afiyet olsun canımcım
akşamki menü düşüncesi süperrrrrrrrrr afiyet olsun şimdiden
ben çok beğendim helvayı da sabahın erken vakti akşama kadar sporla vs ile eritebilirsin ama gene de illa helva yiyeceksen canım 2 zeytin tanesi büyüklüğünü geçmesin bence
aslında 2 tk tahin pekmez yesen içerisinde şeker olmadığı için. hem de aynı tadı da almış olursun
canım önemli olan zoru başarmak.
kimsenin desteğine ihtiyaç duymamalıyız bence sakın yanlış anlama ama sebebi şu nereye kadar kimin desteğini bekleyeceğiz bizler yaptığmız sağlıklı beslenme düzenine önce kendimiz inanıp kendimiz motive olmalıyız. nereye kafamızı çevirsek diyette olmayan sağlıksız beslenen bir sürü insan modeli var hangi birine tavır geliştirelim ya da küselim darılalaım değil mi canım bu bizim sorunumuz ve de bizim irademiz dahilinde gelişen bir durum bu yola kendimiz çıktık kendimiz yürüyeceğiz o sebeple eşin dahil kimseye kızma darılma çok da kafanı takma sana tavsiyem bunlar.
benim eşimin tatlısız çerezsiz ve daha bir sürü şeysiz 1 günü geçmiyor ama kimin umrunda ben kararımı vermiştim ve de hala kararımın arkasındayım. kim bana engel yememem konusunda hiç kimse yiyebilir miyim hem de hepsini ama yemiyorum neden çünkü 42 bedenden 36 bedene düşmeyi kafama koydum ve de gerçekleştirdim . iskeletime binen 11.5 kilo yükten kurtuldum. sağlıklıyım .daha ne olsun değil mi ? başından beri zaten 2 çatal 2 tk 1 kk herşeyden zaten yedim geldim ve de gidiyorum daha ne olsun işin en önemli yanı neyi ne kadar ve de ne zaman yediğinin dengesini kurabilmek canım.
kolay gelsin bitanem.
canım süper anlatmışsın.benim eşimde sürekli künfeler baklavalar getirir ama ben tadına bile bakmam sana getirdim der.ama ben yemiyorum.38 bedene düşmeliyim 42 beden giymekten bıktım.zayıflara herşey yakışıyor.inşallah vereceğim.verincede resmimi öncesi ve sonrası olarak sizinle paylaşacağım..
sudecim çizelgende 62,5 kilo diyor sen 42 beden mi giyorsun boy kaç.canım süper anlatmışsın.benim eşimde sürekli künfeler baklavalar getirir ama ben tadına bile bakmam sana getirdim der.ama ben yemiyorum.38 bedene düşmeliyim 42 beden giymekten bıktım.zayıflara herşey yakışıyor.inşallah vereceğim.verincede resmimi öncesi ve sonrası olarak sizinle paylaşacağım..
hmm
benim de yarın kardiyo günü
cmt uzaya gittim
dün de 1 saat koşu bandında yürüdüm
bugün boş kaldı, dumbılla çalışayım diodum, o zaman ben bugün de kardiyo yapayım madem, yarın beraber başlarız, böylece dizi günlerim de boşa çıkar :)))
neruşşşşşşşşşş sana bişey sorduk di mi
slm kızlar özledim sizleri epeydir giremedim dün evime geldim evime ve eşime kavuştum cok mutluyum
artık sık sık topiğe girebilirim evimdeyim
kızlar ben düşük yaptım gecen hafta o yüzden de eve dönüşüm gecıktı cok şükür iyim şimdi hamılelık bana azcık kilo verdi ilaçlar serumlar bu sabah 66,500 cıktım 300 gr almışım bundan sonra dikkat etmeye devam edicem spor yapamıycam yürüyüş yaparım sadece bakalım böyle verebilecekmıyım
maşallah herkes cok güzel vermiş özellijle nerudecim sen cok ii vermışsın
farmasicim senide cok özledim yoksun şimdi öpüyorum senıde
SLM ÖĞÜNLERİMİ YAZIYIM BENDE.kahvaltıdan önce 1 kayısı 500 ml su içtim.
SABAH
1 KUPA YEŞİL ÇAY
1 DİLİM TAM BUĞDAĞ EKMEĞİ
1 KK PEYNİR
2 ZEYTİN
1 DOMATES
1 DAL YEŞİL SOĞAN
1 DAL MAYDONOZ
1 DİLİM TAHİN HELVASI.(BUNU KORKARAK YEDİM BİŞEY OLURMU )
ARA 200 ML SÜT
ÖĞLE 2 TANE BİBER DOLMASI.
BU SAATE KADAR 1.5 LİTRE SU İÇTİM.
kız neruda hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana bişey sorduk dimi valla ahaaaaaaaaa geliyorrrrrrr
afiyet olsun canımcım
akşamki menü düşüncesi süperrrrrrrrrr afiyet olsun şimdiden
ben çok beğendim helvayı da sabahın erken vakti akşama kadar sporla vs ile eritebilirsin ama gene de illa helva yiyeceksen canım 2 zeytin tanesi büyüklüğünü geçmesin bence
aslında 2 tk tahin pekmez yesen içerisinde şeker olmadığı için. hem de aynı tadı da almış olursun
canım önemli olan zoru başarmak.
kimsenin desteğine ihtiyaç duymamalıyız bence sakın yanlış anlama ama sebebi şu nereye kadar kimin desteğini bekleyeceğiz bizler yaptığmız sağlıklı beslenme düzenine önce kendimiz inanıp kendimiz motive olmalıyız. nereye kafamızı çevirsek diyette olmayan sağlıksız beslenen bir sürü insan modeli var hangi birine tavır geliştirelim ya da küselim darılalaım değil mi canım bu bizim sorunumuz ve de bizim irademiz dahilinde gelişen bir durum bu yola kendimiz çıktık kendimiz yürüyeceğiz o sebeple eşin dahil kimseye kızma darılma çok da kafanı takma sana tavsiyem bunlar.
