cumartesi günü dişimi daimi takmıştı doktor ben dedim bunda sorun var dedim ama yok dedi 20likten dedi. o gece çok acıdı sabah geçti ertesi gün apse yaptı. üst dişimdi ve sinüslere baskı yapmış sol taraf gözümün alt kısmı dahil şişti. bakınca belli olmuyodu ama elleyince acıyodu. gözümde şişliği hissediyodum ağır ağırdı gözüm. neyse dün gittik dişçiye. çok zor oldu. daimi takılan porseleni sökmek çok zordu. neyse söktü kanal tedavisi yaptı ilaçladı. antibiyotiğe gerek yok ben ilaçladım geçer dedi. bugün iyiyim ama daha tam olarak şişlik geçmedi. sonradan böyle sorunlar bazen olabiliyormuş. meğer dişim ölmüş doktor anlamamış poeseleni takınca şişti apse yaptı ama çok şükür tedavisi oldu yani.
diş çok zor canım,büyük geçmiş olsunnnnn
cumartesi günü dişimi daimi takmıştı doktor ben dedim bunda sorun var dedim ama yok dedi 20likten dedi. o gece çok acıdı sabah geçti ertesi gün apse yaptı. üst dişimdi ve sinüslere baskı yapmış sol taraf gözümün alt kısmı dahil şişti. bakınca belli olmuyodu ama elleyince acıyodu. gözümde şişliği hissediyodum ağır ağırdı gözüm. neyse dün gittik dişçiye. çok zor oldu. daimi takılan porseleni sökmek çok zordu. neyse söktü kanal tedavisi yaptı ilaçladı. antibiyotiğe gerek yok ben ilaçladım geçer dedi. bugün iyiyim ama daha tam olarak şişlik geçmedi. sonradan böyle sorunlar bazen olabiliyormuş. meğer dişim ölmüş doktor anlamamış poeseleni takınca şişti apse yaptı ama çok şükür tedavisi oldu yani.
amaninnnnnnnnnn nugim menümü beğendi hayret vallademekki doğru yoldayım
ah bu kilolar ah doğumdan sonra iyice şiştim:85:
evet canım güzel olur afiyet olsundun yediklerimi defterime yazmıştım ama evde bırakmışım tam hatırlamadıgım için yazamıyorum
bıde akşam çubuk tarçınlı sutu içtim çok hafıf ve güzeldı.kokusuna bayıldım.1 çay fincanı buyuklugunde içtimeşimde kokusunu çok begendi
afiyet olsun canımkızlar ikinizinde kahvaltıları çok güzel
sudecim ayrıca senin adına çok sevindim canım, tebrikler
gerisi de gelir inşallah
sağlıklı bi şekilde hepsinden kurtulucaz kiloların :)))))))))))))))))
canım hoşgeldin
eşine de geçmiş olsun
ben de kahvaltımı yazayım hemencik
önce 1 kuru kayısı ve 1 bardak su
sonra 1 bardak da elma sirkeli su
kahvaltım
1 kk beyaz peynir
1 avuç limonlu maydanoz
1,5 dilimden az tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
2 yeşil biber
1 kupa yeşil çay ( sallamaydı ama ben içine tarçın, karabiber ve karanfil attım )
şimdi de bi tane tarçınlı ıhlamur içiyorum
sanırım hasta olucam, bademciklerim acıyo ve kötü öksürüyorum öksürdüğümde
ıhlamur iyi gelir diye düşündüm
bide kızlar ben bu sabah tartıda 56,5 çıktım yaa
ama doğru dürüst tuvalete çıkamadım bu hafta
kahvaltıdan sonra bi daha çıktım tuvalete, 1 saatin içinde 2 kez ama hem giyinik olduğum için hem de kahvaltı ve içtiğim çay dahil 4 bardak sıvıdan sonra kilom daha fazla çıktı tabi ama inşallah kilo almamışımdır, pantalonlarımda bi değişiklik yok gerçi ama
şu ara kaçamak fazla yaptım, 3 gündür spor da yapamıyorum,
geçen hafta ne güzel düzenil bi şekilde yapmıştım sporumu
bu akşam daha iyi olursam yürücem walla koşu bandında :)))
ah bu kilolar ah doğumdan sonra iyice şiştim:85:
ok cnm sana güveniyorum...canım afiyet olsunnnnn.kaçamaklarını karaırnda bırakabilmişsin,çok kaçırdığını düşünüyorsan bence çikolata hariç pek abartılacak bişey yok,bu hafta dengelemeye çalış canımmmmm,moralini bozup daha da yiyeceklere saldırma ama olur mu
canım şimdi beyşehirin köyündeyim öncedendi o . memleket olunca değiştirmedim.inşallah seneye yada sonraki yıl antalyaya gelicez.sen neresindesin..günaydın canım afiyet olsun canım menülerin bana az geldi akşam salata yada çorba da içebilirsin.yediklerinin kaşıkla miktarını yazarsan daha iyi yorum yaparız.bu arada dün sana yazmıştım ama görmedin gözünden kaçtı galiba antalyanın hangi köyünde oturuyorsun canım sen:26: bende antalyadayımda
niye dimiyonuz bana menülerimi yazmamışım
akşam
pırasa3-4 yk
kabak yemeği 3-4 yk
bol roka yedim
sonrasında 15 tane vardır fındık
sora bir su bardağı tarçınlı süt
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
1 tane yeşil biber
4 tane zeytin
2 dilim normal ekmek
niye dimiyonuz bana menülerimi yazmamışım
akşam
pırasa3-4 yk
kabak yemeği 3-4 yk
bol roka yedim
sonrasında 15 tane vardır fındık
sora bir su bardağı tarçınlı süt
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
1 tane yeşil biber
4 tane zeytin
2 dilim normal ekmek
ok cnm sana güveniyorum...
