60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bmı.24.4 ü gösteriyor canım,başkasına hiç bakma kendini hangi kiloda mutlu hissedeckesen o kiloya in canım,ben 71 kiloykende bana iyisin fazla kilon yok diyolardı düşün yani.

evet zaten millet ye der sonrada almışmısın ne der en iyisi hep inceciksin desinler...
ben rahatsızım bu durumdan bazen bazı kıyafetlerimde karnımı azda olsa çekip yürüyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor.o yüzden devammmmmmmmm...

merhaba kızlar bugun güneş mükemmel,hava mükemel,benım diyet hevesim mükemmel bakalım gaza geldim yıne....bugun 2. gunum gerçi:103::103::103:

size bişey sorcam hanı bi tarıfınız vardıya onu sorcam...yogurt ve portakallı olan.onun içine çubuk tarcın atıyomuyduk

canım toz tarçın atabilirsin

ya cubuk tarcın değilde ben toz tarcın serpiyorum.ama diğer arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorm....:26::26:

slm kızlar bende varım 8 aylık bır kızım var dogum sonrası kılolarımı vermem gerek destegınıze ıhtıyacım var

tamam çok sağol canım.bende hep çubuk tarçın diyosunuz diye ögle arasında inip aldıydım...şekli tuhafya hoşuma giitti

1 çay kaşığı tarçın atsam olur dimiiiiiiiii

QUOTE=cimcimesude;18196604]ya cubuk tarcın değilde ben toz tarcın serpiyorum.ama diğer arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorm....:26::26:[/QUOTE]

ayyyyy çubuk tarçını ben nerde okudum o zaman...koşa koşa aldıydım neyse eziveririm toz olurrrrrrrrr:108::119:

teşekkür ederim cimcimesude

tamam çok sağol canım.bende hep çubuk tarçın diyosunuz diye ögle arasında inip aldıydım...şekli tuhafya hoşuma giitti

1 çay kaşığı tarçın atsam olur dimiiiiiiiii

canım şunuda söyliyeyim çubuk tarçını sütün içine katıyoruz .cezveye bir bardak süt koyuyorum çubuk tarçınıda koyuyorum içine kaynatıyorum sonra çubuk tarçını içinden alıyorum sütü bardağıma koyup hüpletiyorum

aaaaaaaa ben sütün içinde erir diye düşünmüştüm.geri çıkarıyomussun demek.peki bardaktan çıkarınca atıyomusun yoksa bi daha kullanılabiliyomu........canım çektiiiiiiiiiiiiiiiii.sütten nefret ediyorum ama akşam içecemmmmmmmmmmmmmmmmm

yok canım atmıyoruz ben tarçının tadı gidene kadar kullanıyorum.bi defada atılırmı hiç çok pahalı zaten kız çubuk tarçın

hülyacım tebrikler canımmmmmmmmmmmm,harikasın hele hele ekmeksiz iyi götürüyorsunnnnn vallasallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92:
tşkler canım send eöylesin sallacanım sallaaaaaaa
afiyet olsun harikasın idarende çok güzel
canım tebrik ediyorum.darısı bizim başımıza 50 li sayıları görsem bende burada göbek atıcam.
inşşlahcanım göreceksin devam et vazgeçmek yok
öğle menüm:5 yk pırasa yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
afiyet olsun canım az olmamışmı
yok canım atmıyoruz ben tarçının tadı gidene kadar kullanıyorum.bi defada atılırmı hiç çok pahalı zaten kız çubuk tarçın

canım çubuk tarçın erimez
yogurtlu portakala toz tarçın atıyoruz
sütede çubuktarçın

bende 45dakka leslimi
12dakka karın çalıştırma
1litre su içtim
şimdi bifincanyagsız süt kako tarçın karıştırdım oh yanında 7,8fındık 5tane leblebi

afiyet olsun hülyammmm

tamam o zaman para deyınce akan sular durur:90:

kızlar işler yogun çok yazamayabillirim.
bu arada 1 adet şekersiz türk kahvemin yanında 1 adet kudüs hurmamı götürüyorum ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…