günaydınn günaydın tatlişler nasılsınız
bugün sabahtan güneşli şimdi bulutlu bir hava var istanbulda... çok sıcak diyemem hafif serin ama insanı içini açıyor. birde yaz geliyor ben hala istediğim gibi zayıflayamadım endişesi başladı. sizce yazın daha mı iyi kilo veriliyor ? ben taylan kümelinin bir yazısında ( aslında kendisini hiç sevmem) kışın metabolizma vucut kendini ısıtmak için extra kalori yaktığından daha hızlı olur diye okumuştum. ama farklı düşünceler de varmış yazın meto. daha hızlı diyenlerde var. siz ne düşünüyorsunuz.??? hem yaz hem kış diyet yapanlar arada bir fark oluyor mu merak ettim de :26::26::26:
bu sabah 06.30 da kalktım duştan sonra
1 bardak ılık su
2 adet kayısı yedim. ama regl öncesi dönem olduğu için kayısı bile işe yaramıyor. bagırsak tembelliği oluyor. bir an önce şu teyzem gelsede ben de bagırsaklarım da rahatlasak afedersiniz
kahvaltıda : 07.30
1 yk közlenmiş biber
2 küçük domates
1 yk peynir salatası ( fesleğenli biberli az yaglı )
bol nane- maydonoz
2,5 dilim denge light ekmek
1 kupa şekersiz siyah çay
çook kral bi menü oldubende bu ara manyak bi iştah başladı karnım tok olmasına rağmen hala yiyesim var bol bol su içeyim bari öle bastiriiim
günaydın eebruliii nasılsınn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben bugun daha iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrhava da çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllllll Allahhhhhhhhhhhhh bahar da geldi netcezzzzzzzzzzzz
kahvaltımı yazayımmmm hemencik
1 dlm kepek ekemği
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı salçadan oluşan tost yaptımmmmmm,bugünlerde canım tost istiyo nedense
2 adet kuru kayısı
1 adet biber yedimmmmmmmm
sabah aç karnıma metabolizma hızlandırıcı içecek içtimmmmm(posasızdı daha içilebilir bir haldeydi)
günaydın arkadaşlarr..
bugün sabahtan güneşli şimdi bulutlu bir hava var istanbulda... çok sıcak diyemem hafif serin ama insanı içini açıyor. birde yaz geliyor ben hala istediğim gibi zayıflayamadım endişesi başladı. sizce yazın daha mı iyi kilo veriliyor ? ben taylan kümelinin bir yazısında ( aslında kendisini hiç sevmem) kışın metabolizma vucut kendini ısıtmak için extra kalori yaktığından daha hızlı olur diye okumuştum. ama farklı düşünceler de varmış yazın meto. daha hızlı diyenlerde var. siz ne düşünüyorsunuz.??? hem yaz hem kış diyet yapanlar arada bir fark oluyor mu merak ettim de :26::26::26:
1 bardak ılık su
2 adet kayısı yedim. ama regl öncesi dönem olduğu için kayısı bile işe yaramıyor. bagırsak tembelliği oluyor. bir an önce şu teyzem gelsede ben de bagırsaklarım da rahatlasak afedersiniz
1 yk közlenmiş biber
2 küçük domates
bol nane- maydonoz
çook kral bi menü oldubende bu ara manyak bi iştah başladı karnım tok olmasına rağmen hala yiyesim var bol bol su içeyim bari öle bastiriiim
1 bardak ılık su
1 yk közlenmiş biber
2 küçük domates
bol nane- maydonoz
teşekkür ederim nugicim.. evet denize gidince çok yeniyor bide kalabalıksa daha çok .. ama yüzmekte çok kalori harcatan bi spor. yediklerimize dikkat edersek kilo bile verebiliriz de yememek çok zor oluyor değil mi. ? neyse bu sene artık ne yiyip ne yemicemizi biliyoruz o yüzden dikkat edicezafiyet olsun canım menü çok güzel olmuş.yazınmı yoksa kışınmı bi fark sorarsan ben hep kışın zayıflarım yazın kilo veremem nedense yazın denize pikniğe gidildiği için nedense çok yeniliyor deniz insanı acıktırıyor zaten .ama tabi yazında zayıflayan vardır mutlaka
sagol spor arkadaşım. ben pazartesi akşamı başladım spora ama dün hasta olduğum için erkenden yattım sporda yapmadım. bu akşam inşallah devam edeceğim. sen nasılsın bakalım ?Günaydın Ebrulii
Afiyet olsun canım.. reglidendir.. Çünkü aynısı bende de var.. bişi yiyesim geldikçe su içiyorum ben de...
