60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim iyi dileklerin için hugucuk ve demekki zamanı var daha ben sporu bırakmıştım canım istanbula gidecegim için yani hamile kaldıgım zaman sporu bırakmıştım ilkinde de sporu bıraktıktan sonra hamile kalmıştım bilemiyorum benım gibi olan cok insan var diliyorum 2. düşükte şanstır 3. böyle olmaz

rica ederim. çokta konuşmak istemiyorum üzmek istemiyorum seni. neyse hayırlısı olsun dimi. düşünme sadece düşündükçe üzülürsün. allah korumuş sana bişey olmamışya yine hamile kalırsın.

Merhaba kızlar...
sabah hastaneye gittim kan vermeye .. o yüzden anca gelebildim..
Herkese afiyet olsun.. kilo verenlere tebrikler..
Önce akşam yemeğimi yazayım;
5 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
1/2 dilim çok tahıllı ekmek

ara yapmadım erken yattım çünkü..
(gerçi sabaha kadar uyumadım sayılır.. Oğlum uyumadı da uyutmadı da..)

kahvaltımı da anca şimdi yapabildim.
beyaz peynir ve domatesli tost kepek ekmeğine
1 bardak da çay

iş başvurusu yaptım haber bekliyorum olursa bende çalışacağım inşallah bakalım nasip artık. çalışırsam artık bende nugiş gibi yazarım artık kepçe kepçe

günaydın canlar sağlıklıla mutlulukla geçireceğimiz bir gün olur inşallah.....
bahar geldi hoş geldi süper yaaaaaaaaaaaaa insanın içi içine sığmıyor

Günaydınn farmisyoooo güzel dileklerin için teşekkürlerrrrrr:13::13:

nerutosum çok güzel bir gün ve de kaçamaksız bir liste harikasın demekten başka çare var mı HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

teşekkür ederim farmisyomm gidecek bu yağlarr kilolarr inşallah sağlıkla azimle sabırlaaa

günaydın kızlar ben geldim. beni ösleyen herkee sonsuz teşekkürler bende sizi çok özledim. hepinizi çok seviyorum.

hugocuuuuuuuuuuuuuk hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin geçmiş olsun bebeeeeemmmmmmm

canım tebrik ediyorummm arkası da sağlıkla çokk gelsin inşallahhhhh:13::13:

canım yaaaaaaa inşallah artık biran önce kurtulursun bu diş problemindennnn

süperrrrrr....suda 1 litre

hoşgeldin neruşşşşş bende sizi özledim. sorma ya bu dişler bitmedi gitti. gözümün altına kadar şiş bakınca belli olmuyo ama ben hissediyorum gözüm ağır ağır ama bugün daha iyiyim dün kötüydü

öyle herşeyin başı sağlık hamdolsun bu güne üzülmenin faydası yok o yüzden iyiyim iyi olmak zorundayım önümüze bakacagız artık sana ve eşined e geçmiş olsun dediğim gibi herşeyin başı sağlık

kızlar
arada yani saat 9 da doğadan ve lipton form caylarını bir bardağa attım onu içtim . aynı kupaya 2 sini atıyorum bi de yeşil çay mı atsam diye düşündüm. bir bilginiz varmı sakıncası olmaz dimi
şimdide sade nescafe sekersiz tatlandırıcılı 2 küp bitter le yedim

baskul konusunda sinbo baskulum yağ kas göstermiyo ama dıetısyene giderken arada 2 kilo oynardı acaba ben 2 kılo eksıkmıyım dıyorum sinbonoun yağ kas gösterenınımı alsam baskulum 5 yıllık var

Günaydın Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr

sabah kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

2 dilim çavdar ekmeği

2 tane lıght üçgen peynir

1tk salça

2 minnak salatalık

2 yeşil biber

sonra da yeşil çayımı içtimmm ve 500ml lik 2. şişemi de aldımm yudumluyorummmm

afiyet olsun canımcım tebrikler

hu huuu kızlar listeme bakmak isteyen var mı

afiyet olsun canım lahana dolması kaç tane yiyeceksin dikkat et ekmek hakkından düşmen lazım canım

kaç yıllık evlisin ne zamandır düşünüyorsunuz canım

bize 20 ay oldu canım...17 aydır düşünüyoruz...17 ayın içinde kistim var diye 2 ay kontrol hapı kullandım...15 ay diyelim biz şuna..15 aydır olmuyor bir defa aşılama yaptırdım...2 ay iğne tedavisi gördüm bu yüzden şimdi kilo veremiyorum diye düşünüyorum hormon iğnesiydi...artık doktora falan gitmiyorum 3 aydır..allaha bıraktım olsaydı zaten aşılamada olurdu demekki zamanını bekliyor..sanada geçmiş olsun geçende okudum ilk yazdığın gün..ancak sen bu düşük yaptığın konusunu kapatmak istediğini yazınca bende hiç bişey yazmadım...rabbim bir dahakinde yüzünü güldürsün yarı yolmaz koymasın inşallah..zaten allahım kimseyi yarı yolda koymaz kalbim rahat olsun..kalbini ferah tut.

günaydın kuzucuk kaç gündür yoktum bende dişim kötüydü halada düzelmedi tam

biliyorum bebiş takibindeyinn..asla bırakmam

didemss canım listen güzel ben begendim kola hariç
kolayı zayıflamak için değil sağlığımız için içmemeliyiz çünkü vucüda cok büyük zararları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…