60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun neruşcum ne salçaymış be yavvv hafta sonu yiyeceğim bende ama bu gidişle haftasonuna bile dayanamayacağım

valla bir salçadır gidiyor hayydiiii hayırlısııı :118::118:

haftada kaç gün spor yapmak lazım ?
geçen hafta 5 gün lesliyle 2 mil
bu hafta 2 gün 3 mil yağ yakıcı yürüyüş yaptım
çok halsizim bugün dün çok yoruldum işte :95:

Canım haftada en az 3 gün 45dk ile 1 saat arası yapmak ideal yağlar ancak bu sürede eriyebiliyor çünkü

afiyet olsun canım

kız neruşşşşşşşşşşşşşş beğen çıktı mertlil bozuldu mu yani,anca beğeniyon hiç laf attığın yok,bak ağlarım heeeeeeeeeeee:85::85::85:
kızlarrrrrrrrrrrrr artık evlilik yüzüğümü takabiliyorummmmdoğumdan sonra bi türlü parmağıma girmioyrdu,bekar gibi geziyodum,çok acıcık sıkıyo ama takamayacak kadar rahatsız etmiyodemkki zayıflamışım

famırcımmm benimde aynı sorunu dogumdan sonra yaşamıştım ama gecen sen 10 kilom gidince takabılıyordum simdide takıyorum cok sukur. ben hamıle kaldıgımda 63 kiloydum... off su 54 bı olsam ya

dün yazamadım öğlen ve akşam menümü öğlen ev gezmesine gittik yabi börekler pastalar....
1 tane rulo börek peynirli
2 kaşık patates salatası
1 dilim elmalı tart yedim(bunu yemicektim amaısrar üzerine e misafirlikte bişey de diyemedim)
ara öğün 1 türk kahvesi
akşam 3 kaşık ıspanak yoğurtlu
saçta kavurma tavuk
yarım dilim ekmek
2 kaşıkta pilav
yanlız saç kavurma ve pilavı biraz geç saatte yedim eşim geç geldi onu bekledim 21.00de yedim
sabah
tam tahıllı ekmekten ve kaşardan 1 tost
domates
1 çay kaşığ bal
ondan öncede 2 kuru kayısı 1bardak ılık su

Süpermiş Famir..
darısı başıma.. benimki hala parmağıma girmiyor...

aynen bende sen gibiydim doğumdan sonra takamamştım.şükür iki haftadır takıyorum.ilk başta bayagı zor girdi ama çıkarmadım..şimdi bi bakıyom accık boşuk bile gözüküyo

bende yemeklerimi yapayım şimdiden akşama hazır olsun dedim. sonrada hürremi izlerim eşim izletmiyo

Son düzenleme:
Öğlen oldu ben geç kahvaltı yaptığım için ara yapmadım..
Şimdi de karnım acıkmadı hiç..
Ama inip salata falan yiyeyim..
sonra da bakarız artık...

ben yemeğe gidiyorum yemekte inşallah doyurucu vede güzel şeyler vardır.....:79::79::26::26::26:
sizlerede afiyet olsun şimdiden şekerler.....

famırcımmm benimde aynı sorunu dogumdan sonra yaşamıştım ama gecen sen 10 kilom gidince takabılıyordum simdide takıyorum cok sukur. ben hamıle kaldıgımda 63 kiloydum... off su 54 bı olsam ya

Süpermiş Famir..
darısı başıma.. benimki hala parmağıma girmiyor...
aynen bende sen gibiydim doğumdan sonra takamamştım.şükür iki haftadır takıyorum.ilk başta bayagı zor girdi ama çıkarmadım..şimdi bi bakıyom accık boşuk bile gözüküyo

kızlar bende evlendiğimde olduğum kilonun beş kilo altındayım şu anda vee benim alyans parmağımdan düşüyoo. ossun kocişte nişanlandıktan sonra 25 kilo alınca alyansı atıp bekarlığını ilan etmişti e bende edeyim de bahanesine bahanem olur bakalım buna ne diyecek

45 dakika sürüyor zaten
o zman ben bugün dinleneyim yarın devam ederim 3 milden

Gün aşırı 3 mil yapabilirsin canım ben de leslie koşu bandı karışık yapıyorum 1 gün spor 1 gün ara şeklinde:13:

:86::86::86::86:bunu söyliyceğini biliyodum habire beğeniyorum engel olamıyorum kendimeee tembelleştirdi bu beğenme benii mesaj yazmıyoru haklısınnnn nideeennn fambıııık hee özlemişsin beniii dün de yoktuumm gezdim çılgıncaa özledin tabii aşk dolu cümlelerimii :118::118: azcık yiyim bari senii :125::125:

bende yemeklerimi yapayım şimdiden akşama hazır olsun dedim. sonrada hürremi izlerim eşim izletmiyo

:92::92::92:

ben alyansımı nişanlıyken yani 52 kilo iken almıştımmm,ozamanla şimdiki parmak kalınlığım aynıymış yani,entersan geldi şimdi bana

he anca ebruyla el kol sallayıp duruyon(çok pis kıskanırm he9 hiç bana laf attığın yokzati işler başımdan aşkın azcık ilgi alaka istiyorummmmmhaftaya tam gaz sizle birlikte olucam ama bu hafta yine yoğunum malesef

öğle menüm
şehriye çorba
tavuk sote
pirin pilavı

pilav yerine 1 dlm ekmek yerimm,ayran getiremedim bugun bitmişti evde.idare etcez artık

2 gündür ekmek hakkımı 1 dlm kadar fazla yiyordum(5 dlm kadar) akşam okuldan geç geldiğim için yemeklere saldırmayayım diye,okuldan erken geleceğim zamanlardaki 4 dlm ekmek hakkımı 3 dlm olarak kullanıp hafta içinde dengeyi sağlamaya çalışıcam.nasılım
sabah 2 dlm ekmeğe eş olan 1 sandviç ekmeği yemiştim,1 dlm de öğlen yicem,bugünlük bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…