60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım afiyet olsunnnnn.kaçamaklarını karaırnda bırakabilmişsin,çok kaçırdığını düşünüyorsan bence çikolata hariç pek abartılacak bişey yok,bu hafta dengelemeye çalış canımmmmm,moralini bozup daha da yiyeceklere saldırma ama olur mu

afiyet olsun süper süperrrrrrrrrrrrrr............

hasta olmana ragmen gayet düzenli olmuş....ne kadan güzelllllllll

tekrardan günaydın kızlar. kilo verenleri tebrik ediyorum
günaydın fambıkım. maşallah bu ne enerji hep böyle olman dileğiyle canım
neredeyse nugişte gelir. kızz fambık aramıza dönmene sevindim kızz. sen olmadan olmuyo valla eksik oluyo nugişte ilaçlardan keyifsizdi zati. sen geldin nugişte eski neşesine döndümü tamamdır

afiyet olsun canım kellog sun içine bir tanede elma doğra ufak ufak yada sevdiğin bir meyve sonra istersen toz tarçın ekle çok güzel oluyo

dun yediklerimi defterime yazmıştım ama evde bırakmışım tam hatırlamadıgım için yazamıyorum

bıde akşam çubuk tarçınlı sutu içtim çok hafıf ve güzeldı.kokusuna bayıldım.1 çay fincanı buyuklugunde içtimeşimde kokusunu çok begendi

günaydın tatlışımmmmmmmmmmmmmmm,tam manasıyla dönemedim aranıza birazdan yumulucam işlere yinesen olmadan da olmaz buralar hügocuğummmmmmmmmmmmmmm

günaydın canım afiyet olsun canım menülerin bana az geldi akşam salata yada çorba da içebilirsin.yediklerinin kaşıkla miktarını yazarsan daha iyi yorum yaparız.bu arada dün sana yazmıştım ama görmedin gözünden kaçtı galiba antalyanın hangi köyünde oturuyorsun canım sen:26: bende antalyadayımda

aaaaaaaaaaaaaa çok beğendim valla fambıkk menünü süper olmuş :118::118::124::124::123::119:

kızlar ikinizinde kahvaltıları çok güzel

sudecim ayrıca senin adına çok sevindim canım, tebrikler
gerisi de gelir inşallah
sağlıklı bi şekilde hepsinden kurtulucaz kiloların :)))))))))))))))))

canım hoşgeldin
eşine de geçmiş olsun

ben de kahvaltımı yazayım hemencik

önce 1 kuru kayısı ve 1 bardak su
sonra 1 bardak da elma sirkeli su

kahvaltım
1 kk beyaz peynir
1 avuç limonlu maydanoz
1,5 dilimden az tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
2 yeşil biber
1 kupa yeşil çay ( sallamaydı ama ben içine tarçın, karabiber ve karanfil attım )

şimdi de bi tane tarçınlı ıhlamur içiyorum

sanırım hasta olucam, bademciklerim acıyo ve kötü öksürüyorum öksürdüğümde

ıhlamur iyi gelir diye düşündüm

bide kızlar ben bu sabah tartıda 56,5 çıktım yaa
ama doğru dürüst tuvalete çıkamadım bu hafta

kahvaltıdan sonra bi daha çıktım tuvalete, 1 saatin içinde 2 kez ama hem giyinik olduğum için hem de kahvaltı ve içtiğim çay dahil 4 bardak sıvıdan sonra kilom daha fazla çıktı tabi ama inşallah kilo almamışımdır, pantalonlarımda bi değişiklik yok gerçi ama
şu ara kaçamak fazla yaptım, 3 gündür spor da yapamıyorum,
geçen hafta ne güzel düzenil bi şekilde yapmıştım sporumu

bu akşam daha iyi olursam yürücem walla koşu bandında :)))

Son düzenleme:

işte geldimmmm burdayım ben bu işte ustayımmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

cumartesi günü dişimi daimi takmıştı doktor ben dedim bunda sorun var dedim ama yok dedi 20likten dedi. o gece çok acıdı sabah geçti ertesi gün apse yaptı. üst dişimdi ve sinüslere baskı yapmış sol taraf gözümün alt kısmı dahil şişti. bakınca belli olmuyodu ama elleyince acıyodu. gözümde şişliği hissediyodum ağır ağırdı gözüm. neyse dün gittik dişçiye. çok zor oldu. daimi takılan porseleni sökmek çok zordu. neyse söktü kanal tedavisi yaptı ilaçladı. antibiyotiğe gerek yok ben ilaçladım geçer dedi. bugün iyiyim ama daha tam olarak şişlik geçmedi. sonradan böyle sorunlar bazen olabiliyormuş. meğer dişim ölmüş doktor anlamamış poeseleni takınca şişti apse yaptı ama çok şükür tedavisi oldu yani.

diyet listeme uyamadım hiç. diş mahvetti beni. spor desen hiç olmadı. valla ev işlerini zor yaptım. diş şişti gözüm ağır ağır oldu diyet spor düşünecek halim bile yoktu hala daha öyleyim geçmediki bi türlü. hele bi düzeleyim başlarım yine. konsantrasyon eksikliği oldu insan hastalanınca diyet filan düşünemiyo

eşim evdeyken yattı dinlendi internete girebilirdim ama dişim kötüydü canım hiç istemedi aranıza o yüzden gelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…