60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yemeğe gidiyom gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gızlarr gelemmi yanağınızdan öpemmi

hımmmm tamam o zaman sana biraz ilgi göstereyim benn öpeyimmm şöyleeeeeeeeeeısırayımm yiyimm biraz dahaaa:125::125: azcık daa yumruttttt yumrutsuz olmazz haşin seviyorum bennn fambığım yaa valla bende de bugün bir durgunluk var yorgun da değilim ama hiçbişey yapasım yokk havalr çarptı sanırımmm haftasonu da geliyo kimsecikler kalmaz burdaa özlerim yine seniiiiiiii

Bence çokk mantıklııı:13::13: ben de denge yiyince 5 dilim falan yiyorumm dün mesela sabah 1,5 dilim yedim sonra da yarım simit yedim başka ekmek yemedim genelde 3-4 yiyorum ama denge ince ya onu 5 dilim falan yiyiorummm öğlen ne yesem aceebaaa ton balıklı salata yoort bi dilim ekmek olabilirrrr seninki de güzelmiş salata da vardır sanırım çorba-salata-tavuk-bi dilim de ekmek ohh miss tavuk zaten çok tok tutuyoo afiyet olsun fambiiikuussssscuuuuuummm

bende yemeğe gidiyom gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gızlarr gelemmi yanağınızdan öpemmi

afiyet olsunnn nugimmmmmm hee gell öppppppp

Ben de aramı yaptımmm

1 portakall

1 fincan kakaolu-tarçınlı lıght süt

Öğlen yemeğim
1 yk bulgur pilavı
1 pt salata

sonra da 40 dakika yürüdüm..

Son düzenleme:

ben alyansımı nişanlıyken yani 52 kilo iken almıştımmm,ozamanla şimdiki parmak kalınlığım aynıymış yani,entersan geldi şimdi bana

hakkaten enteresanmış

yemekten 45 dak.önce 1 elma 500ml de su içtim.. öğlen menüm:

2 kaşık soganlı salçalı tavuk sote,
2-3 kaşık patates salatası,
1 kepçe döğmeli ayran çorbası,
yemekte zerde tatlısı vardı ama ben tepsime almadım bile.....

2 dafa 5. kata kadar inip çıktım...buda öğlen sporu oldu...

Son düzenleme:

Afiet olsun.. bizde de revani vardı ben de almadım..

Afiyet olsun canım hem dövme hem patates yemişsin ekmek yememn iyi olmuş benceafiyet olsunnn

hımmmm iyi etmişin tabiii öğle menünde pek gözelmişşş bakıyomda yola geliyon sen hee

Afiyet olsun canım hem dövme hem patates yemişsin ekmek yememn iyi olmuş benceafiyet olsunnn

sanada afiyet olsun canım benim...evet haklısın o yüzden ekmek almadım fazla kaçacağını anladım...aaaaaaaa yazmayı unutmuşum 2 dilim domates yarımda yeşil biber vardı..:26::26:

öğlen yemeğinden geldim az önce.. ama unutarak kremalı mantar çorbası yidim çok üsgünüm

sabahtan beri menümü yaziim
kalkınca 06.30
1 bardak su iki adet gün kurusu kayısı

kahvaltı : 07.30
1 yumurta
iki adet domatesten salata
bol nane maydonoz
bir tk peynir salatası ( ezme )
1 tatlı kaşığı yeşil zeytin ezmesi
3 dilim denge light ekmek
bir kupa şekersiz çay

ara : 10.00
1 dilim denge light üzerine bir çay kaşığı peynir salatas
4 badem bir hurma

ögle yemegi 12.25
2 küçük kepçe kremalı mantar çorbası
2 küçük kepçe tavuk etli nohut yemegi susuz tarafından
2 yk pilav
no ekmek ( kremalı mantardan sonra birde ekmek yeseydin bari dediiğiniz duyar gibiyim

öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
ben makarna almadım evden salata getirdim
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata
2 dilim kepek ekmeği yedim

öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
ben makarna almadım evden salata getirdim
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata
2 dilim kepek ekmeği yedim

afiyet olsun canım...makarnayı yememen iyi olmuş.çorbalar arsında kalori değeri yüksek olanlardan biride tarhana diye duymuştm.menü süperrrrrrrr.

:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…