teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için kapatalım bu konuyu ben kapattım artık önüme bakıyorum sizler nasılsınız bakalım bugünden itibaren yememe dikkat etmeye devam ediyorum
öğlen:
1 dilim çavdar ekmegi
8 yemek kaşıgı bulgurlu ıspanak yemegi
4 yemek kaşıgı yogurt yedim
bolca su içmeye devam akşamda ızgara köfte salata ayran olacak menüm
tesekkur ederım canım ınsallah ben çevre muhendısıym cok kadro cıkmıyor bıze .ne yazık kı ulkemızde cevre gereken onem verılmıyor yenı yenı avrupa bırlıgınde cevre muzakerelerı basladı ve alım oluyor.gecen yıl puanım ıı dı atanıyordum her yerı yazmadım esımle ayrı kalmayalım dıye bu yıl ne olur bılmıyorum .bırde ben ewlenmeden once 3 yıl babamla beraber calıstım ınsaat sırketımız vardı ewlendım ankaraya yerlestık 6 ay oldu ewde cok bunaldım ıse gırdım dıye sevınırken olan oldu ıste.kendı ısını yaptıktan sonra baskasının emrı altında calısmak gercekten cok zor bundan sonra ozel dusunmem artık hayırlısı
afiyet olsun canım kahvaltı çok hoşgünaydınn kızlaarrr
hava çookk güzel burda ki
hava böyle güzel oldukça bende daha mutlu diyet yapıyorum haftasonu yazamadm pek fırsatım olmadı ama kaçaak yok
gelelim sabah menüme
1 dilim kepekli ekmk
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 kupa yeşil çay
ve hugucukun salçası
bu arada da callanetics te 4. günüm olucak bugün onuda aksatmadan yapıyorum hergece
bide birşey sorucam kızlar size genelde sabah kalkınca herkes bi bardak ılık su yanınada kayısı ceviz inciri gibi şeyler yiyorlar faydası ne ki. ben daha önce duymamıştım:44:
baya zeytini bol kahvaltılar hadi hayırlısı canımcumartesi sabah kahvaktım..
sabah:
1 adet yumurta yağda,
1 adet salatalık,
1 adet domates,
1,5 kibrit kutusu kadar peynir.
8 adet zeytin
1 kupa bardağı yeşil çay.
kahvaltıyı yaptım teöizliğe talmıştım ara öğün ve öğleni yemedim.
ikindi
3 adet serçe parmak büyüklüğünde 2 parmak kalınlığında börek,
1 adet yumurta kadar puf börek,
1 adet yumurta kadar poğaça,:18:
biliyorum yememem lazımdı ama misafirim vardı eşlik etmek zorunda kaldım,
akşam
1 adet elma,
1 kupa bardak yeşil çay,
gece:
1 adet portakallı tarçınlı yoğurt
pazar günü
sabah
1 adet közlenmiş kırmızı biber
1 adet sucuklu yumurta,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
yarım kibrit kutusu kadar peynir,
2 bardak çay,
2 adet zeytin,
2 dilim üzüm çekirdekli ekmek,
sabah kahvaltısını saat 10:30 gibi yapınca ara ve de öğleni yemedim ,
ikindi
1 adet elma,
2 kaşık bulgur pilavı,
akşam
1 kase keloğs sütlü,
1 kahve fincenı sütlü kahve,
1 yemek kaşığı kadar etli çiğ köfte,
1 adet marol,
avu içi kadar ev yufka ekmeği,
veeeeeeeeee buu sabah:
1 kibrit kutusu kadar peynir
7 adet zeytin
2,5 dilim kepek ekmeği,
şimdide 1 kupa yeşil çayımı içiyorum.
