60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmm iyi etmişin tabiii öğle menünde pek gözelmişşş bakıyomda yola geliyon sen hee

Genel olarak gayet güzel canım bencee yani çorba da evet bu defalık böyle olmuş ekmek yememişsin o iyi olmuşş afiyet olsunnnn

öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
ben makarna almadım evden salata getirdim
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata
2 dilim kepek ekmeği yedim

afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiim çok güzel benceeeee

canım ya sen verğin bu kiloları ne kadar zamanda verdin....merak ettim...:90:

Canım ben burada arkadaşlarla beraber zayıflamaya başlayı 3,5 ay oldu son bir aydır tabii biraz yavaşladı arada duraklamalar oluyodu ama çokşükür gidiyorrrr inşallah da böyle böyle azimlee sabırlaaaaa inançlaaa sağlıkla gidecek hepsiiii benim boyum 1.60 ilk hedefim 59 ama inşallah ilk hedefi geçince asıl hedefim 52 için çalışmalara devammmm gidecekkk bu fazla kilolarrrrrr yağlarrrrrr kurtulucazz inşallah hep beraberrrr:13::13:

üst kat komşuyla ızgara yüzünden anlaşamıyoruz. bende ızgara aldım elektrikli. demincek ızgara yaptım yanına pilav birazda domates biber soğan sarımsak beraber koydum ızgaraya. etlerim akşamdan terbiyelenmişti sütlü sosta beklettim. bu şekildede ızgara yapabildim hem tertemiz batan bi yer olmadı hiç. deminden beridir onunla uğraşıyodum. ızgara yapmaya bayılıyorum. valla eşim istese hergün yaparım hiç üşenmem o derece yani

hıım canım 2yk pilavla beraber toplam 5 dilim ekmek eder ki çorbada var oda ekmek yerine geçiyo ekmek hakkın dolmuş senin başka ekmek yeme bence afiyet olsun

öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata

afiyet olsun topişimmmmm,harikasınnnn

hımmmm iyi etmişin tabiii öğle menünde pek gözelmişşş bakıyomda yola geliyon sen hee

yemekhane yola geliyor demek istedin galibaarada bir dengeli şeyler çıkarıyolar işte

he azcık yumrutla valla,bende haşin sevilmekten hoşlanıyommmm
salata yok neruşum ya ne yazıyorsam o işte,ayranımda bitmişti evde getiremedim neyse doydum şükürkendimize gelelim valla bir nazar var üzerimizde anlamadım gitti,bizim kendi nazarımız değiyor kanımca

hıım canım 2yk pilavla beraber toplam 5 dilim ekmek eder ki çorbada var oda ekmek yerine geçiyo ekmek hakkın dolmuş senin başka ekmek yeme bence afiyet olsun

evet bencede topişik nugişim doğru diyüüür kaşıkla yeme kepçeyle ye :86: o zaman ekmek hakkından düşülmüyor demii :86: :118:

tımam şeker artıkın ekmek yimem inşalla idare edebilirim akşam yimee için yanımda took ve yoort var sanırım beni idare eder bunnar

Afiyet olsun... sen ne yiyeceğini biliyorsun bişi demeye gerek yok zaten canım..

öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata

Afiyet olsun...

Afiyet olsun... Hamarat hatun ya.. Maşallah sana..

aaaa maşşallah çok güzel 3 aydır azimle devam ediyon yani çok tebrik ederim.....benimde boy 1.60 ve bende aslında 53 olmak istiyorum ama yzüm çok zayıflıyor yakışmıyor o yüzden 55 olmak istiyorum ama genede 55 e düşünce kötü durmaz ise 53e de düşebilirim.....inşallahhhhhhhhhhhhh..ay düşüncesi bile heyecenlandırıyor....

Öğlen yemeğim
1 yk bulgur pilavı
1 pt salata

sonra da 40 dakika yürüdüm..
az olmuş canım afiyet olsun

bu sefer dekan görmemiş galiba seni yoksa yinemi spor derdi afiyet olsun canım

Son düzenleme:
ben de yazayım menümü öyle ise

4 yk tavuk sote(tavuk göğsünden yapılmıştı hafifiti gayet)
1 kase şehriye çorba(çok yağlıydı yine,üzerinden aldım yağları,bide üzerine ekmek at yağını çeksin dediler attım ama çekmedi denemeyin sakın,suyunu çekti sadece)
1 dlm kepek ekmeği yedimmmmmmmmmmm
doydum şükür

yemekten önce metabolizma hızlandırıcı içeceğimi içmeyi unuttum netcez şimdi:26:

kızlar sabah yadıklarıma uyuyorum aynen yalnız sabah arası için söylediğim kiviyi yiyemedim iş çıktı bende öğleden sonra yedim

bişey olmaz canım bikereden

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nugişin yediklerine bakın

delüüüüüüü

afiyet olsun neruşşcukkk

mersi kuzuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

olabileerrrrr ben de bi durgunluk var valla bugün nidenn bilmemmm beni bu havalr maaafetti sanırımcaaa genel bir hastalık durgunluk hali var hepimizde allahımmm nazarlardan korusunnnnn k.çını kaşıyın bakimmm hepberbae rkaşıyalımmm haydiiiiiiiiiiiii

bir de akşam balık yiycem yalnız ben kızarmış yiyorum yoksa tat alamıyorum çok farklı mı oluytor.Birde bu yeni tavalar çıktı ya az yağlı pişirilebiliyor onlarda pişiriyoruz.

az olmuş canım afiyet olsun

bu sefer dekan görmemiş galiba seni yoksa yinemi spor derdi afiyet olsun canım

evet hakılısın ama bu defada fakülte sekreteri gördü.oda dedi spor yapıyormuşsun...kolay gelsin.faydasını görüyonmu yoksa kendine eziyet etme dedi...bende yok hocam su almaya gittim dedim...artık inip çıkmasam mı ne yakalanıyorum sürekli...burdan anlaşılıyorki erkeklerde dedikodu yapıyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…