ben antalya merkezdeyim canım ben baskülümün markasını unuttum ama yanlış hatırlamıyorsam:44: benimkiside sinbo
hu huuu kızlar listeme bakmak isteyen var mı
Günaydın Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
sabah kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
2 tane lıght üçgen peynir
1tk salça
2 minnak salatalık
2 yeşil biber
sonra da yeşil çayımı içtimmm ve 500ml lik 2. şişemi de aldımm yudumluyorummmm
[sıze="3"]günaydın arkadaşlar.herkese kolay gelsin..
Akşamki menüm
4-5 tane bulgurlu pazı sarması 1 kase yoğurt 3 yemek kaşığı sebze yemeği 1 dilim ekmek
fazla [sıze="1"][sıze="2"][sıze="3"]kaçtı herhalde[/sıze][/sıze][/sıze]..
Sonra spor salonundaydım..
1 elma 1 portakal yedim eve gelince
sabaha 2 bardak ılık su
1 yumurta
biraz peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
çay
türk kahvesi sade
şimdide yeşil çayımı içicem..
500 ml su[/sıze]
didemss canım listen güzel ben begendim kola hariç
kolayı zayıflamak için değil sağlığımız için içmemeliyiz çünkü vucüda cok büyük zararları var
afiyet olsun şeker....menün çok güzel....Günaydın Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1tk salça
2 minnak salatalık
2 yeşil biber
bize 20 ay oldu canım...17 aydır düşünüyoruz...17 ayın içinde kistim var diye 2 ay kontrol hapı kullandım...15 ay diyelim biz şuna..15 aydır olmuyor bir defa aşılama yaptırdım...2 ay iğne tedavisi gördüm bu yüzden şimdi kilo veremiyorum diye düşünüyorum hormon iğnesiydi...artık doktora falan gitmiyorum 3 aydır..allaha bıraktım olsaydı zaten aşılamada olurdu demekki zamanını bekliyor..sanada geçmiş olsun geçende okudum ilk yazdığın gün..ancak sen bu düşük yaptığın konusunu kapatmak istediğini yazınca bende hiç bişey yazmadım...rabbim bir dahakinde yüzünü güldürsün yarı yolmaz koymasın inşallah..zaten allahım kimseyi yarı yolda koymaz kalbim rahat olsun..kalbini ferah tut.
evet ebrucum sende gnlünü ferah tut eşinde ve sende bir problem yok dediyse dr demek ki zamanı var benim ilk bebeğim 10 ay sonra gelmişti korunmayı bırakıncada ha diyince olmuyor zaman gerekebiliyor herşey allahtan allahtan ümit kesilmez 2 kaybım oldu ama inanıyorum bir gün anne olacagım allahın izniyle sende inan buna canım benim
afiyet olsun...senin neyin var niye gittin kan vermeye.inşallah kötü bişey yok
[/COLOR]
günaydın şekerler
dün akşamdan başlayayım yine
geç bi saatte çalışmaya başladığım için mecbur dışarıdan yemek söylüyorum
6 yk kadar izmir köfte patateslerin %90 ını yemedim
1 dilim ekmek
karışık salata
vee dayanamadım yarım bardak kadar kola içtim meşrubata acayip düşkünlüğüm var benim illa kola olmasına gerek yok yani mutlaka bişi içicem (icetea.vb.) yoksa kendimi aç hissediyorum
arada 3 tane form bisküvi
yarım muz
yatmadan yarım bardak süt
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
kk beyaz peynir
2 zeytin
kahvaltılık salça
2 çatal ayva reçeli
1 kupa çay
çok mu yemişim yav :44:
günaydın güzeller dün giremedim ütü yaptım arkadaşla gezmeye cıktık sonra yeşil sogan ektik apartmanın arka tarafına akşamda eşimin okuldan arkadaşı yemege davet etti oraya gittik fırsat bulamadım yediklerime dil-kkat ettim ama
kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
1 br şekersiz acık çay
3 zeytin
1 çatal erik reçeli
yarım yk lor
2 çatal omlet
1 lt suyumu içtim
öğlen bezelye yemeği ve sebzeli bulgur pilavı yapıcam(mantar,domates,biber,soğan,patatesli)
afiyet olsun eebrulicim
Çnemli bişi değil canım. Yarın diyetisyene gideceğim.. onun için..
