60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın aslında, ama böyle bir anda hızlı kilo verince insanlar imraniyorum elimde olmadan yoksa ben zaten bu şekilde dayanamam ölürüm

menümde yanlış olan bişey var mı arkadaşlar

canım hoş geldin aramıza afiyet olsun .. şu an için kahvaltın gayet iyi ama kepek ekmek kullanmaya çalış olurmu o daha iyi ama sen bilirsin tabi...

günaydın arkadaşlar sabah mönümüde yazayım
7.30 da 1 bardk ılık su 1 kayısı
kahvaltı
şekersiz çay 1 fincan( biraz demli içiyorum sabahları)
2.5 çorba kaşğ lor peynir
salça
domates salatalık
3lokma ballı kaynak
2.5dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
sabah kahvaltısında istediğimi yeme konusunda özgür bırakıyprum kendimi ama sonraki öğünlerden kısıyorum artık birazdan ebruyla plates sonrada sahile inip yürüyüş yapıcam
3.haftamdada vermezsem artııık yapçak bişe yok bu hafta en azından 1 kilo oynaması lazım biraz daha asılıcam bu hafta spora

bi de arkadaşlar bişey sormak istiyorum.
büyük abdeste çıkmakla kilo verme arasında bi bağlantı varmı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

çok güzel canım afiyet olsun

canım geçmiş olsun nugacımya inşşlah çabuk atlatırsın canım çok büyük geçmişolsun

sağol canım 9 gün oldu 6 gün yarım attım 3 gündür tam atıyorum oda uyku başağrısı halsizlik ve akşamda mide ağrısı yaptı yan etkilerinde yazıyo bunların hepsi zaten ama doktorumu aradım söyledim tekrardan 15-20 gün yarım at o zaman dedi.

Ben de kahvaltımı yazayım...
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

şimdi de su içiyorum...
akşam regl oldum tatlı krizindeyim...
afiyet olsun çok güzel canım buaralr ahvadanda iştah açıklıgı bizde yaşıyoruz sende dikkaetliolmaya çalış kakoiç yada portakaltarçın karışımı ye iyi gelir yada 1,2kare bitter yiyebilirsin kaveyle ye kesecektir
afiyet olsun canım

ay canım çok zor dur benim hep öyle oluyoevimde hiç bitmiyo büyük işler geçmiş olsun

arkadaşlar merhaba bende bugün çok azimliyim kilo vermek istiyorum kilom 62 boyum:1,65 en az 5 kilo vermem lazım ama ben çalıştığım için sizin gibi seçme şansım yok ne çıkarsa onu yemek zorundayım benim için neler önerirsiniz

sabah kahvaltım
1 su bardağı çay 3 şekerli(şekeri bırakcam)
2 tane gevrek
ve en iyi özelliğim suyu çok içiyorum ama hareket sıfır akşam 6 ya kadar masa başında oturuyorum

günaydın
bende çok hastayım sanırım soguk aldım ne zaman fuar olsa ben hasta oluyorum :2::2::2:bedenim yorgunluğa hiç dayanamıyor. soguk almıştım sanırım dün bütün gün hapşırdım alerji sanıyorum hasta olacağım hiç aklıma gelmemişti. ilaçlarımı kullanıyorum ama dinlenmeye ihtiyacım var ama yapamıyorum denetim yaklaşıyor çalışmam lazım off

gny kızlar nasılsınız herkese afiyet bal ş:92::92::92:eker olsunnnnnnnnnnnn

Günaydın canım...
Herşeyler ortaya çıkmış ben de sallayayım bari...:92::92::92::92:
Şİmdilik çok fenalarda değilim eğer öyle olursam bitter keser kesin.. öyle yaparım.. sağol canım..

Geçmiş olsun canım ya..

Ben de kahvaltımı yazayım...
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

