dün:Sabah:1 dilim denge ekmek
1,5 kk peynir
4 zeytin
3 tk pekmez
2 tk reçel
Öğle:1 lokma simit
Ara:Elma
Akşam:10 yk nohut
4 yk pilav
turşu
Ara:
3 ceviz
Yatarken:
Yarım portakal,yarım elma,çeyrek ayva
bugün:Sabah:1 dilim denge ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
3 tk pekmez
Maydonoz
Ara:
1 sb yarım yağlı süt
3 pirinç-mısır patlağı
1 portakal
2 ceviz
Ara:
1 tane başak bisküvi
1 elma
Akşam:
9 yk yeşil fasülye
3 yk yoğurt
Salata
1 tk bal
son iki günün listesini yazdım kızlar, bana fikir verir misiniz, öğlenleri yemek yeme fırsatım yok
böyle de çok mu az yemişim yoksa dengelemiş miyim.. özellikle yemek porsiyonları çok benim.
30 dk yürüyüş var iki günde de koşu bandında.
ben de öğlenler niye yok acaba diyordum ki yazmışsın yeme fırsatım yok diye niçin yok canım :26:
onun dışında bence harika
farmasi canım alıntılarını okuyorum ilgiyle. acaba karnım için ne yapmalıyım bi fikrin var mı
bizim orda kursak derler ondan var bende, üst karın.. kilo versem de en sona o kalıyo
[/B]
nihan kaç yaşındasın ve de çocuğun var mı?
anladım canım bizde de aynısını derler nerelisin sen canım branşın ne ?
bence tatlı abur cuburu gazlı içecekleri çayından kahvenden şekeri uzak tut en az 15 gün 1 ayda değişikliği sen de farkedeceksintabi uygun sportif aktivitelerle de desteklersin canım ben düzenli spor yapamıyorum ,çünkü çok hareketliyim kös kös oturmayı sevmem en ufak bir şeyi hareket edebilmek adına değerlendiriyorum şu ana kadar çok faydasını gördüm sınıf içerisinde gezinirken kalori yakıyorum diyorum içimden nasıl motive oluyorum bir bilsen.
evde olduğum 15 tatil ya da yaz tatillerinde dışarı çıkmadığım uzun süreli günlerde evde mutlaka ya dans ya kondüsyon bisikleti binerek birşeyler yapmaya çalışırım .eskiden ev işlerimi kendim yaptığım için evde olmak da problem olmuyordu ama şimdi evime hergün bakıcım geliyor ve yemek dışında bütün işlerimi o yapıyor dolayısıyla evde hiç iş kalmıyor bana ama yaz tatilinde çoğunlukla kadına gel demiyorum arada ütülerimi ve gelmişken de temizlik yaptırıyorum. işte böyle canım
çayı eskiden beri şekersiz içerim, gazlı içeceği de bırakalı baya oldu. kilo vermek için değil de alışkanlıkları değişiyo insanın o yüzden.ben de senin gibi yapmaya çalışıyorum.ama sınıfta tahtanın önünde dikilmekya da sınıfta dolaşmak kuru yorgunluk gibi geliyo bana, kalori yakmıyorum gibi geliyo ama bilmiyorum tabi.
asıl memleketim senin ora ama konyadayım.branşım matematik.senin?
slm kzılar yemegim
bulgurlu ıspanak4yk
3yk yogurt
bolsalata
etsiz çigköfte2tane
canlarım akşam menüm:
1 tatlı kaşığı kadar peynir,
2 yemek kaşığı çökelek,
2 adet zeytin,
1 adet yaprak sarması,
1 kaşık ıspanak,
1 dilim kepek ekmek,
2 yemek kaşığı yoğurt,
1 çay kaşığı tere yağı,
2 bardak çay,
bir tutam maydanoz ve nane....
