kızlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.kendimden biraz bahsediğim sizde bana neler yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim.ben kamuda çalışıyorumm masa başı yani hep oturuyorum dün tartıya çıktım 62 kiloydum(( amacım başta 55 olmak sonra 52-53te kalmak ama masa başı iş olduğu için hareketlerim az malesef..sabah kahvaltımı burda yapıorum öğlenleyim burdan yiyorum sulu yemek çorba falan çıkıyor şansıma..
özellikle masa başı çalışanlar nasıl kilo verdiniz neler yaptınız ?????
akşama kadar masa başı oturup akşamları yürüyüş yapıyoruzzzzzzzzzzeğer masabaşı işin varsa sporsuz olmuyor canımmmmmm,en azından benim için öyle sporsuz asla veremiyorum
anladım canım
en azından hakkını vereceklermiş
çalışmak istemiyosan sen bilirsin canım
walla çok zor bi durum, ben önce işin hukuki boyutuna baktım da, seni çok iyi anlıyorum, Allah kolaylık versin ama mesleğin elinde en azından, inşallah bi an önce daha güzel bi yerde başlarsın, iller bankasına falan başvurdun mu hiç?
orda ihtiyaç olabilir sonuçta bütün ülkenin projeleri orada çıkıyor
evet canım yaaaa..ama ben senin kilo tablonu gördüm imrenerek baktım maşallahbana neler yaptığı ve ne kadar süredir yaptığını anlatırmısın.benim sizin gibi destekçiye ihtiyaçım var..
daha imrenilecek bir başarım yok ama çok şükür eski halime göre daha iyiyim tabicanım ben 3 ay gibi bir sürede verdim ama benim bünyem çok yavaş kilo veriyor ve senin gibi bende akşama kadar ouruyorum.akşamları da evde saat 21den önce olamıyorum.bu nedenle sadece haftanın 3 günü(cuma,ctesi ve pazar günleri 50şer dk yürüme bandında 5.7 temposunda yürüyorummm.
geçmişi okuyarakda menülerimize bakabilirsin.
günde 4 dlm ekmek yeme hakkım var,günde toplamda 2 su bardağı kadar süt veya yoğurt hakkım var,3 porsiyon meyve hakkım var.bunlar benim hergün aldığım besinler.akşam menülerimi karbonhidratsız geçirmeye gayret ediyorum çorba,yoğurt,salata oluyor öğle ve akşam yemeklrinde,öğle et yediysem akşam sebze yiyerek dengelemeye çalışıyoruz.sebze yemekleri 6 yk,baklagiller 4 yk,et yemeklerinde 3 köfte büyüklüğünde oluyorrrr.şimdilik aklıma gelenler bunlar canımmmmmmm
ama ben onu ikna edeceğime inanıyorum azıcık azim gerekiyor....ben tuttuğunu koparan bir insanım...yani sanırsam..canım çok geçmiş olsun
inşallah bida böşyle bişi yaşamazsın, sağlıklı güzel bi bebişin olur
oo maşallah, kız bu ne böyle, lütfeder gibi senin diye yemeklerini yiyorum diyo
walla canım allah kolaylık versin, biraz zor senin işin ama beim dediğim aleti alabilirsin sanki, fiyatı uzuc çünkü
inşallah canım benım saolasın ıller bankasında cok kadro cıkmıyor bıze malesef ıcme suyu kanalalızasyon, atıksuların arıtılması hep bızım ısımız ama meslegımız cok kabul gormedıgı ıcın ısımızı ınsaat muhendıslerıne kaptırıyoruz.bende burda ÇED raporu uzerıne çalısıyordum.HES ıcın çed raporu hazırlıyordum
canımmmmm benim çok teşekkür ederim emin ol senin yazdıklarını okuduktan sonra karar verdim umarım bende senin gibi azimle başarırım..
afiyet olsun canımcımteşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için kapatalım bu konuyu ben kapattım artık önüme bakıyorum sizler nasılsınız bakalım bugünden itibaren yememe dikkat etmeye devam ediyorum
öğlen:
1 dilim çavdar ekmegi
8 yemek kaşıgı bulgurlu ıspanak yemegi
4 yemek kaşıgı yogurt yedim
bolca su içmeye devam akşamda ızgara köfte salata ayran olacak menüm
ben çok beğendim helvayı da sabahın erken vakti akşama kadar sporla vs ile eritebilirsin ama gene de illa helva yiyeceksen canım 2 zeytin tanesi büyüklüğünü geçmesin benceSLM ÖĞÜNLERİMİ YAZIYIM BENDE.kahvaltıdan önce 1 kayısı 500 ml su içtim.
SABAH
1 KUPA YEŞİL ÇAY
1 DİLİM TAM BUĞDAĞ EKMEĞİ
1 KK PEYNİR
2 ZEYTİN
1 DOMATES
1 DAL YEŞİL SOĞAN
1 DAL MAYDONOZ
1 DİLİM TAHİN HELVASI.(BUNU KORKARAK YEDİM BİŞEY OLURMU )
ARA 200 ML SÜT
ÖĞLE 2 TANE BİBER DOLMASI.
BU SAATE KADAR 1.5 LİTRE SU İÇTİM.
Ya kızlar eşim bana hiç yardımcı olmuyor.benim yanımda cipsler çikolatalar yiyor bende hiç dayanamam onlara.dün 2 tanecik cip attım ağzıma.bide tatlı istiyodu canım k barlardan yedim bitane. 90 kaloriymiş o.
slmkızlar kahvaltıdan başlıyam 11 gibi yaptım
3bardak su
2kayısı
domates
yumurta peynir
2zeytin
sonra 1saat spor 300mekik
1,5su içtim sonra
yogurtlu portakllıcevizli karışım yaptım 3 gibi
şimdide kakoluve tarçınlısadekakoiçiyom
3bardak su
2kayısı
domates
yumurta peynir
2zeytin
1,5su içtim sonra
3bardak su
2kayısı
domates
yumurta peynir
2zeytin
1,5su içtim sonra
daha imrenilecek bir başarım yok ama çok şükür eski halime göre daha iyiyim tabicanım ben 3 ay gibi bir sürede verdim ama benim bünyem çok yavaş kilo veriyor ve senin gibi bende akşama kadar ouruyorum.akşamları da evde saat 21den önce olamıyorum.bu nedenle sadece haftanın 3 günü(cuma,ctesi ve pazar günleri 50şer dk yürüme bandında 5.7 temposunda yürüyorummm.
geçmişi okuyarakda menülerimize bakabilirsin.
günde 4 dlm ekmek yeme hakkım var,günde toplamda 2 su bardağı kadar süt veya yoğurt hakkım var,3 porsiyon meyve hakkım var.bunlar benim hergün aldığım besinler.akşam menülerimi karbonhidratsız geçirmeye gayret ediyorum çorba,yoğurt,salata oluyor öğle ve akşam yemeklrinde,öğle et yediysem akşam sebze yiyerek dengelemeye çalışıyoruz.sebze yemekleri 6 yk,baklagiller 4 yk,et yemeklerinde 3 köfte büyüklüğünde oluyorrrr.şimdilik aklıma gelenler bunlar canımmmmmmm
tşkler farmisim sen kadar olmasadaher zamanki gibi süper ve de örneksinnnnnnnnnnnnn
sagolcanımafiyet olsun
afiyet olsun süpersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?