canım arkadaşın menüsüne bakarsan nasıl kilo verdiğini görebilirsin,hiç sağlıklı gözükmüyor kastan başka birşey gitmez o şekilde yenince ve normal yeme düznine geçtiğinde kilo almamması imkansız gibi bişeyaz az gitsin sağlıkla gitsin geri gelmesin,acelemiz yok.
günaydın herkese
bu sabah itibariyle bende başladım sanırım düzenli beslenmeye
geç saatte çalıştığım için normalde bu saatte kalkamıyorum kocişin işi vardı ona uyandım.uyanmışkende kahvaltımı yaptım
menümü yazayım
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
az yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay ( şekersiz içemiyorum toplamda 1 şeker kullandım)
günaydın herkese
geç saatte çalıştığım için normalde bu saatte kalkamıyorum kocişin işi vardı ona uyandım.uyanmışkende kahvaltımı yaptım
menümü yazayım
az yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
canım hoş geldin aramıza afiyet olsun .. şu an için kahvaltın gayet iyi ama kepek ekmek kullanmaya çalış olurmu o daha iyi ama sen bilirsin tabi...
çok güzel canım afiyet olsungünaydın herkese
menümü yazayım
az yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
günaydın kızlarrr ben ilacın yan etkileriyle uğraşıyorum bugünde aranızda olurmuyum bimiyorum.uyku başağrısı,akşamda mide ağrısı başladı halen devam ediyor çok kötüyüm şu anda doktorumu arıyacağım 10 gibi ilacımı değiştirebilirse değiştirsin değilse böyle çok kötüyüm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
süt içiyorum yudum yudum mideme iyi gelir genelde ama hemşiremiz içme pekde iyi olmaz dedi.
Nugi afiyet olsun da sen kaç gün oldu ilaca başlayalı.. artık normale dönmem gerekiyordu sanırım..
bide mide ağrısı da başladıysa o ilaç sana göre değil bence.. Mutlaka dr. unu ara ve söyle..
Değiştirir ilacı.. Bu şekilde bir sürü ilaç var..
afiyet olsun çok güzel canım buaralr ahvadanda iştah açıklıgı bizde yaşıyoruz sende dikkaetliolmaya çalış kakoiç yada portakaltarçın karışımı ye iyi gelir yada 1,2kare bitter yiyebilirsin kaveyle ye kesecektirBen de kahvaltımı yazayım...
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
şimdi de su içiyorum...
akşam regl oldum tatlı krizindeyim...
afiyet olsun canımgünaydınnn...
aksam tavuk pila salata yedim biraz kactı
sabh su içmedim sirkeli hergun içiyodum
kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam bugday ekmegı bir domates yedim canlarım... üstünede metabolizma suyumu içtim..
ara öğün elma
öğlende yine yumurta 1 dilim ekmek maydonz
yıycem ve kahvem için ben seker atıyordum az bişey şimdi tatlandırıcı aldım... aralarda form cay kahve
yeşil çay içiyorumm...
üfffffff akşam öyle yoruldumki.bulasık makinamın borusu patlamış fark etmedik.mutfağa bir gittik ne görelim halı su içinde.makinanın kirli suyuda gelmişti berbat durumdaydı mufak.kalıyı topladım balkona koydum bugün halı temizlemeye gidecek,mutfağı temizlemek makinayı tamir etmek bayağı zamanımızı aldı...
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben hala dökülüyorum hastalığı atlatamadım sanırım,akşamda duş alıp yatmıştım başım ağrıyorrrrrrrrrr:95:
sabah kahvaltıda
2 dlm kepek ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 kk light beyaz peynirle tost yaptim
1/3 dlm kadarda bazlama yedimmm
akşam metabolizma hızlandırıcı içeceği yaptımmm,ama elma ve limonun ekşisinden dolayı içmekte çok zorlandım .sabah 1 bardağı çok zor içtim ve aç karnıma midem bulandıoffffffffffffffff 7 gün bunu nasıl içicem ben iğrennnnnnnnnnnnnnnççç
gny kızlar nasılsınız herkese afiyet bal ş:92::92::92:eker olsunnnnnnnnnnnn
afiyet olsun çok güzel canım buaralr ahvadanda iştah açıklıgı bizde yaşıyoruz sende dikkaetliolmaya çalış kakoiç yada portakaltarçın karışımı ye iyi gelir yada 1,2kare bitter yiyebilirsin kaveyle ye kesecektir
günaydın
bende çok hastayım sanırım soguk aldım ne zaman fuar olsa ben hasta oluyorum :2::2::2:bedenim yorgunluğa hiç dayanamıyor. soguk almıştım sanırım dün bütün gün hapşırdım alerji sanıyorum hasta olacağım hiç aklıma gelmemişti. ilaçlarımı kullanıyorum ama dinlenmeye ihtiyacım var ama yapamıyorum denetim yaklaşıyor çalışmam lazım off
kahvaltını çok beğendimBen de kahvaltımı yazayım...
