60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim ki palamut olacak birde anneme davetliyiz ona ikinci iş çıkmasın istiyorum derisini yemesem olur mu

palamut da yağlı bir balık aslında,fırına hiç bişey yapmadan yağlı kağıdın üzerine koyup pişirmesini istesen çok iş gerektirecek bişey değil

bak görüyonmu laf yetiştircem diye sana afiyet olsun bile dememişim düştük şimdi tavuğun peşine afiyet olsun fambukkkkk

hıııımmm.bende botany diye bir markanın form çayını içiyorum 5 gündür günde 3 defa rahat bir şekilde wc ye çıkıyorum.günde 1 defa sadece iyiyorum öğlenden sonra akşama etkisini gösteriyor....şuan içeceğim...

Son düzenleme:
kızlar çekmecemde çikolata var..ve bugün regl olmam lazımmm..
nasıl canım onu yemek istiyor bir bilseniz...1,5 - 2 aydır ilk defa böyle oluyorum
ne işi var çekmecede o çukunun hııı hmm sakkkın yime bak sonra pişman olursun kuru meyve yok mu onları atıştır bende bugün regl oldum hurma çok kesiyor yaa

canım bence erkekler bizden daha dedikoducu zaten
bizim sadece adımız çıkmış

bu arada herkese afiyet olsun
tek tek yorum yapamadım malesef (

ben de öğle yemeğinde
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yk bulgurlu salata
3 yk kabak yemeği
5 yk 2 tk keten tohumu eklenmiş yoort yedim

arkasından 2 tane kiuru kayısı ile bi nane limon içtim

çok kötüyüm, her tarafım ağrıyo
dayak yemiş gibiyim resmen
ama menülerimi düzene sokmaya çalışıyorum işte :)))

evet ondan bende kullanmıştım bimde satılıyor içindeki sinameki oranı çok yüksek o yüzden çok çıkarır tuvalete ama günde sadece bitane iç ve arada bir sabahları kayısı + su formülünü dene bagırsaklarını tembelleştirmesin canım

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ...son durumu yazıyorum size....çikolata küçüktü ve yarısı yedim diğer yarsıını arkadaşa verdim...yemezsem daha kötü olacaktım..şekersizlik sinir verdi...zaten reglin stresi var üzerimde olucakmıyım olmayacakmıyım diye..

evet canım haklısın bugün içtim yarın içmem.zaten sabahları kaysı ve suda tüketiyorum.günde 2,5 litrede su içiyorum.bu bimde olanlardan değil o farklıydıbence....

Son düzenleme:
arkadaşlar canım ne zamandır iskender istiyor.yesem birşey olurmu....ye derseniz eşimi arayıp akşam yemeğine davet edeceğim....

ay neruşcum ya fambııı koruyon biliyom da budda tavuğun budu sonuçta

Yaaa ivettt korudummm hiçç kıyamam öyle tabii yaaa ben de öyle takılıyorum zatinnnn ben belirtiyorum çok detay ondan takılıveeedimmm nugimmmmmm çiçeeemmm

he beni koruyo kızymaz banasen bi kelimeye takıldın yani
ne diye yazdım bilmem ki,hay ben o tavuğunnnnnnnnnn

hee kıyammmmmm sevmelereeeeeeeeeeeee

afiyet olsun tatlımmm çok güzel bence inşallah böyle devam edersinnn

bak neruşşşş bu sana gelsinnnnnnnn

ne mektup ne selammmmmmmmmmmmmmm geliyor sendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
söyle de bileyimmmmmmmmmmmmmm bıktın mı bendeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar canım ne zamandır iskender istiyor.yesem birşey olurmu....ye derseniz eşimi arayıp akşam yemeğine davet edeceğim....

Canım canın ister tabii ahhh ahh neler istiyo canımızzz di miii ama yeme yani iskenderin ekmeğii sosuu yağııı yani inan hiç olacak bişey değil gidince 1 lokma yenip kalkılmaz da yani paket dönerler satılıyo onlardan evde kendim domates sosu yapıp ekmeksiz yiyebilirsin mesela ya da tadıyla yemek sitiyorsan bence kilo verme ödülün olsun hem azmin artarbence mesela 2kg ya da 3kg verince ödül ver kendine ama şimdi ben tavsiye etmiyorum çünkü canımız neler istiyo aa olmazz sabırla yola devame tmemiz lazımincecik sağlıklı fıstıklar olmak için sabırla azimle devame temiz lazımmm inan benim de canım neler istiyor ama bi lokma yenecek şeylerden okadarcık yiyip bırakmaya çalışıyorum ama iskender öyle bişey de değilll

afiyet olsun canım

inşallah canım yaa inşallah
bide hasta olmasaydım tam süper olacaktı ama neyse artık

:84::84::84: çoooooooooooookkkkkkkkkkk üzüldüm....ama mecburen yemeyeceğim.tamam.ozaman 5 li rakama düşünce bu benim ödülüm olsun.....

canım bence ufak hasarla atlatmışsın tebrik ediyorum önemli olan eskiden olsa ne yapardın ve şimdi ne yaptınnnbence hepsini yerdinnn belki de 2 tane ama şimdi yarsını yemişsin yarısı da arkadaş çokk paylaşımcı olduk valla hem de küçükmüşşşafiyet olsun regl öncesi oluyor böyle ben de arada 1-2 karecik bitter yiyorum meselaaa:86::86::86:ama bence bundan sonrası için muzzz tarçınnnn ye hem çok lezzetlioluyo hem de en azından daha zararlı şeyler yememiş olursunnnbol tarçın tüket tatlı buaralarrr, kuru eyveler de çok güzel gideriyor tatlı isteiğini yaban mersini özellikle çok etkili

inşallah canım yaa inşallah
bide hasta olmasaydım tam süper olacaktı ama neyse artık

Canım inşallah atlatırsın biran önce boll boll portakal yeee bahar geldi vücut direnci düşüyo hava değişimden heryerin ağrıyosa ondandır boll boll meyve tatlımmm

:84::84::84: çoooooooooooookkkkkkkkkkk üzüldüm....ama mecburen yemeyeceğim.tamam.ozaman 5 li rakama düşünce bu benim ödülüm olsun.....

hahhh aferiiiiiiiiiiiiin bak inan çok mutsuz olurdun yeseydinnn vicdana zabı çekerdin bak okadar dikkat ediyosunnn boşver tatlım geçer gider kilolar gidince iskender falan görmez gözünnn bak zaten 62sin 5lileri görünce ödül ver süperr işteee

ooooooooooooooooooooo
eskiden olsa hergün çikolata alırdım kantinden rulokat alırdım...şimdi arkadaşlar dondurma yiyor ben listenin en başında yer alırdım..ama değil hergün yemek artık hemen hemen 2 ay oldu ilk kaçamağım desem yalan olmaz herhalde...akşam tarçınlı süt içtim bu akşamda içerim acuuukkk..kaysım bitti yine almam lazım unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…