60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

verirsin canımcım bu azimle sen evlimiydin nerudecim yaş kaçtı

Afiyet olsun tosti...
ve ne güzel kilo vermişsin...tebrikler canım.. süper motivasyon oluyor...

Afiyet olsun...

sağol tatlımmm:13::13:

anladım canım maşallah sana gerçekten cok güzel vermişsin bu azimle 50 ye düşersin sen şimdi anladım canım boyundan dolayı vucüt endeksin yüksek 52 olursan ideal olursun bencede
sağol canımın içi çokşükür sabırla azimle gidiyorrr inşallah o günleri de sağlıkla görürümmm evet bence de 52 ideal olur diye tahmin ediyorum spor da var sıkılaşma da oluyo tabii çokşükürrr şimdi inşallah dambıllarım gelsin kol-göğüs falan da çalışmaya başlıycam oralar yumuş yumuş kollar falan da bi sıkılaşınca daha da güzel olucak inşallahhhh

Öğlen yemeğimi yazayım...
10 yk mercimek çorbası
1 yk pirinç pilavı
1 yk karışık kızartma (Yağı süzülmüş iyice)
2 yk yoğurt
2 yk salata

çok mu yemişim ne?

verirsin canımcım bu azimle sen evlimiydin nerudecim yaş kaçtı

Yok canım bekarım ben hayırlısıyla bakalım 1-2 seneye düşünüyoruzherşeyin hayırlısı olsunn inşallah hepimiz için,işte biran önce vereyim de evlenince de birden almıyım korıyım istiyorummm inşallah dasağlıkla incecik devam ederim bundan sonraa 27 yaşındayım ben

10 yk mercimek çorbası
1 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurt
2 yk salata

çok mu yemişim ne?

afiyet olsun canım bence cok yememişsin fakat kalorili şeyler yemişsin pirinç pilavından 1 kaşık yiyeceğine 2 kaşık bulgur yeseydin daha hafif olurdu kızartmayıda ben cıkardım hayatımdan nacizane fikirlerim canımcım

canım benim yaa abol bol meyve yee sabahları karabiberli süt içç inan çok iyi geliyo inşallah iyileşirsin biran öncee
saol bebeeem ilaç alıyorum işte memleketten annemin yolladığı kuşburnunu kaynattım çaycı ablaya iki kupa içtim şimdiye kadar ögleden sonra bir kupa daha içidem şimdi biraz daha iyiceyim. sanırım yarına bişiyim kalmaz. ama bugün çok dikkat edemiyorum ekmek hakkımı filan artırdım bir kaç gün böyle gidicek.zaten regl öncesi dönemdeyim iştah artımı da var tatlı yiyceme ekmek yiyorum daaa iyi

ara öğün:
3 adet hac hurması
20 edet beyaz leblebi,
öğlen yemeğim:

3 y.k. pirinç pilavı,
4 yemek kaşığı etli mantar sote,
1 kepçe cacık,

Son düzenleme:
öğle yemeği olarak k fleks yedim ben kızlar olur di mi?
6 yk kadar light sütle
sabahla öğle arasında da 3 mil yürüdüm lesliyle ter içinde kaldım valla

oy oy hayırlısı olsun canımcım
cok iyi yapıyorsun o zaman kılolarını şimdiden vermekle çünkü insan evlendiğinde hormanları değişiyor ve kılo almaya eğilim başlıyor birde kocayla akşam çayı çay da boş içilmiyor yanında çerezler falan derken cok zevkli oluyor o muhabbetler fakat zamanla kılolar geliyor benim başıma geldiği için diyorum evliliğin ilk zamanlarında cokta dikkat edilmiyor sonra dank ediyor bana oldugu gibi

bana da oldu aynısı çay çekirdek derken 3 kilo aldım 4 ayda

ara öğün:
3 adet hac hurması
20 edet beyaz leblebi,
öğlen yemeğim:

3 y.k. pirinç pilavı,
4 yemek kaşığı etli mantar sote,
1 kepçe cacık,
afiyet olsun canım herşey cok güzel fakat pirinç yerine bulgur pilavı diyorum ben
öğle yemeği olarak k fleks yedim ben kızlar olur di mi?
6 yk kadar light sütle
sabahla öğle arasında da 3 mil yürüdüm lesliyle ter içinde kaldım valla

canımcım daha besleyici şeyler ye bence bir kase corba yanında salata ayran bu yediğinden daha besleyici olacaktır ve hafif bir menü olur birden yemeği kesme zamanla gidecektir kılolar çeşit çeşit ye az ye

ben normalde öğle yemeği bile yemiyodum ki düzenli olsun metabolizmam çalışsın diye yedim
ama daha besleyici şeyler yemeye çalışırım bundan sonra

10 yk mercimek çorbası
1 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurt
2 yk salata

çok mu yemişim ne?

çok değil deeeeee bi garippp bilemedim ne desem o sağlıklı şeyler neden okadar az yoğurt 4yk salat 5-6 yk olsaydı keşke çorba pilav normal kızartma keşke hiç olmasaymış ama zaten 1yk afiyet olsun cınımmmm

canım hoş geldin aramıza afiyet olsun .. şu an için kahvaltın gayet iyi ama kepek ekmek kullanmaya çalış olurmu o daha iyi ama sen bilirsin tabi...

canımcım benim bildiğim kadarıylada kepek ekmegi kansizliğa neden oluyor doktorlar ya tam bugday ekmeği yada çavdar ekmeği öneriyorlar

İşyerinde ne çıkarsa onu yemeye çalışıyorum canım...

Neruş kızartmayı yemeyecektim aslında da bağırsaklar gene çalışmıyo 2 gündür..
Kabakları yedim de belki yumuşar diye...
Bide yoğurtla salatayı o kadar verdiler ben az yemedim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…