neyse artık o kadar olucak diyetisyen regl olduunu bildiği için ona göre degerlendirir canım. ne sıklıkla diyetisyene gidiyorsun ?Tartılma zaten.. ben tartıldım 500 gr fazla çıktım.. cuma günü diyetisyen de tartacak şimdi beni. fazla çıkacağım ama olsun artık ne yapalım..
domates salatalık filan yemek istiyorum ama bu hemoroid bırakmıyo yakamı yiyemiyorum
AKSAM kıymalı yeşil fasulye az yaglı 4 yk
1 dilim tam bugday ekmeği yogurt ve salata
GECE yeşil çay
1.5 lt su
SABAH sirkeli su
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
2 zetin
ARA kahve tatlandırıcılı
bitter 40 gr
sonra elma
ÖĞLE 1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 tutam maydonoz
günaydınn günaydın tatlişler nasılsınız
bugün sabahtan güneşli şimdi bulutlu bir hava var istanbulda... çok sıcak diyemem hafif serin ama insanı içini açıyor. birde yaz geliyor ben hala istediğim gibi zayıflayamadım endişesi başladı. sizce yazın daha mı iyi kilo veriliyor ? ben taylan kümelinin bir yazısında ( aslında kendisini hiç sevmem) kışın metabolizma vucut kendini ısıtmak için extra kalori yaktığından daha hızlı olur diye okumuştum. ama farklı düşünceler de varmış yazın meto. daha hızlı diyenlerde var. siz ne düşünüyorsunuz.??? hem yaz hem kış diyet yapanlar arada bir fark oluyor mu merak ettim de :26::26::26:
bu sabah 06.30 da kalktım duştan sonra
1 bardak ılık su
2 adet kayısı yedim. ama regl öncesi dönem olduğu için kayısı bile işe yaramıyor. bagırsak tembelliği oluyor. bir an önce şu teyzem gelsede ben de bagırsaklarım da rahatlasak afedersiniz
kahvaltıda : 07.30
1 yk közlenmiş biber
2 küçük domates
1 yk peynir salatası ( fesleğenli biberli az yaglı )
bol nane- maydonoz
2,5 dilim denge light ekmek
1 kupa şekersiz siyah çay
çook kral bi menü oldubende bu ara manyak bi iştah başladı karnım tok olmasına rağmen hala yiyesim var bol bol su içeyim bari öle bastiriiim
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben bugun daha iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrhava da çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllllll Allahhhhhhhhhhhhh bahar da geldi netcezzzzzzzzzzzz
kahvaltımı yazayımmmm hemencik
1 dlm kepek ekemği
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı salçadan oluşan tost yaptımmmmmm,bugünlerde canım tost istiyo nedense
2 adet kuru kayısı
1 adet biber yedimmmmmmmm
sabah aç karnıma metabolizma hızlandırıcı içecek içtimmmmm(posasızdı daha içilebilir bir haldeydi)
merhaba kızlar şimdi dersim boştu biraz takılayım foruma dedim genel olarak gördüğüm beslenme listeleri çok güzel ama arada künefeler şambalı tatlıları da kaçmış ama yenecekse de bence 1 kk yi geçmesin ya sonra kilo veremedim diye oturup ağlıyacaksınız kızlar yapmayın tatlıları kaçıranlar bugün bence bol su içip salata çorba vs gibi hafif olan yiyecek gruplarıyla dengelemeye baksınlar .
en iyisi okulun yan tarafındaki kütüphanedeki arkadaşımın yanına gitme bahanesiyle dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapayım
sevgiyle kalın kızlar
günaydın hanımlarrr nasılsınız bugün bakalım bende iyiyim bugün
akşam menüm
kuru börülce yemeği 5-6 yk vardı
1,5 kepçe mercimek çorbası
salata
sonraki saatlerde sadece 10-15 tane fındık yedim süt yada meyve yemedim daha doğrusu canım istemedi
sabah
kalkınca bir badak ılık su
bir su bardağı sütle yapılmış
7 yk kellogs
küçük bir tane elma doğradım içine onu yedim
urfanın muhteşem bahar havasından herkese merhaba..
sabah kahvaltım::39:
2 dilim kepek ekmek arası ince 1 dilim kaşar peyniri bir tutam nane ve maydanozla sandiviç,
5 kaşık yoğurt,
şimdide yeşil çayımı içiyorum...
Günaydın kızlar
Önce akşam menümü yazayım
4 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
1/2 çok tahıllı ekmek
ara olarak da nescafe içtim ama 3ü 1 arada..
tatlı isteğim öylece bitmiş oldu..
Sabah kahvaltım ise
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 light üçgen peynir
1 domates
2 dilim kepek ekmeği
canım bende de hemoroid var gerçi senin ki kadar ileri değil sanırım ben yiyorum domates - saltalık zarar vermiyor. alternatif olarak taze nane - maydonoz peynir ile ekmek üstü yapabilirsin nefis oluyor. yada taze fesleğen dereotu ne seversen artık
neyse artık o kadar olucak diyetisyen regl olduunu bildiği için ona göre degerlendirir canım. ne sıklıkla diyetisyene gidiyorsun ?
