60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah çok şekersin canım benim.yazmayınca insan ne yediğini bilmiyor ama yazınca ne kadar çok yediğini anlıyor ve pişman oluyor. işte bu külüptede yanlışlarımı görünce zayıflıyoruz....

merhaba bayanlar güzel bir ilkbahar gününden hepinize merhaba iş yerinde otururken netten diyet çeşitlerini bulmaya koyuldum yine bu site çarptı gözüme bi girdim farklı bi yer geldi çokta sıcak

Bu sabah kalktım yürüyüş yaptım baya bi su tükettim tabikide sonrasında

2 dilim domates
1 dilim peynir
6 dilim salatalık
çay sevmem ama içincede şekersiz içerim
şekersiz form çay içtim
su şişesi hala elimde dolanıyorum:)

ne olur olsun bu sefer zayıflıyım:):18:

ah çok şekersin canım benim.yazmayınca insan ne yediğini bilmiyor ama yazınca ne kadar çok yediğini anlıyor ve pişman oluyor. işte bu külüptede yanlışlarımı görünce zayıflıyoruz....

haklısın sudecim
yerken 3 bisküvi 2 incir dedim ama buraya yazınca gerçekten fazlayımış yediklerim

bide 9 dan sora yedim hepsini
dün normalde dambıl çalışacaktım ama zamanım olmadı
akşam geldiğimde yorgundum bide osman vardı, oturdum onu izledim :))

bugün inşallah yapıcam sporumu

arıtk spor yapmadığım zaman kendimi şişman hissediyorum yaa
sanırım iyice alıştım spor yapmaya :))

evet haklısın bende bugün başlayacağım spora dün akşam yapacaktım bende osmanı izledim.birde kızım çok huysuzdu onu yatırana kadar gece 12 yi buldu o saatten sonrada yapamadım ama bu akşam bir aksilik olmazsa yaparım.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben bugun daha iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrhava da çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllllllAllahhhhhhhhhhhhh bahar da geldi netcezzzzzzzzzzzz

kahvaltımı yazayımmmm hemencik
1 dlm kepek ekemği
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı salçadan oluşan tost yaptımmmmmm,bugünlerde canım tost istiyo nedense
2 adet kuru kayısı
1 adet biber yedimmmmmmmm

sabah aç karnıma metabolizma hızlandırıcı içecek içtimmmmm(posasızdı daha içilebilir bir haldeydi)

Son düzenleme:

afiyet olsun tatlışımmmmmmmmmmmmmm

sağol canım evet şükürler olsun iyiyim şu anda inşallah böyle devam eder.menüne gelince 3 tane bisküviyi yemesen olurmuş aslında neyse geçmişe çare yok afiyet olsun
afiyet olsun canım benim....

sağol canım

canım afiyet olsun menün süper bence...

teşekkür ederim..

Afiyet olsun canım.. İyi olmana çok sevindim..

afiyet olsun ycl salata da güzel olurdu

Sağol canım.. Salata vardı tabi ki ama ben önce oğlumu yedirdiğim için ben yemeğe geçene kadar salata bitmişti yenisini de yapmaya üşendim valla..

siteye kaç haftadır giremiyorum sorun vardı siteye girdiğimde hata raporu veriyordu saunlık bişi yok inşallahda olmaz yine özledim valal buraya yazmayı

anladım canım
çocuk olunca daha zor tabi yetişmek
ama burdaki annelere gıptayla bakıyorum

hem kendinize hem evinize bakıyosunuz, süpersiniz walla

afiyet olsun canım
ne güzel bi kahvaltı :)
demek ankaraya bahar geldi, buralarda ısındı artık, 15 güne çok daha iyi olursanırım :)

sağol canım evet şükürler olsun iyiyim şu anda inşallah böyle devam eder.menüne gelince 3 tane bisküviyi yemesen olurmuş aslında neyse geçmişe çare yok afiyet olsun

sağol canım

evet tatlım olurdu ama canım çekti resmen
ki ne zamandır bu tür şeyler yemiyodum, kendimi sultaninin bol lifli olmasıyla avutuyorum artık :))))

