60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben antalya merkezdeyim canım ben baskülümün markasını unuttum ama yanlış hatırlamıyorsam:44: benimkiside sinbo

nugyacm biz bakalım bu yaz antalya ya tayın isteyelim diyoruz ben seney gıdelim diyorum ama. eşim ev alma işi gecikecek dıye şimdi gidelim evimizi alalım oturalım dıyo. antalya guzeldır degılmı yasaması. kısmet artık :9

hu huuu kızlar listeme bakmak isteyen var mı

canım kola olmamış gibi.barı diet içseydın.az içmişsin gerçi.yınede soda taze sıkılmış meyve suyu falan içsen ıyı olurdu.bide kçfte çok gibi geldi bana.bende yolun başındayım o yuzden fazla mudahele etmek istemiyorum ama aklımdan geçenler bunlar.

afyetttt ossssunnnnn..çoooo güzelmişşşşş

afiyet olsun eebrulicim

afiyet olsun şeker....menün çok güzel....

yok canım çok değil ama coladan vazgeç bence yada lıhtlarını iç gerçi ne derece doğru lıghtları bilemem afiyet olsun

afiyet olsun tosti

afiyet olsun eebrulicim

tşk ederim canım

evet ebrucum sende gnlünü ferah tut eşinde ve sende bir problem yok dediyse dr demek ki zamanı var benim ilk bebeğim 10 ay sonra gelmişti korunmayı bırakıncada ha diyince olmuyor zaman gerekebiliyor herşey allahtan allahtan ümit kesilmez 2 kaybım oldu ama inanıyorum bir gün anne olacagım allahın izniyle sende inan buna canım benim
[/QUOTE]

inşallah canım ya...bugün yarın regl günüm allahtan ümit kesilmez ama...şu tarih için ümidim yok

Çnemli bişi değil canım. Yarın diyetisyene gideceğim.. onun için..

hım anladım canım

yok yooook hiç içmicem cola bundan sonra

bencede hiç içme artık hiçbir faydası yok zaten. 1 bardak colada günlük şeker ihtiyacımızın yüz katı fazla şeker var. bu ne demek depo edilecek bu fazlalık demek kalorisi çokta dert değil ama şeker fazlası depo olur. gereksiz bence içme bende içmiyorum faydası yok zararı çok. lightda içme onlarda zararlı zaten

kızlar bana müsade koçişim 12 de yemege gelecek 1 saatim var bezelye ve bulgur pilavı yapmak için grş öpüldünüz

afiyet olsun neruşcum ne salçaymış be yavvv hafta sonu yiyeceğim bende ama bu gidişle haftasonuna bile dayanamayacağım

Canım çok geçmiş olsun yaaa valla bütün düzenin alt üst oldu inşallah en kısa zamanda düzelir de sen de sporuna diyetine devam edersin artıkk

canımform çaylar günde ennn fazla 2 adet tüketilebiliyor zaten ve bağırsak tebelliği yaptığından bence çok içme yani günde bir tane falan için ve yeşil çayla içebilirsin bence de ben de bazen öyle yapıyorum ama genelde demleme yeşil çay içiyorumiçine de tane karabiber,çubuk tarçın karanfil kouyorummm metabolizmayı hızlandırıyor bu şekilde

haftada kaç gün spor yapmak lazım ?
geçen hafta 5 gün lesliyle 2 mil
bu hafta 2 gün 3 mil yağ yakıcı yürüyüş yaptım
çok halsizim bugün dün çok yoruldum işte :95:

antalya çok güzel tabiki yazın sıcağına dayanabilirsiniz umarım çok aşırı sıcak oluyor çünkü.hayırlısı olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…