60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir de akşam balık yiycem yalnız ben kızarmış yiyorum yoksa tat alamıyorum çok farklı mı oluytor.Birde bu yeni tavalar çıktı ya az yağlı pişirilebiliyor onlarda pişiriyoruz.

bende balık yicem akşamafırında yapıyorum ben yağlı bir balık al lezzetli olur örneğin deniz levreği alıyorum ben gayet yağı yerinde balığın bu nedenle tadı güzel oluyor ya sürmesemde

çok tatlısın yaaa

kızlar bende uyuyakalmışım ara yapamadım

öğle yemeğim
4 yk menemen 1 yumurtayla yapılmış
limonlu havuç salatası
1 dilim tb ekmeği

az olmuş canım afiyet olsun

Kahvaltıyı geç yaptığım için acıkmamışım Nugi, ara gibi oldu bana...

Afiyet olsun ....

bende balık yicem akşamafırında yapıyorum ben yağlı bir balık al lezzetli olur örneğin deniz levreği alıyorum ben gayet yağı yerinde balığın bu nedenle tadı güzel oluyor ya sürmesemde

Akşama bizde de balık var.. Fırında ama ben ne yiyeceğim acaba bu durumda.. Sanırım salata..

ay fambık ya güldüm şimdi tavuk sote adı üstünde tavuk yani niye belirtiyon parantez içinde anlamıyozmu biz nedemek istiyon sen bize ha de bakem :95:

afiyet olsun tatlım çorba için üstün çaba harcamışsınnn tebrik ediyorummmm:86::86::86:

afiyet olsun canım benim.ya bu metabolizma hızlandırıcı işe yarıyormu.ne gibi fazdasını görüyorsunuz arkadaşlar....:44::44::44::44:

kızlar çekmecemde çikolata var..ve bugün regl olmam lazımmm..
nasıl canım onu yemek istiyor bir bilseniz...1,5 - 2 aydır ilk defa böyle oluyorum

Kahvaltıyı geç yaptığım için acıkmamışım Nugi, ara gibi oldu bana...

Afiyet olsun ....

Akşama bizde de balık var.. Fırında ama ben ne yiyeceğim acaba bu durumda.. Sanırım salata..

sağol canım,sanada afiyet olsunnnnn
ay fambık ya güldüm şimdi tavuk sote adı üstünde tavuk yani niye belirtiyon parantez içinde anlamıyozmu biz nedemek istiyon sen bize ha de bakem :95:

ya nugimmm tavuğun göğüs kısmıydı demek için yazdıydım,yani yağsız kısmıydı.neden açıklama gereği duydum bilmiyorum ama yazmışım işte
afiyet olsun tatlım çorba için üstün çaba harcamışsınnn tebrik ediyorummmm:86::86::86:
:86::86:halis emelim beni kurtarırı mı dersin

afiyet olsun canım benim.ya bu metabolizma hızlandırıcı işe yarıyormu.ne gibi fazdasını görüyorsunuz arkadaşlar....:44::44::44::44:

henüz bir faydaısnı göremedim bende,gızlarrrrrrrrrrrrrrrrr faydasını ne zman görcez bunun bakimmmmmmgerçi wcye rahat çıkıyorumii oluyo

kızlar bende uyuyakalmışım ara yapamadım

öğle yemeğim
4 yk menemen 1 yumurtayla yapılmış
limonlu havuç salatası
1 dilim tb ekmeği

afiyet olsun tatlım agyet güzel benceee

ama amaa but eti de olabilerrrdiiiii o daha yağlııı ondan belirtmiş fambıkkk nugiii aaaaaaaa hiç yakıştıramadım sanaaa

bizim ki palamut olacak birde anneme davetliyiz ona ikinci iş çıkmasın istiyorum derisini yemesem olur mu

nasıl canım onu yemek istiyor bir bilseniz...1,5 - 2 aydır ilk defa böyle oluyorum

çekmecende bulundurma öyle şeyler canımcımmmmmm,kuru meyve falan varsa yeşil çayla ye bastırır biraz,bunlarla başetmeyi öğrenmemeiz gerekiyor sanırımmm,bence yeme ama azıcık ucundan alıp bırakmayı başarabiliyorsan küççük bir ısırık al

belki kızlar bana çok kızacakj ama arada ye bence. mesela ben birşeyi yemek isteyip yemediğimde gidip daha kötüsünü yiyorum ara öğün olarak yiyebilirsin böylece tatlı hırsın geçer akşamda onu telafi edecek şekilde bir kısma yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…