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canımgunaydın canlarım;
cumartesı gunu ewımde mutfak dolabım komple asagı dusmus ben ısteyken esım uyuyrmus deprem oluyor sanmıs.ben gıdene kadar ellememıs fotografını cekelım dıye.ogleyın ıs cıkısı gıttım gozlerıme ınanamadım neyım varsa paramparca tezgahtakı yag sıselerını dusurmus her yer yag tost mak. ezmıs baharatlar dokulmus halı da hepsı offff esımle beraber temızledık aksamda marangoz geldı taktı.bız mutfaktayken uzerımıze dusmedıgıne sukrettık.neyse o gun ara ogun falan yapamadım.. gun dıyetısyen kontrolum vardı 5 dk falan surdu yıne bır ılgısızlık nasıl gectı falan dıye sordu tartı benı 68.5 geldım yanı 15 gunde 0.5 gram vermısım.uzuldum ama cokda dıkkat etmemıstım bılmıyorum bu hafta duzenlı yap sporunu falan ona gore degerlendıreım dedı.ben sordum yag mı kasa mı vermısım dıye.baktı analıze 1 ayda 900 gr yag vermıssın dedı cok moralım bozuldu yagım ılk etapta 27 kusurmus sımdı 26 kusur 26.8 sanırım offfffffffffffffffff bu hafta 4 gun spor yapmayı planlıyorum ve de kacamak yok ınsallah ama motıvem dusuk yardım et allahım.
sabah kalkınca 2 k kayısı
kahvaltım;
denge lıght sandavıc ekmek
domates
salatalık
1kk beyaz peynır yarım kk ızmır tulumu
kahvaltı süperrrrrrrrrrrrr1 dilim denge ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
4 tk pekmez
3 yk yoğurt
Maydanoz, roka
günaydın arkadaşlar, bugünkü kahvaltımı yazdım.. ben diyete başlayalı tam olarak kaç hafta oldu bilmiyorum,son bir haftadır liste yazıyorum daha ciddi yapıyorum ama başlangıç kilomdan emin değilim yaa
neyse ben 70 kabul ettim, bugün sabah tartıldım aç karna ve kıyafetsiz 68.1 geldim.
hergün 5 kere tartılıyorum nerdeysebugünkü kilomu not aldım haftaya pazartesiye kadar arada tartılsam da ciddiye almıcam
iyice motive oldum, buraya yazmak ve okumak da baya destek oluyo bana, teşekkürler..
durmak yok pesetmek yok yola devammmmmmmmmmgünaydın arkadaşlar...
bugün yine haftalık olağan tartılmamı gerçekleştirdim geçen haftadan bu yana 1gr oynamamış:84::84::84::84:napıcam bilmiyorum 2 hafta oldu diyete başlıyalıama tık yok 2 kilo verdiğmi sanmıştım ama farklı bi tartıda tartılmıştım kendi tartıma göre 1 gr oynamıyo iyicene bozulmaya başlıyorum
sabahları 7.30da kalkıyorum ki normalde uyurdum abur cuburu böreği çöreği kestim.normal yemek yemeye başladım 3 ana 3 ara yapıorum 7 den sonra yemiyorum geçen hafta yürüyüş yapamadım sadece ama önceki hafta yapmıştım bugün tekrar başlıyorum ama neden böyle oluyo en azından 1 kilo vermiş olmam gerekmiyomuydu. ama şunu söylemek istiyorum normalde ben yemek yiyen bi insan değildim acıkınca yarım paket bisküvi çayla yerdim mesela çok kalorili ama az şeyler yerdim şimdi yediğim yemekler bana fazla geliyor ana öğünlerde ama sizin dediklerinizi yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama çok geliyor sanırım artık 2 kaşıkta olsa pilavı falan kesiceğim çorba ve 2 kaşık yemek tarzında beslenmeyi düşünüyorum arkadaşlar bana önerileriniz var mı napayım yaa çok moralim bozuldu...haftada 1 tartılıyorum yani normal değilmi insanda merak ediyor
canım çok şükür ben gerçekten hamdolsun çok iyiyim ve de günüm süpeeerrrrrrrrrr geçti ama burada baya üzücü haberler aldım Allah hepinize sabırlar versin hepinize geçmiş olsun canımnedenini bilmiyorum farmasicim 2. kaybım oldu hayırlısı allahtan iyiyim ben hamdolsun
sen nasılsın
ara öğün
1 armut yiyorummmmmmmm
şu ana kadar 2 lt suyum bitti,artık içmeyeyim derste sıkışıyorummmmmmm
Canım hayırlısı olur merak etme ve lütfen üzmemeye çalış kendini,ben senden kayankalndığını zannetmiyorum maalesef özel sektör böyle çok acımasız ve hırslı insanlarrr yani sessiz olmak bir neden olamazzz maalesef mantık aramamak lazım bu tür durularda çok saçma sapan şeylerden olabiliyor çünküüü inşallah bundan sonra her şey gönlüne göre olur canım benimm
hugocuğun dediği gibi saçma bi cevap soru sorsan bu seferde bi sürü soru soruyosun bu işi bilmiyomusun hiç derlerdi.üzülme canım boşver herşeyde vardır bi hayır.bi yerin kapanması bi yerin açılması demektir .
babystar duygularını çokk iyi anlıyorum. üzülme diyeceğim ama ne desem fayda etmez insan muhakkak üzülür. canım her işte bir hayır vardır belki daha iyi daha güzel bir işin olacaktır canım.
canım sen ne kadar zamandır çalışıyosun?
böyle pat diye çıkaramazlar ki?
sen deneme sürecinde falan mıydın?
