60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92::92::92::92::92::92::92::86::86::86:
demin bide 2 yk ile yapılmış portakallı yoort yidim doymamışımda biri beni durdursuuuuun

ama ama regl olucaksınnn ve çok zararsız bişey yemişsinnnafiyet olsunnn cicimmmeeeee

ama ama regl olucaksınnn ve çok zararsız bişey yemişsinnnafiyet olsunnn cicimmmeeeee
saol bebeeem biliyorsun portakallı yoordu senden ögrendim böylece bugun ki süt yoort ihtiyacımı da yemiş oldum şimdi yatmak istiyorum tam iyileşmedim dinlenmeliyim.
herkese mutlu geceler diyorummmmm

hugoccuuuuuuuuuuuuukkkk eşin iyileşmiştir umarım özledik seni bugün yokluğun farkediliyooo yarın gelirsin umarımmm:13:

güzel güneşli mutluluk veren bir bahar sabahından herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr

Akşam:1.5 el kadar ızgara biftek,ve 1/2 künefe,1-2 çatalhaydari,4-5 kaşık salata,1 light kola,Ekmeğin ucu kadar lavaş
dün dışarda yemekteydimde o yüzden yani

urfanın muhteşem bahar havasından herkese merhaba..

sabah kahvaltım::39:

2 dilim kepek ekmek arası ince 1 dilim kaşar peyniri bir tutam nane ve maydanozla sandiviç,
5 kaşık yoğurt,
şimdide yeşil çayımı içiyorum...

sabah:form bisküvilerden 3 adet ve şambali tatlısı(annem beslenme çantama koymuş bende bari sabah yiyip akşama etkisi kalmasın dedim)
ah anne yaktın beni:2:

Günaydın kızlar
Önce akşam menümü yazayım
4 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
1/2 çok tahıllı ekmek

ara olarak da nescafe içtim ama 3ü 1 arada..
tatlı isteğim öylece bitmiş oldu..

Sabah kahvaltım ise
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 light üçgen peynir
1 domates
2 dilim kepek ekmeği

Son düzenleme:
sabah:form bisküvilerden 3 adet ve şambali tatlısı(annem beslenme çantama koymuş bende bari sabah yiyip akşama etkisi kalmasın dedim)

ah be güzelim akşam künefe sabah şembali olurmu yaaa..anneler koyar ama sen hayır demelisin mutlaka...sabah kahvaltını anneciğin güzel bir şekilde hazırlasa sanada daha çok faydası olur sanırım..sabah kahvaltını çeşitlendirmeye çalış canım benim...

canım afiyet olsun menün süper bence...

günaydın hanımlarrr nasılsınız bugün bakalım bende iyiyim bugün
akşam menüm
kuru börülce yemeği 5-6 yk vardı
1,5 kepçe mercimek çorbası
salata
sonraki saatlerde sadece 10-15 tane fındık yedim süt yada meyve yemedim daha doğrusu canım istemedi
sabah
kalkınca bir badak ılık su
bir su bardağı sütle yapılmış
7 yk kellogs
küçük bir tane elma doğradım içine onu yedim

kendim hazırladığımda dikkat ediyorum ama dün annemem sandiviç kepek ekmeği aldık kahvaltılık dedmiştim ona da güvendim sabah bir baktım pırasa ve şambali birde form bisküvi yapabileceğim birşey kalmadı aama haklısın

Günaydın kızlar hakikaten bugün çok güzel bir hava var.havanın güzelliği ruhumuza yansısın
günaydın canım antalyada çok güzel montlarını giymeyenler bile var burda sıcak bugün hava
Akşam:1.5 el kadar ızgara biftek,ve 1/2 künefe,1-2 çatalhaydari,4-5 kaşık salata,1 light kola,Ekmeğin ucu kadar lavaş
dün dışarda yemekteydimde o yüzden yani
afiyet olsun canım

annen koymuş ama bence olmasaydı iyiydi tatlının miktarını yazmamamışsın canım miktarıda önemli

afiyet olsun ycl salata da güzel olurdu

kızlar günaydınlaaarrr

nugicim biraz daha iyi olmana sevindim canım

geçmişi okumaya zamanım yok şu anda

sabah yine nesfitle kahvaltı yaptım, erken çıkmam gerekiyodu çünkü

bide dün dışardaydım öğleden sonra dışarda 1/2 et dürüm ( 5 kk vardı sanırım)

akşama doğru 1 fincan salep

eve gelince saat 9 gibiydi, acıkmıştım

1 dilim ekmek
3 yk keten tohumlu yoğurt
1 tane közlenmiş kırmızı biber yedim ( dün bimden aldım, görünce canım çekti :)

sonra çay demledik kocişle
çayın yanında 1/2 fincan leblebi
3 tane sultani bisküvi
2 incir yedim

gece yatmadan da maydanoz suyu içtim ve 1 elma yedim

çok yemişim şyaa

dün malesef düzensiz oldu öğünlerim, saçmaladım

dürüm yemicektim ama gittiğimiz yerde ızgara falan yoktu, kociş de dürüm yemek istedi, hep senin yiyebileceğin yerlere gidiyoruz ama bugün ben dürüm yemek istiyorum diyince sesimi çıkarmadım ben de, haklı çünkü

yarısını yedim ama çok inceydi dürüm

günah çıkarır gibi hissettim kendimi yaa (

afiyet olsun canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…