afiyet olsun canımm sade kahveyle yanınd akuru meyve yersen çok güzel oluyo o da kesiyo tatlı isteğini tavsiye ederimmm
Günaydıııınnnnnnn kızlarcııııııııııııııııııımmmmm sağlıklı,neşeliiii,huzurluuu vee yağlardan daha da kurtulduğumuz bir gün diliyorummmmmm
Bugün inşallah beyoğluna gidicem bol bol yürümeyi planlıyorum ve güzell bir Türk kahvesi içmeyiiiii veee sağlıklı sağlıklı ara öğünlerimi yapmayııı vee keyifli bir gün geçirmeyiiiinşallah gidebilirim bukezzz ve güzel geçerr
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim uno denge ekmek
1/2 dilim çok tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
2 adet lıght üçgen peynir (2si 1kk yapıyor)
3 kokteyl domates
2 yeşil biberrrr
sonraaa demleme yeşil çayımı içtimmm ve 500ml su daha içtimmm
Günaydıııınnnnnnn kızlarcııııııııııııııııııımmmmm sağlıklı,neşeliiii,huzurluuu vee yağlardan daha da kurtulduğumuz bir gün diliyorummmmmm
Bugün inşallah beyoğluna gidicem bol bol yürümeyi planlıyorum ve güzell bir Türk kahvesi içmeyiiiii veee sağlıklı sağlıklı ara öğünlerimi yapmayııı vee keyifli bir gün geçirmeyiiiinşallah gidebilirim bukezzz ve güzel geçerr
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim uno denge ekmek
2 yeşil zeytin
3 kokteyl domates
2 yeşil biberrrr
günaydın kızlar herkeze afiyet olsun gitsin bol bol yaglar evet bugün allaha şüükür çoksevinçliyim allahımız izniyle ilk hedefim olan 59geçtim 500grvermişim ve 58,9üm şimdi hadefim 55 herkeze tşkler sizlerin sayesinde:92::92::92::92:
sagol bebeem.. evet bende çayın kavenin yanında tatlı mı tatlı kuru meyveleri dişliyorum işe yarıyorrTatlım çokk güzel kahvaltın afiyet olsunnnnn:13::13:
afiyet olsun canımm sade kahveyle yanınd akuru meyve yersen çok güzel oluyo o da kesiyo tatlı isteğini tavsiye ederimmm
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim uno denge ekmek
2 yeşil zeytin
3 kokteyl domates
2 yeşil biberrrr
günaydın kızlar herkeze afiyet olsun gitsin bol bol yaglar evet bugün allaha şüükür çoksevinçliyim allahımız izniyle ilk hedefim olan 59geçtim 500grvermişim ve 58,9üm şimdi hadefim 55 herkeze tşkler sizlerin sayesinde:92::92::92::92:
ooooo tebrik ederim hülyacım süpersin. oleeeeeeeygünaydın kızlar herkeze afiyet olsun gitsin bol bol yaglar evet bugün allaha şüükür çoksevinçliyim allahımız izniyle ilk hedefim olan 59geçtim 500grvermişim ve 58,9üm şimdi hadefim 55 herkeze tşkler sizlerin sayesinde:92::92::92::92:
canım ya saglıgın en önemli olan şey ama görüyorum ki çok yemek ayırıyorsun. bu kadar ayırırken nasıl kilo aldın oda muammaDaha ilk olacak canım.. 2 ay önce bi gittim.. tiroit çıktı.. git tedavi ol dedi. tedaviye başladık.. şimdi de kollestrol çıktı.. o da diyetisyene git hemen dedi..
birbirlerine paslayıp duruyorlar beni..bakalım bu sefer ne olacak..
Teşekkür ederim canım.. şimdi kuru meyve sevmem ben hiç. diyeceğim ama kızacaksınız bana diye korkuyorum..
hiç birşey sevmiyorum ben ya.. ne biçim insansam..
[/B]
canım ya saglıgın en önemli olan şey ama görüyorum ki çok yemek ayırıyorsun. bu kadar ayırırken nasıl kilo aldın oda muammabiraz alıştırmaya çalış kendini kuru meyve çok faydalı ve az zararlı. diyetisyenden güzel haberler getirmeni umuyorum
ay canım çoksagol seninde darısı başına valla bol geliyo salla gitsinyuuufffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebrik ederim... bol gelen donlar sütyenler sallansın heyo heyo..:92::92::92::92:
ay canım çok sagol darısı seninde başına inşşlah hedefine ulaşırsıncanımhülyaaaaaa günaydın çok sevindim kızzzzz valla oh oh ne güzel yadarısı başımıza
ooooo tebrik ederim hülyacım süpersin. oleeeeeeey.
canım ya saglıgın en önemli olan şey ama görüyorum ki çok yemek ayırıyorsun. bu kadar ayırırken nasıl kilo aldın oda muammabiraz alıştırmaya çalış kendini kuru meyve çok faydalı ve az zararlı. diyetisyenden güzel haberler getirmeni umuyorum
Daha ilk olacak canım.. 2 ay önce bi gittim.. tiroit çıktı.. git tedavi ol dedi. tedaviye başladık.. şimdi de kollestrol çıktı.. o da diyetisyene git hemen dedi..
birbirlerine paslayıp duruyorlar beni..bakalım bu sefer ne olacak..
Teşekkür ederim canım.. şimdi kuru meyve sevmem ben hiç. diyeceğim ama kızacaksınız bana diye korkuyorum..
hiç birşey sevmiyorum ben ya.. ne biçim insansam..
Afiyet olsun canım..
ve çok güzel bir beyoğlu günü geçirmeni temenni ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?