 armut yiyorummmmmmmm
şu ana kadar 2 lt suyum bitti,artık içmeyeyim derste sıkışıyorummmmmmm

afiyet olsun canım kahvaltı çok hoş
bağırsakları çalıştırsın diye canım.
baya zeytini bol kahvaltılar hadi hayırlısı canım
bol kaçamaklar
ben korumadayım bu kadar kaçamak yapmıyorum
canım azıcık daha dikkatli olmanı öneririm buradaki güzel dengeli listeleri olan arkadaşlardan istifade etmeni öneririm
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canım
şükür ki sizlere birşey olmamış
kahvaltı süperrrrrrrrrrrrr
durmak yok pesetmek yok yola devammmmmmmmmm
nedenini bilmiyorum farmasicim 2. kaybım oldu hayırlısı allahtan iyiyim ben hamdolsun
sen nasılsın
canım çok şükür ben gerçekten hamdolsun çok iyiyim ve de günüm süpeeerrrrrrrrrr geçti ama burada baya üzücü haberler aldım Allah hepinize sabırlar versin hepinize geçmiş olsun canım

ara öğün
1 armut yiyorummmmmmmm
şu ana kadar 2 lt suyum bitti,artık içmeyeyim derste sıkışıyorummmmmmm

Famir ben senin ilacını hep unuttum ya..
İşe gelmeyince böyle oluyoo...
Eşekim ben valla..
Canım o kadar çok şey istiyor ki bugün anlatamam..
en iyisi bir elma yiyerek olayı kapatayım..

Son düzenleme:

babystar duygularını çokk iyi anlıyorum. üzülme diyeceğim ama ne desem fayda etmez insan muhakkak üzülür. canım her işte bir hayır vardır belki daha iyi daha güzel bir işin olacaktır canım.

cok saolun kızlar hepıne cok tes. edıyorum.ben hala soku atlatamadım esımın ısten cıkmasını beklıyorum gelıp benı alacak esyalarım var.yoksa 1 dk durmak ıstemıyorum.ıstersen 15 gun daha calısabılırsın bu hakkın var dedıler ıs bulana kadar.bende gerek yok kalmak ıstemıyrum dedım

babystarcım iş kanunun 17. maddesinin a bendine göre işi 6 aydan az sürmüş işçinin söjzleşmesi ancak kendisine bildirim yapıldıktan 2 hafta sonra sona erebiir ancak işveren bu süreye ilişkin ücreti peşin ödeyip sözleşmeyi derhal sona erdirebilir, sen de en azından bu ücretini almaya çalış vermezlerse

6 ayı doldurmuş olsaydın hakların daha geniş olurdu ama kısmet

bide senin sigortanı eksik yatırmış olabilirler aldığın maaşı daha düşük gösterip
onları SGK'ya şikayet edebilirsin, bi akılları başlarına gelsin ceza ödesinler de böyle bi durum varsa tabi

SLM ÖĞÜNLERİMİ YAZIYIM BENDE.kahvaltıdan önce 1 kayısı 500 ml su içtim.
SABAH
1 KUPA YEŞİL ÇAY
1 DİLİM TAM BUĞDAĞ EKMEĞİ
1 KK PEYNİR
2 ZEYTİN
1 DOMATES
1 DAL YEŞİL SOĞAN
1 DAL MAYDONOZ
1 DİLİM TAHİN HELVASI.(BUNU KORKARAK YEDİM BİŞEY OLURMU )
ARA 200 ML SÜT
ÖĞLE 2 TANE BİBER DOLMASI.
BU SAATE KADAR 1.5 LİTRE SU İÇTİM.

canım deneme surecı 1 aydı onu gectıgımı dusunuyordum ben gıreı ayın 20 sınde 2 ay olacak hersey cok normaldı cumartesı gunu toplantı yapıldı suan yaptıgım hes projesı ıle ılgılı konustuk ettık anlamıyorum yanı hersey cok normaldı. ıstersen 15 gun daha burda calısabılırsın dedıler hakkın var ıs bulana kadar falan dedıler.kalmak ıstemedıgımı soyledım

