kızlar günaydınlaaarrr
nugicim biraz daha iyi olmana sevindim canım
geçmişi okumaya zamanım yok şu anda
sabah yine nesfitle kahvaltı yaptım, erken çıkmam gerekiyodu çünkü
bide dün dışardaydım öğleden sonra dışarda 1/2 et dürüm ( 5 kk vardı sanırım)
akşama doğru 1 fincan salep
eve gelince saat 9 gibiydi, acıkmıştım
1 dilim ekmek
3 yk keten tohumlu yoğurt
1 tane közlenmiş kırmızı biber yedim ( dün bimden aldım, görünce canım çekti :)
sonra çay demledik kocişle
çayın yanında 1/2 fincan leblebi
3 tane sultani bisküvi
2 incir yedim
gece yatmadan da maydanoz suyu içtim ve 1 elma yedim
çok yemişim şyaa
dün malesef düzensiz oldu öğünlerim, saçmaladım
dürüm yemicektim ama gittiğimiz yerde ızgara falan yoktu, kociş de dürüm yemek istedi, hep senin yiyebileceğin yerlere gidiyoruz ama bugün ben dürüm yemek istiyorum diyince sesimi çıkarmadım ben de, haklı çünkü
yarısını yedim ama çok inceydi dürüm
günah çıkarır gibi hissettim kendimi yaa(
ah çok şekersin canım benim.yazmayınca insan ne yediğini bilmiyor ama yazınca ne kadar çok yediğini anlıyor ve pişman oluyor. işte bu külüptede yanlışlarımı görünce zayıflıyoruz....
evet haklısın bende bugün başlayacağım spora dün akşam yapacaktım bende osmanı izledim.birde kızım çok huysuzdu onu yatırana kadar gece 12 yi buldu o saatten sonrada yapamadım ama bu akşam bir aksilik olmazsa yaparım.haklısın sudecim
yerken 3 bisküvi 2 incir dedim ama buraya yazınca gerçekten fazlayımış yediklerim
bide 9 dan sora yedim hepsini
dün normalde dambıl çalışacaktım ama zamanım olmadı
akşam geldiğimde yorgundum bide osman vardı, oturdum onu izledim :))
bugün inşallah yapıcam sporumu
arıtk spor yapmadığım zaman kendimi şişman hissediyorum yaa
sanırım iyice alıştım spor yapmaya :))
günaydın hanımlarrr nasılsınız bugün bakalım bende iyiyim bugün
akşam menüm
kuru börülce yemeği 5-6 yk vardı
1,5 kepçe mercimek çorbası
salata
sonraki saatlerde sadece 10-15 tane fındık yedim süt yada meyve yemedim daha doğrusu canım istemedi
sabah
kalkınca bir badak ılık su
bir su bardağı sütle yapılmış
7 yk kellogs
küçük bir tane elma doğradım içine onu yedim
sağol canım evet şükürler olsun iyiyim şu anda inşallah böyle devam eder.menüne gelince 3 tane bisküviyi yemesen olurmuş aslında neyse geçmişe çare yokkızlar günaydınlaaarrr
nugicim biraz daha iyi olmana sevindim canım
geçmişi okumaya zamanım yok şu anda
sabah yine nesfitle kahvaltı yaptım, erken çıkmam gerekiyodu çünkü
bide dün dışardaydım öğleden sonra dışarda 1/2 et dürüm ( 5 kk vardı sanırım)
akşama doğru 1 fincan salep
eve gelince saat 9 gibiydi, acıkmıştım
1 dilim ekmek
3 yk keten tohumlu yoğurt
1 tane közlenmiş kırmızı biber yedim ( dün bimden aldım, görünce canım çekti :)
sonra çay demledik kocişle
çayın yanında 1/2 fincan leblebi
3 tane sultani bisküvi
2 incir yedim
gece yatmadan da maydanoz suyu içtim ve 1 elma yedim
çok yemişim şyaa
dün malesef düzensiz oldu öğünlerim, saçmaladım
dürüm yemicektim ama gittiğimiz yerde ızgara falan yoktu, kociş de dürüm yemek istedi, hep senin yiyebileceğin yerlere gidiyoruz ama bugün ben dürüm yemek istiyorum diyince sesimi çıkarmadım ben de, haklı çünkü
yarısını yedim ama çok inceydi dürüm
günah çıkarır gibi hissettim kendimi yaa(
afiyet olsun canım benim....
