60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar hanımlar bende sizdenim 2 ay önce 75 kiloydum şu anda 67 oldum hedefim 57 akşama kadar masa başında çalışmak hiç iyi gelmiyor bana

herkese merhabalar artık ewdeyım malum ewde kablosuz baglanıyorum cok cekmıyor ancak yazabıldım. ewde nasıl zaman gecırecegım bakalım.sabah esımı ugurladım kahvaltımı yaptım ewı sıldım supurdum dus aldım derken butun ısım bıttı saat 10.30 du basladım sıkılmaya tw ızledım kıtap okuyprum atlatcam bı sekılde bırazdan spora gıdıcem ınsallah bı kac gun carsıda ıslerım var onları hallettıkten sonra sabah spora gıdıcem salano sonra yuruyuse.ankarayı bılenler bılır dıkmen vadısınde oturuyorum ben cok guzel yuruyus parkuru var.1 saat yururum ısım olmadıgı zamanlar.neyse gelellım yedıklerıme dun ısten esım almaya geldı morolım bozuktu tabı bı yere gıdelım oturalım kafan dagılır dedı bı cafeye gıttık orda profıterol yedım 1 top salep soylemıstım ama ıkısı cok sekerlı geldı ıcemedım.aksam da yemek pek canım ıstemedı yedım sayılmaz.bugun ıse;

kalkınca
2 adet kk ve 1 b su
kahvaltım; 8.30 gıbı
tam bugday ekmegınde tost( ekmegın kosesıydı ıcını aldım kabuklarından ıkı dılım. ıcınde 1 kk dan az erzıncan tulumu ve bıber salcası)
1 bardak ayran
domates
salatalık
3/4 kk ızmır tulumu

ara ;
3 adet fındık
3 adet a.fıstıgı
10 kadar sarı leblebı
1 adet kuru kayısı

tabıkı su

sonra acıktım 11.30 gıbı bır daha ara;

portakal

ogle yemegım 12 de;

6 yk semızotu yemegı
4 yk yogurt
domates salatası ( 1 cay kasıgı yag ıle)
1 dılım tam bugday ekmegı

ara;

1 yesıl elma;

spor cıkısı;
1 maden suyu

aksamda turlu salata yemeyı planlıyorum. herkesı kucaklıyorum bıraz gecmıse goz atayım

öğle yimaaaammm

6yk bulgurlu kabak yemeği

3yk yooortt

2 tane çarliston 1 tane kırmızı biberrr

kabak epey bulgurluydu ekmek yemedim o yüzden

bende yediklerimi yazayım.
2 bardak su

1 dilim k ekmeği
1kk peynir
4 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez çay şekersiz
türk kahvesi

1 havuç 1 kupoa yeşil çay

1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorbası
3-4 çatal salata
6 y.k kabak yemeği
1 dilim ekmek
türk kahvesi
çay

şimdide 1 portakal
1 kupa yeşil çay içicem birazdan
suya devam

akşam kepek ekmeğinden tost istiyor canım
salça biber ve peynirle yapıyorum yağsız
salata

meyve

uyumadan önce 1 bardak süt tarçınlı..
şu ara tarçını arttırmalıyım regl olucam canım inanılmaz tatlı istiyor

Canım inşallah herşey yolunda giderr,gönlüne göre olurrr bence evde olmanın tadını çıkarrr
dolaplarını düzeelllttt bol bol film izleee kitap okuuu alışverişe çııkkkk spor yaapppp tüm gün senin böyle hayırlıymış demek birazz tadını çıkar inşalah zamanı gelince de iş olur yine

Akşam pek kaçamak yokkk abartmamışsın, bugünkü yediklerinde güzel bencee ben çok beğendim afiyet olsunnn:13::13:

saol nerudacım ınsallah spor yapıcam bol bol dedıgın gıbı temızlık ve duzenden her yer kalıp gıbı valla bugunden :))) spora gıdıyorum optum hepınızı

nerudacım kuzum sen hedefıne ulasamıssın ya bısey kalmamıs masallah dıyorumm

öğle yimaaaammm

3yk yooortt

afiyet olsun topişimmmmmmmmmmmmmmmm
bende 1 elma yidimmmmmmmmmmmmmmmmm
ifadeden geldim şimdi offfffffffff parmaklarım koptuuuu:84:

Afiyet olsun canım.. menülerin gayet iyi bence..
herşey istediğin gibi olur inşallah bundan sonra..

öğle yimaaaammm

3yk yooortt

Afiyet olsun...

Afiyet olsun.. gayet iyimiş..
benim şu tarçınla barışmam lazım tatlı krizleri için ama nasıl :26:

ama yooorttt az yemişsin

ama çok doldurdum kaşığı bi kase oluştu yaniii

uvvvvvvvvvvv çok güzel bence herşey mıhhteşemmm afiyet olsun ebruuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80:

afiyet olsun canım çok güzel
afiyet olsun topişimmmmmmmmmmmmmmmm
bende 1 elma yidimmmmmmmmmmmmmmmmm
ifadeden geldim şimdi offfffffffff parmaklarım koptuuuu:84:

afiyet olsun

evettt yani ete küsss ona küss buna küssss nç nç nç olmaz kii bak kakaolu-tarçınlı lıght süt mesela muhhteşem oluyooo

Afiyet olsun.. gayet iyimiş..
benim şu tarçınla barışmam lazım tatlı krizleri için ama nasıl :26:

canım eğer tarçın sevmiyorsan naneli sakız demişti bana doktor oda şeker ihtiyacını azaltıyormuş

ama çok doldurdum kaşığı bi kase oluştu yaniii

ohhh yarasın

uvvvvvvvvvvv çok güzel bence herşey mıhhteşemmm afiyet olsun ebruuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80:

tşk ederim hayatım

kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz ben şükür iyiyim şu anda midemin ağrısı öğlen geçti öğlen yemeğini yedim yine başladı şu anda tekrar geçti.tekrar ne zaman başlar bilememay resmen oyun oynar gibiyim ya bi geçiyo bi başlıyo yanımdada 1 lt sütle oturuyorum gerçi hemşiremiz içme fazla didi bende içmedim renni emiyorum sürekli.hugocukta yok bugün galiba geldimi bilmiyorum haberi olan varmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…