60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerudacım kuzum sen hedefıne ulasamıssın ya bısey kalmamıs masallah dıyorumm

canım sağol ama o benim ilk hedefim morlaim bozulmasın diye 59 yaptım 59u görünce inşallah 52 yapıcammmm ve 52 olucammm hayırlısıyla inşallahhh yani tam gazz yola devammmmm

afiyet olsun topişimmmmmmmmmmmmmmmm
bende 1 elma yidimmmmmmmmmmmmmmmmm
ifadeden geldim şimdi offfffffffff parmaklarım koptuuuu:84:

afiyet olsun fambikooom senin sunum ne zamandı yaaa yaptın mı yoksaaa ifade miiiiisen nerde çalışıyosun kızzzz ifade nerde alınırrrrrrrrrrrr

fambıkkkk neruşşşş hülyaa eebruli ycl ne ediyonuz kızlar ben biraz geçmişi okumak istiyorum

nugiiiiiiiiiiiiiiii daha iyisin çokşükürrrr bugün buralar sakinnn bi toparlansak kendimize gelsekkkk kurşun mu döktürsek neeee

fambıkkkk neruşşşş hülyaa eebruli ycl ne ediyonuz kızlar ben biraz geçmişi okumak istiyorum

Benim de midem çok ağrıyor Nugi bugün...
Geçmişim çok yoğun değil. herkes yoğundu sanırım..

canım benım cok gecmıs olsun hugocugun kocısı ewdeymıs ondan yokmus anladıgım kadarıyla

geçmiş olsun canım benimki ilacın yan etkisi seninkii nedenki acaba yediğin bişeymi dokunduki acaba şu emilen tabletten alsana biraz önce ismini yazdım şimdi tekrar yazmıyayım buraya

benimde işler pek yoğunnnnnnnnn,valla giremiyorum bendeee,özledim hepiciğinizi,yeni gelen arkadaşlarıda karıştırıyorum daha nicklerini aklımda tutamıyorummmmmm,yabancı gibi oldum

benimde işler pek yoğunnnnnnnnn,valla giremiyorum bendeee,özledim hepiciğinizi,yeni gelen arkadaşlarıda karıştırıyorum daha nicklerini aklımda tutamıyorummmmmm,yabancı gibi oldum

bak canım sen işlerine işi olan işine bakacak tabikide iş daha önemli ekmek teknemiz nede olsa.yeni gelenlerde olmuş evet hoşgelmişler onlarda

didemss25
koşu bandını almayı düşünuyorum....haftasonu belli olcak artık

babystar...
teşekkür ederim.hoşbulduk canım

babystarcım çok iyi gidiyorsun bence kendini oyalayacak birşeyler bulmuşsun bile spor yapmak hem ruhuna hemde vücuduna iyi gelecektir.Bu süre içerisinde inşllah istediğin herşeye ulaşırsın.kendinle olmanın tadını doya doya çıkar

nugişim eşim evde bugün yarın raporlu. faranjit olmuş o yüzden giremiyorum canım merak etme. yarın akşamda dişçiye gideceğim

hügocummm gelmişş,kız hügo ben bu metabolizma hızlandırcı içeceği içemiyommmmmmmmmm netcezzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…