bir de akşam balık yiycem yalnız ben kızarmış yiyorum yoksa tat alamıyorum çok farklı mı oluytor.Birde bu yeni tavalar çıktı ya az yağlı pişirilebiliyor onlarda pişiriyoruz.
evet hakılısın ama bu defada fakülte sekreteri gördü.oda dedi spor yapıyormuşsun...kolay gelsin.faydasını görüyonmu yoksa kendine eziyet etme dedi...bende yok hocam su almaya gittim dedim...artık inip çıkmasam mı ne yakalanıyorum sürekli... burdan anlaşılıyorki erkeklerde dedikodu yapıyor......
az olmuş canım afiyet olsun
ben de yazayım menümü öyle ise
4 yk tavuk sote(tavuk göğsünden yapılmıştı hafifiti gayet)
1 kase şehriye çorba(çok yağlıydı yine,üzerinden aldım yağları,bide üzerine ekmek at yağını çeksin dediler attım ama çekmedi denemeyin sakın,suyunu çekti sadece)
1 dlm kepek ekmeği yedimmmmmmmmmmm
doydum şükür
yemekten önce metabolizma hızlandırıcı içeceğimi içmeyi unuttum netcez şimdi:26:
bende balık yicem akşamafırında yapıyorum ben yağlı bir balık al lezzetli olur örneğin deniz levreği alıyorum ben gayet yağı yerinde balığın bu nedenle tadı güzel oluyor ya sürmesemde
1 kase şehriye çorba(çok yağlıydı yine,üzerinden aldım yağları,bide üzerine ekmek at yağını çeksin dediler attım ama çekmedi denemeyin sakın,suyunu çekti sadece)
doydum şükür
yemekten önce metabolizma hızlandırıcı içeceğimi içmeyi unuttum netcez şimdi:26:
doydum şükür
doydum şükür
bişey olmaz canım bikereden
kızlar bende uyuyakalmışım ara yapamadım
öğle yemeğim
4 yk menemen 1 yumurtayla yapılmış
limonlu havuç salatası
1 dilim tb ekmeği
Kahvaltıyı geç yaptığım için acıkmamışım Nugi, ara gibi oldu bana...
Afiyet olsun ....
Akşama bizde de balık var.. Fırında ama ben ne yiyeceğim acaba bu durumda.. Sanırım salata..
ay fambık ya güldüm şimditavuk sote adı üstünde tavuk yani niye belirtiyon parantez içinde anlamıyozmu biz nedemek istiyon sen bize ha de bakem :95:
:86::86:halis emelim beni kurtarırı mı dersinafiyet olsun tatlım çorba için üstün çaba harcamışsınnn tebrik ediyorummmm:86::86::86:
afiyet olsun canım benim.ya bu metabolizma hızlandırıcı işe yarıyormu.ne gibi fazdasını görüyorsunuz arkadaşlar....:44::44::44::44:
evet hakılısın ama bu defada fakülte sekreteri gördü.oda dedi spor yapıyormuşsun...kolay gelsin.faydasını görüyonmu yoksa kendine eziyet etme dedi...bende yok hocam su almaya gittim dedim...artık inip çıkmasam mı ne yakalanıyorum sürekli... burdan anlaşılıyorki erkeklerde dedikodu yapıyor......
kızlar bende uyuyakalmışım ara yapamadım
öğle yemeğim
4 yk menemen 1 yumurtayla yapılmış
limonlu havuç salatası
1 dilim tb ekmeği
ay fambık ya güldüm şimditavuk sote adı üstünde tavuk yani niye belirtiyon parantez içinde anlamıyozmu biz nedemek istiyon sen bize ha de bakem :95:
kızlar çekmecemde çikolata var..ve bugün regl olmam lazımmm..
nasıl canım onu yemek istiyor bir bilseniz...1,5 - 2 aydır ilk defa böyle oluyorum
bende balık yicem akşamafırında yapıyorum ben yağlı bir balık al lezzetli olur örneğin deniz levreği alıyorum ben gayet yağı yerinde balığın bu nedenle tadı güzel oluyor ya sürmesemde
nasıl canım onu yemek istiyor bir bilseniz...1,5 - 2 aydır ilk defa böyle oluyorum
afiyet olsun tatlım agyet güzel benceee
ama amaa but eti de olabilerrrdiiiii o daha yağlııı ondan belirtmiş fambıkkk nugiii aaaaaaaa hiç yakıştıramadım sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?