60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diş çok zor canım,büyük geçmiş olsunnnnn

diş çok zor canım,büyük geçmiş olsunnnnn

evet canım çok zor birde benim sayıda fazla olunca daha zor oluyo. 2 ayı geçtş devamlı gidiyorum her seferinde işlem yapılıyo. artık ayaklarım geri geri gidiyo valla dişçiye gştmekten bıktım

canım çok geçmiş olsun
inşallah bi an düzelir sen de kurtulursun dişlerinle uğraşmaktan :))

niye dimiyonuz bana menülerimi yazmamışım
akşam
pırasa3-4 yk
kabak yemeği 3-4 yk
bol roka yedim
sonrasında 15 tane vardır fındık
sora bir su bardağı tarçınlı süt
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
1 tane yeşil biber
4 tane zeytin
2 dilim normal ekmek

evet canım güzel olur afiyet olsun
afiyet olsun canım
ah bu kilolar ah doğumdan sonra iyice şiştim:85:

hoşgeldin canım hep zaten çoğunluk evlendikten sonra yada doğumdan sonra alıyoruz kiloları.

ok cnm sana güveniyorum...

canım şimdi beyşehirin köyündeyim öncedendi o . memleket olunca değiştirmedim.inşallah seneye yada sonraki yıl antalyaya gelicez.sen neresindesin..

hugocuk gecmiş olsun şekerim

afiyet olsun şeker... baskulumun bozuk oldugunu dusunuyorum su yağ su diyetisyen tartısında tartılabılsem dıyorum ya ... kızlar tartılarınız ne benim sinbo

Son düzenleme:

afiyet olsunncanımmmmmmmmm,kahvaltıda güzeleeeeeeee o fındıklar ne öleeeeeeeeeeeee,çok olmuş nugicim akşam yememeye çalışş,iş çıkışı iyi geliyor ama yemesek tam süper olacak

ben antalya merkezdeyim canım ben baskülümün markasını unuttum ama yanlış hatırlamıyorsam:44: benimkiside sinbo

afiyet olsunncanımmmmmmmmm,kahvaltıda güzeleeeeeeee o fındıklar ne öleeeeeeeeeeeee,çok olmuş nugicim akşam yememeye çalışş,iş çıkışı iyi geliyor ama yemesek tam süper olacak

evet canım farkındayım 2 gündür dadandım nedense akşam yerkende sen aklıma geldin sende yiyodunya soslu bişeyler senden bana geçti şimdide

sudecim tebrik derim canımcım nice kilo vermelereeee bende bugün merak edip çıktım tartıya aslında regl bitene kadar tartılmicaktım geçen perşembeden beri gram oynamamış ama bugün de regl oldum yani artı çıkmadıına şükrediyorum reglden sonra tartılıciim

hasta olmana ragmen gayet düzenli olmuş....ne kadan güzelllllllll
teşekkür ederim canımm evet canım birde iştahım vardı ki dün, malum regl öncesi ama iyi atlattım sanırım

afiyet olsun şeker... baskulumun bozuk oldugunu dusunuyorum su yağ su diyetisyen tartısında tartılabılsem dıyorum ya ... kızlar tartılarınız ne benim sinbo
canım diyetisyen tarzı olanlara gerek yok bence. benim tartım tefal çok memnunum piyasa fiyatı 45-55 arası tavsiye ederim çok iyi

günaydın kızlar hepinize

hugocuk öncelikle hoşgeldin tekrar aramıza ve geçmiş olsun diş zor bir olaydır.Allah kolaylık versin.
Sabah:kepekli sandviç ekmeği ile yapılmış yağsız sucuklu tost,3 kupa çay
ara:1 kivi
öğlen :lahana dolması getirdim
ara:eti form 3 adet
ara:1 elma
Akşam:balık salata
benim normalde günlük yiyeceğim sabahtan belli oluyr yüzden şimdiden yazayım dedim kızlar
şimdi de canım 1 kupa yeşil çay içmek istedi.

[sıze="3"]günaydın arkadaşlar.herkese kolay gelsin..
Akşamki menüm
4-5 tane bulgurlu pazı sarması 1 kase yoğurt 3 yemek kaşığı sebze yemeği 1 dilim ekmek
fazla [sıze="1"][sıze="2"][sıze="3"]kaçtı herhalde[/sıze][/sıze][/sıze]..
Sonra spor salonundaydım..
1 elma 1 portakal yedim eve gelince

sabaha 2 bardak ılık su
1 yumurta
biraz peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
çay
türk kahvesi sade

şimdide yeşil çayımı içicem..
500 ml su[/sıze]

afiyet olsun ebrulicim herşey cok güzel
sen bebiş mi istiyorsun canımcım

günaydın şekerler
dün akşamdan başlayayım yine
geç bi saatte çalışmaya başladığım için mecbur dışarıdan yemek söylüyorum

6 yk kadar izmir köfte patateslerin %90 ını yemedim
1 dilim ekmek
karışık salata
vee dayanamadım yarım bardak kadar kola içtim meşrubata acayip düşkünlüğüm var benim illa kola olmasına gerek yok yani mutlaka bişi içicem (icetea.vb.) yoksa kendimi aç hissediyorum

arada 3 tane form bisküvi
yarım muz

yatmadan yarım bardak süt

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
kk beyaz peynir
2 zeytin
kahvaltılık salça
2 çatal ayva reçeli
1 kupa çay

çok mu yemişim yav :44:

günaydın güzeller dün giremedim ütü yaptım arkadaşla gezmeye cıktık sonra yeşil sogan ektik apartmanın arka tarafına akşamda eşimin okuldan arkadaşı yemege davet etti oraya gittik fırsat bulamadım yediklerime dil-kkat ettim ama

kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
1 br şekersiz acık çay
3 zeytin
1 çatal erik reçeli
yarım yk lor
2 çatal omlet

1 lt suyumu içtim

öğlen bezelye yemeği ve sebzeli bulgur pilavı yapıcam(mantar,domates,biber,soğan,patatesli)

geçmiş olsun tosti duydum üzüldüm bebeğini kaybetmişsin. herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi. belki daha zamanı vardır. ben burda pek yoktum yazma fırsatım ancak oldu. konuyu çok açıpta üzmekte istemem seni. önceki düşükte sorun yok tahlillerde bişey yok demişsin bundada yoktur sanırım. acaba sen hamileyken spor filan yaptında ondanmı oldu. bazı bünyelerde oluyormuş böyle. spor yapmışmıydın. spor salonuna gidiyordunya tahlillerdede bişey çıkmamış acaba bu sebepten olabilirmi diye aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…