he anca ebruyla el kol sallayıp duruyon(çok pis kıskanırm he9 hiç bana laf attığın yok zati işler başımdan aşkın azcık ilgi alaka istiyorummmmm haftaya tam gaz sizle birlikte olucam ama bu hafta yine yoğunum malesef
Bence çokk mantıklııı:13::13: ben de denge yiyince 5 dilim falan yiyorumm dün mesela sabah 1,5 dilim yedim sonra da yarım simit yedim başka ekmek yemedim genelde 3-4 yiyorum ama denge ince ya onu 5 dilim falan yiyiorummm öğlen ne yesem aceebaaa ton balıklı salata yoort bi dilim ekmek olabilirrrröğle menüm
şehriye çorba
tavuk sote
pirin pilavı
pilav yerine 1 dlm ekmek yerimm,ayran getiremedim bugun bitmişti evde.idare etcez artık
2 gündür ekmek hakkımı 1 dlm kadar fazla yiyordum(5 dlm kadar) akşam okuldan geç geldiğim için yemeklere saldırmayayım diye,okuldan erken geleceğim zamanlardaki 4 dlm ekmek hakkımı 3 dlm olarak kullanıp hafta içinde dengeyi sağlamaya çalışıcam.nasılım
sabah 2 dlm ekmeğe eş olan 1 sandviç ekmeği yemiştim,1 dlm de öğlen yicem,bugünlük bu kadar
bende yemeğe gidiyom gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gızlarr gelemmi yanağınızdan öpemmi
Ben de aramı yaptımmm
1 portakall
1 fincan kakaolu-tarçınlı lıght süt
Gün aşırı 3 mil yapabilirsin canım ben de leslie koşu bandı karışık yapıyorum 1 gün spor 1 gün ara şeklinde:13:
:86::86::86::86:bunu söyliyceğini biliyodum habire beğeniyorum engel olamıyorum kendimeee tembelleştirdi bu beğenme benii mesaj yazmıyoru haklısınnnnnideeennn fambıııık hee özlemişsin beniii dün de yoktuumm gezdim çılgıncaa özledin tabii aşk dolu cümlelerimii :118::118: azcık yiyim bari senii :125::125:
:92::92::92:
ben alyansımı nişanlıyken yani 52 kilo iken almıştımmm,ozamanla şimdiki parmak kalınlığım aynıymış yani,entersan geldi şimdi bana
yemekten 45 dak.önce 1 elma 500ml de su içtim.. öğlen menüm:
2 kaşık soganlı salçalı tavuk sote,
2-3 kaşık patates salatası,
1 kepçe döğmeli ayran çorbası,
yemekte zerde tatlısı vardı ama ben tepsime almadım bile.....
2 dafa 5. kata kadar inip çıktım...buda öğlen sporu oldu...
öğlen menüm:
2 kaşık soganlı salçalı tavuk sote,
2-3 kaşık patates salatası,
1 kepçe döğmeli ayran çorbası,
yemekte zerde tatlısı vardı ama ben tepsime almadım bile.....
2 dafa 5. kata kadar inip çıktım...buda öğlen sporu oldu...
Öğlen yemeğim
1 yk bulgur pilavı
1 pt salata
sonra da 40 dakika yürüdüm..
öğle menüm
şehriye çorba
tavuk sote
pirin pilavı
pilav yerine 1 dlm ekmek yerimm,ayran getiremedim bugun bitmişti evde.idare etcez artık
2 gündür ekmek hakkımı 1 dlm kadar fazla yiyordum(5 dlm kadar) akşam okuldan geç geldiğim için yemeklere saldırmayayım diye,okuldan erken geleceğim zamanlardaki 4 dlm ekmek hakkımı 3 dlm olarak kullanıp hafta içinde dengeyi sağlamaya çalışıcam.nasılım
sabah 2 dlm ekmeğe eş olan 1 sandviç ekmeği yemiştim,1 dlm de öğlen yicem,bugünlük bu kadar
Afiyet olsun canım hem dövme hem patates yemişsin ekmek yememn iyi olmuş benceafiyet olsunnn
Ben de aramı yaptımmm
1 portakall
1 fincan kakaolu-tarçınlı lıght süt
canım benim sen günleri karıştırdın bence hürrem dündü bugün fatmagül var...
ama gündüz veriyorlarsa onu bilmem...
öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
ben makarna almadım evden salata getirdim
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata
2 dilim kepek ekmeği yedim
hımmmm tamam o zaman sana biraz ilgi göstereyim benn öpeyimmm şöyleeeeeeeeeeısırayımm yiyimm biraz dahaaa:125::125: azcık daa yumruttttt yumrutsuz olmazz haşin seviyorum bennn fambığım yaa valla bende de bugün bir durgunluk var yorgun da değilim ama hiçbişey yapasım yokk havalr çarptı sanırımmm haftasonu da geliyo kimsecikler kalmaz burdaa özlerim yine seniiiiiiii
Bence çokk mantıklııı:13::13: ben de denge yiyince 5 dilim falan yiyorumm dün mesela sabah 1,5 dilim yedim sonra da yarım simit yedim başka ekmek yemedim genelde 3-4 yiyorum ama denge ince ya onu 5 dilim falan yiyiorummm öğlen ne yesem aceebaaa ton balıklı salata yoort bi dilim ekmek olabilirrrrseninki de güzelmiş salata da vardır sanırım çorba-salata-tavuk-bi dilim de ekmek ohh miss tavuk zaten çok tok tutuyoo afiyet olsun fambiiikuussssscuuuuuummm
afiyet olsunnn nugimmmmmm hee gell öppppppp
öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
ben makarna almadım evden salata getirdim
5 kepçe tarhana çorbası
6-7 kepçe pırasa
5 kepçesalata
2 kepçe kepek ekmeği yedim
internetten tekrarını izliyoum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?