Famir ben senin ilacını hep unuttum ya..
İşe gelmeyince böyle oluyoo...
Eşekim ben valla..
Canım o kadar çok şey istiyor ki bugün anlatamam..
en iyisi bir elma yiyerek olayı kapatayım..

antibiyotik alıyodum bitti zaten sağol dadlummmmmmmmmgeçen haftada ben öyleydim yclcimm,meyve türü şeyleri fazla yiyerek bastır kendini,kaçamakların o olsun yani ben öyle yaptım

ewt canım ıste o hakkımı soyledıler 15 gun daha calısabılırsın dıye.kabul etmedım parayı verecek onda sorun yk muhasebyle gorustum. ssk konusu aynen oyle bunları burda yazmak ne kadar dogru bılmıyorum.ama haklısın.

anladım canım
en azından hakkını vereceklermiş
çalışmak istemiyosan sen bilirsin canım
walla çok zor bi durum, ben önce işin hukuki boyutuna baktım da, seni çok iyi anlıyorum, Allah kolaylık versin ama mesleğin elinde en azından, inşallah bi an önce daha güzel bi yerde başlarsın, iller bankasına falan başvurdun mu hiç?
orda ihtiyaç olabilir sonuçta bütün ülkenin projeleri orada çıkıyor

canım kahvaltın helva dışında güzelmiş ama öğle menün çok az yanında salata yoğurt ve çorbada olursa daha iyi olur,menüleri takip et canım olur mu,ona göre şekillendir menülerini sende

kızlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.kendimden biraz bahsediğim sizde bana neler yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim.ben kamuda çalışıyorumm masa başı yani hep oturuyorum dün tartıya çıktım 62 kiloydum (( amacım başta 55 olmak sonra 52-53te kalmak ama masa başı iş olduğu için hareketlerim az malesef..sabah kahvaltımı burda yapıorum öğlenleyim burdan yiyorum sulu yemek çorba falan çıkıyor şansıma..
özellikle masa başı çalışanlar nasıl kilo verdiniz neler yaptınız ?????

Ya kızlar eşim bana hiç yardımcı olmuyor.benim yanımda cipsler çikolatalar yiyor bende hiç dayanamam onlara.dün 2 tanecik cip attım ağzıma.bide tatlı istiyodu canım k barlardan yedim bitane. 90 kaloriymiş o.

canım kahvaltın helva dışında güzelmiş ama öğle menün çok az yanında salata yoğurt ve çorbada olursa daha iyi olur,menüleri takip et canım olur mu,ona göre şekillendir menülerini sende

canım bugün geç kalkmıştımda öğünlerim sarktı biraz kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen geçiştirme oldu.salata falan yapmaya üşendim.

canım birilerinden destek beklemeye kalkarsak bu iş olmaz.ben çalışıyorum ve istisnasız her sabah iş arkadaşlarım toplanıp,poğaçalar,simitler,tostlar yiyorlar.öğle menülerinde haftada en az 4 gün tatlı çıkar ve herkes gözümün önünde götürüyor.evdede kızım ve eşim akşam çay vaktinde mutlaka çikolta,büskivi yerler.ama ben yemiyorum sabrediyorummmm.başlarda zor geliyor ama sonraları alışıyorsun bu duruma sende sabret.verelim şu bizi çirkinleştiren fazla kiloları

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepsi çok güzel
Allah benim gibi künefeyi seven biri daha afiyet olsun canım
kahvaltını biraz daha renklendirmeni tavsiye ederim
çok sade bir kahvaltı biraz renklendirirsen senin için çok iyi olur
afiyet olsun kaptan neruda
ogle yemegımı yedım;

1 kase suzme mercımek corbası
1 kasık pırınc pılavı
4-5 kasık et mantar sote (kasarlıydı)
150 ml ayran
salata

cok doydummmmm cok sukur
çok güzellllllllllllllll
harikasın hepsi çok güzel

çok güzel bir öğlen menüsü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…