60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar
ara :çilek
Akşamda taze yeşil fasulye
ara:az yağlı patlamış mısır
sizce mısır fazla mı olur canım istiyorda

sudecim çizelgende 62,5 kilo diyor sen 42 beden mi giyorsun boy kaç.

tamam canımm inşallah yarın gelir de dambıllar başlayalım artıkkk gitsin şu yağlar sımmsıkı olalımmmm inşallahhh ben de kardiyomu yaptım az önceee şimdi de dışarı çıkıcam işlerim var birazzz

neruşşşşşşşşşş sana bişey sorduk di mi

geçmişi okumuyo musun sennnnyazdık di miiiiiiiii al sana yumrutt asıllll

dedim kiii akşam yap 30dk ancak olurr iyice yumuşıycak kabuklar falan ezicesin püre gibi içiceksin akşa yapınca iç bi bardak sabah 1 yanında götür şişe de bietene kadar iç ama akşam yapınca iç bence yatmadan 1-2 saat önce gibi mesela taze taze

Canımm çok çok geçmiş olsun Allah herşeyin hayırlsını bilir ve veriri eminim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini ben çokşükür veriyorum bu ara biraz yavaş gidiyor ama şükür gidiyorrrr inşallah da hepsinden tüm fazla yağlardannn kilolardan kurtulucazz tatlımmm:13::13:

canım helva yerine tahin pekmez yersen 1-2tk daha iyi olur onu da hergün yemezsen iyi olur tabiii:86::86:

kız neruda hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana bişey sorduk dimi valla ahaaaaaaaaa geliyorrrrrrr

aha yumruttttyetmedi miiiiiii ll sana güçlü kolalrımla balyozzzz

sudecim çizelgende 62,5 kilo diyor sen 42 beden mi giyorsun boy kaç.

canım boyum 1.60 ama biraz basenlerim geniş o yüzden pantolonda 42 giyiyorum.ama üst olarak 40 giyiyorum.etektede 40.geçen kot alacaktım hiç hoş olmadı bu kilolara eskiden oysa nasıl yakışırdı.gene giyeceğim biliyorum.aynen devam...

hmm sudecim ben 165 boyunda ve senden epey bi kiloluyum ben 40 beden pantolona girebiliyorum artık üstte de büyük kalıp 38 e girerim sanırım senin bölgesel sorunun var kalça yani yada bol tercih ediyorsun bilemedim ben.. :26::26: hadi bakalım iyi haberler bekliyoruz :92::92::92::92:

tamam balımmmmm
yarın başlayalı o zamannn
sen de böylece fambıka daha güçlü yumrutlar sallaaaaaaa

Zenginlerin zayıflama kliniği diyebileceğimiz viva mayr kliniğinde 14 günlük zayıflama programının ücreti tam tamına 7 bin dolar. Sosyetik kliniğin zayıflama sırlarını anlatan bir kitap geçenlerde yayınlandı. Bizde kliğinin sihirli diyetinin sırlarını sizinle paylaşmak istedik.

14 günde zayıflatan sihirli diyet sırları

Kafein ve şeker yasak: Metabolizmayı olumsuz etkileyen kafein ve şeker kesinlikle kullanılmayacak. İlk üç gün şekersiz ve kafeinsiz gün içinde yorgunluk ve baş ağrısı hissedebilirsiniz.

Günün ilk yarısında yemek: Vücudumuzun temposu, yani matebolizma hızı günün başlangıcında hızlı olup saatler ilerledikçe yavaşlamaktadır. Günün ilk yarısında yediğiniz hemen hemen her şeyi vücudunuz rahatlıkla sindirebilir. Ancak vucüt hızı düşeceği için daha sonraki saatlerde yenilen gıdaların sindirimi zorlaşır. Bu nedenle asıl gıdaların büyük bir bölümünü saat 12′ye kadar tüketmelisiniz.

Akşam yemeğinde hafif yemekler tercih edilmeli: Örneğin çorba yada hafif pişirilmiş balık yada sebzeler akşam yemeği için düşünülmelidir. Akşam yemeğinin saat 18:00′den sonra olmaması gerekir. Böylece yatağa gitmeden sindirimi tamamlanmış olur.

Çok çiğnemeye çalışın: Kilo vermenin sırlarından birisi de gıdaları çiğneme tekniğinizdir. Yemekleri ne kadar çok çiğnerseniz o kadar daha az yiyerek doyarbililrsiniz. Çok çiğneyerek hem beyne tokluk sinyalinin ulaşması için gerekli zamanı sağlamış hemde besinin bileşenlerine daha kolay ayrılmasını ve daha kolay sindirilmesini sağlamış olursunuz. Lokmaları ağzınızda en az 30-40 defa çiğneyin ve tamamen sıvı hale geldikten sonra lokmayı yutun. İlk denemelerde 15 defadan fazla çiğnemek zor gelsede giderek alışacaksınız.

Su içmeye önem verin: Sabah kahvaltısından önce bir bardak ılık su içmelisiniz. Gün içinde de 2-3 litre su tüketmeye özen gösterin. Su yemek sırasında değil yemek aralarında içilmelidir. Yemekle birlikte içilen suyun sindirime yardımcı olan tükürüğün kaybolmasına neden olmasından dolayı sindiriminiz zorlaşabilir. Su içmenin en ideal vakitleri yemekten 15 dakika önce ve yemekten 1 saat sonra su içmektir.

Proteinler: Karaciğer ve böbrek gibi vücudu temizleyen organlar için protein gereklidir. Bu nedenle en az iki günde bir balık yada peynir ve et gibi hayvansal ürünler tüketilmelisiniz. Ancak protein ihtiyacının baklagillerden karşılanması vücut sağlığı için daha yararlıdır.

Son düzenleme:

neruşum aç karnına içilecek demişdi hügocuk bana amaaaaaaaaaa

kızlarr işyerinde çok yoğun bi gün geçiriyorum o yüzden size pek zamn ayıtamadım kusura bakmayınn bi gün böyle idare ediyorum artıkk

babystar çok geçmş olsun canım ya herşeydebi hayır vardır.üzmemeye çaleş kendini canım inşş daha güzel işler bulursun

gelelim kızlar öğünlerime

öğlen
5yk kıymalı bezelye
3yk yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
yeşillik

15.30 ara öğünümde

1 kivi
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa yeşil çay

artık bakalım sakinleştim daha çok zaman ayırıcam.

birazdan da 1 tane armut getirdi yanımda ara öğün olarak olnu yicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…