hugocum yok yine bugün eşi iyleşmedi demekki.geçmiş olsun diyeyim bari...
bu arada famircim metabolizma içeceği yapmıştım kendime posalıydı bende içemedim ölücektim vallaha çok fena oldum midem bulandı..
sen bi yazada bakalım canım sen nasıl yaptım ne kadar içiyısun kaç gün..birde posasız<deneyeyim
canım iyiyim sen asıl sen nasılsın...regl olucam tatlı krizindeyim...
1 bardak ılık su
1 yk közlenmiş biber
2 küçük domates
bol nane- maydonoz
evet canım artık aylar oldu klupteyim ben ne yiycemi burası ve kızlar sayesinde öğrendim sanırım. arada minik kaçamaklar olsa da iyi gidiyor. oda olacak yaacanım afiyet olsun bence kahvaltın çok iyi ....yazın tabiki daha cabuk kilo veriyoruz.havalar sıcak sürekli geziyoruz bol su ve sıvı tüketiyoruz.yaz meyveleride ayrı bir güzel meyve yemekten insan yemek yiyemiyorki.kışın zorlanıyoruz.çünkü vücut dediğin gibi yağ topluyor ısınmak için.bizim işimiz burda zoru başarmak öyle değil mi.yaza incecik girmek pes etmek yok aynen devammmmmmmmmm...
canım günaydın. fırsat buldukça girmeye çalış en azında günlük ögünlerini yaz. benim işlerde yogun ama fuarda bile bi şekilde fırsat bulup girdimGünaydın kızlar,birkaç gündür çok yoğunum bir fırsat bulupta girmek nasip olmuyor bir türlüneyse hemen sabahki menümü yazayım:ılık su
1 porsiyon kıymalı börek,çok az yağlı(hatta hiç yağsız bile diyebilirim),2dilim domates ve 1 biber
ara:2 ceviz
öğle: kaynayabilir çarşıda işlerim var yoksa dışarda ne yiyeceğim bende bilmiyorum
akşama görüşmek üzere:)
sagol şekerim teşekkür ederim. bu genelde olan birşeymiş. regl öncesi salınan hormonlardan kaynaklanıyormuş. ama regl başlayınca bagırsaklar tam kapasite çalışıyor çok iyi oluyor o zaman da...Bu tembellik sendromu genellikle bende de oluyor,beni deli ediyor... ama hakikaten kral bir menü olmuş
sagol şekerim teşekkür ederim. bu genelde olan birşeymiş. regl öncesi salınan hormonlardan kaynaklanıyormuş. ama regl başlayınca bagırsaklar tam kapasite çalışıyor çok iyi oluyor o zaman da...
ben bu ara tartılmıyorum muhtemelen 500-1000 gr. arası yalancı kilo vardır . onu tartıda görüp canımı sıkmak istemiyorum. bitene kadar tartı yasakkkk
Afiyet olsun Famir...
İyi hissetmene sevindim canım..
Metobolizma içeceğini içebildiğine daha çok sevindim..
ben de mi yapsam..:26:
20 adet top karabiberbu arada famircim metabolizma içeceği yapmıştım kendime posalıydı bende içemedim ölücektim vallaha çok fena oldum midem bulandı..
sen bi yazada bakalım canım sen nasıl yaptım ne kadar içiyısun kaç gün..birde posasız<deneyeyim[/COLOR]
afiyet olsun canım....
günaydın kızlarr
akşamları giremiyorum dün akşamdan başlıyayım yazmaya
2 ince avuçiçi kadar ızgara tavuk göğsü
karısık salata
1 roll ekmeğin yarısı ( kepekli ekmek bulamıyorum çoğunlukla)
arada
5 tane burçak bisküvi ( çok oldu galiba )
bu sabah kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
az yağlı beyaz peynir
kahvaltılık salça
1 kupa tek şekerli çay
afiyet olsun canım evet 5 tane çok olmuş sabah kahvaltını renklerndir biraz oda az göründü gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?