afiyet olsun neruşcum ne salçaymış be yavvvhafta sonu yiyeceğim bende ama bu gidişle haftasonuna bile dayanamayacağım
haftada kaç gün spor yapmak lazım ?
geçen hafta 5 gün lesliyle 2 mil
bu hafta 2 gün 3 mil yağ yakıcı yürüyüş yaptım
çok halsizim bugün dün çok yoruldum işte :95:
Merhaba kızlar...
sabah hastaneye gittim kan vermeye .. o yüzden anca gelebildim..
Herkese afiyet olsun.. kilo verenlere tebrikler..
Önce akşam yemeğimi yazayım;
5 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
1/2 dilim çok tahıllı ekmek
ara yapmadım erken yattım çünkü..
(gerçi sabaha kadar uyumadım sayılır.. Oğlum uyumadı da uyutmadı da..)
kahvaltımı da anca şimdi yapabildim.
beyaz peynir ve domatesli tost kepek ekmeğine
1 bardak da çay
45 dakika sürüyor zatenCanım haftada en az 3 gün 45dk ile 1 saat arası yapmak ideal yağlar ancak bu sürede eriyebiliyor çünkü
bize 20 ay oldu canım...17 aydır düşünüyoruz...17 ayın içinde kistim var diye 2 ay kontrol hapı kullandım...15 ay diyelim biz şuna..15 aydır olmuyor bir defa aşılama yaptırdım...2 ay iğne tedavisi gördüm bu yüzden şimdi kilo veremiyorum diye düşünüyorum hormon iğnesiydi...artık doktora falan gitmiyorum 3 aydır..allaha bıraktım olsaydı zaten aşılamada olurdu demekki zamanını bekliyor..sanada geçmiş olsun geçende okudum ilk yazdığın gün..ancak sen bu düşük yaptığın konusunu kapatmak istediğini yazınca bende hiç bişey yazmadım...rabbim bir dahakinde yüzünü güldürsün yarı yolmaz koymasın inşallah..zaten allahım kimseyi yarı yolda koymaz kalbim rahat olsun..kalbini ferah tut.
bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bi de 5 günlük yumurta uyarıcı ilaç kullandım acaba o yüzden mi kilo veremiyorum ya normalde 2 haftada en az 1 kilo oynardı vucudumda değişim hissediyorum ama tartı hep aynı aldığımız hormon mu etkilio diyosunuz yani arkadaşlar benide bilgilendirirseniz sevinirim
kız neruşşşşşşşşşşşşşş beğen çıktı mertlil bozuldu mu yani,anca beğeniyon hiç laf attığın yok,bak ağlarım heeeeeeeeeeee:85::85::85:
kızlarrrrrrrrrrrrr artık evlilik yüzüğümü takabiliyorummmmdoğumdan sonra bi türlü parmağıma girmioyrdu,bekar gibi geziyodum,çok acıcık sıkıyo ama takamayacak kadar rahatsız etmiyo demkki zayıflamışım
kız neruşşşşşşşşşşşşşş beğen çıktı mertlil bozuldu mu yani,anca beğeniyon hiç laf attığın yok,bak ağlarım heeeeeeeeeeee:85::85::85:
kızlarrrrrrrrrrrrr artık evlilik yüzüğümü takabiliyorummmmdoğumdan sonra bi türlü parmağıma girmioyrdu,bekar gibi geziyodum,çok acıcık sıkıyo ama takamayacak kadar rahatsız etmiyo demkki zayıflamışım
bende yemeklerimi yapayım şimdiden akşama hazır olsun dedim. sonrada hürremi izlerim eşim izletmiyo
famırcımmm benimde aynı sorunu dogumdan sonra yaşamıştım ama gecen sen 10 kilom gidince takabılıyordum simdide takıyorum cok sukur. ben hamıle kaldıgımda 63 kiloydum... off su 54 bı olsam ya
Süpermiş Famir..
darısı başıma.. benimki hala parmağıma girmiyor...
aynen bende sen gibiydim doğumdan sonra takamamştım.şükür iki haftadır takıyorum.ilk başta bayagı zor girdi ama çıkarmadım..şimdi bi bakıyom accık boşuk bile gözüküyo
45 dakika sürüyor zaten
o zman ben bugün dinleneyim yarın devam ederim 3 milden
bende yemeklerimi yapayım şimdiden akşama hazır olsun dedim. sonrada hürremi izlerim eşim izletmiyo
kızlar bende evlendiğimde olduğum kilonun beş kilo altındayım şu andavee benim alyans parmağımdan düşüyoo. ossun kocişte nişanlandıktan sonra 25 kilo alınca alyansı atıp bekarlığını ilan etmişti e bende edeyim de bahanesine bahanem olur bakalım buna ne diyecek
kızlar bende evlendiğimde olduğum kilonun beş kilo altındayım şu andavee benim alyans parmağımdan düşüyoo. ossun kocişte nişanlandıktan sonra 25 kilo alınca alyansı atıp bekarlığını ilan etmişti e bende edeyim de bahanesine bahanem olur bakalım buna ne diyecek
:86::86::86::86:bunu söyliyceğini biliyodum habire beğeniyorum engel olamıyorum kendimeee tembelleştirdi bu beğenme benii mesaj yazmıyoru haklısınnnnnideeennn fambıııık hee özlemişsin beniii dün de yoktuumm gezdim çılgıncaa özledin tabii aşk dolu cümlelerimii :118::118: azcık yiyim bari senii :125::125:
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?