60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartılma zaten.. ben tartıldım 500 gr fazla çıktım.. cuma günü diyetisyen de tartacak şimdi beni. fazla çıkacağım ama olsun artık ne yapalım..
neyse artık o kadar olucak diyetisyen regl olduunu bildiği için ona göre degerlendirir canım. ne sıklıkla diyetisyene gidiyorsun ?

domates salatalık filan yemek istiyorum ama bu hemoroid bırakmıyo yakamı yiyemiyorum

canım bende de hemoroid var gerçi senin ki kadar ileri değil sanırım ben yiyorum domates - saltalık zarar vermiyor. alternatif olarak taze nane - maydonoz peynir ile ekmek üstü yapabilirsin nefis oluyor. yada taze fesleğen dereotu ne seversen artık

afiyet olsun canım öğle menün az olmuş ama

Tatlım çokk güzel kahvaltın afiyet olsunnnnn:13::13:

afiyet olsun fambığımmm çok güzelmiş kahvaltınn öyle iç bakalımm inşallah faydası olur limon kabuklarını ben de yememiştimm

günaydın farmisyooooo ben de aynnen katılıyorum kaçamaklar kararında olmalı bence deeve tümm fazla yağlar kilolarr gitmeliiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın nugiiiiim afiyet olsunnn fındık da herzaman yemiyorsunn zaten afiyet olsunnn:13::13:

afiyet olsun tatlımmmm:13::13:

afiyet olsun canımm sade kahveyle yanınd akuru meyve yersen çok güzel oluyo o da kesiyo tatlı isteğini tavsiye ederimmm

maydanoz taze nane güzel fikir denemeliyim

Günaydıııınnnnnnn kızlarcııııııııııııııııııımmmmm sağlıklı,neşeliiii,huzurluuu vee yağlardan daha da kurtulduğumuz bir gün diliyorummmmmm

Bugün inşallah beyoğluna gidicem bol bol yürümeyi planlıyorum ve güzell bir Türk kahvesi içmeyiiiii veee sağlıklı sağlıklı ara öğünlerimi yapmayııı vee keyifli bir gün geçirmeyiii inşallah gidebilirim bukezzz ve güzel geçerr

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta

1 dilim uno denge ekmek

1/2 dilim çok tahıllı ekmek

2 yeşil zeytin

2 adet lıght üçgen peynir (2si 1kk yapıyor)

3 kokteyl domates

2 yeşil biberrrr

sonraaa demleme yeşil çayımı içtimmm ve 500ml su daha içtimmm

günaydın kızlar herkeze afiyet olsun gitsin bol bol yaglar evet bugün allaha şüükür çoksevinçliyim allahımız izniyle ilk hedefim olan 59geçtim 500grvermişim ve 58,9üm şimdi hadefim 55 herkeze tşkler sizlerin sayesinde:92::92::92::92:

neyse artık o kadar olucak diyetisyen regl olduunu bildiği için ona göre degerlendirir canım. ne sıklıkla diyetisyene gidiyorsun ?

Daha ilk olacak canım.. 2 ay önce bi gittim.. tiroit çıktı.. git tedavi ol dedi. tedaviye başladık.. şimdi de kollestrol çıktı.. o da diyetisyene git hemen dedi..
birbirlerine paslayıp duruyorlar beni.. bakalım bu sefer ne olacak..

afiyet olsun canımm sade kahveyle yanınd akuru meyve yersen çok güzel oluyo o da kesiyo tatlı isteğini tavsiye ederimmm

Teşekkür ederim canım.. şimdi kuru meyve sevmem ben hiç. diyeceğim ama kızacaksınız bana diye korkuyorum..
hiç birşey sevmiyorum ben ya.. ne biçim insansam..

