60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocum yok yine bugün eşi iyleşmedi demekki.geçmiş olsun diyeyim bari...

bu arada famircim metabolizma içeceği yapmıştım kendime posalıydı bende içemedim ölücektim vallaha çok fena oldum midem bulandı..
sen bi yazada bakalım canım sen nasıl yaptım ne kadar içiyısun kaç gün..birde posasız<deneyeyim

afiyet olsun canım menü çok güzel olmuş.yazınmı yoksa kışınmı bi fark sorarsan ben hep kışın zayıflarım yazın kilo veremem nedense yazın denize pikniğe gidildiği için nedense çok yeniliyor deniz insanı acıktırıyor zaten .ama tabi yazında zayıflayan vardır mutlaka

afiyet olsun canım....

günaydın arkadaşlarr..

Günaydın Ebrulii

Afiyet olsun canım.. reglidendir.. Çünkü aynısı bende de var.. bişi yiyesim geldikçe su içiyorum ben de...

canım afiyet olsun bence kahvaltın çok iyi....yazın tabiki daha cabuk kilo veriyoruz.havalar sıcak sürekli geziyoruz bol su ve sıvı tüketiyoruz.yaz meyveleride ayrı bir güzel meyve yemekten insan yemek yiyemiyorki.kışın zorlanıyoruz.çünkü vücut dediğin gibi yağ topluyor ısınmak için.bizim işimiz burda zoru başarmak öyle değil mi.yaza incecik girmek pes etmek yok aynen devammmmmmmmmm...

Günaydın kızlar,birkaç gündür çok yoğunum bir fırsat bulupta girmek nasip olmuyor bir türlü neyse hemen sabahki menümü yazayım:ılık su
1 porsiyon kıymalı börek,çok az yağlı(hatta hiç yağsız bile diyebilirim),2dilim domates ve 1 biber
ara:2 ceviz
öğle: kaynayabilir çarşıda işlerim var yoksa dışarda ne yiyeceğim bende bilmiyorum
akşama görüşmek üzere:)

teşekkür ederim nugicim.. evet denize gidince çok yeniyor bide kalabalıksa daha çok .. ama yüzmekte çok kalori harcatan bi spor. yediklerimize dikkat edersek kilo bile verebiliriz de yememek çok zor oluyor değil mi. ? neyse bu sene artık ne yiyip ne yemicemizi biliyoruz o yüzden dikkat edicez

Günaydın Ebrulii

Afiyet olsun canım.. reglidendir.. Çünkü aynısı bende de var.. bişi yiyesim geldikçe su içiyorum ben de...
sagol spor arkadaşım. ben pazartesi akşamı başladım spora ama dün hasta olduğum için erkenden yattım sporda yapmadım. bu akşam inşallah devam edeceğim. sen nasılsın bakalım ? evet kesinlikle regl öncesi bana bi haller oluyor ofisteki masamın üstü su dolu açlık hissetikçe paso basıyorum suyu mideye

evet canım eşi bugünde raporlu evdeymiş hugocukta dişçiye gidecekmiş bugün

Bu tembellik sendromu genellikle bende de oluyor,beni deli ediyor... ama hakikaten kral bir menü olmuş

evet canım artık aylar oldu klupteyim ben ne yiycemi burası ve kızlar sayesinde öğrendim sanırım. arada minik kaçamaklar olsa da iyi gidiyor. oda olacak yaa yaz gelince ben açıkçası farka bakıcam çünkü kışın ayda en çok 2 kg veriyorum bakalım yazın ne olacak. yazın taze meyve sebze faktoru çok heyecanlandırıyor beni açıkçası

canım günaydın. fırsat buldukça girmeye çalış en azında günlük ögünlerini yaz. benim işlerde yogun ama fuarda bile bi şekilde fırsat bulup girdim
kahvaltından borek olmamış açıkçası. yagsız diyorsun ama muhakkak yag vardır boregin lezzet veren maddesi o.. neyseki kahvaltıda yemişsin o yüzden sana direkt zararı olmaz ama diger ögünlerde dikkatli olmalısın. çarşıya çıkınca dışarıda yemeği abartmamak için yanına kuru meyve, atıştırmalık küçük kepekli sandviçler alabilirsin ben öyle yapıyorum işe yarıyor

Bu tembellik sendromu genellikle bende de oluyor,beni deli ediyor... ama hakikaten kral bir menü olmuş
sagol şekerim teşekkür ederim. bu genelde olan birşeymiş. regl öncesi salınan hormonlardan kaynaklanıyormuş. ama regl başlayınca bagırsaklar tam kapasite çalışıyor çok iyi oluyor o zaman da...
ben bu ara tartılmıyorum muhtemelen 500-1000 gr. arası yalancı kilo vardır . onu tartıda görüp canımı sıkmak istemiyorum. bitene kadar tartı yasakkkk

Tartılma zaten.. ben tartıldım 500 gr fazla çıktım.. cuma günü diyetisyen de tartacak şimdi beni. fazla çıkacağım ama olsun artık ne yapalım..

günaydın kızlarr
akşamları giremiyorum dün akşamdan başlıyayım yazmaya
2 ince avuçiçi kadar ızgara tavuk göğsü
karısık salata
1 roll ekmeğin yarısı ( kepekli ekmek bulamıyorum çoğunlukla)

arada
5 tane burçak bisküvi ( çok oldu galiba )

bu sabah kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
az yağlı beyaz peynir
kahvaltılık salça
1 kupa tek şekerli çay

Afiyet olsun Famir...
İyi hissetmene sevindim canım..
Metobolizma içeceğini içebildiğine daha çok sevindim..
ben de mi yapsam..:26:

sağol canımmmmmvalla ilk içtiğim anda tiksindiğim için posasızda olsa o ilk tadı beynimden atamıyorum sanırım ama yinede posasız daha içilebilir.umarım işe yarar yaaaa

20 adet top karabiber
çubuk tarçın
20 adet karanfil
1 yeşil elma
1 limon
1ltde su koyuyorsun 30-35 dk kaynatıyorsun,ben posalısını içemedim çok fenaaposasız içiyorum umarım bu şekilde işe yarar

afiyet olsun canım....

sağol tatlım,menülerinizi okuyamadım ama sanada afiyet olsunn:)

Son düzenleme:

afiyet olsun canım evet 5 tane çok olmuş sabah kahvaltını renklerndir biraz oda az göründü gözüme

AKSAM kıymalı yeşil fasulye az yaglı 4 yk
1 dilim tam bugday ekmeği yogurt ve salata

GECE yeşil çay

1.5 lt su

SABAH sirkeli su

1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
2 zetin

ARA kahve tatlandırıcılı
bitter 40 gr
sonra elma

ÖĞLE 1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 tutam maydonoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…