bmı.24.4 ü gösteriyor canım,başkasına hiç bakma kendini hangi kiloda mutlu hissedeckesen o kiloya in canım,ben 71 kiloykende bana iyisin fazla kilon yok diyolardı düşün yani.
merhaba kızlar bugun güneş mükemmel,hava mükemel,benım diyet hevesim mükemmel bakalım gaza geldim yıne....bugun 2. gunum gerçi:103::103::103:
size bişey sorcam hanı bi tarıfınız vardıya onu sorcam...yogurt ve portakallı olan.onun içine çubuk tarcın atıyomuyduk
merhaba kızlar bugun güneş mükemmel,hava mükemel,benım diyet hevesim mükemmel bakalım gaza geldim yıne....bugun 2. gunum gerçi:103::103::103:
size bişey sorcam hanı bi tarıfınız vardıya onu sorcam...yogurt ve portakallı olan.onun içine çubuk tarcın atıyomuyduk
tamam çok sağol canım.bende hep çubuk tarçın diyosunuz diye ögle arasında inip aldıydım...şekli tuhafya hoşuma giitti
1 çay kaşığı tarçın atsam olur dimiiiiiiiii
tamam çok sağol canım.bende hep çubuk tarçın diyosunuz diye ögle arasında inip aldıydım...şekli tuhafya hoşuma giitti
nugya bu yazı sanaydı.ismini yazmamışım benım kafa yerinde değil.
slm kızlar bende varım 8 aylık bır kızım var dogum sonrası kılolarımı vermem gerek destegınıze ıhtıyacım var
canım şunuda söyliyeyim çubuk tarçını sütün içine katıyoruz .cezveye bir bardak süt koyuyorum çubuk tarçınıda koyuyorum içine kaynatıyorum sonra çubuk tarçını içinden alıyorum sütü bardağıma koyup hüpletiyorum
aaaaaaaa ben sütün içinde erir diye düşünmüştüm.geri çıkarıyomussun demek.peki bardaktan çıkarınca atıyomusun yoksa bi daha kullanılabiliyomu........canım çektiiiiiiiiiiiiiiiii.sütten nefret ediyorum ama akşam içecemmmmmmmmmmmmmmmmm
tşkler canım send eöylesin sallacanım sallaaaaaaahülyacım tebrikler canımmmmmmmmmmmm,harikasın hele hele ekmeksiz iyi götürüyorsunnnnn vallasallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :92::92::92::92::92::92:
afiyet olsun harikasın idarende çok güzelöğle yemeğim de
patetsli köfte yemeği
salata erişte
puding vardı
bende
1 kepçe patatesli köfte (6 tane yuvarlak köfte ceviz büyüklüğünde)
salata
3 yk yoğurt (evden getidim )
2 dilim kepek ekmeği yedim
erişte ve puding almadım
inşşlahcanım göreceksin devam et vazgeçmek yokcanım tebrik ediyorum.darısı bizim başımıza 50 li sayıları görsem bende burada göbek atıcam.
afiyet olsun canım az olmamışmıöğle menüm:5 yk pırasa yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
yok canım atmıyoruz ben tarçının tadı gidene kadar kullanıyorum.bi defada atılırmı hiç çok pahalı zaten kız çubuk tarçın
tşkler canım send eöylesin sallacanım sallaaaaaaa
afiyet olsun harikasın idarende çok güzel
inşşlahcanım göreceksin devam et vazgeçmek yok
afiyet olsun canım az olmamışmı
canım çubuk tarçın erimez
yogurtlu portakala toz tarçın atıyoruz
sütede çubuktarçın
bende 45dakka leslimi
12dakka karın çalıştırma
1litre su içtim
şimdi bifincanyagsız süt kako tarçın karıştırdım oh yanında 7,8fındık 5tane leblebi
hoşgeldin canım allah kızını bağışlasın.burayı takip et canım bişeyler öğrenirsin mutlaka
yok canım atmıyoruz ben tarçının tadı gidene kadar kullanıyorum.bi defada atılırmı hiç çok pahalı zaten kız çubuk tarçın
canım çubuk tarçın erimez
yogurtlu portakala toz tarçın atıyoruz
sütede çubuktarçın
tamam iyi oldu ögrendıgım yoksa yogurda çubuk tarçın atıp kütür kütür yemeye ugraşacaktım
kızlar işler yogun çok yazamayabillirim.
bu arada 1 adet şekersiz türk kahvemin yanında 1 adet kudüs hurmamı götürüyorum ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?