60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu karışımı bende yapmıştım geçen yıl ama ben blenderdan geçirmedim suyunu içmesi daha kolay posalı içmesi iğren olur kendinize eziyet etmeyin bence sadece suyunu için

karabiberden dolayı bir sıkıntı yaşamadım,aşırı bir ekşiliği var bide posasıyla birlikte ıyhhhhhhhhhhhhhh iğrençççççççççççççççççççççç,akşam dökecektim valla o derece yani ama yapmam lazım kilo vermemin biraz hızlanmasını istiyorum bahar geldi yanibi dahakin esuyunu içicem sadece

arkadşlar da yazmışlar ama benimki farklı ya diyetisyenim verdi bana 3 lt suya 2 elma 1 limaon 4 e bölüp atıyosun 1 tk karanfil 1tk top karabiber 1 cubuk tarcın 20 dk kaynatıyosun 20dk demle süz ve 3 gün boyunca karanlıkta saklayabılırsın dolapta 1 hafta kalır ılık ılık tok karna iç 1 bardak olarak.

limonu bide kabuğuyla doğradım ya onda aşırı bir ekşilik acımsı bir tat veriyorrrr,aç karnına valla acayip midem bulandı sabah

Geçmiş olsun canım ya..
teşekkür ederim canım spor arkadaşım benim

çok geçmiş olsun canım
vücut direncin düşmüş ve de bünyen enfeksiyonlara açık hale gelmiştir.
evet farmisyo aynen öyle oluyo

kuzuuuuuuuuuuuuuuuum geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sagolasın neruş valla sinir oluyorum bu kadar çok çalışmam gereken zamanda enerjim çok düşük yaaa ühüüüüüüüüüüüüü

selam kızlar nasılsınız bakiyim. eşim rapor aldı hasta yatıyo evde. geç kalktık bugün ancak geldim.

geçmiş olsun hugocukcuğummmm biz de merak ettik senii

hmm maşallah gayet güzel bir öğün olmuş canım,sen bu işi biliyorsun:))

sağol tatlım inşallah azimle sabırla gidecek tüm fazla yağlarr kilolarrr:13::13:kurtulucaz hepimiz de sağlıkla inşallahhhh

sağol fambikoscuuuuuuuuuuuuuummm

tatım tabii dondurma değil yanii meto içeceğii vama içicez işte şifaa niyetine meto hızlansızn diye azcık sık dişini

limonu bide kabuğuyla doğradım ya onda aşırı bir ekşilik acımsı bir tat veriyorrrr,aç karnına valla acayip midem bulandı sabah

canım valla ben limon kabuklarını atmıştım ama karabiberleri,karafinlleriiii,elma kabuklarını herşeyi pıt pıt yedim içindee posası da önemli yanii posa girsin vücuda ki bağırsaklar da çalışsınnn

canım benim yaa abol bol meyve yee sabahları karabiberli süt içç inan çok iyi geliyo inşallah iyileşirsin biran öncee

ara öğüncüğümmm

1 yeşil elma

5 tane bademm

slm kızlar

kahvaltım:
0,5 lt su
2 dilim kuru elma
1 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
1 yk lor peyniri
3 zeytin
1 çatal erik reçeli
1 çatal çikolata
1 br şekersiz çay

bugün temizlik yaprım baya yoruldum 1 lt su içtim temizlik yaparken

öğlen:
1 küçük tabak ıspanak yemeği
1 domates
1 salatalık
1 br ayran
ekemek yemedim ekmek hakkımı ıspanakta kullandım ve kızlar bu sabah tam 66 kilo geldim demekki ilaçların etkisi ve şişkinliği vardı hala üstümde aldıgı düşünüyordum aksine 200 gr gitmiş cok sevindim ve motive oldum durmak yok yola devam 60 olana kadar sizler nasılsınız

Hoşgeldin tosticimmm afiyet olsun canımm sabah özellikle çokk güzelll ıspanakta prinç vardı sanırım afiyet olsunnn

Hoşgeldin tosticimmm afiyet olsun canımm sabah özellikle çokk güzelll ıspanakta prinç vardı sanırım afiyet olsunnn

yok kuşum ben pirinci pilav dışında pek kullanmam bulgurlu yaparım ıspanagımı
nerudecim senin kılon baya düştü fakat vucüt kitle endeksin benımkinden bile fazla ben 66 kıloyum senin boyun kaçtı

afiyet olsun nerudecim ben ennemlere gitmeden sen 67 kilo falandın maşallah 1,5 ayda baya vermişsin canımcım

Sağol canım benim valla bu ara biraz yavaş gidiyo ama gidecek inşallahhhh:13::13: sabırla,azimle kurtulucazz tüm fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhh yavaş da olsa gidiyo şükürrrr sabırlı olmak lazımmm baştaki kadar hızlı gitmiyo ama gidecekkkkkksağlıkla inşallah kurtulalım hepimizdeebenim asıl hedefim 52 inşallah 59 olunca heddefi değiştiricem boyum 1.60 çünkü

Afiyet olsun tosti...
ve ne güzel kilo vermişsin...tebrikler canım.. süper motivasyon oluyor...

ara öğüncüğümmm

1 yeşil elma

5 tane bademm

Afiyet olsun...

anladım canım maşallah sana gerçekten cok güzel vermişsin bu azimle 50 ye düşersin sen şimdi anladım canım boyundan dolayı vucüt endeksin yüksek 52 olursan ideal olursun bencede

yok kuşum ben pirinci pilav dışında pek kullanmam bulgurlu yaparım ıspanagımı
nerudecim senin kılon baya düştü fakat vucüt kitle endeksin benımkinden bile fazla ben 66 kıloyum senin boyun kaçtı

işte 1.60 boyum da ondan yani tabii çokşükür sağlıklı olalımda boy da acccuk kısa olsunnn sorun değilll napalım vericiiizz inşallah sağlıkla hepsini benim işte asıl hedef 52kg inşallah 59 olunca hedefimi değiştiricem uzak hedef koymıyım dedim başta inşallah 59 olunca hemen 52 yapıciiim hedefi ve 52 olmak için azimle devammmmmgidecek hepsi de inşalalhhhh

Afiyet olsun tosti...
ve ne güzel kilo vermişsin...tebrikler canım.. süper motivasyon oluyor...

Afiyet olsun...

teşekkürler canım ya inş. gidecek kılolar istediğimiz kılolara ulaşacagız cok gitmemiş ama aldıgımı düşünüyordum aksine 200 gr gitmiş ticker yapmayı bilen varmı benımkını farmasi hazırlıyordu o yok şimdi yada gelince o yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…