sebep
dayan kız zati 7 güncük içeceksin kizzz
hügocum tadı çok kötü aşırı ekşi bişeyyyyyyyyyyy,limonun kabuğunu koymasam ve de sadece suyunu içsem olur mugıııııııııııııııııııııııııııı
hepsi çok güzelCanlarıııııııııııııııııııııııııııım hepimizeeee sağlıkkkkklııı mutlu huzurlu güzelll bir bahar günü diliyorummmmm:13::13:
Bugün epey işim var hurçlama operasyonu başlatıyorum evde eski-yeni;kışlık-yazlıkkk ayaklanması varrrrr
Kahvaltımı yazayım hemen
sabah kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
2 adet lıght üçgen peynir
2 tane yeşil zeytin
yarım dilim saç telinden inceehindi salamı
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
2 minnak domates
1 minnak salatalık
süper bir menüafiyet olsun can çok güzel kolayy gelsin
bende şimdi yaptım
kakınca 4bardak su
sonra
1,5 domates
1kk peynir
3mısır çıtlagı
1tatlıkaşıgı bal
şkersiz çay
çok hoşuma giden listelerden birislm kızlar
kahvaltım:
0,5 lt su
2 dilim kuru elma
1 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
1 yk lor peyniri
3 zeytin
1 çatal erik reçeli
1 çatal çikolata
1 br şekersiz çay
bugün temizlik yaprım baya yoruldum 1 lt su içtim temizlik yaparken
öğlen:
1 küçük tabak ıspanak yemeği
1 domates
1 salatalık
1 br ayran
ekemek yemedim ekmek hakkımı ıspanakta kullandım ve kızlar bu sabah tam 66 kilo geldim demekki ilaçların etkisi ve şişkinliği vardı hala üstümde aldıgı düşünüyordum aksine 200 gr gitmiş cok sevindim ve motive oldum durmak yok yola devam 60 olana kadar sizler nasılsınız
harika kızartmayı abartmamışsın kararında olmuş herşey var ve de az az çok güzelÖğlen yemeğimi yazayım...
10 yk mercimek çorbası
1 yk pirinç pilavı
1 yk karışık kızartma (Yağı süzülmüş iyice)
2 yk yoğurt
2 yk salata
çok mu yemişim ne?
çok güzel artık pilavı 2 yk ya düşür salata yoğurt miktarını artırmaya bakara öğün:
3 adet hac hurması
20 edet beyaz leblebi,
öğlen yemeğim:
3 y.k. pirinç pilavı,
4 yemek kaşığı etli mantar sote,
1 kepçe cacık,
oy oy hayırlısı olsun canımcım
cok iyi yapıyorsun o zaman kılolarını şimdiden vermekle çünkü insan evlendiğinde hormanları değişiyor ve kılo almaya eğilim başlıyor birde kocayla akşam çayı çay da boş içilmiyor yanında çerezler falan derken cok zevkli oluyor o muhabbetler fakat zamanla kılolar geliyor benim başıma geldiği için diyorum evliliğin ilk zamanlarında cokta dikkat edilmiyor sonra dank ediyorbana oldugu gibi
yoğurt çok az olmuş en az 4-5 yk yoğurt yemeni öneririm.paltesimi yürüyüşümü yaptım 3km yürüdüm bugün
öğle yemeği
1 tabak nohut yemeği
1 ince dilim kepek ekmeği
1 çorb kaşığda yoğurt
yeşil çayımıda içtim
su henüz 1 lt de
hayır özel yaptığım birşey yok bol bol su içiyorum bir de sabahları kuru kayısı kuru incir kuru erik yemeni ılık su içmeni tavsiye ederim tecrübeyle sabittirtabiki bağırsakların boşalmazsa tartıya kilo olarak yansır sadece moralin bozulur.
sağlıklı bir bireyin günde en azından düzenli olarak 1 defa büyük tuvaletine çıkması gerekir.
