60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhabalar
işim çok bugün sabahtan uğrayamadım zaten

kızlar ya öğle yemeğinden önce adliyede müdür yeni araba almış, tatlı getirmiş o yüzden, ikram edince ben de ayıp olmasın diye yedim vee
5 cm uzunluğunda halka tatlı ile 3 küçük şerbetli tatlı yedimm

ara yapamadım zaten bugün
müsait olamadım

öğle yemeğinde de kahvaltı yaptım
1 yumurtadan az omelt
1 kk beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
1 domatis
1 salatalık
1 yeşil biber
1 çk tahin pekmez
1 çk bal
1 pt limonlu maydanoz
1 çatal zahter
1 tk domates sosu ( evde yapılmış)

ay yine çok yedim yaaaa (((((

akşama kabak yapıcam, yoğurtla ikisin yicem walla

bi düzene sokamadım şu öğünlerimi yaa

iştahım açıldı sanırım bu aralar nedense

sizde de var mı kızlar bu durum

bide kilo verdiğim için vücut mu tepki gösteriyo diye düşünüyorum
böyle bişi olur mu bilmiyorum ama, ne dersiniz?

esw

ya ben daha baya bı acemıyım ama bana fazla gelen bişey yokmuş gibi geldi.tatlıyı hergun yemıyosundur heralde.zaten onca kıloyu verdiğine göre iradene sahıp olabiliyosun.

1 çatal zehtar demişsinya o ne

canım benle nerudada var o açıklık biz mevsimden diyoruz afiyet olsun buarada canım

canımöğleden önce tatlı yedin öğle kahvaltında niye tahin bal pekmez yedinki evet belki bir çay kaşığı ama zaten yeterince tatlı yemişsin hemde şerbetli keşke onları yemeseydin afiyet olsun

yok canım tatlıyı hergün yemiyorum tabi
bugün istisna oldu ama sıkıntım şu, normalde ben bi tepsi tatlı yapıp bi lokma yemeyen biriydim ama iradem mi zayıflamaya başladı anlamadım, sanırım hülyacığımın dediği gibi mevsimden,neyse onu da atlatırım ben kısa zamanda

dün mesela öğle yemeğinden sonra canım nasıl tatlı çekti, resmen arandım evde ama bugün olmadı o durum çok şükür :)))

regl falan da olmıcam daha, ne iş anlamadım

canım zahter yani taze kekik
kekik tazeyken toplanıp kavanoza basılıyo, sonra da kahvaltılık olarak yeniyo

benim eşim hataylı, oranın yiyeceği

ben de eşime kadar bilmiyodum ne olduğunu :))

canım benle nerudada var o açıklık biz mevsimden diyoruz afiyet olsun buarada canım

ne bileyim canım yaa
sanki o kiloları veren ben değilmişim gibi resmen tatlı krizleri yaşıyorum evde
ne iş anlamadım ama mevsimsel olabilir dediğin gibi
çabuk atlatırız inşallah
korktum yani geri alıcam verdiklerimi diye (

ben spor yapayım da bugün biraz rahatlatayım kendimi

bu arada geçmişi tam okuyamadım ama ilk hedefini geçmişsin, süpersin canım, darısı diğer kiloların başına inşayllahh

canımöğleden önce tatlı yedin öğle kahvaltında niye tahin bal pekmez yedinki evet belki bir çay kaşığı ama zaten yeterince tatlı yemişsin hemde şerbetli keşke onları yemeseydin afiyet olsun

canım çok haklısın
ve yerken buraya yazdığımda bu eleştiriyi alacağımı da biliyodum ama diğer kahvaltılıklar sıktı beni, e ekmeği yemesem acıkıcam,e kuru kuru da gitmedi, ben de ondan yedim
bundan sonra daha dikkatli olucam,söz

o kadar kilo verdim geri almiyim dimi ama :))))

uyarın için de çok sağol bitanem

valla canımcım benim de bu ara iştahım açık. ben regl öncesine bağlıyordum ama neruşta da varmış bu. belki de havalar düzelince mutluluk oluyo buda bizi yediriyo bilmiyorum

valla canımcım benim de bu ara iştahım açık. ben regl öncesine bağlıyordum ama neruşta da varmış bu. belki de havalar düzelince mutluluk oluyo buda bizi yediriyo bilmiyorum

canım regl olacak olsam ona bağlıcam ama öyle bi durum da yok yani
kendimi tutmasam herşeyi yicem walla
o kadar açım :)))))
allahtan kendimi tutabiliyorum biraz

önceden çok rahattım bu konuda ama havadan mı nedir iştahım açıldı

ben sporumu artırayım bari madem yediklerim arttı, en azından dengelirm diye düşünüyorum :)))

canıö işyeri menüleri çok ağır bende gidince az yiyim desemde baya yemiş oluyorum o yüzden evden getiriyorum. sonra 1 muz yedim

anladım canım ağırsa yemekler tabikide evden getirmen daha iyi bende bazen evden getiririm yiyemiyeceğim birşey varsa yemekhanemizde

bunklara karşı gösterdiğin direçten dolayı seni tebrik ediyorum keşke bende her zaman bu kadar dirençli olabilsem

liste güzel bugüne dair planlar daha bir güzel canım harikasın

işte budur tatlımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmm harikasın Allahım nazarlardan korusun :13::13::13::13::13::82::82::82::82::82:

afiyet olsun çok güzel olmuş menün.
gidecek inşallah sağlıkla canım ama sabır ve azim şart

Ara olarak bie küçük elma yedim..
az sonra da çıkacağım..
yumurta falan alacağım...
eve gidince de oğlumu da alır bi yürüyüşe daha çıkarım..
yarım saat yürüsem yeter herhalde..

canım bende suya abanıyorum paso midemi su ile dolduruyorum.. ama ögleyin yediğim kadın budu köfteler çok doyurucuymuş bu saat oldu acıkmadım valla akşam yemeği için getirdiğim tavukla günü kaparım çok etli bi gün oldu ama sebzem kalmamış evde

yazı hayal ediyorum,denizi,tatılı,beyaz body kot çekip evden rahat rahat çıkacagım gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…