60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam menüm,
1 kase kellogs
2 bardak çay,
yatmadan önce 2 küçük havuç,
bu sabah ki menüm:
uyanınca 1 adet kuru kaysı,
1 bardak ılık su,

kahvaltı:

3 adet zeytin,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım kibrit kutusu kadar peynir.
yarım domates,
1 adet salatalık ,
avuç içi kadar sandiviç kepek ekmeği (2 dilime denk geliyor)
1 tutam maydanoz
1 tutam nane,

şimdide yeşil çayımı içiyorum.

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben hala dökülüyorum hastalığı atlatamadım sanırım,akşamda duş alıp yatmıştım başım ağrıyorrrrrrrrrr:95:

sabah kahvaltıda
2 dlm kepek ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 kk light beyaz peynirle tost yaptim
1/3 dlm kadarda bazlama yedimmm

akşam metabolizma hızlandırıcı içeceği yaptımmm,ama elma ve limonun ekşisinden dolayı içmekte çok zorlandım .sabah 1 bardağı çok zor içtim ve aç karnıma midem bulandıoffffffffffffffff 7 gün bunu nasıl içicem ben iğrennnnnnnnnnnnnnnççç

Afiyet olsun.........

afiyet olsun canımmmmmmmmmmkellogsu yk ile ölçerek ye canım maksimum 7 yk kadar yiyoruzzzz.öpüyorum seni

afiyet olsun canımmmmmmücver için normal un yerine kepek unda koyabilrsinben haftasonu kepek unundan kendime krep yatım arasına peynir sarıp yidimmmmmmmmmmmm

afiyet olsun canımmmmmmücver için normal un yerine kepek unda koyabilrsinben haftasonu kepek unundan kendime krep yatım arasına peynir sarıp yidimmmmmmmmmmmm

Günaydın Famir...
Evet ben de düşündüm ama evde kalmamış kepekli un..
Ay krep süper fikirmiş..
Bakalım diyetimde sakınca olmazsa ben de yapayım haftasonu...

Ben de kahvaltımı yazayım...
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

şimdi de su içiyorum...
akşam regl oldum tatlı krizindeyim...

günaydınnn...
aksam tavuk pila salata yedim biraz kactı

sabh su içmedim sirkeli hergun içiyodum

kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam bugday ekmegı bir domates yedim canlarım... üstünede metabolizma suyumu içtim..

ara öğün elma

öğlende yine yumurta 1 dilim ekmek maydonz

yıycem ve kahvem için ben seker atıyordum az bişey şimdi tatlandırıcı aldım... aralarda form cay kahve

yeşil çay içiyorumm...

Son düzenleme:

bende yeni olmama karşılık arkadaşların banada dediği gibi burda herkese yer var.Bende masa başı çalışıyorum.Doğumdan sonra 20 kilo verdim çok spor yapamadım.Evim 9. katta bazen inip çıktım bazen evde kendimce hareketler yaptım ama yemeyi çok azalttım.şimdi ises 65.5-65 aralığında gidip geliyorum.durdu yani tekrar vermeye çalışıyorum bende yardım bekliyorum kızlardan

üfffffff akşam öyle yoruldumki.bulasık makinamın borusu patlamış fark etmedik.mutfağa bir gittik ne görelim halı su içinde.makinanın kirli suyuda gelmişti berbat durumdaydı mufak.kalıyı topladım balkona koydum bugün halı temizlemeye gidecek,mutfağı temizlemek makinayı tamir etmek bayağı zamanımızı aldı...

Son düzenleme:

canım afiyet olsun ve ayrıca çook geçmiş olsun.benimde başım bugün fena ağrıyor seni anlıyorum.göz kapaklarım balon gibi şişmiş.ayrıca metabozma içeceği ne sizmi hazırlıyorsunuz...:26:

günaydın herkese
bu sabah itibariyle bende başladım sanırım düzenli beslenmeye
geç saatte çalıştığım için normalde bu saatte kalkamıyorum kocişin işi vardı ona uyandım.uyanmışkende kahvaltımı yaptım
menümü yazayım
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
az yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay ( şekersiz içemiyorum toplamda 1 şeker kullandım )

Afiyet olsun canım, başağrın için de geçmiş olsun...
İçeceğe gelince ben içemedim valla döktüm..

canım ya bende o sayıları görmek istiyorum daha önce menülerini takip edemedim bana yardım edersen sevinirim benim bebeğim var spora izin vermiyor.spor düzenli yaptın mı? süpersin ya 4 haftda sen benim diyeisyenim ol

günaydın kızlarrr ben ilacın yan etkileriyle uğraşıyorum bugünde aranızda olurmuyum bimiyorum.uyku başağrısı,akşamda mide ağrısı başladı halen devam ediyor çok kötüyüm şu anda doktorumu arıyacağım 10 gibi ilacımı değiştirebilirse değiştirsin değilse böyle çok kötüyüm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
süt içiyorum yudum yudum mideme iyi gelir genelde ama hemşiremiz içme pekde iyi olmaz dedi.

geçmiş olsun canım rahatsızlığını bilmiyorum bende yeniyim aranızda.Acil şifalar

Nugi afiyet olsun da sen kaç gün oldu ilaca başlayalı.. artık normale dönmem gerekiyordu sanırım..
bide mide ağrısı da başladıysa o ilaç sana göre değil bence.. Mutlaka dr. unu ara ve söyle..
Değiştirir ilacı.. Bu şekilde bir sürü ilaç var..

canım benim çokkk geçmiş olsun.inşallah tez vakitte seni aramızda sağlıklı görürüz...

canım arkadaşın menüsüne bakarsan nasıl kilo verdiğini görebilirsin,hiç sağlıklı gözükmüyor kastan başka birşey gitmez o şekilde yenince ve normal yeme düznine geçtiğinde kilo almamması imkansız gibi bişeyaz az gitsin sağlıkla gitsin geri gelmesin,acelemiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…