günaydın arkadslar...
dün biraz kaçırdım diyorum kendime sizce çok kaçmamış dimi öğlen demiştimya mercimek köftesi yedim ikindi 2 küp alpella çikolata 10 tanede kraker yedim...
aksam kıymalı fasulye yemegı ve yogurt 1 dilim ekmek
gece yşil cay 1 dilim ayva eşimde sigara almayaa gıtmıştı 1 kokoreç dürüm getirmiş hayatımdaa yemdıgım seyden 2 lokma aldım güzelmiş ama sonra bu renkli yazdıklarım içime dokundu çok değillerdi ama.
sabh kahvaltım 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kasık bal
1 havuç
afiyet olsun süper süperrrrrrrrrrrrrr............kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.ben de iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrr.hava çok güzellllllllllllllllllllllllllll,akşam karanlıkta eve dönmemek ise süperrrrrr
haftasonu gelsin şöleeeeeeeee dolu dolu geçirelim inşalllah,bu haftasonu eşim çalışmıyor,gezcez bol bol(müzeye götürcem onu zorla,bakalım ne diyecek)
sabah kahvaltımm şöle oldu
1 bardak metabolizma hızlandırcı içecek
1 adet kepekli sandviç ekmeği
1/2 kk beyaz light peynir
1 çay kaşığı salça
1 adet biber
1 adet salatalık
1 adet fındık
ofisten çıkmadan günlük menümü yazamadım şimdi yaziim de günün degerlendirmesi ossun
kalkınca 07.00 2 adet kuru kayısı 1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 yk közlenmiş biber
iki adet küçük domates
1 yk peynir ezmesi feslegenli vs
2,5 dilim ekmek
bir kupa şekersiz siyah çay
maydonoz nane
ara : 5 badem 1 hurma
ögle yemegi
2 küçük kepçe ezogelin çorba,
3 adet kadın bacaaaa küfteee
1 dilim ekmek
bol salata
ara 14.30 1 adet şekersiz türk kahvesi 1 adet hurma
akşam : 17.00
el ayası büyüklüğünde ızgara gögüs tavuk
eve gelince 20.30 1,5 bardak light süt
şimdi de bi bardak portakal suyu içiyorum
gün boyu 2,5 litre su 3 adet yeşilçay
bugün aslında spor günümdü ama çok halsizim burnumda tıkalı spor hiç iyi gelmez iyice iyileşmem lazım
günaydınnn kızlaaaaar
günaydın farmisyoo
valla sabah saat çalmadan uyanıyorum artık
6.15 te kalktım şimdi bir bardak suyumla iki adet kayısımı yidim çayımı demledim tostumu yidim bekliyorum deeermişim
günaydın kızlar ben geldim. beni ösleyen herkee sonsuz teşekkürlerbende sizi çok özledim. hepinizi çok seviyorum.
1 adet kuru kaysı,
500ml ılık su,
7 kaşık celogs 1 su bardağı sütle,
1 yemek kaşığı çökelek,
şimdide yeşil çayımı içiyorum...mutluyum en sonunda 1 ayın ardından 500grsonunda gitti başladı devamı gelir inşallah.......hemen tickerımı düzenlemeliyim bu çok güzel birşey,,, :92::92::92::92: :92: :92: :92: :92:
tekrardan günaydın kızlar. kilo verenleri tebrik ediyorum
günaydın fambıkım. maşallah bu ne enerjihep böyle olman dileğiyle canım
neredeyse nugişte gelir. kızz fambık aramıza dönmene sevindim kızz. sen olmadan olmuyo valla eksik oluyo nugişte ilaçlardan keyifsizdi zati. sen geldin nugişte eski neşesine döndümü tamamdır
günaydın arkadslar...
dün biraz kaçırdım diyorum kendime sizce çok kaçmamış dimi öğlen demiştimya mercimek köftesi yedim ikindi 2 küp alpella çikolata 10 tanede kraker yedim...
aksam kıymalı fasulye yemegı ve yogurt 1 dilim ekmek
gece yşil cay 1 dilim ayva eşimde sigara almayaa gıtmıştı 1 kokoreç dürüm getirmiş hayatımdaa yemdıgım seyden 2 lokma aldım güzelmiş ama sonra bu renkli yazdıklarım içime dokundu çok değillerdi ama.
sabh kahvaltım 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kasık bal
1 havuç
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.ben de iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrr.hava çok güzellllllllllllllllllllllllllll,akşam karanlıkta eve dönmemek ise süperrrrrr
haftasonu gelsin şöleeeeeeeee dolu dolu geçirelim inşalllah,bu haftasonu eşim çalışmıyor,gezcez bol bol(müzeye götürcem onu zorla,bakalım ne diyecek)
1 çay kaşığı salça
1 adet biber
1 adet salatalık
1 adet fındık
1 adet kuru kaysı,
500ml ılık su,
7 kaşık celogs 1 su bardağı sütle,
1 yemek kaşığı çökelek,
şimdide yeşil çayımı içiyorum...mutluyum en sonunda 1 ayın ardından 500grsonunda gitti başladı devamı gelir inşallah.......hemen tickerımı düzenlemeliyim bu çok güzel birşey,,, :92::92::92::92: :92: :92: :92: :92:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.ben de iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrr.hava çok güzellllllllllllllllllllllllllll,akşam karanlıkta eve dönmemek ise süperrrrrr
1 çay kaşığı salça
1 adet biber
1 adet salatalık
1 adet fındık
neredeyse nugişte gelir. kızz fambık aramıza dönmene sevindim kızz. sen olmadan olmuyo valla eksik oluyo nugişte ilaçlardan keyifsizdi zati. sen geldin nugişte eski neşesine döndümü tamamdır
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii,esw günaydın gızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaaaa çok beğendim valla fambıkk menünü süper olmuş :118::118::124::124::123::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?