Famir ben senin ilacını hep unuttum ya..
İşe gelmeyince böyle oluyoo...
Eşekim ben valla..
Canım o kadar çok şey istiyor ki bugün anlatamam..
en iyisi bir elma yiyerek olayı kapatayım..
canım sen ne kadar zamandır çalışıyosun?
böyle pat diye çıkaramazlar ki?
sen deneme sürecinde falan mıydın?
babystarcım iş kanunun 17. maddesinin a bendine göre işi 6 aydan az sürmüş işçinin söjzleşmesi ancak kendisine bildirim yapıldıktan 2 hafta sonra sona erebiir ancak işveren bu süreye ilişkin ücreti peşin ödeyip sözleşmeyi derhal sona erdirebilir, sen de en azından bu ücretini almaya çalış vermezlerse
6 ayı doldurmuş olsaydın hakların daha geniş olurdu ama kısmet
bide senin sigortanı eksik yatırmış olabilirler aldığın maaşı daha düşük gösterip
onları SGK'ya şikayet edebilirsin, bi akılları başlarına gelsin ceza ödesinler de böyle bi durum varsa tabi
canım deneme surecı 1 aydı onu gectıgımı dusunuyordum ben gıreı ayın 20 sınde 2 ay olacak hersey cok normaldı cumartesı gunu toplantı yapıldı suan yaptıgım hes projesı ıle ılgılı konustuk ettık anlamıyorum yanı hersey cok normaldı. ıstersen 15 gun daha burda calısabılırsın dedıler hakkın var ıs bulana kadar falan dedıler.kalmak ıstemedıgımı soyledım
SLM ÖĞÜNLERİMİ YAZIYIM BENDE.kahvaltıdan önce 1 kayısı 500 ml su içtim.
SABAH
1 KUPA YEŞİL ÇAY
1 DİLİM TAM BUĞDAĞ EKMEĞİ
1 KK PEYNİR
2 ZEYTİN
1 DOMATES
1 DAL YEŞİL SOĞAN
1 DAL MAYDONOZ
1 DİLİM TAHİN HELVASI.(BUNU KORKARAK YEDİM BİŞEY OLURMU )
ARA 200 ML SÜT
ÖĞLE 2 TANE BİBER DOLMASI.
BU SAATE KADAR 1.5 LİTRE SU İÇTİM.
canım kahvaltın helva dışında güzelmiş ama öğle menün çok az yanında salata yoğurt ve çorbada olursa daha iyi olur,menüleri takip et canım olur mu,ona göre şekillendir menülerini sende
Ya kızlar eşim bana hiç yardımcı olmuyor.benim yanımda cipsler çikolatalar yiyor bende hiç dayanamam onlara.dün 2 tanecik cip attım ağzıma.bide tatlı istiyodu canım k barlardan yedim bitane. 90 kaloriymiş o.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbende 20 gündür gram veremiyorum ama pes etmiyorum ben bahara kadar kurtulmalıyım.baharda kaynım evleniyor 3.elti geliyor 3 eltimi görseniz tığ gibiler hele birtanesi 3 çocuk annesi hamileliklerinde 90 kiloyu buluyor.doğumdan 1 yıl sonra 52 lere düşüyor.şuan hepsi 48-50-52 kilolar benimde düğünde onlar kadar zayıf vede zarif olmam lazım....
hepsi çok güzelgünaydın arkadaşlar...
bu sabah 2 bardak ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez yedim..