benim eşimin tatlısız çerezsiz ve daha bir sürü şeysiz 1 günü geçmiyor ama kimin umrunda ben kararımı vermiştim ve de hala kararımın arkasındayım. kim bana engel yememem konusunda hiç kimse yiyebilir miyim hem de hepsini ama yemiyorum neden çünkü 42 bedenden 36 bedene düşmeyi kafama koydum ve de gerçekleştirdim . iskeletime binen 11.5 kilo yükten kurtuldum. sağlıklıyım .daha ne olsun değil mi ? başından beri zaten 2 çatal 2 tk 1 kk herşeyden zaten yedim geldim ve de gidiyorum daha ne olsun işin en önemli yanı neyi ne kadar ve de ne zaman yediğinin dengesini kurabilmek canım.
kolay gelsin bitanem.
canım süper anlatmışsın.benim eşimde sürekli künfeler baklavalar getirir ama ben tadına bile bakmam sana getirdim der.ama ben yemiyorum.38 bedene düşmeliyim 42 beden giymekten bıktım.zayıflara herşey yakışıyor.inşallah vereceğim.verincede resmimi öncesi ve sonrası olarak sizinle paylaşacağım..
inşallah o günleri de sağlıkla görürüz bitanem ama yılmak yok sabırla inaçla gidecek bu kilolar inşallah.
şuna inan ben diyorum ki ben kilo verdiysem herkes verir gerçekten ha
kızlar
ara :çilek
Akşamda taze yeşil fasulye
ara:az yağlı patlamış mısır
sizce mısır fazla mı olur canım istiyorda
afiyet olsun mısırı canın çok istiyorsa neden akşama bırakıyorsun ki şimdi 1 su bardağı kadar yersen bence daha mantıklı olur canım.
sudecim çizelgende 62,5 kilo diyor sen 42 beden mi giyorsun boy kaç.
valal neruş bide 15 gün bir ay sonra dambıllar ile iyice güçlenince sana hiç bulaşılmaz heeeaha yumruttttyetmedi miiiiiii ll sana güçlü kolalrımla balyozzzz
hmm sudecim ben 165 boyunda ve senden epey bi kiloluyum ben 40 beden pantolona girebiliyorum artık üstte de büyük kalıp 38 e girerim sanırım senin bölgesel sorunun var kalça yani yada bol tercih ediyorsun bilemedim ben.. :26::26: hadi bakalım iyi haberler bekliyoruz :92::92::92::92:canım boyum 1.60 ama biraz basenlerim geniş o yüzden pantolonda 42 giyiyorum.ama üst olarak 40 giyiyorum.etektede 40.geçen kot alacaktım hiç hoş olmadı bu kilolara eskiden oysa nasıl yakışırdı.gene giyeceğim biliyorum.aynen devam...
tamam canımm inşallah yarın gelir de dambıllar başlayalım artıkkk gitsin şu yağlar sımmsıkı olalımmmm inşallahhhben de kardiyomu yaptım az önceee şimdi de dışarı çıkıcam işlerim var birazzz
geçmişi okumuyo musun sennnnyazdık di miiiiiiiii al sana yumrutt asıllll
dedim kiii akşam yap 30dk ancak olurr iyice yumuşıycak kabuklar falan ezicesin püre gibi içiceksin akşa yapınca iç bi bardak sabah 1 yanında götür şişe de bietene kadar iç ama akşam yapınca iç bence yatmadan 1-2 saat önce gibi mesela taze taze
Canımm çok çok geçmiş olsun Allah herşeyin hayırlsını bilir ve veriri eminim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniben çokşükür veriyorum bu ara biraz yavaş gidiyor ama şükür gidiyorrrr inşallah da hepsinden tüm fazla yağlardannn kilolardan kurtulucazz tatlımmm:13::13:
canım helva yerine tahin pekmez yersen 1-2tk daha iyi olur onu da hergün yemezsen iyi olur tabiii:86::86:
aha yumruttttyetmedi miiiiiii ll sana güçlü kolalrımla balyozzzz
farmasicim ben çalışıyorum o yüzden yanımda yok ancak eve gidince yapıp yiyebilirim
tamam canımm inşallah yarın gelir de dambıllar başlayalım artıkkk gitsin şu yağlar sımmsıkı olalımmmm inşallahhhben de kardiyomu yaptım az önceee şimdi de dışarı çıkıcam işlerim var birazzz
geçmişi okumuyo musun sennnnyazdık di miiiiiiiii al sana yumrutt asıllll
dedim kiii akşam yap 30dk ancak olurr iyice yumuşıycak kabuklar falan ezicesin püre gibi içiceksin akşa yapınca iç bi bardak sabah 1 yanında götür şişe de bietene kadar iç ama akşam yapınca iç bence yatmadan 1-2 saat önce gibi mesela taze taze
Canımm çok çok geçmiş olsun Allah herşeyin hayırlsını bilir ve veriri eminim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniben çokşükür veriyorum bu ara biraz yavaş gidiyor ama şükür gidiyorrrr inşallah da hepsinden tüm fazla yağlardannn kilolardan kurtulucazz tatlımmm:13::13:
canım helva yerine tahin pekmez yersen 1-2tk daha iyi olur onu da hergün yemezsen iyi olur tabiii:86::86:
aha yumruttttyetmedi miiiiiii ll sana güçlü kolalrımla balyozzzz
farmasi selam canım verdiğin bilgiler çok güzel canım...severek ve beğenerek okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?