hımmmm iyi etmişin tabiii öğle menünde pek gözelmişşş bakıyomda yola geliyon sen hee
öğlen yemeğinden geldim az önce.. ama unutarak kremalı mantar çorbası yidim çok üsgünüm
sabahtan beri menümü yaziim
kalkınca 06.30
1 bardak su iki adet gün kurusu kayısı
kahvaltı : 07.30
1 yumurta
iki adet domatesten salata
bol nane maydonoz
bir tk peynir salatası ( ezme )
1 tatlı kaşığı yeşil zeytin ezmesi
3 dilim denge light ekmek
bir kupa şekersiz çay
ara : 10.00
1 dilim denge light üzerine bir çay kaşığı peynir salatas
4 badem bir hurma
ögle yemegi 12.25
2 küçük kepçe kremalı mantar çorbası
2 küçük kepçe tavuk etli nohut yemegi susuz tarafından
2 yk pilav
no ekmek( kremalı mantardan sonra birde ekmek yeseydin bari dediiğiniz duyar gibiyim
öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
ben makarna almadım evden salata getirdim
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata
2 dilim kepek ekmeği yedim
canım ya sen verğin bu kiloları ne kadar zamanda verdin....merak ettim...:90:
öğlen yemeğinden geldim az önce.. ama unutarak kremalı mantar çorbası yidim çok üsgünüm
kalkınca 06.30
1 yumurta
bol nane maydonoz
bir kupa şekersiz çay
4 badem bir hurma
ögle yemegi 12.25
2 yk pilav
no ekmek( kremalı mantardan sonra birde ekmek yeseydin bari dediiğiniz duyar gibiyim
Ben de aramı yaptımmm
1 portakall
1 fincan kakaolu-tarçınlı lıght süt
öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata
hımmmm iyi etmişin tabiii öğle menünde pek gözelmişşş bakıyomda yola geliyon sen hee
hımmmm tamam o zaman sana biraz ilgi göstereyim benn öpeyimmm şöyleeeeeeeeeeısırayımm yiyimm biraz dahaaa:125::125: azcık daa yumruttttt yumrutsuz olmazz haşin seviyorum bennn fambığım yaa valla bende de bugün bir durgunluk var yorgun da değilim ama hiçbişey yapasım yokk havalr çarptı sanırımmm haftasonu da geliyo kimsecikler kalmaz burdaa özlerim yine seniiiiiiii
Bence çokk mantıklııı:13::13: ben de denge yiyince 5 dilim falan yiyorumm dün mesela sabah 1,5 dilim yedim sonra da yarım simit yedim başka ekmek yemedim genelde 3-4 yiyorum ama denge ince ya onu 5 dilim falan yiyiorummm öğlen ne yesem aceebaaa ton balıklı salata yoort bi dilim ekmek olabilirrrrseninki de güzelmiş salata da vardır sanırım çorba-salata-tavuk-bi dilim de ekmek ohh miss tavuk zaten çok tok tutuyoo afiyet olsun fambiiikuussssscuuuuuummm
:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nugişin yediklerine bakın
hıım canım 2yk pilavla beraber toplam 5 dilim ekmek eder ki çorbada var oda ekmek yerine geçiyo ekmek hakkın dolmuş senin başka ekmek yeme bence afiyet olsun
tımam şeker artıkın ekmek yimem inşalla idare edebilirim akşam yimee için yanımda took ve yoort var sanırım beni idare eder bunnarhıım canım 2yk pilavla beraber toplam 5 dilim ekmek eder ki çorbada var oda ekmek yerine geçiyo ekmek hakkın dolmuş senin başka ekmek yeme bence afiyet olsun
kalkınca 06.30
1 yumurta
bol nane maydonoz
bir kupa şekersiz çay
4 badem bir hurma
ögle yemegi 12.25
2 yk pilav
öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
makarna idi
1 kepçe tarhana çorbası
6-7 yk pırasa
salata
üst kat komşuyla ızgara yüzünden anlaşamıyoruz. bende ızgara aldım elektrikli. demincek ızgara yaptım yanına pilav birazda domates biber soğan sarımsak beraber koydum ızgaraya. etlerim akşamdan terbiyelenmişti sütlü sosta beklettim. bu şekildede ızgara yapabildim hem tertemiz batan bi yer olmadı hiç. deminden beridir onunla uğraşıyodum. ızgara yapmaya bayılıyorum. valla eşim istese hergün yaparım hiç üşenmem o derece yani
Genel olarak gayet güzel canım bencee yani çorba da evet bu defalık böyle olmuş ekmek yememişsin o iyi olmuşş afiyet olsunnnn
afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiim çok güzel benceeeee
Canım ben burada arkadaşlarla beraber zayıflamaya başlayı 3,5 ay oldu son bir aydır tabii biraz yavaşladı arada duraklamalar oluyodu ama çokşükür gidiyorrrr inşallah da böyle böyle azimlee sabırlaaaaa inançlaaa sağlıkla gidecek hepsiiii benim boyum 1.60 ilk hedefim 59 ama inşallah ilk hedefi geçince asıl hedefim 52 için çalışmalara devammmm gidecekkk bu fazla kilolarrrrrr yağlarrrrrr kurtulucazz inşallah hep beraberrrr:13::13:
az olmuş canım afiyet olsunÖğlen yemeğim
1 yk bulgur pilavı
1 pt salata
sonra da 40 dakika yürüdüm..
yemekten 45 dak.önce 1 elma 500ml de su içtim.. öğlen menüm:
2 kaşık soganlı salçalı tavuk sote,
2-3 kaşık patates salatası,
1 kepçe döğmeli ayran çorbası,
yemekte zerde tatlısı vardı ama ben tepsime almadım bile.....
2 dafa 5. kata kadar inip çıktım...buda öğlen sporu oldu...
ben de yazayım menümü öyle ise
4 yk tavuk sote(tavuk göğsünden yapılmıştı hafifiti gayet)
1 kase şehriye çorba(çok yağlıydı yine,üzerinden aldım yağları,bide üzerine ekmek at yağını çeksin dediler attım ama çekmedi denemeyin sakın,suyunu çekti sadece)
1 dlm kepek ekmeği yedimmmmmmmmmmm
doydum şükür
yemekten önce metabolizma hızlandırıcı içeceğimi içmeyi unuttum netcez şimdi:26:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nugişin yediklerine bakın
afiyet olsun neruşşcukkk
afiyet olsun topişimmmmm,harikasınnnn
yemekhane yola geliyor demek istedin galibaarada bir dengeli şeyler çıkarıyolar işte
he azcık yumrutla valla,bende haşin sevilmekten hoşlanıyommmm
salata yok neruşum ya ne yazıyorsam o işte,ayranımda bitmişti evde getiremedim neyse doydum şükürkendimize gelelim valla bir nazar var üzerimizde anlamadım gitti,bizim kendi nazarımız değiyor kanımca
az olmuş canım afiyet olsun
bu sefer dekan görmemiş galiba seniyoksa yinemi spor derdi afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?