yok canım çok değil ama coladan vazgeç bence yada lıhtlarını iç gerçi ne derece doğru lıghtları bilemem afiyet olsun
yok yooook hiç içmicem cola bundan sonra
iş başvurusu yaptım haber bekliyorum olursa bende çalışacağım inşallahbakalım nasip artık. çalışırsam artık bende nugiş gibi yazarım artık kepçe kepçe
Günaydın Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1tk salça
2 minnak salatalık
2 yeşil biber
hoşgeldin neruşşşşşbende sizi özledim. sorma ya bu dişler bitmedi gitti. gözümün altına kadar şiş bakınca belli olmuyo ama ben hissediyorum gözüm ağır ağır ama bugün daha iyiyim dün kötüydü
kızlar
arada yani saat 9 da doğadan ve lipton form caylarını bir bardağa attım onu içtim . aynı kupaya 2 sini atıyorum bi de yeşil çay mı atsam diye düşündüm. bir bilginiz varmı sakıncası olmaz dimi
şimdide sade nescafe sekersiz tatlandırıcılı 2 küp bitter le yedim
baskul konusunda sinbo baskulum yağ kas göstermiyo ama dıetısyene giderken arada 2 kilo oynardı acaba ben 2 kılo eksıkmıyım dıyorum sinbonoun yağ kas gösterenınımı alsam baskulum 5 yıllık var
bize 20 ay oldu canım...17 aydır düşünüyoruz...17 ayın içinde kistim var diye 2 ay kontrol hapı kullandım...15 ay diyelim biz şuna..15 aydır olmuyor bir defa aşılama yaptırdım...2 ay iğne tedavisi gördüm bu yüzden şimdi kilo veremiyorum diye düşünüyorum hormon iğnesiydi...artık doktora falan gitmiyorum 3 aydır..allaha bıraktım olsaydı zaten aşılamada olurdu demekki zamanını bekliyor..sanada geçmiş olsun geçende okudum ilk yazdığın gün..ancak sen bu düşük yaptığın konusunu kapatmak istediğini yazınca bende hiç bişey yazmadım...rabbim bir dahakinde yüzünü güldürsün yarı yolmaz koymasın inşallah..zaten allahım kimseyi yarı yolda koymaz kalbim rahat olsun..kalbini ferah tut.
biliyorum bebiş takibindeyinn..asla bırakmam
Merhaba kızlar...
sabah hastaneye gittim kan vermeye .. o yüzden anca gelebildim..
Herkese afiyet olsun.. kilo verenlere tebrikler..
Önce akşam yemeğimi yazayım;
5 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
1/2 dilim çok tahıllı ekmek
ara yapmadım erken yattım çünkü..
(gerçi sabaha kadar uyumadım sayılır.. Oğlum uyumadı da uyutmadı da..)
kahvaltımı da anca şimdi yapabildim.
beyaz peynir ve domatesli tost kepek ekmeğine
1 bardak da çay
afiyet olsun...senin neyin var niye gittin kan vermeye.inşallah kötü bişey yok
hadi hayırlısı....bakalım
nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80::80:
afyetttt ossssunnnnn..çoooo güzelmişşşşş
sağol canımm benimmmm
afiyet olsun şeker....menün çok güzel....
sağol tatlımmmm:13::13:
nugyacm biz bakalım bu yaz antalya ya tayın isteyelim diyoruz ben seney gıdelim diyorum ama. eşim ev alma işi gecikecek dıye şimdi gidelim evimizi alalım oturalım dıyo. antalya guzeldır degılmı yasaması. kısmet artık :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?