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
şimdi de su içiyorum...
akşam regl oldum tatlı krizindeyim...
keşke peynir zeytin de yeseydin uygun miktardagünaydınnn...
aksam tavuk pila salata yedim biraz kactı
sabh su içmedim sirkeli hergun içiyodum
kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam bugday ekmegı bir domates yedim canlarım... üstünede metabolizma suyumu içtim..
ara öğün elma
öğlende yine yumurta 1 dilim ekmek maydonz
yıycem ve kahvem için ben seker atıyordum az bişey şimdi tatlandırıcı aldım... aralarda form cay kahve
yeşil çay içiyorumm...
canım çok geçmiş olsunüfffffff akşam öyle yoruldumki.bulasık makinamın borusu patlamış fark etmedik.mutfağa bir gittik ne görelim halı su içinde.makinanın kirli suyuda gelmişti berbat durumdaydı mufak.kalıyı topladım balkona koydum bugün halı temizlemeye gidecek,mutfağı temizlemek makinayı tamir etmek bayağı zamanımızı aldı...
çok geçmiş olsun nugyacım bir de süt ile ilaç kullanımının zararı olur mu acaba :26: çünkü ben bir zamanlar çocukken ilaç kullandığım zaman süt içmiştim süt yoğurt olarak çıktı çok kısa bir süre sonra kusmuştum yani.günaydın kızlarrr ben ilacın yan etkileriyle uğraşıyorum bugünde aranızda olurmuyum bimiyorum.uyku başağrısı,akşamda mide ağrısı başladı halen devam ediyor çok kötüyüm şu anda doktorumu arıyacağım 10 gibi ilacımı değiştirebilirse değiştirsin değilse böyle çok kötüyüm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
süt içiyorum yudum yudum mideme iyi gelir genelde ama hemşiremiz içme pekde iyi olmaz dedi.
kepek ekmek çavdar tambuğday hatta arada beyaz dönüşümü olmalı diyor uzmanlar.canım hoş geldin aramıza afiyet olsun .. şu an için kahvaltın gayet iyi ama kepek ekmek kullanmaya çalış olurmu o daha iyi ama sen bilirsin tabi...
evet tam buğday daha sağlıklıdır.bende tam buğday ekmeği daha iyi diye biiyorum tam tahıllı diye :44:
kahvaltını domates salatalık maydanoz vs gibi malzemelerle renklendirmeni tavsiye ederim.günaydın arkadaşlar sabah mönümüde yazayım
7.30 da 1 bardk ılık su 1 kayısı
kahvaltı
şekersiz çay 1 fincan( biraz demli içiyorum sabahları)
2.5 çorba kaşğ lor peynir
salça
domates salatalık
3lokma ballı kaynak
2.5dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
sabah kahvaltısında istediğimi yeme konusunda özgür bırakıyprum kendimi ama sonraki öğünlerden kısıyorum artık birazdan ebruyla plates sonrada sahile inip yürüyüş yapıcam
3.haftamdada vermezsem artııık yapçak bişe yok bu hafta en azından 1 kilo oynaması lazım biraz daha asılıcam bu hafta spora
tabiki bağırsakların boşalmazsa tartıya kilo olarak yansır sadece moralin bozulur.bi de arkadaşlar bişey sormak istiyorum.
büyük abdeste çıkmakla kilo verme arasında bi bağlantı varmı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
günaydın
bende çok hastayım sanırım soguk aldım ne zaman fuar olsa ben hasta oluyorum :2::2::2:bedenim yorgunluğa hiç dayanamıyor. soguk almıştım sanırım dün bütün gün hapşırdım alerji sanıyorum hasta olacağım hiç aklıma gelmemişti. ilaçlarımı kullanıyorum ama dinlenmeye ihtiyacım var ama yapamıyorum denetim yaklaşıyor çalışmam lazım off
canım afiyet olsun ve ayrıca çook geçmiş olsun.benimde başım bugün fena ağrıyor seni anlıyorum.göz kapaklarım balon gibi şişmiş.ayrıca metabozma içeceği ne sizmi hazırlıyorsunuz...:26:
Afiyet olsun canım, başağrın için de geçmiş olsun...
İçeceğe gelince ben içemedim valla döktüm..
gecmiş olsun şekerimmm bende kötüyüm bugunngünaydın kızlarrr ben ilacın yan etkileriyle uğraşıyorum bugünde aranızda olurmuyum bimiyorum.uyku başağrısı,akşamda mide ağrısı başladı halen devam ediyor çok kötüyüm şu anda doktorumu arıyacağım 10 gibi ilacımı değiştirebilirse değiştirsin değilse böyle çok kötüyüm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
bence ekmek doğru bir seçim ama yumurta yedıysen peynır yeme ikiside protein ondan yaneee....menümde yanlış olan bişey var mı arkadaşlar
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben hala dökülüyorum hastalığı atlatamadım sanırım,akşamda duş alıp yatmıştım başım ağrıyorrrrrrrrrr:95:
sabah kahvaltıda
2 dlm kepek ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 kk light beyaz peynirle tost yaptim
1/3 dlm kadarda bazlama yedimmm
akşam metabolizma hızlandırıcı içeceği yaptımmm,ama elma ve limonun ekşisinden dolayı içmekte çok zorlandım .sabah 1 bardağı çok zor içtim ve aç karnıma midem bulandıoffffffffffffffff 7 gün bunu nasıl içicem ben iğrennnnnnnnnnnnnnnççç
arkadaşlar merhaba bende bugün çok azimliyim kilo vermek istiyorum kilom 62 boyum:1,65 en az 5 kilo vermem lazım ama ben çalıştığım için sizin gibi seçme şansım yok ne çıkarsa onu yemek zorundayım benim için neler önerirsiniz
sabah kahvaltım
1 su bardağı çay 3 şekerli(şekeri bırakcam)
2 tane gevrek
ve en iyi özelliğim suyu çok içiyorum ama hareket sıfır akşam 6 ya kadar masa başında oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?