60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tebrik ediyorum.darısı bizim başımıza 50 li sayıları görsem bende burada göbek atıcam.

fambıkcım lıght üçgen peynirleri ince oluyo canım neruşunda dediği gibi 2 tanesi tam bir kk ediyor yaneeeeee bilmem anlatabildimmiiii anlamadıysanda artıkkk neyseeeeeeeeeeeeee

ayyyyyyyyyyyyyy ben çok yedimmmmmmmmmmmmmmmmm çatlamak üzereyimmmmmmmm

7-8 yemek kaşığı pirinçli pazı yemeği
1 kase kilis çorba(mercimez,az bulgur,bide içinde patlıcana benzer bişey vardı)
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayrannnnnnnnnnnnnnnnn

offff valla pek şiştimmm,börek yine süper görünüyordu arkadaşa vermek için aldım tabağıma valla ucundan azcık alsam mı diye düşünürken yemeğe abanmış vaziyette buldum kendimi bu nedenle yemeği çok yedimmmmm.neyse akşama dersim var 9da evde olucam,enerjiye ihtiyacım var di mi

fambıkcım lıght üçgen peynirleri ince oluyo canım neruşunda dediği gibi 2 tanesi tam bir kk ediyor yaneeeeee bilmem anlatabildimmiiii anlamadıysanda artıkkk neyseeeeeeeeeeeeee

light olanların kalınlığını bilmiyorum ben tabi,ben normal üçgen peynirlerin 1,5 tanesini 1kk olarak kabul ediyorum ama.kimisinin kibrit kutuları fazla oluyor sanki,geçenelrde kimdi hatırlamıyorum 1 adet elmalı kurabiye yedim yazmış parantez içindede 1kk kadardı demiş,yani 1 kk kadar bir elmalı kurabiye düşünemiyorum

hımm yemeğe abanman iyi olmuş tabikide böreği yememişsin yani iyi hızlımı yedinde şiştin sen afiyet olsunn

gayet güzel canım afiyet olsunnn,azcık çorba da çıksaymış süper olurmuş ya neyse artık

hımm yemeğe abanman iyi olmuş tabikide böreği yememişsin yani iyi hızlımı yedinde şiştin sen afiyet olsunn

nugiiiiiiiiiiiii msj beğenme çıkmış gıııııııııııııııııınugya bunu beğendi diyodunya demene gerek kalmadı

Afiyet olsun..

Afiyet olsun canım.. Böreği yememişsin sonuçta.. aynısını ben de yaşadım ..

Öğlen yemeğimi de yazayım..
yemekhaneye bi gittim menü değişmiş..ne tuhaflar ya...
çorbaya et koymuşlar onu yiyemedim tabi...
salata yerine de patates salatası ve kısır varmış..
ben de
2 yk kısır
1 yk patates salatası
ve de evden getirdiğim 3-4 yk kadar yoğurdu yedim..
bu arada kısır ve patates yağsızdı..
sonra da çıktım 45 dakika yürüdüm.. hava süper...
ve de acayip güzel görünen ve herkesin ay bu sefer çok güzel yapmışlar dediği böreği elimin tersiyle bir köşeye ittim..

Afiyet olsun..

Afiyet olsun canım.. Böreği yememişsin sonuçta.. aynısını ben de yaşadım ..

sağol canım,sanada afiyet olsun.bugünlerde dışardan istiyorlar börekleri,kendileri yapmıyor sanırım.offffffff süper görünüyorlarrrr ama yememem lazımmmmm,bahar geldiiiiii benim kilom yine durdu çıldiricimmmmmmmmm:84::84:

çok yoruldum lesliyle yürürken duştan yeni çıktım
karnıbaharı haşlıyorum şimdi sarımsaklı yogurtla indircem mideye
ara öğün olarak yeşil elma yiyorum
karnıbahar da süper bir ögün olur canım afiyet olsunn

ögle yimaami yidim geldimmm
2 kepçe ezogelin çorba
3 adet kadınbudu köfteeee epey yagsızdı
1 dilim ekmek
bol salataaa:82::82:

arkadaşlar bugün dekanlığımızda doktorların yükselme yemeği vardı tabağıma:
6 adet yaprak sarma,2 adet içli köfte,
2 adet börek avuç içi kadar,
4 tane avuç içi kadar lahmacuna benzeyen ama yağda kızartılan urfa yemeği ağzı açık,
3 tane incir büyüklüğünde ağzı açığın kapalı olanı,
aldımmm....

ama tabikide bunları yemedim..bunları rejimdeyim deiye yakınan kocişime götüreceğim işte benim

öğlen yemeğim:4 kaşık barbunya,
2 kaşık pirinç pilavı,
2 adet 10 cm uzunlığunda 2 parmak genişliğinde yarım santim kalınlığında köfte,
200 gr yoğurt ,
muz vardı aldım yemedim.onuda kızma götürürüm çünkü bende kabızlık yapıyor...

ama o yiyeceklerde o kadar güzel görünüyorduki çokta severim ama yemedim işte iradeli oldum...olmam lazım çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…