Afiyet olsun canım..
ve çok güzel bir beyoğlu günü geçirmeni temenni ediyorum..

afiyet olsun neruşcumm çok güzel kahvaltın

yuuufffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tebrik ederim... bol gelen donlar sütyenler sallansın heyo heyo..:92::92::92::92:

Tatlım çokk güzel kahvaltın afiyet olsunnnnn:13::13:

sagol bebeem.. evet bende çayın kavenin yanında tatlı mı tatlı kuru meyveleri dişliyorum işe yarıyorr

afiyet olsun canımcımm.. gün boyu yoksun özlicez seni ama seviniyorum ben yapamıyorum bari sen gez canımcım yaaa .. haa bu arada bence terkosa ugra bir ara bişiler gelir haftaiçin daha güzel olur orası

dun aksam ugrastım kızlar
ticker yapamıyorum ya nasıl olcak bu iş bi kere kızım dugucanda yapmışyım olmuyo ya biri söleyebilirmi yada 65 kilo 54olcam ya onu yapabılırmı....

Son düzenleme:

hülyaaaaaa günaydın çok sevindim kızzzzz valla oh oh ne güzel ya darısı başımıza

kızlar öğlende şöyle yoğurtlu bi spagetti yesem olur mu (hamur kıvamına gelmemiş aldante diyolardı sanırım )

ooooo tebrik ederim hülyacım süpersin. oleeeeeeey .

canım ya saglıgın en önemli olan şey ama görüyorum ki çok yemek ayırıyorsun. bu kadar ayırırken nasıl kilo aldın oda muamma biraz alıştırmaya çalış kendini kuru meyve çok faydalı ve az zararlı. diyetisyenden güzel haberler getirmeni umuyorum

Nasıl mı kilo aldım.. hamile kaldım ve sürekli pasta, profiterol falan yedim..
23-24 kiloyla doğuma gittim.. daha ne olsun.. Hamile kalmadan önce tatlıyı çok sevmezdim bile...

yuuufffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tebrik ederim... bol gelen donlar sütyenler sallansın heyo heyo..:92::92::92::92:
ay canım çoksagol seninde darısı başına valla bol geliyo salla gitsin:92::92:
hülyaaaaaa günaydın çok sevindim kızzzzz valla oh oh ne güzel ya darısı başımıza
ay canım çok sagol darısı seninde başına inşşlah hedefine ulaşırsıncanım

tşkler canım sizlerin sayesinde darısı başına

akşam yemekten sonra 1 lt su 1 dilim elma 1 fincan sütlü nescafe
akşam eşim gözümün önünde ekmek tatlısını götürdü kaymakla birlikte bi de ağzıma koymaya çalıştı canım çok fena çekti ağlıcaktım valla ama yemedimmm...bende dolaptan 1 küçk kare çikolata kırdım onu emdim hevesimi giderdim tatlıdan bi alsaysım 1 koca dilimi yerdim valla
sabah kahvaltım;
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
peynirli yumurtadan 3lokma kadar
domates salatalık
lor peynir 1 çorb kaşığı kadar
bal 1 tatlı kaşğ kadr
az önce ebrula plates yaptım yeni başladığım için baya zor geliyo ne kazmaymışım dedim kendi kendime bugün yürüyüşe gidemicem o yüzden bi yarım saatta müzikle kendi kendime leslie tarzı bişeyler yapıym göbek çekildi valla popodada olumlu değişimler başladı taş gibi olcaz inşallaaahhhhhhh
öptüm canlar

saat 10:00 da 30 adet beyaz leblebi,
şimdide 1 adet küçük elma yedim...500 ml su,
gergün 2,5 litre suyumu mutlaka içiyorum.

ayrıca sabah uyanınca 1 kuru kaysı yemiştim 1 bardakta ılık su içmiştim.tazmayı unutmuştum.yazayım bari....

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim tebrik ederimmm işte azmin,sabrın,inancın ve sağlıklı beslenmenin özellikle de düzenli sporunnnn neticesiiii arkası da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhh hepberaber kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnn:13:

evet kızdımmmm ama elinde değillllll napalımmmm teşekkür ederimm sizin için de geziciiğimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…