canım afiyet olsun menün süper bence...
günaydın hanımlarrr nasılsınız bugün bakalım bende iyiyim bugün
akşam menüm
kuru börülce yemeği 5-6 yk vardı
1,5 kepçe mercimek çorbası
salata
sonraki saatlerde sadece 10-15 tane fındık yedim süt yada meyve yemedim daha doğrusu canım istemedi
sabah
kalkınca bir badak ılık su
bir su bardağı sütle yapılmış
7 yk kellogs
küçük bir tane elma doğradım içine onu yedim
afiyet olsun ycl salata da güzel olurdu
evet haklısın bende bugün başlayacağım spora dün akşam yapacaktım bende osmanı izledim.birde kızım çok huysuzdu onu yatırana kadar gece 12 yi buldu o saatten sonrada yapamadım ama bu akşam bir aksilik olmazsa yaparım.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben bugun daha iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrhava da çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllllll Allahhhhhhhhhhhhh bahar da geldi netcezzzzzzzzzzzz
kahvaltımı yazayımmmm hemencik
1 dlm kepek ekemği
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı salçadan oluşan tost yaptımmmmmm,bugünlerde canım tost istiyo nedense
2 adet kuru kayısı
1 adet biber yedimmmmmmmm
sabah aç karnıma metabolizma hızlandırıcı içecek içtimmmmm(posasızdı daha içilebilir bir haldeydi)
sağol canım evet şükürler olsun iyiyim şu anda inşallah böyle devam eder.menüne gelince 3 tane bisküviyi yemesen olurmuş aslında neyse geçmişe çare yokafiyet olsun
sağol canım
afiyet olsun fambımmmm güzelmiş kahvaltın ay bende hafta sonu yapayım tost barii benimde canım çektigünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben bugun daha iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrhava da çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllllll Allahhhhhhhhhhhhh bahar da geldi netcezzzzzzzzzzzz
1 dlm kepek ekemği
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı salçadan oluşan tost yaptımmmmmm,bugünlerde canım tost istiyo nedense
2 adet kuru kayısı
sabah aç karnıma metabolizma hızlandırıcı içecek içtimmmmm(posasızdı daha içilebilir bir haldeydi)
afiyet olsun tatlışımmmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun fambımmmm güzelmiş kahvaltın ay bende hafta sonu yapayım tost barii benimde canım çekti
afiyet olsun canım
ne güzel bi kahvaltı :)
demek ankaraya bahar geldi, buralarda ısındı artık, 15 güne çok daha iyi olursanırım :)
merhaba bayanlar güzel bir ilkbahar gününden hepinize merhaba iş yerinde otururken netten diyet çeşitlerini bulmaya koyuldum yine bu site çarptı gözüme bi girdim farklı bi yer geldi çokta sıcak
Bu sabah kalktım yürüyüş yaptım baya bi su tükettim tabikide sonrasında
2 dilim domates
1 dilim peynir
6 dilim salatalık
çay sevmem ama içincede şekersiz içerim
şekersiz form çay içtim
su şişesi hala elimde dolanıyorum:)
ne olur olsun bu sefer zayıflıyım:):18:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben bugun daha iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrhava da çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllllll Allahhhhhhhhhhhhh bahar da geldi netcezzzzzzzzzzzz
1 dlm kepek ekemği
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 adet kuru kayısı
günaydın arkadaşlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?