60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar sağlıklı, mutlu, huzurlu iyilik güzellik ve de tüm olumlu duyguların davranışların yaşanacağı çokkkkkkkkkkkk güzel bir gün olması dileğimle.....

Günaydın farmisyocuuum güzel dileklerin için teşekkürlerrr:13::13:

Geçmiş olsun artık fambığım yaaaaaa neden biyenmedin acabaaa bana okadar kötü gelmemişti evet biraz ekşi oluyor ama tarçın karanfil kokusu ile güzel oluyor aslında napalım 7 güncük iç bakalımmm

Canım kahvaltın çok güzel bence afiyet olsun kellogsu evet en fazla 7yk yemeye çalış ve neden akşam kellogs yedin ki acabaaa yani sebze yemeği,yoğurt,salata yesen daha doyurucu olurduu

afiyet olsun canımmmmmmücver için normal un yerine kepek unda koyabilrsinben haftasonu kepek unundan kendime krep yatım arasına peynir sarıp yidimmmmmmmmmmmm

ben de dün kepekli lavaş aldım marketten arada ondan yiyciiim dürüm falan da yapılır içine uzgara tavuk yeşillikle kepekli lavaşla dürümmmm ohhh misssss

Ben de kahvaltımı yazayım...
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

şimdi de su içiyorum...
akşam regl oldum tatlı krizindeyim...

Canım afiyet olsunn arada muz ya da akşam muz yersen tarçınlı kan şekerini dengeliyor reglken en çok başvurduğumuz şeyler muz,tarçınlı süt özellikle tarçını bol tüketmeye çalışırsan tatlı krizlerini çok rahat atlatırsın çiçeeeeeeeeemmm

Canım geçmiş olsunnn

aslında gayet güzel peyniri yumurta yoksa 2kk yumurta varsa 1kk yiyebilirsinn bir de yeşillik yersen süper olur yani maydonoz,dereotu,nane,roka hem bağırsakları çlıştırır hem metabolizmayı hızlandırır:13::13:

Nugiciiimmm nazar mı değdi bizim neşemize yaaaayarım at demiş doktorun, inşallah yarım alınca daha rahat edersinnn canım benim kahvaltın da süper afiyet olsunnn

canım hoş geldin aramıza afiyet olsun .. şu an için kahvaltın gayet iyi ama kepek ekmek kullanmaya çalış olurmu o daha iyi ama sen bilirsin tabi...

Tatlım kepek ekmeğini sürekli tüketmek çok sağlıklı değil,demir eksikliğine sebbep olabiliyor genelde dönüşümlü tüketiyoruz yani çavdar,tam buğday,çok tahıllı,kepekli....1 paket bitince diğerinden o da bitince diğerinden gibi hem de metabolizma farklı şeylerle karşılaşsın diye arada 1-2 dilim beyaz ekmek bile yemeyi öneriyor uzamnlar

bende tam buğday ekmeği daha iyi diye biiyorum tam tahıllı diye :44:

Tatlım dönüşümlü yee 1 paket çavdar o bitince tam buğday o bitince çok tahıllı o bitince kepek gibi...vücut farklı şeylerle karşılaşsın diyee

kuzuuuuuuuuuuuuuuuum geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

neruda; şu tarçınla bi barışsam hayatım daha kolay olacak sanırım ama tarçından nefret ediyorum ya..Kokusu bile midemi bulandırıyo..

Hugocuk yok bugün..

metabolizma içeceğimi içmeye korkuyorummmmmmmmofffffffff çok ekşiiğrenç bir tadı var.hani şu suda eriyen soğuk algınlığı toz ilaç var ya onu da sevmem ben zaten ona benziyo tadı birazzzzzzzzzz

Şımaaaaaaaaarıııııııık fambıııııııııııııııık şımarııııııııııııııııııık fambııııııııııııııııııııııııııkkkbiz de içtikkk alla alllaaaaaaaaaaaaa şifa niyetine ded ik kafaya işteeeeeeeeeeeee

Canlarıııııııııııııııııııııııııııım hepimizeeee sağlıkkkkklııı mutlu huzurlu güzelll bir bahar günü diliyorummmmm:13::13:

Bugün epey işim var hurçlama operasyonu başlatıyorum evde eski-yeni;kışlık-yazlıkkk ayaklanması varrrrr

Kahvaltımı yazayım hemen

sabah kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1,5 dilim çok tahıllı ekmek

2 adet lıght üçgen peynir

2 tane yeşil zeytin

yarım dilim saç telinden inceehindi salamı

1 kırmızı biber

1 yeşil biber

2 minnak domates

1 minnak salatalık

afiyet olsun can çok güzel kolayy gelsin

bende şimdi yaptım
kakınca 4bardak su
sonra
1,5 domates
1kk peynir
3mısır çıtlagı
1tatlıkaşıgı bal
şkersiz çay

neden kimse bana cvp vermiyor

arkadsım senın sabah kahvaltı müthiş yanlış ve bu yuzden kimse ne dıycenı bilememiş bence kahvaltında protein olmalı sebze meyve olmalı tam bugday ekmeği olmalı yani çeşitli olmalı... yumurta peynir bal zettin yeşiiilk domates salatalık acık sekrsız cayy bunlar az mıktarda yemelisin degılse zayıflayaazsınn

neruda; şu tarçınla bi barışsam hayatım daha kolay olacak sanırım ama tarçından nefret ediyorum ya..Kokusu bile midemi bulandırıyo..

