aa evet sude onun markası greenwood idi oda botany gibiydi ama ben form çayı içmiyorum sinamekinin kokusu midemi bulandırıyor kayısı +su formülü daha leziz ve saglıklı geliyorevet canım haklısın bugün içtim yarın içmem.zaten sabahları kaysı ve suda tüketiyorum.günde 2,5 litrede su içiyorum.bu bimde olanlardan değil o farklıydıbence....
ooooooooooooooooooooo
eskiden olsa hergün çikolata alırdım kantinden rulokat alırdım...şimdi arkadaşlar dondurma yiyor ben listenin en başında yer alırdım..ama değil hergün yemek artık hemen hemen 2 ay oldu ilk kaçamağım desem yalan olmaz herhalde...akşam tarçınlı süt içtim bu akşamda içerim acuuukkk..kaysım bitti yine almam lazım unutuyorum
Fambıııııııııııııııık napıyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn:86::86::86::86:
hugocuk nirelikte yauuuuuuuuu:86::86:
nugiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86:
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlaarrrrrrrrr:86::86::86:
Fambıııııııııııııııık napıyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn:86::86::86::86:
hugocuk nirelikte yauuuuuuuuu:86::86:
nugiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86:
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlaarrrrrrrrr:86::86::86:
bak neruşşşş bu sana gelsinnnnnnnn
ne mektup ne selammmmmmmmmmmmmmm geliyor sendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
söyle de bileyimmmmmmmmmmmmmm bıktın mı bendeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
oyyyyyyyyyyy görmemişimmmmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiii özür dileriiiiiiiiiiiiiiiiimmmm hiç olur muuu sen benimmm bitaneciğimsinnnnnhiç bıkarmıyımmmmmmmmmmm
sensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ne tadııı baharınnn yazınnnnnnnn ömrünnn ne anlaı kalııııııııııııırrrr fambıksızzzzzz nedir haliiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
burdayım kuzu ıhlamur yaptım kendime şimdi şekersiz onu içicem bende sonrada portakalı soydum boğazıma koydum diyip yiyeceğim
slmkızlar neediyonuzzzzz
oyyyyyyyyyyy görmemişimmmmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiii özür dileriiiiiiiiiiiiiiiiimmmm hiç olur muuu sen benimmm bitaneciğimsinnnnnhiç bıkarmıyımmmmmmmmmmm
sensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ne tadııı baharınnn yazınnnnnnnn ömrünnn ne anlaı kalııııııııııııırrrr fambıksızzzzzz nedir haliiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
Canım inşallah atlatırsın biran önce boll boll portakal yeee bahar geldi vücut direnci düşüyo hava değişimden heryerin ağrıyosa ondandır boll boll meyve tatlımmm
hahhh aferiiiiiiiiiiiiin bak inan çok mutsuz olurdun yeseydinnn vicdana zabı çekerdin bak okadar dikkat ediyosunnn boşver tatlım geçer gider kilolar gidince iskender falan görmez gözünnnbak zaten 62sin 5lileri görünce ödül ver süperr işteee
Ben de bir elma yedim şimdi..
ay ne olduysa bugün iştahım kapandı benim...
akşam eve gidince açılacak sanırım ama neyseki evde bişi yok...
sağol canım
bademciklerim şişti, niye şişti anlamasamda
o da her yerimi ağrıtıyo benim
akut tonsilit var ben de
kemiklerime vuruyo bademciklerim ağrıdığında
ben de şimdi 1 elma yedim ara olarak
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ...son durumu yazıyorum size....çikolata küçüktü ve yarısı yedim diğer yarsıını arkadaşa verdim...yemezsem daha kötü olacaktım..şekersizlik sinir verdi...zaten reglin stresi var üzerimde olucakmıyım olmayacakmıyım diye..
canım çorba yok mu peki evde içebileceğin
ben de içicem akşam bi çorba
boğazıma iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?