famır sen 52 kiloda bile diyet yapıyodum diyosun.ama çizelgende hedef 60...daha kolay motıve olım diyemı 60 dedin
inşallah canım bi an önce yaşarsın
52 kiloyken halinden memnun olmasan bile eminim şu anda o kiloda olsan nası mutlu olurdun
insan elindekinin kıymetini elinden gidince anlıyo zaten, dimi?
ilk hedefim 60asıl hedefim 55 inşallahhhhh,o günleri görürmüyüm bilmiyorum ama
inşallah hepimiz sağlıkla ulaşırız istediğimiz kilolara.
bazen kendime kızıp"bu yaşa kadar istediğin şeyi istediğin yerde giyemedin.dar olmasından,fizigıne yapışmasından korktun.bu dunyaya kaç kere gelceksin daha da onemlisi bu yaşa kaç kere gelceksin silkelen "diyorum....
iç sesim haklı ama agzımdan giren şeylere komut veren ben haksız....artık kılolalardan kurtulup daha onemlii şeyler dusunmek istiyorummmmm.....benım beslenme alışkanlığımı değiştirmem şart....çocuklugumdan kalma hataların acısını çekiyorum....anneme babama bişey diyemem sonuçta aglayınca kıyamayıp aldıkları şeyler alışkanlığım,bu alışkanlıklarda mutsuzlugum oldu...DUR demeliyıim..........
aynalardan kaçmamak,koltuga otururken göbeğimi içime çekmemek,kıyafet denediğimde olup olmayacagından korkmamak için........
kendinize iyi bakın
görürsün canım
merak etme
belki biraz yavaş olur gec olur ama görürsün ben buna eminim
maşallah hem ev hem iş hem okul hem çocuk hepsine yetişiyosun, şurda 7-8 kiloyu mu veremcin sen
ben de 65 kiloya doğru gidiyorumçok kötü... boyum 1,67 kilom en fazla 58-60 olurdu.
bu kız çok kilo aldım.. masa başı çalışıyorum ve 1 yıldır sporu bıraktım... derhal başlamalıyım...
silkelenip kendime gelmezsem 70 kiloyu bile görürüm bu gidişle
beşi biyerde içmeye başladım, ekmeği kestim.. ama sporsuz olmaz herhalde...
canım ekmeği kesmek çözüm değil
önemli olan abur cuburu şekeri tatlıyı hamur işini bırakmak
hem bence ekmeği kesmek çok yanlış
esmer ekmek yediğinde seni daha uzun süre tok tuttuğu için daha rahat diyet yapıyosun ama ekmek yemediğinde hemen acıktığın için yiyecek bişiler aranmaya başlıyosun ve bi yerde film koptuğu dayanamayıp önüne geleni yemeye başlıyosun
küçük bi sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eş değer olduğunu düşünürsek 3 dilim ekmek yediğinde hissedeciğin tokluk hissi ile o tatlıyı yediğinde hissedeceğin tokluk hissini kıyaslarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın sanırım
canım ekmeği kesmek çözüm değil
önemli olan abur cuburu şekeri tatlıyı hamur işini bırakmak
hem bence ekmeği kesmek çok yanlış
esmer ekmek yediğinde seni daha uzun süre tok tuttuğu için daha rahat diyet yapıyosun ama ekmek yemediğinde hemen acıktığın için yiyecek bişiler aranmaya başlıyosun ve bi yerde film koptuğu dayanamayıp önüne geleni yemeye başlıyosun
küçük bi sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eş değer olduğunu düşünürsek 3 dilim ekmek yediğinde hissedeciğin tokluk hissi ile o tatlıyı yediğinde hissedeceğin tokluk hissini kıyaslarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın sanırım
bu kadar koşuşturma beni şimanlatıyor zaten,yoruldukça,canım sıkıldıkça,sınav haftaları yiyip durdummmmumarım başarırm,hep beraber kurtuluruz inşallahhhhhhhh.ben yavaş yavaş hazırlanayım öpüyorum hepinizi
okula gidiyorum şimdi
okulda
230 ml ayran
1 kepekli sandviç ekmeği
1,5 yk kaşığı kadar da tavuk göğsü yicemmmmmmmmmmm.akşam menüm bu olacak:79::79::79::79::79:
bu kadar koşuşturma beni şimanlatıyor zaten,yoruldukça,canım sıkıldıkça,sınav haftaları yiyip durdummmmumarım başarırm,hep beraber kurtuluruz inşallahhhhhhhh.ben yavaş yavaş hazırlanayım öpüyorum hepinizi
okula gidiyorum şimdi
okulda
230 ml ayran
1 kepekli sandviç ekmeği
1,5 yk kaşığı kadar da tavuk göğsü yicemmmmmmmmmmm.akşam menüm bu olacak:79::79::79::79::79:
esw ben ekmekyemiyom ama alıştım bensenindedgin gibi degilim
evet, şu anda olduğu gibi.. öğlen yemekte ekmek yemedim ve bisküvi yiyorum acıktığım için...
sagolcanımda varda hafif şeylerlegeçiriyom kuru meyveler kakovekave gibi
bravoooyaa merak ediyorum bir gün o elliler bana da gösterir mi yüzünü hayatım boyunca görmedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?