bizim ki palamut olacak birde anneme davetliyiz ona ikinci iş çıkmasın istiyorum derisini yemesem olur mu
ben de yazayım menümü öyle ise
4 yk tavuk sote(tavuk göğsünden yapılmıştı hafifiti gayet)
1 kase şehriye çorba(çok yağlıydı yine,üzerinden aldım yağları,bide üzerine ekmek at yağını çeksin dediler attım ama çekmedi denemeyin sakın,suyunu çekti sadece)
1 dlm kepek ekmeği yedimmmmmmmmmmm
doydum şükür
yemekten önce metabolizma hızlandırıcı içeceğimi içmeyi unuttum netcez şimdi:26:
ay neruşcum ya fambııı koruyon biliyom da budda tavuğun budu sonuçta
hıııımmm.bende botany diye bir markanın form çayını içiyorum 5 gündür günde 3 defa rahat bir şekilde wc ye çıkıyorum.günde 1 defa sadece iyiyorum öğlenden sonra akşama etkisini gösteriyor....sağol canım,sanada afiyet olsunnnnn
ya nugimmm tavuğun göğüs kısmıydı demek için yazdıydım,yani yağsız kısmıydı.neden açıklama gereği duydum bilmiyorum ama yazmışım işte
:86::86:halis emelim beni kurtarırı mı dersin
henüz bir faydaısnı göremedim bende,gızlarrrrrrrrrrrrrrrrr faydasını ne zman görcez bunun bakimmmmmmgerçi wcye rahat çıkıyorumii oluyo
ne işi var çekmecede o çukunun hıııkızlar çekmecemde çikolata var..ve bugün regl olmam lazımmm..
nasıl canım onu yemek istiyor bir bilseniz...1,5 - 2 aydır ilk defa böyle oluyorum
evet hakılısın ama bu defada fakülte sekreteri gördü.oda dedi spor yapıyormuşsun...kolay gelsin.faydasını görüyonmu yoksa kendine eziyet etme dedi...bende yok hocam su almaya gittim dedim...artık inip çıkmasam mı ne yakalanıyorum sürekli... burdan anlaşılıyorki erkeklerde dedikodu yapıyor......
evet ondan bende kullanmıştım bimde satılıyor içindeki sinameki oranı çok yüksek o yüzden çok çıkarır tuvalete ama günde sadece bitane iç ve arada bir sabahları kayısı + su formülünü dene bagırsaklarını tembelleştirmesin canımhıııımmm.bende botany diye bir markanın form çayını içiyorum 5 gündür günde 3 defa rahat bir şekilde wc ye çıkıyorum.günde 1 defa sadece iyiyorum öğlenden sonra akşama etkisini gösteriyor....şuan içeceğim...
evet ondan bende kullanmıştım bimde satılıyor içindeki sinameki oranı çok yüksek o yüzden çok çıkarır tuvalete ama günde sadece bitane iç ve arada bir sabahları kayısı + su formülünü dene bagırsaklarını tembelleştirmesin canım
ay neruşcum ya fambııı koruyon biliyom da budda tavuğun budu sonuçta
he beni koruyo kızymaz banasen bi kelimeye takıldın yani
ne diye yazdım bilmem ki,hay ben o tavuğunnnnnnnnnn
canım bence erkekler bizden daha dedikoducu zaten
bizim sadece adımız çıkmış
bu arada herkese afiyet olsun
tek tek yorum yapamadım malesef(
ben de öğle yemeğinde
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yk bulgurlu salata
3 yk kabak yemeği
5 yk 2 tk keten tohumu eklenmiş yoort yedim
arkasından 2 tane kiuru kayısı ile bi nane limon içtim
çok kötüyüm, her tarafım ağrıyo
dayak yemiş gibiyim resmen
ama menülerimi düzene sokmaya çalışıyorum işte :)))
arkadaşlar canım ne zamandır iskender istiyor.yesem birşey olurmu....ye derseniz eşimi arayıp akşam yemeğine davet edeceğim....
canım bence erkekler bizden daha dedikoducu zaten
bizim sadece adımız çıkmış
bu arada herkese afiyet olsun
tek tek yorum yapamadım malesef(
ben de öğle yemeğinde
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yk bulgurlu salata
3 yk kabak yemeği
5 yk 2 tk keten tohumu eklenmiş yoort yedim
arkasından 2 tane kiuru kayısı ile bi nane limon içtim
çok kötüyüm, her tarafım ağrıyo
dayak yemiş gibiyim resmen
ama menülerimi düzene sokmaya çalışıyorum işte :)))
Yaaa ivettt korudummm hiçç kıyamamöyle tabii yaaa ben de öyle takılıyorum zatinnnn ben belirtiyorum çok detay ondan takılıveeedimmm nugimmmmmm çiçeeemmm
hee kıyammmmmm sevmelereeeeeeeeeeeee
afiyet olsun tatlımmm çok güzel bence inşallah böyle devam edersinnn
Canım canın ister tabii ahhh ahh neler istiyo canımızzz di miiiama yeme yani iskenderin ekmeğii sosuu yağııı yani inan hiç olacak bişey değil gidince 1 lokma yenip kalkılmaz da yani paket dönerler satılıyo onlardan evde kendim domates sosu yapıp ekmeksiz yiyebilirsin mesela ya da tadıyla yemek sitiyorsan bence kilo verme ödülün olsun hem azmin artar bence mesela 2kg ya da 3kg verince ödül ver kendine ama şimdi ben tavsiye etmiyorum çünkü canımız neler istiyo aa olmazz sabırla yola devame tmemiz lazım incecik sağlıklı fıstıklar olmak için sabırla azimle devame temiz lazımmm inan benim de canım neler istiyor ama bi lokma yenecek şeylerden okadarcık yiyip bırakmaya çalışıyorum ama iskender öyle bişey de değilll
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ...son durumu yazıyorum size....çikolata küçüktü ve yarısı yedim diğer yarsıını arkadaşa verdim...yemezsem daha kötü olacaktım..şekersizlik sinir verdi...zaten reglin stresi var üzerimde olucakmıyım olmayacakmıyım diye..
afiyet olsun canım
inşallah canım yaa inşallah
bide hasta olmasaydım tam süper olacaktı ama neyse artık
:84::84::84: çoooooooooooookkkkkkkkkkk üzüldüm....ama mecburen yemeyeceğim.tamam.ozaman 5 li rakama düşünce bu benim ödülüm olsun.....
canım bence ufak hasarla atlatmışsın tebrik ediyorum önemli olan eskiden olsa ne yapardın ve şimdi ne yaptınnnbence hepsini yerdinnn belki de 2 tane ama şimdi yarsını yemişsin yarısı da arkadaş çokk paylaşımcı olduk valla hem de küçükmüşşş afiyet olsun regl öncesi oluyor böyle ben de arada 1-2 karecik bitter yiyorum meselaaa:86::86::86:ama bence bundan sonrası için muzzz tarçınnnn ye hem çok lezzetlioluyo hem de en azından daha zararlı şeyler yememiş olursunnn bol tarçın tüket tatlı buaralarrr, kuru eyveler de çok güzel gideriyor tatlı isteiğini yaban mersini özellikle çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?