60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çok acıktım ama tutmalıyım kendimi.yapcak işim olunca yada dışarda eziyosam yemek pek aklıma gelmıyo ama boş oturunca karnımın sesini dinliyorum galiba....işlerimiz yok bu ara.film izliyodum ama mudur gelince izlemeyı bıraktım tabı

çok acıkınca kendime"kız nasıl oruç tutuyodun açlıktan ölmezsın merak etme"diyorum.:126::103:

arkadaşlar canım ne zamandır iskender istiyor.yesem birşey olurmu....ye derseniz eşimi arayıp akşam yemeğine davet edeceğim....

bence ye kendine bir mola vermiş ol yarın sporla ve yediklerine dikkat edere topralarsın.İçin rahat olsun diye tereyağ ve sos döktürme olur biter.
k

beş badem 1 bardak yeşüüüllçay ve bir hurmamla ara mı ediyorum iki de kuru erik atabilirim aazima

geçmiş olsun esw bende bademciklerim için aylık iğne yaptırıyorum bilirim o ağrıları az çok

sağol nugicim
haklısın canım
benim her zaman olmuyo ama olduğunda çok kötü oluyorum ama
bu kemik ağrısı geçen sene başladı bende

Yok canım ya.. bu akşam balık yiyecek bizimkiler..
ben de salatayla idare edeceğim artık..
Sen tabi ki iç çorba boğazını yumuşatır belki..

afiyet olsun canım
inşallah canım yumuşatsın diye umuyorum

amore_eterno ben sormadan yazmışsın birazını

hugocuk da yok offf ya noldu bu gruba.eskiden sayfalar arttıkça nasıl okuyacam diye debelenırdım şimdi de keşke sayfalar dolsa diyorum

sağol canım
bademciklerim şişti, niye şişti anlamasamda
o da her yerimi ağrıtıyo benim
akut tonsilit var ben de
kemiklerime vuruyo bademciklerim ağrıdığında

ben de şimdi 1 elma yedim ara olarak

Anladım canım geçmiş olsunnnn inşallah en kısa zamanda iyileşirsin de düzenine kavuşursunn

canım aç durmak da iyi değil senin yanında kuru meyve,taze meyve,yoğurt ya da enn kötü ihtimalle diyet bisküvi yok mu tatlım yani illa 3 ana 3 ara öğün olucak diye bir şart yok aç olmak da iyi değil 4-5 tane tuzsuz fındık ya da badem 15-20 beyaz leblebi,kuru erik,kayısı hurma bu tür şeyler yiyebilirsin acıkıncaaa

beş badem 1 bardak yeşüüüllçay ve bir hurmamla ara mı ediyorum iki de kuru erik atabilirim aazima

ohhh afiyet olsunnn cınımmmm çok güzelmişş ben de 17 gibi yapıcam ara elma yemeyi planlıyorum yanında 1-2 kaşık yooorttt

hugocuk da yok offf ya noldu bu gruba.eskiden sayfalar arttıkça nasıl okuyacam diye debelenırdım şimdi de keşke sayfalar dolsa diyorum

canım bu ara herkeste bir hastalıkk ve işlerde de yoğunluk avr inşallah en kısa zamanda normale döneriz havalar da çarptı bizi sanırımmmm bol boll nazar boncuğu konduryaım bari şuraya

akşam yimeemide yiyim hepiciini yazıcam şeker de sen neden soruyorsun ki çok mu şey oluyor her gün listemde

bizzat!! kendi!! şahsıma!!! aitttt fambığa özell besteledim tabüü küüüüü:86::86:

neruşummmmmmmmmmmmm bu nugi bizi kıskaniyyyyyyyyyyyyyydur üçümüz tepinelim bari:118::118::118::118::118:
bak biz yokuz diye sayfalar akmıyormuş ona göre,haftaya bir hızla başlayalımmm,uçüşturalım sayfaları
1 portakal yidim ben deeeeeeeeeeee,şöle yedim hem de

Herkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere.kilo bildirimini ne zaman yappıyoruz çıkmadan son bir soru

bravoooooooooooo
doğru söylüyorsun

iveeet ben de kararında olmak kaydıyla haftada 1 kaçamak yapmaktan yanayım hem vücut şaşırıyor hem de gözümüz dönmez aa işte kararında olacak

tabirin yerinde canım resmen gözüm dönmüştü ve gerginim zaten çok fena oldum..ya gözümün önünden künefeler geçiyor sanki çok kötüdümmm..neyse şimdi iyiyim

hımmm kıskandııı ivettttt bence de bi oynayalımmmmm:118::118: evet sakin geçti 2 haftadır olmaz böylee yazdıkçaa veriyoruzzz sayfalar aksııııııııııııın neşeyleee ohhh kilolar yağlar gitsin inşallahhhhhhh:13::13::13:

Portakalı dilimleyen ellerini yiyyen ağzını yirimmmm bak böleeee:125:

Herkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere.kilo bildirimini ne zaman yappıyoruz çıkmadan son bir soru

canım herkes istediği zaman genelde verdikleri zaman bildiriyorlar.haftada yada 10 günde bir tartılıyoruz işte verdiysek yazıyoruz...herkesin kendine belirlediği tartılma günü var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…