afiyet olsun fambımmmm güzelmiş kahvaltın ay bende hafta sonu yapayım tost barii benimde canım çekti
afiyet olsun tatlışımmmmmmmmmmmmmm

sağol cicişş

merhaba kızlar şimdi dersim boştu biraz takılayım foruma dedim genel olarak gördüğüm beslenme listeleri çok güzel ama arada künefeler şambalı tatlıları da kaçmış ama yenecekse de bence 1 kk yi geçmesin ya sonra kilo veremedim diye oturup ağlıyacaksınız kızlar yapmayın tatlıları kaçıranlar bugün bence bol su içip salata çorba vs gibi hafif olan yiyecek gruplarıyla dengelemeye baksınlar .
en iyisi okulun yan tarafındaki kütüphanedeki arkadaşımın yanına gitme bahanesiyle dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapayım
sevgiyle kalın kızlar

afiyet olsun fambımmmm güzelmiş kahvaltın ay bende hafta sonu yapayım tost barii benimde canım çekti

sağol canımmmmmmmm,yap valla süperrr

afiyet olsun canım
ne güzel bi kahvaltı :)
demek ankaraya bahar geldi, buralarda ısındı artık, 15 güne çok daha iyi olursanırım :)

sağol canım sana da afiyet olsunnnn

dündne başlıyayım
sabah kahvaltısı:
2 petibör bisküvi
500 ml su
2 zeytin
2 dilim domates
1 adet biber
4 dal roka
1 dilim ekmek

öğlen
1 ufak kepçe çorba
2 yemek kaşıgı bamya yemegi
1 dlim kibrit kutusunun biraz büyüğü kadarda tavuk gögsü tatlısı

ara öğün elma kayısı ufak 4 tane

aksam yemegi:
balık
salata
ılık su 500 ml
15, 20 tane fıstık
1 adetde muz

canım hoşgeldin burası gerçekten herkeze faydası dokunabilir bi yer.sabah kahvaltın az olmuş biz burda 3 ana 3 ara öğün olarak az ve sık yiyerek zayıflıyoruz canım sıkı diyetlere karşıyız.sen menülerimizi takip et faydası olur bence.sende her öğün yediklerini yaz buraya ara öğünlerinide unutma

Afiyet olsun Famir...
İyi hissetmene sevindim canım..
Metobolizma içeceğini içebildiğine daha çok sevindim..
ben de mi yapsam..:26:

günaydınn günaydın tatlişler nasılsınız
bugün sabahtan güneşli şimdi bulutlu bir hava var istanbulda... çok sıcak diyemem hafif serin ama insanı içini açıyor. birde yaz geliyor ben hala istediğim gibi zayıflayamadım endişesi başladı. sizce yazın daha mı iyi kilo veriliyor ? ben taylan kümelinin bir yazısında ( aslında kendisini hiç sevmem ) kışın metabolizma vucut kendini ısıtmak için extra kalori yaktığından daha hızlı olur diye okumuştum. ama farklı düşünceler de varmış yazın meto. daha hızlı diyenlerde var. siz ne düşünüyorsunuz.??? hem yaz hem kış diyet yapanlar arada bir fark oluyor mu merak ettim de :26::26::26:

bu sabah 06.30 da kalktım duştan sonra
1 bardak ılık su
2 adet kayısı yedim. ama regl öncesi dönem olduğu için kayısı bile işe yaramıyor. bagırsak tembelliği oluyor. bir an önce şu teyzem gelsede ben de bagırsaklarım da rahatlasak afedersiniz

kahvaltıda : 07.30
1 yk közlenmiş biber
2 küçük domates
1 yk peynir salatası ( fesleğenli biberli az yaglı )
bol nane- maydonoz
2,5 dilim denge light ekmek
1 kupa şekersiz siyah çay

çook kral bi menü oldu bende bu ara manyak bi iştah başladı karnım tok olmasına rağmen hala yiyesim var bol bol su içeyim bari öle bastiriiim

sabah kahvaltısı yapmadım yapasım yok 750 ml ılık su içtim sadece 4 tanede kayısı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…