afiyet olsun canımcanlarım akşam menüm:
2 yemek kaşığı çökelek,
2 adet zeytin,
1 adet yaprak sarması,
1 kaşık ıspanak,
1 dilim kepek ekmek,
2 yemek kaşığı yoğurt,
1 çay kaşığı tere yağı,
2 bardak çay,
çok güzel ve de ölçülü canımcım harikasın
çok güzel bir kahvaltı ve yemek karışık tarzda beslenme olmuş herşeyden ve az az süper canım afiyet olsun
güzel yazmıştın bizde begendik yaaniiiiamore_eterno
bi begeni daha almışım senden
şu ana kadar bugunku yediklerim çok ıyıydı.inşallah oylede kapatırım.bu akşam ilk kez çubuk tarçınlı süt içecem umarım begenırım:78:
süpppeer menüüü hippper aktiviteee dı oskar goooz tuuu nerudaaaaaaaaaaSelammm kuzucuklarımmmmmmm ben 7de gedim gezmedennn boll boll yürüdümmm hava süperdiii yani giderken 30dk tempolu dönüşte de 1 saat tempolu yürüdüm arada da hep gezindimmm ve sağlıklı güzel beslendimmm içim açıldııı çokşükür çokk güzel bir gündüü
kahvaltımı yazmıştımmm
sonra
1. ara:
5 badem 10 yaban mersini (yolda aramı yaptım)
2. ara:
yarım simit (çay bahçesinde oturduk çok simitlik bir ortamdı)
öğle yemeği
ızgara tavuk ( avuç içi kadar 2 parça)
bolll salata
ayran
3.ara: 5 badem 10 yaban mersini (yine yolda dönerken yaptım aramı)
4.ara: 1 bardak tarçınlı kakaolu süt
akşam yemeğim
bolll salata
yooort
Neden böyle çünkü öğlen 2 de yarım simit sonra 4de de boll miktarda tavukkk ve salata yiyip ayran içincee...çok toktumm bugün böyle oldu zaten geç yidimm iyi de olduu yarın güzel sebze yemecikleri yerim artık inşallahh
ayrıca sabah 1lt su içmiştim çıkana kadar
dışarda da 1lt daha içtim;gelince deee şimdilik 750ml olduu bugün 3 lt rahat olur sanırım içtiğim suu
bolll güneşliii,boll hareketlibir gündü çokşükürrrr gidecekkk bu yağlarr fazla kilolar inşallahhh
Herkes de çok güzel beslenmişşşşçokk güzel motivasyon dlo mesajlar uçuşmuş havada :92::92::92:
'Beğen' de var artıkk bol boll beğenirim ben ohhhhh
ofisten çıkmadan günlük menümü yazamadım şimdi yaziim de günün degerlendirmesi ossun
kalkınca 07.00 2 adet kuru kayısı 1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 yk közlenmiş biber
iki adet küçük domates
1 yk peynir ezmesi feslegenli vs
2,5 dilim ekmek
bir kupa şekersiz siyah çay
maydonoz nane
ara : 5 badem 1 hurma
ögle yemegi
2 küçük kepçe ezogelin çorba,
3 adet kadın bacaaaa küfteee
1 dilim ekmek
bol salata
ara 14.30 1 adet şekersiz türk kahvesi 1 adet hurma
akşam : 17.00
el ayası büyüklüğünde ızgara gögüs tavuk
eve gelince 20.30 1,5 bardak light süt
şimdi de bi bardak portakal suyu içiyorum
gün boyu 2,5 litre su 3 adet yeşilçay
bugün aslında spor günümdü ama çok halsizim burnumda tıkalı spor hiç iyi gelmez iyice iyileşmem lazım
slm kzılar yemegim
bulgurlu ıspanak4yk
3yk yogurt
bolsalata
etsiz çigköfte2tane
canlarım akşam menüm:
2 yemek kaşığı çökelek,
2 adet zeytin,
1 adet yaprak sarması,
1 kaşık ıspanak,
1 dilim kepek ekmek,
2 yemek kaşığı yoğurt,
1 çay kaşığı tere yağı,
2 bardak çay,
süpppeer menüüü hippper aktiviteee dı oskar goooz tuuu nerudaaaaaaaaaa
saol cancan bi iyileşim de bende yapacam spor ne güzel yürümüşsün bgün kıskandım sneibir oskar da goooz tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu amoreeeee eternoooooooooooooo
süper canımmmm hastasın spor yapmaman mantıklı bi kendine gel çok da yoruluyosun zaten
afiyet olsunnn cicimmm çok güzellll
Afiyet olsun tatlım gayet sağlıklı ve dengeli olmuş her şey kararında:13:
:92::92::92: :92: :92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?