canım şimdi beyşehirin köyündeyim öncedendi o . memleket olunca değiştirmedim.inşallah seneye yada sonraki yıl antalyaya gelicez.sen neresindesin..
hugocuk gecmiş olsun şekerim
afiyet olsun şeker... baskulumun bozuk oldugunu dusunuyorum su yağ su diyetisyen tartısında tartılabılsem dıyorum ya ... kızlar tartılarınız ne benim sinbo
afiyet olsunncanımmmmmmmmm,kahvaltıda güzeleeeeeeee o fındıklar ne öleeeeeeeeeeeee,çok olmuş nugicim akşam yememeye çalışş,iş çıkışı iyi geliyor ama yemesek tam süper olacak
sudecim tebrik derim canımcım nice kilo vermelereeee1 adet kuru kaysı,
500ml ılık su,
7 kaşık celogs 1 su bardağı sütle,
1 yemek kaşığı çökelek,
şimdide yeşil çayımı içiyorum...mutluyum en sonunda 1 ayın ardından 500grsonunda gitti başladı devamı gelir inşallah.......hemen tickerımı düzenlemeliyim bu çok güzel birşey,,, :92::92::92::92: :92: :92: :92: :92:
teşekkür ederim canımmhasta olmana ragmen gayet düzenli olmuş....ne kadan güzelllllllll
canım diyetisyen tarzı olanlara gerek yok bence. benim tartım tefal çok memnunum piyasa fiyatı 45-55 arası tavsiye ederim çok iyiafiyet olsun şeker... baskulumun bozuk oldugunu dusunuyorum su yağ su diyetisyen tartısında tartılabılsem dıyorum ya ... kızlar tartılarınız ne benim sinbo
[sıze="3"]günaydın arkadaşlar.herkese kolay gelsin..
Akşamki menüm
4-5 tane bulgurlu pazı sarması 1 kase yoğurt 3 yemek kaşığı sebze yemeği 1 dilim ekmek
fazla [sıze="1"][sıze="2"][sıze="3"]kaçtı herhalde[/sıze][/sıze][/sıze]..
Sonra spor salonundaydım..
1 elma 1 portakal yedim eve gelince
sabaha 2 bardak ılık su
1 yumurta
biraz peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
çay
türk kahvesi sade
şimdide yeşil çayımı içicem..
500 ml su[/sıze]
geçmiş olsun tosti duydum üzüldüm bebeğini kaybetmişsin. herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi. belki daha zamanı vardır. ben burda pek yoktum yazma fırsatım ancak oldu. konuyu çok açıpta üzmekte istemem seni. önceki düşükte sorun yok tahlillerde bişey yok demişsin bundada yoktur sanırım. acaba sen hamileyken spor filan yaptında ondanmı oldu. bazı bünyelerde oluyormuş böyle. spor yapmışmıydın. spor salonuna gidiyordunya tahlillerdede bişey çıkmamış acaba bu sebepten olabilirmi diye aklıma geldigünaydın güzeller dün giremedim ütü yaptım arkadaşla gezmeye cıktık sonra yeşil sogan ektik apartmanın arka tarafına akşamda eşimin okuldan arkadaşı yemege davet etti oraya gittik fırsat bulamadım yediklerime dil-kkat ettim ama
kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
1 br şekersiz acık çay
3 zeytin
1 çatal erik reçeli
yarım yk lor
2 çatal omlet
1 lt suyumu içtim
öğlen bezelye yemeği ve sebzeli bulgur pilavı yapıcam(mantar,domates,biber,soğan,patatesli)
afiyet olsun ebrulicim herşey cok güzel
sen bebiş mi istiyorsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?