canım bende suya abanıyorum pasomidemi su ile dolduruyorum.. ama ögleyin yediğim kadın budu köfteler çok doyurucuymuş bu saat oldu acıkmadım valla akşam yemeği için getirdiğim tavukla günü kaparım çok etli bi gün oldu ama sebzem kalmamış evde
rica ederim canımcımmm. yaz hayalin çok hoşuma gitti begen butonuna bastım bendeamore_eterno
bir begenı göndermişsin banaaaa....teşekkür ederim
makarnanın 2 yemek kaşığını 1 dlm ekmek olarak hesaplıyoruz,ona göre ayarla canımara :1 muz
ara:sade türk kahvesi
akşam sossuz yoğutlu mantı 1 tabak
sossuz olunca çok ağır olmaz dimi?
zoru başarmışsın bu kolay senin için ha gayret esw cimm. bak boyda var manken gibi oldun bunu kaybetmeeesu içsem de acıkıyorum ya
neyse toparlamam lazım kendimi
bi salarsam ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum ki ben böyle değildim normalde
o 8 kiloyu nasıl verdiğimi ben biliyorum ve şu anda halimden çok memnunum
dışarı çıkarken giydiğim şey acaba üstümde nasıl duracak veya kotum üstüme olacak mı rahat kapanacak mı derdi olmadan giyinmek çok güzel ve benim bundan vazgeçmeye hiç niyetim yok, midemle başedebilirim sanırım :))))
makarnanın 2 yemek kaşığını 1 dlm ekmek olarak hesaplıyoruz,ona göre ayarla canım
zoru başarmışsın bu kolay senin için ha gayret esw cimm. bak boyda var manken gibi oldun bunu kaybetmeee
su içsem de acıkıyorum ya
neyse toparlamam lazım kendimi
bi salarsam ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum ki ben böyle değildim normalde
o 8 kiloyu nasıl verdiğimi ben biliyorum ve şu anda halimden çok memnunum
dışarı çıkarken giydiğim şey acaba üstümde nasıl duracak veya kotum üstüme olacak mı rahat kapanacak mı derdi olmadan giyinmek çok güzel ve benim bundan vazgeçmeye hiç niyetim yok, midemle başedebilirim sanırım :))))
ara öğünn
1 armut yiyorummmmmmmm
şu ana kadar 1,5 lt su içtim sanırım 2 ltde olabilir karıştırdım
bende bu duyguyu yaşamak istiyorummmmmmmuzun zaman oldu sanırım böyle hissetmeyeli,gerçi ben 52 kilo iken bile diyet yapan bi tip olduğum için ,her yanımdan memnun olduğum zamn dlmini hatrılamıyorum bile
sagol canım hafif şeylerye bisade nescafe iç kurukayısıyla ben öyle yapıyorumyok canım tatlıyı hergün yemiyorum tabi
bugün istisna oldu ama sıkıntım şu, normalde ben bi tepsi tatlı yapıp bi lokma yemeyen biriydim ama iradem mi zayıflamaya başladı anlamadım, sanırım hülyacığımın dediği gibi mevsimden,neyse onu da atlatırım ben kısa zamanda
dün mesela öğle yemeğinden sonra canım nasıl tatlı çekti, resmen arandım evde ama bugün olmadı o durum çok şükür :)))
regl falan da olmıcam daha, ne iş anlamadım
canım zahter yani taze kekik
kekik tazeyken toplanıp kavanoza basılıyo, sonra da kahvaltılık olarak yeniyo
benim eşim hataylı, oranın yiyeceği
ben de eşime kadar bilmiyodum ne olduğunu :))
ne bileyim canım yaa
sanki o kiloları veren ben değilmişim gibi resmen tatlı krizleri yaşıyorum evde
ne iş anlamadım ama mevsimsel olabilir dediğin gibi
çabuk atlatırız inşallah
korktum yani geri alıcam verdiklerimi diye(
ben spor yapayım da bugün biraz rahatlatayım kendimi
bu arada geçmişi tam okuyamadım ama ilk hedefini geçmişsin, süpersin canım, darısı diğer kiloların başına inşayllahh
sagolcanımda varda hafif şeylerlegeçiriyom kuru meyveler kakovekave gibisende de mi var kız hülya ??hem açım diyorsun hem de çattır çattır kilo veriyorsun pesss valla
liste güzel bugüne dair planlar daha bir güzel canım harikasın
işte budur tatlımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmm harikasın Allahım nazarlardan korusun:13::13::13::13::13: :82::82::82::82::82:
afiyet olsun çok güzel olmuş menün.
gidecek inşallah sağlıkla canım ama sabır ve azim şart
sagol canım hafif şeylerye bisade nescafe iç kurukayısıyla ben öyle yapıyorum
sagolcanımda varda hafif şeylerlegeçiriyom kuru meyveler kakovekave gibi
tşklercanım iiyi varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?