60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım geçmişolsun üzüldüm ama olsun üzülme tekrar olur allahın ziniyle benimde ilki düşük olmuştu ilklerde nedensizoluyo allahım tekrarnasipetsin canım

canım gecen sene de 3 aylık bebegimin kalbi durdu alındı
bu senede 4 haftalıkta kaldı ilerlemedi ve düştü kediliğinden 2 oldu bu bende anlamadım nasip değilmiş demek ki zamanı var daha

bu senede 4 haftalıkta kaldı ilerlemedi ve düştü kediliğinden 2 oldu bu bende anlamadım nasip değilmiş demek ki zamanı var daha

canım testler yapıldımı düşükler için peki belki tedavi uygulanır hanigelişemeden ölüyosa

canım testler yapıldımı düşükler için peki belki tedavi uygulanır hanigelişemeden ölüyosa

ilk bebek incelendi bir sebeb bulunamadı
bu bebekte inceleniyor ayın 23 ünde sonuçlar cıkacak
ben eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidicem araştırılsın genetiğimize falan bakılsın bir incelensin bakalım bıktım cocuk meselesinden oluruna bıraktım artık nasipte varsa yazılmışsa olacaktır zaten

anladım canım kusura bakma canım seni üzmek istemem hani böyle şeyler oluyoya ondandedim hayırlısı canım allahım olacagızmanı bilir üzülme geçmişolsun

anladım canım kusura bakma canım seni üzmek istemem hani böyle şeyler oluyoya ondandedim hayırlısı canım allahım olacagızmanı bilir üzülme geçmişolsun

üzülmek çare olmuyor canımcım o yüzden üzülmüyorum hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederim

akşam menüm,

2 adet küçük haşlama patates,
avuç içi kadar sandiviç kepek ekmek,
4 yemek kaşığı ıspanak (salça soslu)
1 dal taze soğan,
1 tutam nane ve maydanoz,
2 su bardağı ayran,

biraz fazla olmuş galiba...:44::44:

Cicişlerimmm nabersiniz bugün evdeki işlerden pek uğrayamadım herkes de yoğundu sanırım durgundu buralarrr inşallah yarın hepberaber yağlardan kurtulmaya devam ederizzz:13::13:

Akşam yemeğimi yazayım; henüz yemedim ama;

öğle akşam aramda yarım bardak lıght süt içtim ve portakal yedim

sonra 7 gibi 1 dilim çok tahıllı ekmek yedim(akşam biraz geç yediğimden akşam ekmek hakkımı saat 6-7 gibi yiyiorum

akşam yemeğim

ızgara tavuk göğdü ( el ayası kadar 2 parça)

karışık yeşil salata

1pt haşlanmış brokoli ve karnıbaharrr (yağszı boll limonlu)

Aramıza yeni katılan arkadaşlara yorum yapmaya çalışıyorum ama naçizane bir uyarım olacak, biliyorum kilo vermek için sabırsızlanıyosunuz ve havalar da güzelleştikçe daha da isteiğiniz artıyor ama inanın bu iş sabır işi ve acil kilo vericem diye az yemek öğün atlamak inanın çözüm değil hatta bu şekilde verilen kilolar kaslardan veriliyor ve çok sağlıksız oluyor nekadar da kilo verilse göbek basen yağları aynen duruyor;daha önce benzer deneyimler yaşadığımdan inanın hiç ama hiçç tavsiye etmiyorummm lütfen 3 ana 3 ara öğün yemeye hergün mutlaka 1 er su bardağı süt ve yoğurt , 3 porsiyon meyve, kuru meyve haftada 2 gün yumurta hergün mutlaka bir öğün et,tavuk ya da balık bir öğün sebze yemeği tüketmeye kahvaltıları znegin ve doyurucu yapmaya özen gösterin arkadaşlar mümkünse kaçamak yaparsanız bir sonraki öğün hiçbişey yememek gibi bir hata yapmayın salata-yoğurt yiyin mesela ama bişey yememk metabolizmayı yavaşlatacaktır.Lütfen sabırlı olun inanın sabırla,azimle sağlıklı beslenerek ve tabii ki spor yaparak yağlar gidiyor lütfen biraz sabırr canlarımmm hepsinden kurtulucaz inşallah yağlarınnn:13::13:

Canımcııım öncelikle afiyet olsunnn evet hem patates hem ekmek fazla olmuş biraz illa patates yiyceksen gündüz saatlerinde yersen daha iyi olur ama yemezsen daha da iyi olurrr ya da illa yiyceksen bir tane yersen ve o öğünde ekmek yemezsen işte bu süperr olurrr

farmasicim bugün seni aradı gözlerim ben cıkınca sen gelmişsin ve cok güzel bilgiler paylaşmışsın yıne canımcım farmasicim benim tıckeri değiştirebilirmisin sana zahmet 66 kiloyum 1,68 boy

sanada afiyet olsun senin menünde çok güzelmiş...evet aslında yemeyecektim ama patatesi ekmeğin arasında yeşilliklerle baharatlarla çok seviyorum ama lavaş ekmekte daha güzel oluyor ama mecburen kepekle yedim.özlediğim bir tattı ama bunu diğer öğünlede telefi edeceğim...

afiyet bal şeker olsun neruşcummm..
evet yeni gelen arkadaşlar neruşun dediklerine katılmamak elde değil. yeni gelenlerin ilk yazdıkları hep aynı nedense.. yaza dügünüm var, halamın oglu evleniyo, yazlıga gidince eltimden ince olmalıyımgibi cümleler ile başlayıp acilen kilo vermem lazım ile biten mesajlar .. yaww arkadaşlar o kiloyu alırken acilen mi aldıkta verirken öle vericez. aç kalarak kilo verirsiniz evet ama giden kaslarınız olur ve o kilo hemen geri gelir bende tecrübe ettim zamanında. sabırlaaa emekleee keyifleer kilolar gidiceeeeeeeeekk
akşam yimeemde ton balıklı salata yidim no ekmek

:13::13::13::13::13:

Ahhhhhhhh ahhh canım benim anlıyorum tabii ki seviyosundur sevmezsen yer misinnn güzel güzel de anlatmışsın zatennn ve evet çok lezzetli olurrr feeekattttttt emin ol sevdiğimiz yiyecekleri kararında ve gün içinde tüketirsekk incecik yağlarından kurtulmuşş fıstıklarr olıciiiz ve o zaman kendimizi çokk sevicezzz işte buna değerrrr gel biz gündüz saatlerinde ve ekmeksiz yemek konusunda anlaşalımmm:13::13:şööyleee sağlıklı yağlardan kilolardan kurtulmuşş fıstıklarr olalımmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…