akşam menüm,
1 kase kellogs
2 bardak çay,
yatmadan önce 2 küçük havuç,
bu sabah ki menüm:
uyanınca 1 adet kuru kaysı,
1 bardak ılık su,
kahvaltı:
3 adet zeytin,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım kibrit kutusu kadar peynir.
yarım domates,
1 adet salatalık ,
avuç içi kadar sandiviç kepek ekmeği (2 dilime denk geliyor)
1 tutam maydanoz
1 tutam nane,
şimdide yeşil çayımı içiyorum.
akşam menüm,
1 kase kellogs
2 bardak çay,
yatmadan önce 2 küçük havuç,
bu sabah ki menüm:
uyanınca 1 adet kuru kaysı,
1 bardak ılık su,
kahvaltı:
3 adet zeytin,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım kibrit kutusu kadar peynir.
yarım domates,
1 adet salatalık ,
avuç içi kadar sandiviç kepek ekmeği (2 dilime denk geliyor)
1 tutam maydanoz
1 tutam nane,
şimdide yeşil çayımı içiyorum.
iyi akşamlar kızlar..
akşam yemeğimi yazayım hemen..
4 yk türlü yemeği- etsiz tabi ki
3 tane avuç içim kadar mücver
3 yk yoğurt
regl oldum ve tatlı diye bağırıyorum resmen...
ama yemedim..
sadece nescafe içtim...
az şekerli..
afiyet olsun canımmmmmmücver için normal un yerine kepek unda koyabilrsin ben haftasonu kepek unundan kendime krep yatım arasına peynir sarıp yidimmmmmmmmmmmm
afiyet olsun canımmmmmmmmmmkellogsu yk ile ölçerek ye canım maksimum 7 yk kadar yiyoruzzzz.öpüyorum seni
kızlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.kendimden biraz bahsediğim sizde bana neler yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim.ben kamuda çalışıyorumm masa başı yani hep oturuyorum dün tartıya çıktım 62 kiloydum(( amacım başta 55 olmak sonra 52-53te kalmak ama masa başı iş olduğu için hareketlerim az malesef..sabah kahvaltımı burda yapıorum öğlenleyim burdan yiyorum sulu yemek çorba falan çıkıyor şansıma..
özellikle masa başı çalışanlar nasıl kilo verdiniz neler yaptınız ?????
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben hala dökülüyorum hastalığı atlatamadım sanırım,akşamda duş alıp yatmıştım başım ağrıyorrrrrrrrrr:95:
sabah kahvaltıda
2 dlm kepek ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 kk light beyaz peynirle tost yaptim
1/3 dlm kadarda bazlama yedimmm
akşam metabolizma hızlandırıcı içeceği yaptımmm,ama elma ve limonun ekşisinden dolayı içmekte çok zorlandım .sabah 1 bardağı çok zor içtim ve aç karnıma midem bulandıoffffffffffffffff 7 gün bunu nasıl içicem ben iğrennnnnnnnnnnnnnnççç
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben hala dökülüyorum hastalığı atlatamadım sanırım,akşamda duş alıp yatmıştım başım ağrıyorrrrrrrrrr:95:
sabah kahvaltıda
2 dlm kepek ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 kk light beyaz peynirle tost yaptim
1/3 dlm kadarda bazlama yedimmm
akşam metabolizma hızlandırıcı içeceği yaptımmm,ama elma ve limonun ekşisinden dolayı içmekte çok zorlandım .sabah 1 bardağı çok zor içtim ve aç karnıma midem bulandıoffffffffffffffff 7 gün bunu nasıl içicem ben iğrennnnnnnnnnnnnnnççç
iyi akşamlarr
bugün mutlu günümdeyimm :))
sabah tartıda 61,2 çıktımm keyfime diyecek yok
4. haftam rejimde 67den düşmeyi başardım
bide ellili rakamları görebilsem :)
bugünkü menüm
kahvaltı:
2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 küçük havuç
ara öğün:
meyve suyu 200 ml
öğle:
elma ve soda
ara öğün:
kremalı ama şekersiz tatlandırıcılı kahve
akşam yemeği:
2 tabak tarhana çorbası ve 1kk peynir
çay içiyorum şimdii sonra sporumu yapıcam en az 20 dk stepperda
günaydın kızlarrr ben ilacın yan etkileriyle uğraşıyorum bugünde aranızda olurmuyum bimiyorum.uyku başağrısı,akşamda mide ağrısı başladı halen devam ediyor çok kötüyüm şu anda doktorumu arıyacağım 10 gibi ilacımı değiştirebilirse değiştirsin değilse böyle çok kötüyüm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
süt içiyorum yudum yudum mideme iyi gelir genelde ama hemşiremiz içme pekde iyi olmaz dedi.
günaydın kızlarrr ben ilacın yan etkileriyle uğraşıyorum bugünde aranızda olurmuyum bimiyorum.uyku başağrısı,akşamda mide ağrısı başladı halen devam ediyor çok kötüyüm şu anda doktorumu arıyacağım 10 gibi ilacımı değiştirebilirse değiştirsin değilse böyle çok kötüyüm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
süt içiyorum yudum yudum mideme iyi gelir genelde ama hemşiremiz içme pekde iyi olmaz dedi.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
canım ya bende o sayıları görmek istiyorum daha önce menülerini takip edemedim bana yardım edersen sevinirim benim bebeğim var spora izin vermiyor.spor düzenli yaptın mı? süpersin ya 4 haftda sen benim diyeisyenim ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?