- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
günaydın kızlar sağlıklı, mutlu, huzurlu iyilik güzellik ve de tüm olumlu duyguların davranışların yaşanacağı çokkkkkkkkkkkk güzel bir gün olması dileğimle.....
Günaydın farmisyocuuum güzel dileklerin için teşekkürlerrr
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben hala dökülüyorum hastalığı atlatamadım sanırım,akşamda duş alıp yatmıştım başım ağrıyorrrrrrrrrr:95:
sabah kahvaltıda
2 dlm kepek ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 kk light beyaz peynirle tost yaptim
1/3 dlm kadarda bazlama yedimmm
akşam metabolizma hızlandırıcı içeceği yaptımmm,ama elma ve limonun ekşisinden dolayı içmekte çok zorlandım .sabah 1 bardağı çok zor içtim ve aç karnıma midem bulandıoffffffffffffffff 7 gün bunu nasıl içicem ben iğrennnnnnnnnnnnnnnççç
Geçmiş olsun artık fambığım yaaaaaa
akşam menüm,
1 kase kellogs
2 bardak çay,
yatmadan önce 2 küçük havuç,
bu sabah ki menüm:
uyanınca 1 adet kuru kaysı,
1 bardak ılık su,
kahvaltı:
3 adet zeytin,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım kibrit kutusu kadar peynir.
yarım domates,
1 adet salatalık ,
avuç içi kadar sandiviç kepek ekmeği (2 dilime denk geliyor)
1 tutam maydanoz
1 tutam nane,
şimdide yeşil çayımı içiyorum.
Canım kahvaltın çok güzel bence afiyet olsun kellogsu evet en fazla 7yk yemeye çalış ve neden akşam kellogs yedin ki acabaaa yani sebze yemeği,yoğurt,salata yesen daha doyurucu olurduu
afiyet olsun canımmmmmmücver için normal un yerine kepek unda koyabilrsin ben haftasonu kepek unundan kendime krep yatım arasına peynir sarıp yidimmmmmmmmmmmm
ben de dün kepekli lavaş aldım marketten arada ondan yiyciiim dürüm falan da yapılır içine uzgara tavuk yeşillikle kepekli lavaşla dürümmmm ohhh misssss
Ben de kahvaltımı yazayım...
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
şimdi de su içiyorum...
akşam regl oldum tatlı krizindeyim...
Canım afiyet olsunn
üfffffff akşam öyle yoruldumki.bulasık makinamın borusu patlamış fark etmedik.mutfağa bir gittik ne görelim halı su içinde.makinanın kirli suyuda gelmişti berbat durumdaydı mufak.kalıyı topladım balkona koydum bugün halı temizlemeye gidecek,mutfağı temizlemek makinayı tamir etmek bayağı zamanımızı aldı...
Canım geçmiş olsunnn
günaydın herkese
bu sabah itibariyle bende başladım sanırım düzenli beslenmeye
geç saatte çalıştığım için normalde bu saatte kalkamıyorum kocişin işi vardı ona uyandım.uyanmışkende kahvaltımı yaptım
menümü yazayım
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
az yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay ( şekersiz içemiyorum toplamda 1 şeker kullandım)
aslında gayet güzel peyniri yumurta yoksa 2kk yumurta varsa 1kk yiyebilirsinn bir de yeşillik yersen süper olur yani maydonoz,dereotu,nane,roka hem bağırsakları çlıştırır hem metabolizmayı hızlandırır
günaydın kızlarrr ben ilacın yan etkileriyle uğraşıyorum bugünde aranızda olurmuyum bimiyorum.uyku başağrısı,akşamda mide ağrısı başladı halen devam ediyor çok kötüyüm şu anda doktorumu arıyacağım 10 gibi ilacımı değiştirebilirse değiştirsin değilse böyle çok kötüyüm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
süt içiyorum yudum yudum mideme iyi gelir genelde ama hemşiremiz içme pekde iyi olmaz dedi.
Nugiciiimmm nazar mı değdi bizim neşemize yaaaa
canım hoş geldin aramıza afiyet olsun .. şu an için kahvaltın gayet iyi ama kepek ekmek kullanmaya çalış olurmu o daha iyi ama sen bilirsin tabi...
Tatlım kepek ekmeğini sürekli tüketmek çok sağlıklı değil,demir eksikliğine sebbep olabiliyor genelde dönüşümlü tüketiyoruz yani çavdar,tam buğday,çok tahıllı,kepekli....1 paket bitince diğerinden o da bitince diğerinden gibi hem de metabolizma farklı şeylerle karşılaşsın diye arada 1-2 dilim beyaz ekmek bile yemeyi öneriyor uzamnlar
bende tam buğday ekmeği daha iyi diye biiyorum tam tahıllı diye :44:
Tatlım dönüşümlü yee 1 paket çavdar o bitince tam buğday o bitince çok tahıllı o bitince kepek gibi...vücut farklı şeylerle karşılaşsın diyee
günaydın
bende çok hastayım sanırım soguk aldım ne zaman fuar olsa ben hasta oluyorum :2::2::2:bedenim yorgunluğa hiç dayanamıyor. soguk almıştım sanırım dün bütün gün hapşırdım alerji sanıyorum hasta olacağım hiç aklıma gelmemişti. ilaçlarımı kullanıyorum ama dinlenmeye ihtiyacım var ama yapamıyorum denetim yaklaşıyor çalışmam lazım off
kuzuuuuuuuuuuuuuuuum geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn