saol cancan bi iyileşim de bende yapacam spor ne güzel yürümüşsün bgün kıskandım snei
kızlar herkese iyi akşamlarr
bu akşam da spor yapamadım,acaip başım ağrıyo, ağrı kesici içtim ama daha geçmedi
kociş de izin vermedi otur oturduğun yerde diye :)))
akşam yemeğinden önce 1 tane kurukayısı yedim
yemekte
1 dilim ekmek
5 yk kabak yemeği ( havuçlu yaptım )
4 yk yoort
bide bulgur ve nohutlu salata yapmıştım, 1 çay bardağı bulgur ve nohut koydum, maydanoz, marul, 1 yk yağ, 2 tane yeşil biber, karabiber, tuz koydum, karıştırdım, gayet güzel oldu :))
bu salatadan da 5 yk falan yedim
az önce de 2 kuru kayısı yedim
şimdi de 1 bardak tarçınlı kakaolu sıcak süt içiyorum
Geçmiş olsun tatlımmmmve afiyet olsun çok güzelmiş akşam yemeğinnn mmmm ben de bayılıyorum öyle bakliyatlı falan karışık salatalaraaaa
Selammm kuzucuklarımmmmmmm ben 7de gedim gezmedennn boll boll yürüdümmm hava süperdiii yani giderken 30dk tempolu dönüşte de 1 saat tempolu yürüdüm arada da hep gezindimmm ve sağlıklı güzel beslendimmm içim açıldııı çokşükür çokk güzel bir gündüü
kahvaltımı yazmıştımmm
sonra
1. ara:
5 badem 10 yaban mersini (yolda aramı yaptım)
2. ara:
yarım simit (çay bahçesinde oturduk çok simitlik bir ortamdı)
öğle yemeği
ızgara tavuk ( avuç içi kadar 2 parça)
bolll salata
ayran
3.ara: 5 badem 10 yaban mersini (yine yolda dönerken yaptım aramı)
4.ara: 1 bardak tarçınlı kakaolu süt
akşam yemeğim
bolll salata
yooort
Neden böyle çünkü öğlen 2 de yarım simit sonra 4de de boll miktarda tavukkk ve salata yiyip ayran içincee...çok toktumm bugün böyle oldu zaten geç yidimm iyi de olduu yarın güzel sebze yemecikleri yerim artık inşallahh
ayrıca sabah 1lt su içmiştim çıkana kadar
dışarda da 1lt daha içtim;gelince deee şimdilik 750ml olduu bugün 3 lt rahat olur sanırım içtiğim suu
bolll güneşliii,boll hareketlibir gündü çokşükürrrr gidecekkk bu yağlarr fazla kilolar inşallahhh
Herkes de çok güzel beslenmişşşşçokk güzel motivasyon dlo mesajlar uçuşmuş havada :92::92::92:
'Beğen' de var artıkk bol boll beğenirim ben ohhhhh
sağol canımcım ya
baş ağrısı kadar illet bişi yok heralde
walla ben de sevdim güzel oldu :))
menülerimi dengelemem lazım arrtık ya
iyice ipin ucunu kaçırmadan :))
ha bide yemekyen sonra canım tatlı çekti yine, stick çikolataların 1/3 kadarını yedim bitter olanlarından
Selammm kuzucuklarımmmmmmm ben 7de gedim gezmedennn boll boll yürüdümmm hava süperdiii yani giderken 30dk tempolu dönüşte de 1 saat tempolu yürüdüm arada da hep gezindimmm ve sağlıklı güzel beslendimmm içim açıldııı çokşükür çokk güzel bir gündüü
kahvaltımı yazmıştımmm
sonra
1. ara:
5 badem 10 yaban mersini (yolda aramı yaptım)
2. ara:
yarım simit (çay bahçesinde oturduk çok simitlik bir ortamdı)
öğle yemeği
ızgara tavuk ( avuç içi kadar 2 parça)
bolll salata
ayran
3.ara: 5 badem 10 yaban mersini (yine yolda dönerken yaptım aramı)
4.ara: 1 bardak tarçınlı kakaolu süt
akşam yemeğim
bolll salata
yooort
Neden böyle çünkü öğlen 2 de yarım simit sonra 4de de boll miktarda tavukkk ve salata yiyip ayran içincee...çok toktumm bugün böyle oldu zaten geç yidimm iyi de olduu yarın güzel sebze yemecikleri yerim artık inşallahh
ayrıca sabah 1lt su içmiştim çıkana kadar
dışarda da 1lt daha içtim;gelince deee şimdilik 750ml olduu bugün 3 lt rahat olur sanırım içtiğim suu
bolll güneşliii,boll hareketlibir gündü çokşükürrrr gidecekkk bu yağlarr fazla kilolar inşallahhh
Herkes de çok güzel beslenmişşşşçokk güzel motivasyon dlo mesajlar uçuşmuş havada :92::92::92:
'Beğen' de var artıkk bol boll beğenirim ben ohhhhh
hoşgeldin hügocukcannn seni ösledikkeşim işe başladı bizde normal üzenimize döndük çok şükür
hoşgeldin hügocukcannn seni ösledikk
eşim işe başladı bizde normal üzenimize döndük çok şükür
1 adet kuru kaysı,
500ml ılık su,
7 kaşık celogs 1 su bardağı sütle,
1 yemek kaşığı çökelek,
şimdide yeşil çayımı içiyorum...mutluyum en sonunda 1 ayın ardından 500grsonunda gitti başladı devamı gelir inşallah.......hemen tickerımı düzenlemeliyim bu çok güzel birşey,,, :92::92::92::92: :92: :92: :92: :92:
afiyet olsun ve de tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92: :92::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122:
bende şu 63lere takıldım yineeeeiyice bütünleşmeden kilolarımla rahat bırakmıyorlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?