bana da oldu aynısıçay çekirdek derken 3 kilo aldım 4 ayda
bende yemeğimi yedimmmmm,kaşımı aldırdımmmm,fön çektirdim geldimm
2 yk bulgur pilavı
4 yk mehtap kebabı
2 yk kadar yoğurt
salata
1 dlm kepek ekmeğiiiiii
Öğlen yemeğimi yazayım...
10 yk mercimek çorbası
1 yk pirinç pilavı
1 yk karışık kızartma (Yağı süzülmüş iyice)
2 yk yoğurt
2 yk salata
çok mu yemişim ne?
2 yk bulgur pilavı
4 yk mehtap kebabı
2 yk kadar yoğurt
salata
1 dlm kepek ekmeğiiiiii
sağol canımmmm,azcık bakım yaptırınca bişeye benziyorum işte
resimdeki sensen famircim gayet güzel kadınsın
2 yk bulgur pilavı
4 yk mehtap kebabı
2 yk kadar yoğurt
salata
1 dlm kepek ekmeğiiiiii
ara öğün:
3 adet hac hurması
20 edet beyaz leblebi,
öğlen yemeğim:
3 y.k. pirinç pilavı,
4 yemek kaşığı etli mantar sote,
1 kepçe cacık,
öğle yemeği olarak k fleks yedim ben kızlar olur di mi?
6 yk kadar light sütle
sabahla öğle arasında da 3 mil yürüdüm lesliyle ter içinde kaldım valla
İşyerinde ne çıkarsa onu yemeye çalışıyorum canım...
Neruş kızartmayı yemeyecektim aslında da bağırsaklar gene çalışmıyo 2 gündür..
Kabakları yedim de belki yumuşar diye...
Bide yoğurtla salatayı o kadar verdiler ben az yemedim yani..
mrb arkadaşlar.cumartesi gunku sınavım ıyı geçmedi.canım biaz sıkkın bu duruma....yıne de şükür tabı.bi işim var diye şükrediyorum hep....
ben bugun biraz motıve oldum gibi.tekrar başlıyorum yavaş yavaş düzenlı beslenmeye.ama yavaş yavaş...
dun misafırlığe gitmiştik çogu kişi kilo almışsın dedi.gerçi bende anlıyorum kıyafetlerden aldıgım dogru yanı.çünkü son diyetisyenden bu yana yani yaklaşık 1 aydır sudan tiksindim.gunde 1-2 su bardagı ancak içiyodum.yeme duzenı diye bişey kalmamıştı.yanlış diyet yapanlar hep"diyeti bırakınca daha çok kilo alıyorum"derlerya aynen oyle oldu.sınav telaşındanda hiç ama hiç dikkat etmedım beslenmeme.akşamları yarım ekmek arası zeytın peynırı yıyıp yatıyodum....gun içinde yediklerimi saymıyorum bile....sınav uzuntumde 2 gun surdu ...bugun biraz toparlanmaya ugraşıyorum....
hugocuk doktor için bugun kan ve idrar testi verdim.yarın sonucu alcam.kesin kolestrol ve trigliserid yuksek çıkacak..
bide koşu bandı için eşimi ikna ettim.zor oldu ikna etmek.gerçi halada her an cayabilir gibi....bana" daha çok erken evde yer kaplayacak iki gun sonra bırakcan.dogum yaptıktan sonra alalım"dedi.bende "tamamen depresyona girdikten sonra yanı"dedim.ben şu kıloda bıle bu kadar huzursuz ve mutsuz oluyosam dogumda alınan kılolarda kafayı yerim ve eşime de yansıtırım...haftasonu bikaç yere bakıp alcaz inşallah....
hugocuk senın doktoruna gitmeyı çok istiyorum.İnşallah bi aksılık çıkmaz.mudur izin verir.gıcık biri o yuzden napcagı pek belli olmuyo...
bugun evde kahvaltı yapamadım çünkü kan testi yaptırdım.kanı verdikten sonra bir poğaça yedim.
Saat30 gibi 1 çokoprens yedim.
Saat12:00 Ögle yemegı:
3-4 kaşık yagsız kıvırcık salatası.
4-5 kaşık nohut(küçücük bi et parçası vardı onuda yedim)
küçük yuvarlak kofte buyuklugunde kabak mucver
2-3 küçük küp engınar
ekmek yok
şimdiye kadar 1.5 litre su(bugun nıhayet su içmeye başladım)
ve 60 dk yurudum.öglen yemekten sonra yurudum yaklaşık 40 dk.(ama çok da tempolu değildi)
kendinize ıyı bakın.....yediklerime yorum yazarsanız sevınırım.......
canım bence koşu bandına hiç gerek yok ben lesliyle 3 mil yürümeye başladım inan kan ter içinde kaldım zor attım kendimi duşa
önce bi incele istersen lesli yi
sende mi yeni başladın didem 65 55 olcan tıckersında gördüm de ben gibi sekerim bende aynen ya ama olcam inşallah....hırs yapalım...
arkadaşlar hugocuk nerdeeeeeeeeeeee bilen varmı bugün hiç görmedim....
paltesimi yürüyüşümü yaptım 3km yürüdüm bugün
öğle yemeği
1 tabak nohut yemeği
1 ince dilim kepek ekmeği
1 çorb kaşığda yoğurt
yeşil çayımıda içtim
su henüz 1 lt de
sabahları kalkınca aç karnına 2 kuru kayısı bol su içiyoruz meselaaa mevsimi gelince aralarda boll salatalık suu ayrıca kabak yemeği de inanılmaz çalıştırıyo bağırsaklarııtabiki bağırsakların boşalmazsa tartıya kilo olarak yansır sadece moralin bozulur.
sağlıklı bir bireyin günde en azından düzenli olarak 1 defa büyük tuvaletine çıkması gerekir.
ben günde 2 hatta 3 kez gidiyorum o ayrı mesele
ya işte ne güzel ben sabahları söylemesi ayıp çok az çıkıorum okadar bunun için özel bişey içiomusun banada tavsiyede bulunursan sevinirim canımbelkide oyüzden veremedim ben 2 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?