nerudacım kuzum sen hedefıne ulasamıssın ya bısey kalmamısmasallah dıyorumm
afiyet olsun topişimmmmmmmmmmmmmmmm
bende 1 elma yidimmmmmmmmmmmmmmmmm
ifadeden geldim şimdi offfffffffff parmaklarım koptuuuu:84:
fambıkkkk neruşşşş hülyaa eebruli ycl ne ediyonuz kızlar ben biraz geçmişi okumak istiyorum
nugiiiiiiiiiiiiiiii daha iyisin çokşükürrrr bugün buralar sakinnn bi toparlansak kendimize gelsekkkk kurşun mu döktürsek neeee
kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz ben şükür iyiyim şu anda midemin ağrısı öğlen geçti öğlen yemeğini yedim yine başladı şu anda tekrar geçti.tekrar ne zaman başlar bilememay resmen oyun oynar gibiyim ya bi geçiyo bi başlıyo yanımdada 1 lt sütle oturuyorum gerçi hemşiremiz içme fazla didi bende içmedim renni emiyorum sürekli.hugocukta yok bugün galiba geldimi bilmiyorum haberi olan varmı :26:
fambıkkkk neruşşşş hülyaa eebruli ycl ne ediyonuz kızlar ben biraz geçmişi okumak istiyorum
kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz ben şükür iyiyim şu anda midemin ağrısı öğlen geçti öğlen yemeğini yedim yine başladı şu anda tekrar geçti.tekrar ne zaman başlar bilememay resmen oyun oynar gibiyim ya bi geçiyo bi başlıyo yanımdada 1 lt sütle oturuyorum gerçi hemşiremiz içme fazla didi bende içmedim renni emiyorum sürekli.hugocukta yok bugün galiba geldimi bilmiyorum haberi olan varmı :26:
canım benım cok gecmıs olsun hugocugun kocısı ewdeymıs ondan yokmus anladıgım kadarıyla
benimde işler pek yoğunnnnnnnnn,valla giremiyorum bendeee,özledim hepiciğinizi,yeni gelen arkadaşlarıda karıştırıyorum daha nicklerini aklımda tutamıyorummmmmm,yabancı gibi oldum
herkese merhabalar artık ewdeyım malum ewde kablosuz baglanıyorum cok cekmıyor ancak yazabıldım. ewde nasıl zaman gecırecegım bakalım.sabah esımı ugurladım kahvaltımı yaptım ewı sıldım supurdum dus aldım derken butun ısım bıttı saat 10.30 du basladım sıkılmaya tw ızledım kıtap okuyprum atlatcam bı sekılde bırazdan spora gıdıcem ınsallah bı kac gun carsıda ıslerım var onları hallettıkten sonra sabah spora gıdıcem salano sonra yuruyuse.ankarayı bılenler bılır dıkmen vadısınde oturuyorum ben cok guzel yuruyus parkuru var.1 saat yururum ısım olmadıgı zamanlar.neyse gelellım yedıklerıme dun ısten esım almaya geldı morolım bozuktu tabı bı yere gıdelım oturalım kafan dagılır dedı bı cafeye gıttık orda profıterol yedım 1 top salep soylemıstım ama ıkısı cok sekerlı geldı ıcemedım.aksam da yemek pek canım ıstemedı yedım sayılmaz.bugun ıse;
kalkınca
2 adet kk ve 1 b su
kahvaltım; 8.30 gıbı
tam bugday ekmegınde tost( ekmegın kosesıydı ıcını aldım kabuklarından ıkı dılım. ıcınde 1 kk dan az erzıncan tulumu ve bıber salcası)
1 bardak ayran
domates
salatalık
3/4 kk ızmır tulumu
ara ;
3 adet fındık
3 adet a.fıstıgı
10 kadar sarı leblebı
1 adet kuru kayısı
tabıkı su
sonra acıktım 11.30 gıbı bır daha ara;
portakal
ogle yemegım 12 de;
6 yk semızotu yemegı
4 yk yogurt
domates salatası ( 1 cay kasıgı yag ıle)
1 dılım tam bugday ekmegı
ara;
1 yesıl elma;
spor cıkısı;
1 maden suyu
aksamda turlu salata yemeyı planlıyorum. herkesı kucaklıyorum bıraz gecmıse goz atayım
hügocummm gelmişş,kız hügo ben bu metabolizma hızlandırcı içeceği içemiyommmmmmmmmm netcezzzzzzzzzzz
geçmiş olsunnnnnnnn canımcımm,eşine iyi bak kız adam boyuna hasta oluyo heeeeeeeeeeenugişim eşim evde bugün yarın raporlu. faranjit olmuş o yüzden giremiyorum canım merak etme. yarın akşamda dişçiye gideceğim
geçmiş olsunnnnnnnn canımcımm,eşine iyi bak kız adam boyuna hasta oluyo heeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?