ben günde 2 hatta 3 kez gidiyorum o ayrı mesele
ya işte ne güzel ben sabahları söylemesi ayıp çok az çıkıorum okadar bunun için özel bişey içiomusun banada tavsiyede bulunursan sevinirim canımbelkide oyüzden veremedim ben 2 haftadır
listen bugünkü favorilerimden canım afiyet olsunherkese merhabalar artık ewdeyım malum ewde kablosuz baglanıyorum cok cekmıyor ancak yazabıldım. ewde nasıl zaman gecırecegım bakalım.sabah esımı ugurladım kahvaltımı yaptım ewı sıldım supurdum dus aldım derken butun ısım bıttı saat 10.30 du basladım sıkılmaya tw ızledım kıtap okuyprum atlatcam bı sekılde bırazdan spora gıdıcem ınsallah bı kac gun carsıda ıslerım var onları hallettıkten sonra sabah spora gıdıcem salano sonra yuruyuse.ankarayı bılenler bılır dıkmen vadısınde oturuyorum ben cok guzel yuruyus parkuru var.1 saat yururum ısım olmadıgı zamanlar.neyse gelellım yedıklerıme dun ısten esım almaya geldı morolım bozuktu tabı bı yere gıdelım oturalım kafan dagılır dedı bı cafeye gıttık orda profıterol yedım 1 top salep soylemıstım ama ıkısı cok sekerlı geldı ıcemedım.aksam da yemek pek canım ıstemedı yedım sayılmaz.bugun ıse;
kalkınca
2 adet kk ve 1 b su
kahvaltım; 8.30 gıbı
tam bugday ekmegınde tost( ekmegın kosesıydı ıcını aldım kabuklarından ıkı dılım. ıcınde 1 kk dan az erzıncan tulumu ve bıber salcası)
1 bardak ayran
domates
salatalık
3/4 kk ızmır tulumu
ara ;
3 adet fındık
3 adet a.fıstıgı
10 kadar sarı leblebı
1 adet kuru kayısı
tabıkı su
sonra acıktım 11.30 gıbı bır daha ara;
portakal
ogle yemegım 12 de;
6 yk semızotu yemegı
4 yk yogurt
domates salatası ( 1 cay kasıgı yag ıle)
1 dılım tam bugday ekmegı
ara;
1 yesıl elma;
spor cıkısı;
1 maden suyu
aksamda turlu salata yemeyı planlıyorum. herkesı kucaklıyorum bıraz gecmıse goz atayım
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrröğle yimaaaammm
6yk bulgurlu kabak yemeği
3yk yooortt
2 tane çarliston 1 tane kırmızı biberrr
kabak epey bulgurluydu ekmek yemedim o yüzden
bende yediklerimi yazayım.
2 bardak su
1 dilim k ekmeği
1kk peynir
4 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez çay şekersiz
türk kahvesi
1 havuç 1 kupoa yeşil çay
1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorbası
3-4 çatal salata
6 y.k kabak yemeği
1 dilim ekmek
türk kahvesi
çay
şimdide 1 portakal
1 kupa yeşil çay içicem birazdan
suya devam
akşam kepek ekmeğinden tost istiyor canım
salça biber ve peynirle yapıyorum yağsız
salata
meyve
uyumadan önce 1 bardak süt tarçınlı..
şu ara tarçını arttırmalıyım regl olucam canım inanılmaz tatlı istiyor
içmeye çalış kız zati günde 3 bardak içiyosun ya. ama napalım içemiyorsan dediğin gibi yap
tosti gelmiş hoşgelmiş nasıl giddiyo canım
iyiyim canımcım hamdolsun sen nasılsın
akşam yemeği;
1 tabak yoğurtlu ıspanak
yarm dilim tam tahıllı ekmek
sen hamilemiydin benmi yanlış hatırlıyorum canım iyimsagol
evet canım ama gecen hafta düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?