60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öğlende şöyle yoğurtlu bi spagetti yesem olur mu (hamur kıvamına gelmemiş aldante diyolardı sanırım )

canım bence hamurişini fazla tercih etme derim ben. iki yemek kaşığı pilav makarna bir dilim ekmeğe eşit. eger yersen ekmek hakkını kullanmış olursun ki buda günde 3-4 tanedir. sebze yagsız et vs. yemen daha dogru olur. sen bilirsin yine de.

saol canım benim bende şimdi ilk hedefimi küçülttüm .. ordulaaar ilk hedefiniz 60 kiloduuuurr

Nasıl mı kilo aldım.. hamile kaldım ve sürekli pasta, profiterol falan yedim..
23-24 kiloyla doğuma gittim.. daha ne olsun.. Hamile kalmadan önce tatlıyı çok sevmezdim bile...

demek hamilelikten.:26::26::26: yaw ben de çok korkuyorum kilo almaktan ama işin sırrını burada ögrendim almam inşallah

Öğlen menümüz belli oldu...
çorba dolma börek salata

ben de çorba ve salata yerim
yanında da yoğurt getirdim onu yerim..
1 dilim de ekmek yerim tamamdır..

sagol balım inşşlah sen de öylesin beya beraber yol kaydettik sen benim için çokdegrlisin iyiki varsın
hepimiz kutulacaz inşşlah

tabiki çok hedef insanı yıldırır canım inşşlah sende 60olursun

canım sabredicez herşey beyinde bitiyor ilk başlarda zorlanıyoruz ama sonra inanki hiç canımız istemiyor yemekhanemizde tatlı çıktığı zaman gayet güzel hayır demesini biliyorum hiçde canım istemiyor.menünde çok güzel afiyet olsun

ahh canım benim neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benim dayanamadığım tek şerbetli tatlıdır kaymaklı ekmek kadayıfııı :26::26::26: beş kilo daha vereyim kendime ödül vercem ondan

demek hamilelikten.:26::26::26: yaw ben de çok korkuyorum kilo almaktan ama işin sırrını burada ögrendim almam inşallah

yani ben nasıl olsa veririm diye düşündüm hep..
bide hiç böyle şişko olmadığımdan...
dikkat etmekte fayda var yani..
ölçülü yemek lazım..
bide benim çok yemem de sigarayı bırakmış olmammın da etkisi çok oldu..
sürekli bişiler atıştırıp sigarayı unutmaya çalıştım..

süpersin tebrik ederim darısı bizim başımıza.azim işte buuuuuu salaa gitsin kilolarıı:92::92::92::92:

benim bi sebze alışverişine çıkmam lazım bi karnıbahar kalmıs evde

Öğlen menümüz belli oldu...
çorba dolma börek salata

ben de çorba ve salata yerim
yanında da yoğurt getirdim onu yerim..
1 dilim de ekmek yerim tamamdır..

neruşummmmmmmmm afiyet olsun tatlımmmmmmmmmmmmgez valla hava süper tadını çıkarşu kk ölçülerine bi açıklık getirmek lazım benim ölçülerime göre ise 1,5 üçgen peynir 1kk eder mesala,herkesin ölçüsü farklımı oluyor ne

hülyacım tebrikler canımmmmmmmmmmmm,harikasın hele hele ekmeksiz iyi götürüyorsunnnnn vallasallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92:

metabolizma hızlandırıcı içeceğimi içtim yemeğe gitmedenn(ıyhhhhhhhhhhhh zor dayanıyorum valla)

menümde
kilis çorba(neruşşşşşşş bilir bunu heralde)
pazı yemeği
börek
kompostooo

çorba ve yemeği 1 dlm ekmekle yerim üzerinede gelince büroda ayran içicem inş

ah canım sen antalyadamısın orda hava şimdi süperdir.söylediklerinizde haklısınız yemek konusunda annemi de uyardım.inşallah bir daha yapmaz.

öğle yemeğim de
patetsli köfte yemeği
salata erişte
puding vardı
bende
1 kepçe patatesli köfte (6 tane yuvarlak köfte ceviz büyüklüğünde)
salata
3 yk yoğurt (evden getidim )
2 dilim kepek ekmeği yedim
erişte ve puding almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…