60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkese iyi akşamlarr

bu akşam da spor yapamadım,acaip başım ağrıyo, ağrı kesici içtim ama daha geçmedi

kociş de izin vermedi otur oturduğun yerde diye :)))

akşam yemeğinden önce 1 tane kurukayısı yedim

yemekte

1 dilim ekmek
5 yk kabak yemeği ( havuçlu yaptım )
4 yk yoort
bide bulgur ve nohutlu salata yapmıştım, 1 çay bardağı bulgur ve nohut koydum, maydanoz, marul, 1 yk yağ, 2 tane yeşil biber, karabiber, tuz koydum, karıştırdım, gayet güzel oldu :))
bu salatadan da 5 yk falan yedim

az önce de 2 kuru kayısı yedim
şimdi de 1 bardak tarçınlı kakaolu sıcak süt içiyorum

saol cancan bi iyileşim de bende yapacam spor ne güzel yürümüşsün bgün kıskandım snei

Canım benimm sen de iyileşşş işlerind e biraz hafiflesiiin güzel güzel yaparsın sporunu innşallahhhhh beraber de yürürüzzz hemmmmm:13::13::13:

Geçmiş olsun tatlımmmm ve afiyet olsun çok güzelmiş akşam yemeğinnn mmmm ben de bayılıyorum öyle bakliyatlı falan karışık salatalaraaaa

Geçmiş olsun tatlımmmm ve afiyet olsun çok güzelmiş akşam yemeğinnn mmmm ben de bayılıyorum öyle bakliyatlı falan karışık salatalaraaaa

sağol canımcım ya
baş ağrısı kadar illet bişi yok heralde
walla ben de sevdim güzel oldu :))
menülerimi dengelemem lazım arrtık ya
iyice ipin ucunu kaçırmadan :))
ha bide yemekyen sonra canım tatlı çekti yine, stick çikolataların 1/3 kadarını yedim bitter olanlarından

çok güzel canım tbrkediyorum seni:92::92:

kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi geceler
hülyacım ve neruşum öpüyorum sizi

Canım bence mevsimsel bu iştah açılması ve bende de var ama yememek lazım yani bir de malum tatlı şeyler yedikçe yeniyor yani tedikçe daha çok tatlı yemek istiyorinsan belki de hiç yaklaşmamak en iyisi bence ancak böyle frenleriz

günaydın canlar sağlıklıla mutlulukla geçireceğimiz bir gün olur inşallah.....
bahar geldi hoş geldi süper yaaaaaaaaaaaaa insanın içi içine sığmıyor

nerutosum çok güzel bir gün ve de kaçamaksız bir liste harikasın demekten başka çare var mı HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

günaydınnn kızlaaaaar
günaydın farmisyoo
valla sabah saat çalmadan uyanıyorum artık
6.15 te kalktım şimdi bir bardak suyumla iki adet kayısımı yidim çayımı demledim tostumu yidim bekliyorum deeermişim

günaydın kızlar ben geldim. beni ösleyen herkee sonsuz teşekkürler bende sizi çok özledim. hepinizi çok seviyorum.

1 adet kuru kaysı,
500ml ılık su,

7 kaşık celogs 1 su bardağı sütle,
1 yemek kaşığı çökelek,

şimdide yeşil çayımı içiyorum...mutluyum en sonunda 1 ayın ardından 500gr sonunda gitti başladı devamı gelir inşallah.......hemen tickerımı düzenlemeliyim bu çok güzel birşey,,,:92::92::92::92::92::92::92::92:

afiyet olsun ve de tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122:
bende şu 63lere takıldım yineeeeiyice bütünleşmeden kilolarımla rahat bırakmıyorlar beni

teşekkür ederim ama bir türlü tickerımı düzenleyemiyorum unuttum nasıl olduğunu... azimli olunca oluyormuş pes etmedim etmeyeceğimde......sende kurtulursun inşallah....salla gitsin...:92::92::92::92::92:

günaydın arkadslar...

dün biraz kaçırdım diyorum kendime sizce çok kaçmamış dimi öğlen demiştimya mercimek köftesi yedim ikindi 2 küp alpella çikolata 10 tanede kraker yedim...

aksam kıymalı fasulye yemegı ve yogurt 1 dilim ekmek

gece yşil cay 1 dilim ayva eşimde sigara almayaa gıtmıştı 1 kokoreç dürüm getirmiş hayatımdaa yemdıgım seyden 2 lokma aldım güzelmiş ama sonra bu renkli yazdıklarım içime dokundu çok değillerdi ama.

sabh kahvaltım 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kasık bal
1 havuç

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.ben de iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrr.hava çok güzellllllllllllllllllllllllllll,akşam karanlıkta eve dönmemek ise süperrrrrr
haftasonu gelsin şöleeeeeeeee dolu dolu geçirelim inşalllah,bu haftasonu eşim çalışmıyor,gezcez bol bol(müzeye götürcem onu zorla,bakalım ne diyecek)

sabah kahvaltımm şöle oldu
1 bardak metabolizma hızlandırcı içecek
1 adet kepekli sandviç ekmeği
1/2 kk beyaz light peynir
1 çay kaşığı salça
1 adet biber
1 adet salatalık
1 adet fındık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…