60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımmmmmmmmmm,evet iradeli olmalıyız tebrik ederim senibizde ycl ile bugün böreklerden almadıkk,gitsin kilolar kış kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92:

afiyet olsun canım benim....tebrik ederim....

merhabaa kızlarr ikiüç gündr çok ihl ettim burasını ya

çok yoğunum yzamsamda okmumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.biraz motvasyon kaybım var ama bi şeild çözüce onuda artık yoğun olunca ara öğünlerin saatleri falan kayabliyor biraz.

hugocuk hastaymışş geçmişş olsuunnnn inşş bianönce iileşip dönersin buralara

gelelim menülere

sabah

1,5 dilim çavdar ekmeği
1kk beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalık
1 kupa yeşil çay

ara öğünüm

3 kayısı
4 ceviz

öğlen biraz abarttm sanırım kızı banaa

1 tabak kadar evde yapılmış et döner (4 köfte kadar diyebiliriz)
1 yk pirin pilav
1 bardak ayran
yeşil salata
bi dilim çavdar ekmeği
bence şu ekmeği yememem lazımdı ama

be kızlar calleticsnasıl gidyor yapanlarnız var mı kaçıncı gündesiniz.
benim bugün 6 olcak sanırım birraz farkttim yada bende öyle görmek istiyor olabilirimm

senin bişey yiyememmene çok kızıyorum ycl yaaaaaaaaaaaaaaasende kızıyorsun kendine gerçi de bari evden getirsen artık,hergün hergün böyle aç aç geziyosun valla

evet kış kış.:92::92::92:ama öğlen arkadaşlarımın yanına gittim giydiğim kıyafetten mi ne artık rejim yapma çocuk gibi kalmışsın dediler.ama tartım öyle demiyor dedim tartı 55 i gösterene kadar salla gitsinnnn.:92::92::92::92::92:

alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tebrik ederim seni.... işte incecik olmayı hakeden bir çıtır daha...

senin bişey yiyememmene çok kızıyorum ycl yaaaaaaaaaaaaaaasende kızıyorsun kendine gerçi de bari evden getirsen artık,hergün hergün böyle aç aç geziyosun valla

Haklısın Famirim de bu hafta bıraktım biraz. haftaya siz de rahat edeceksiniz ben de edeceğim..
cuma diyetisyen ne liste verirse ona uyacağım için evden getireceğim..
eğer böyle bir durum olmasaydı bi daha yazmamayı düşünmeye başlamıştım..
siz de sıkıyorum diye..
ama son 2 gün..

afiyet olsun canım

3 dilim ekmek yemiş oluyosun ona göre ayarla akşamı afiyet olsun canım
akşam yimeemde de ekmek yemem eger çok acıkmassam. bu ara regl öncesi iştah sorunum var dizginlemeye çalışıyorum nugicim

aa olur mu öyle şey şekercimmm sen her zaman yazıcan bizde yorum yapıcaz ama diyetisyene gitmen işimizi kolaylaştıracak sanırım bu arada fiziksel olarak iyiyim ama burnum tıkalı .. hava trafiği sol taraftaki delikten kontrollü olarak sağlanıyor

arkadslar ya öğlen peynir ekmek maydonoz yedım
buraya kadar güzelll....
köyümün ebesi cagırmıs mercımek koftesı yapmış ondanda yedım 6-7 tane tabıkı sizce cok mu olmus

bmı.24.4 ü gösteriyor canım,başkasına hiç bakma kendini hangi kiloda mutlu hissedeckesen o kiloya in canım,ben 71 kiloykende bana iyisin fazla kilon yok diyolardı düşün yani.

ycl valla yumrut geliyo heeeeeeeeeeeben yazma diye mi söylüyorum aşkolsun,ama gerçekten aç aç gezmene dayamıyoruzzzzzzzzz diye

ycl valla yumrut geliyo heeeeeeeeeeeben yazma diye mi söylüyorum aşkolsun,ama gerçekten aç aç gezmene dayamıyoruzzzzzzzzz diye

Canım yüzden değil ya..
gerçekten sizi üzüyorum diye...
Ama 2 gün sonra dertler bitecek...
sadece kaçamaklarıma kızarsınız..
Baştan koydum olayı yani.. kaçamak yapacağım...

afiyet olsun canım

arkadslar ya öğlen peynir ekmek maydonoz yedım
buraya kadar güzelll....
köyümün ebesi cagırmıs mercımek koftesı yapmış ondanda yedım 6-7 tane tabıkı sizce cok mu olmus

yok canım bi sorun olmaz iyi bile olmuş.afiyet olsun bu arada antalyanın hangi köyündesin sen :26:

teşekkür ederim ve burda incecik olma savaşı veren herkese alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…