şimdi de su içiyorum...
akşam regl oldum tatlı krizindeyim...
kahvaltını çok beğendim
keşke peynir zeytin de yeseydin uygun miktarda
canım çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun nugyacım bir de süt ile ilaç kullanımının zararı olur mu acaba :26: çünkü ben bir zamanlar çocukken ilaç kullandığım zaman süt içmiştim süt yoğurt olarak çıktı çok kısa bir süre sonra kusmuştum yani.
gerçi her ilaçta olmayabilir ama antidepresanlarla süt nasıl olur bir sorsan doktoruna canım.
canım hoş geldin aramıza afiyet olsun .. şu an için kahvaltın gayet iyi ama kepek ekmek kullanmaya çalış olurmu o daha iyi ama sen bilirsin tabi...
kepek ekmek çavdar tambuğday hatta arada beyaz dönüşümü olmalı diyor uzmanlar.
kepek ekmek uzun süreli tek başına kullanılırsa kansızlık yapabilir.
bende tam buğday ekmeği daha iyi diye biiyorum tam tahıllı diye :44:
evet tam buğday daha sağlıklıdır.
kahvaltını domates salatalık maydanoz vs gibi malzemelerle renklendirmeni tavsiye ederim.
bi de arkadaşlar bişey sormak istiyorum.
büyük abdeste çıkmakla kilo verme arasında bi bağlantı varmı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
tabiki bağırsakların boşalmazsa tartıya kilo olarak yansır sadece moralin bozulur.
sağlıklı bir bireyin günde en azından düzenli olarak 1 defa büyük tuvaletine çıkması gerekir.
ben günde 2 hatta 3 kez gidiyorum o ayrı mesele

çok geçmiş olsun canım
vücut direncin düşmüş ve de bünyen enfeksiyonlara açık hale gelmiştir.

Son düzenleme:
canım afiyet olsun ve ayrıca çook geçmiş olsun.benimde başım bugün fena ağrıyor seni anlıyorum.göz kapaklarım balon gibi şişmiş.ayrıca metabozma içeceği ne sizmi hazırlıyorsunuz...:26:

benimde bugun başım ağrıyor ya zaten migren var ve adet dönemim ilaç alsam şimdi adetim az oluyo dayanıyorum valla cocuklarda iyice artırıyo bıcır bıcır hiç susmuyolar kii....sana gecmiş olsun...

Afiyet olsun canım, başağrın için de geçmiş olsun...
İçeceğe gelince ben içemedim valla döktüm..

neden döktün şekerim ya ben3 lt su 2 elma 1 limon 1 tatlı kaşıgı karanfil ve top karabiber 1 cubuk tarcın atıp kaynatıyorum 20 dk. 20 dk demlendırıp süzüyorum kavanozlara dolduruyorum birini karanlık dolaba koyuyorum ılık ılık tok karna içiyorum. diğerlerinide dolaba o bıtınce buzdolaptan alıp diğerini içiyorum aslında karanlıkta 3 gün dayanırmış... ben önüme geldikçe içiyorum...

gecmiş olsun şekerimmm bende kötüyüm bugunn

menümde yanlış olan bişey var mı arkadaşlar
bence ekmek doğru bir seçim ama yumurta yedıysen peynır yeme ikiside protein ondan yaneee....

gecmiş olsunnn famircimmm... neden herkes kotu bugun ya... ilginç

Son düzenleme:
farmasıcim peynirle yumurtayı aynı anda yememeye calışıyorum ben çünkü ikiside protein . lsıyum degerınden daha yuksekmiş protein degeri peynirin. iki diyetisyenimde öle derdi... kızımı emzırırken diyetisyenim yememı solemıştı sonra kızım buyudukce kesmıştı bırını ye bırını yemem seklıne donusturdu haftaa 3 yumurta vermıstı mesela...

Merhaba Kızlarrr

Yaaaa benimde acilen kilo vermem lazım görümcemin düğünü nisanın sonu zamanda geldi çattı. Nasıl bi diyet uygulayacağımı da bilmiyorum. Ya aslında diyete bi başlasam abur cubur ne varsa kesiyorum irademe sahibim. Diyorum yaaa bi türlü başlayamıyorum kafama diyet kelimesini oturtamıyorum. 161 cm boyunda 57 kiloyum. Benim armut bi göbeğim var gerçi ne kadar kilo versemde bi türlü o gitmiyor. Geçen gün evde otururken Ender Saraç'ın programını izledim TNT'de sandaloz sakızından bahsetti. Bi de kendisinin tarifiyle beşi bir yerde çayı.
Aranızda sandaloz sakızını kullanan var mı?

neden kimse bana cvp vermiyor

metabolizma içeceğimi içmeye korkuyorummmmmmmmofffffffff çok ekşiiğrenç bir tadı var.hani şu suda eriyen soğuk algınlığı toz ilaç var ya onu da sevmem ben zaten ona benziyo tadı birazzzzzzzzzz

nugicim hala kötü müüsünnnnnnnn,çabucak iyileşirsin inşallah
hülyacım kilo vermişsin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…