Hugocuk yok bugün..

afiyet olsun can çok güzel kolayy gelsin

bende şimdi yaptım
kakınca 4bardak su
sonra
1,5 domates
1kk peynir
3mısır çıtlagı
1tatlıkaşıgı bal
şkersiz çay

sağoll canımın içiiiiii sana da afiyet olsunnn çokkk güzelll

metabolizma içeceğimi içmeye korkuyorummmmmmmmofffffffff çok ekşiiğrenç bir tadı var.hani şu suda eriyen soğuk algınlığı toz ilaç var ya onu da sevmem ben zaten ona benziyo tadı birazzzzzzzzzz

fambıkım sen karabiberleri falan çıkarmadın mı yaptın o içeceği
o zaman hakkaten kötü oluyo
ben yaptığımda belki faydasını azalkımştır ama midemin kalkmasından iyidir sonuçta, blerderdan geçirmeden k,biberleri de çıkarmıştım içinden

niye bileendrdan gecırıyosunuzya süzüceksiniz içindeki herseyi

selam kızlar nasılsınız bakiyim. eşim rapor aldı hasta yatıyo evde. geç kalktık bugün ancak geldim.

kızlar ben de dün maydanoz sapı kaynattım

dün iki demet maydanoz almıştım, onları temizleyip kavanoza koydum, böyle hazır kullanması iyi oluyo, her seferinde temizlemekle uğraşmaktansa

saplarını napim derken netten baktım kaynatılıp içiliyomuş, bağırsakları temizliyomuş, akşam kaynatıp limon sıkıp içtim walla
sabah da baya bi temizledi bağırsaklarımı

hmm maşallah gayet güzel bir öğün olmuş canım,sen bu işi biliyorsun:))

2 gündür yoğunluktan foruma girmeye fırsat bulamadım kızlar:)bugün neyseki geri geldim menümü yazayım
sabah:1 kupa ılık su
1 dilim ekmek
1 tk bal
1 tk dövülmüş fındık
1 kk peynir 2 zyetin
sanırım ütü yaparken vakit geldi geçti ara öğün için ama pek acıktığımı da söyleyemeyeceğim,şimdi ne yemeliyim bilemiyorum:26:
sıcak sütün yanında 3-4 tane kepekli yulaflı bisküvi yesem

canım afiyet olsun
ben de geçmişe pek bakamadım
yoğundum biaz

kilo veren herkesi tebrikediyorum bu arada

yeni gelenler varsa hoşgelmişler. sefalar getirmişler :)))

güaydınn kızlaarr =) ben geç kaldım bugün yazmaya iyi öğlenler hatttaa

gelelimbenm menülere

sabah
1.5 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
salçalı sos
1 kupa yeşil çyy

ara öğünümde

4 yarm ceviz
3 kayısı
1 kupa yeşi çayy

kızlaarrr bu metzbolizma çayının tarifini verir misinizz ??
onuda bi deniim bari kii

haklısın canım ama çalışıyorum onları buldum yedim işte yarın evden domates falan getiririm artık sizin kahvaltılarınızı takip ediyorum onlardan çalcam biraz

canım afiyet olsun, gayet güzel

tarif şu

1 elma
1 limon
5 karabiber
5 karanfil
1 kabuk tarçın

hepsini bi tencerede kaynatıyosun, 1 lt su ile yanlış hatırlamıyosam
elma ve limonu parçalara bölüyosun
30 dk kaynadıktan sonra tarçını çıkarıp blenderdan geçirip o şekilde içiyosun

ben karabiberleri de çıkarmıştım, daha içilebilir olmuştu o zaman

afiyet olsunnnnnnnnnnn dadlummmmmmmmve de kolay gelsin hamarat arkadaşım benimmmmmmmm

ya neruşum valla çok fena ya benim elmam da limon gibi ekşiydi bide limon üstüne ııııhyyyyyyyyyyyyy çok fena bişeyyyyyyyyyyyyyyyyiçtim 1 bardak demincek öfffffffffff valla nası dayancam bilmiyorum ama 7 günbi dahakine blendrdan geçirmicem ama suyunu içicem sadece,ıyhhhhhhh aklıma geldikçe bi hoş oluyorummm:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…