60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız neruşşşşşşşşşşşşşş,cevap ver bak çıkıcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ttalım akşam zaten az yiyosun yani sabah ve gün içindekini açken iç akşam da zaten az yiyiosunyani bence içebilirsin yatmadan 1-2 saat önce içsen olu bence

canım öğlen süperrrrrrrrrrrrrrr

ara öğünün ise hiperrrrrrrrrrrr

tam benlik afiyet olsun

kahvaltı sonrası
30 dakika pilates
30 dakika yürüyüş yaptım.
ara 1 elma
öğle
1 paket mısır patlağı
5 kaşık yoğurt
1 maden suyu.

Kızlar mesai bitmek üzere ben günlük öğünümü yazıp çıkıciim yüksek müsadelerinizle
sabah : 06.30 1 bardak light süt iki kayısı

Kahvaltı : 07.20
2 dilim ekmek
2 küçük domates + nane + maydonoz
1 tk zeytin ezmesi
1 kupa şekersiz siyah çay

1. ara : 09.30
bir adet kuru incir 4 badem 1 adet hurma

2. ara : 11.00
1 kupa mutfaktan aldığım mercimek çorbası, 1 dilim ekmek

ögle yemeği : 12.20
2 küçük kepçe mercimek çorbası
4 yk tavuk döner
3 yk pilav
bol salata

ara 15.00: 4-5 soft kuru erik ( haşlanmış kuru erik yumuşacıktı tavsiye ederim )

akşam yemeği : 17.10
6 yk pazı yemeği
2 dilim ekmek
bir kaç dal brokoli
3 yk yoort
1 adet portakal

gün boyu 2,5 litre su 3 fincan yeşilçay...
reglim geliyor iştahım arttı biraz fazla bir menü ama bence tatlı yiyip abartmaktan iyidir

iyi akşamlarr
bugün mutlu günümdeyimm :))
sabah tartıda 61,2 çıktımm keyfime diyecek yok
4. haftam rejimde 67den düşmeyi başardım
bide ellili rakamları görebilsem :)
bugünkü menüm
kahvaltı:
2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 küçük havuç

ara öğün:
meyve suyu 200 ml

öğle:
elma ve soda

ara öğün:
kremalı ama şekersiz tatlandırıcılı kahve

akşam yemeği:
2 tabak tarhana çorbası ve 1kk peynir

çay içiyorum şimdii sonra sporumu yapıcam en az 20 dk stepperda

Canım bence gayet güzelll ve ayynen dediğin gibi sonra abartıp tatlılara saldırmaktansa bence gayet sağlıklı olmuşşş afiyet olsunnn yağlar gitsinnn:13::13:

öğleden sonraki ara öğünler
yarım avuç leblebi
sütlü neskafe 1 ç.k şeker koydum sade içemiorum
akşam yemeği,19.50
kıymalı karnıbahar yemeği 1küçük dilim tAM tahıllı ekmek
birazdan bitki çayımı içeceğim yatmadan 1 2 saat öncede elmemı yerim
bugün 2kmtempolu yürüyüş 2kmde normal çarşı yürüyüşü yaptım
calleneticsi indiremicem galiba o yüzden yarın ebruyla platese başlıcam inşallahhhhh....

Canım tebrik ederimmm inşallahh sağlıkla devam ederyalnız bence öğünlerin çok azkahvaltın çok güzel ama öğle yemeği dediğin ancak ara öğün olur akşam da bence yoğurt salat gibi şeyler olmalı çorbanın yanında,yani bu şekilde evet kilo verirsin ama yağdan değill kastan giderr ve bu da hiçç sağlıklı olmazz

öğlen yemek yeme imkanım yok ama bisküvi falanda yemek istemiyorum
hem soda acayip şişiriyo doyuyo insan bi elmayla P
akşamda iki tabak çorba doyuruyo artık hem çorba hem salata yada yoğurt fazla gibi geliyo bana.. çok yicem diyede korkar oldum zaten rejim psikolojimide yıpratıyo
ah bi kurtulsam şu kilolarımdann :))

merhaba hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?

merhaba arkadaşlar geçen sene bu zamanlar 70 kiloydum şuan 60 kiloyum boyum 1.63 yaşım 30
daha önceki sene 79 kiloydum doğum yapmıştım.. sporla aram hiç yok arada yüzerim alışveriş yaparken yürümüş oluyorum o kadar malesef.. masa başı işim, 1 km dahi araçla gidiyorum çok tembelim çokk.. nasıl verdiniz kiloları derseniz arada isveç diyeti yaptım yazdıkları gibi bence tekrar kilo aldırmıyor bence, birarada pasif jimlastiğe gittim o kadar... iştahım malesef çok açık ve düzensiz sabah kahvaltıyı aramam yaptım yapıcam diyene kadar öğle oluyor öğleye bol kepçe ara öğün yok akşamada abur cubur .. akşam yemeği yediğimde rahatsız ediyor Allahtan:).. hedefim 55 kg

Kızlarr merhaba toplu şekilde yazıyorum

Sabah uyanınca
2 kuru kayısı
ballı sirkeli su

kahvaltı
1 kase cornflex

ara
2 hurma

Öğlen
2 adet enginar
yeşil salata
2 dilim çavdar ekmeği

60 dk. 6.2 hızda yürüyüş

ara
2 hurma 2 kuru kayısı

Akşam
1 tabak nohut
yeşil salata
2 dilim köy ekmeği
3 hurma 2 kuru kayısı

Canım çok tatlı istiyor hurma tatlım benim inşallah adet olacağımdır artık, çünkü kilo vermemde oda etkili olacakmış...
Birazdan da yarım elma yarım armut ve emziren çayı

Sevgiler kuzum uyanık sayfaları okuyamacağım umarım herkez iyidir.

NERUDAcığım online sın hurma için yorumunu bekliyorum sanki biraz fazla oldu ama bana kalsa tatlı yiyecektim tuttum kendimi ....

iyi akşamlar kızlar..
akşam yemeğimi yazayım hemen..
4 yk türlü yemeği- etsiz tabi ki
3 tane avuç içim kadar mücver
3 yk yoğurt
regl oldum ve tatlı diye bağırıyorum resmen...
ama yemedim..
sadece nescafe içtim...
az şekerli..

selam kızlar ben daha önce bi ara da 70-79 kilogram topiğine takılmıştım.En nihayetinde 68 kg akşam tok iken 67 kg de sabah olunca bu topiğe bi göz atmaya karar verdim.Çok uzun süre yazamam bi süredir yaklaşık iki haftadır dukan diyeti yapıyordum.ama birden motivasyonum azaldı.Yaza kadar 55 kilo olmam lazım...sizlerin tavsiyesini bekliyorum...

günaydın kızlar sağlıklı, mutlu, huzurlu iyilik güzellik ve de tüm olumlu duyguların davranışların yaşanacağı çokkkkkkkkkkkk güzel bir gün olması dileğimle.....

tebrikler canım gerisi de gelsin sağlıkla inşalah.
afiyet olsun canım kahvaltıda cornfleksle doyabiliyor musun?
hurmalar baya fazla olmuş gün içerisinde ama emziren anne olduğuna göre tolere edersin bir de sporun var o sebepten hurmalar da güzel

afiyet olsun umarım mücverlerin yağını peçeteyle almışsındır canım 3 mücver akşam için yağlı bir yiyecek bence...

günaydın kızlar konsantremizi bozmadan dikkatimiz dağılmadan diyetlerimize sıkı sıkıya bağlı birgün diliyorum
sabah:ekmeğin ucundan azıcık,5 zeytin,1 kk peynir,2 ceviz,1 tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi,3 kupa çay kendilerine dayanamamda

canım benim işin zor ama zor olanı başarmak en güzeli kadroların durumu belli olmuyor dediğin gibi çevre bakanlığını iyi takip et.Umarım iyi bir yere yerleşirsin ankara2ya yakın çevre illeri de düşün fabrika yada kurumlar alabiliyor.ben sıkıntılarının sona ereceğine inanıyorum.Her gecenin ir sabahı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…