1 bardak şekersiz çay
1 türk kahvesi sade
şimdide yeşil çay ve havucumu yiycem 500ml su
bu arada cumartesi pazara giderken beni 1 ay önce gören bir komşum gördün...ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun hiç birşey kalmamış dedi...çok şaşırdım....hafta sonu yeni aldığım kotum vardı onu giydim aldığımda zor kapanıyordu..şimdi hiç zorlanmadım ve dar olduğu için beniince gösterdi...bu hafta sonu tek kaçamağım cumartesi misafirlerim vardı künefe yapmıştık..1 dilim künefenin üzerine sadece 1 yemek kaşığı şire döktüm...eskiden olsa şireli 1 porsiyon yemiştim hatta sabah uyanır uynamaz aç karnına 1 porsiyon daha yerdim..düşünün sabah öyle şiresini çekmiş oluyorduki..kendimi çok güzel frenleyebiliyorum allaha şükür
kahvaltını biraz daha renklendirmeni tavsiye ederimsabah 8.30da 1 bardk ılık su 2 kayısı
9.30 kahvaltı
2dilim kızarmış ekmek
lor peynir
kendi yaptığım kahvaltılık salça
ara öğün;
special k yarın kase (normal süte su kattım)
1 lt su içtim şimdiye kadar
ev işlerine dalıyorum akşama doğruda yürüyüşşşş
callenitcs i bir türlü indiremedim yaa
indirebilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim sağolsun hugocuk bana linki yolladı ama çeyreği inio gerisi yok
çok sade bir kahvaltı biraz renklendirirsen senin için çok iyi olurselamm kızlar nasılsınız bakalım
sabah ılık suyumu içtm
biraz sonra 1 dilim kepekli kızarmıs ekmek
1 kbrt kutusu büyklüğünde peynr
1 bardak sekersz çay
canım bişi çekmedi bunları yedim sadece
öğleden sonra ultrasona gircem bisürü su içiorum şimdiden
herkese ii günlerr
afiyet olsun kaptan nerudaSelammmmmmm cicişşşşlerimmmmmmmmmmmmmmmmmm iraz geç kaldım ugün gelmekte ama malum pazartesi hem iraz evde işler var hem geçmişi okıyım derkeeeeeeeeeeen öğlen olduuu neyse talafiii ediciiiz artıkkkk
Dün saat 2den akşam 10.30da kadar dışardaydım sanırım 6-7km yürümüşümdür epey dolaştık çünküüüüüufannnkkkk tefennnkkkkkkk kaçamaklarım olduuu ama pazarları genelde öyle oluyorrr hem iraz ara oluyıor vücut şaşırıyor hem de nefsim körleniyorrrr dün de normal kahvaltımı yaptımmm sonra arada 2 hurma yedimm sonra öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıdan 12 de kalkmıştıkkk ama öğlen yemeği saatindee yarım kağıt helva ve 3 minik kare (30gr) bitter çikolata yedimmm sonraki aramda yine 2 hurma akşam yemeğinde ızgara levrek ve salata yedimmmmm sonraaaaaaaaa hala geziyorken 3 karecik (30gr) bitter daha ve biraz da patlamış mısır yedimmmm yani işte biraz sağlıksız oldu ama çokkk yürüdümmmm hala acaklarım ağrıyooo ama irazdan bugünkü sporumu yapıcam inşallahhhhh
gelelim bugüneeeee
kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
3 yeşil zeytin
1kk yağsız beyaz peynir
1 dilim saç telinden ince hindi salamı
2 dilim uno denge ekmek
Domates
Salatalıkk
2 tane yeşil bbiberrrr
sonraaa yeşil çayımı içtimmmmm, 500ml daha su içtimmmm ve 1 tane portakal yedim ara öğünümde deeee
çok güzellllllllllllllllogle yemegımı yedım;
1 kase suzme mercımek corbası
1 kasık pırınc pılavı
4-5 kasık et mantar sote (kasarlıydı)
150 ml ayran
salata
cok doydummmmm cok sukur
harikasın hepsi çok güzelöncelikle ara öğünüm
15 adet beyaz leblebi bir küçük kırmızı elma,,
afiyet olsun çok hoş bir ara olmuş
öğlen yemeğim: 1 kepçe çorba,
3 kaşık salata,
avuç içi kadar tavuk göğsü dolma,
ayrıca irmik helvası vardı ama tepsime almadım bile.çok ta severim ama almadım...
nerudaaaaaaaaaaa
Evet canım küçüktü yediğim künefe..ama çok lezzetli..neyse geçti gitti.......
öğle yemeğimi yazayım
1 kupa çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
1/2 k.ekmeği şimdide türk kahvesi içiyorum yine sade
kızlar cok kotuyum az once ısten cıkarıldıgımı ogrendım soktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?