arkadaşlar canım ne zamandır iskender istiyor.yesem birşey olurmu....ye derseniz eşimi arayıp akşam yemeğine davet edeceğim....
geçmiş olsun esw bende bademciklerim için aylık iğne yaptırıyorum bilirim o ağrıları az çok
Yok canım ya.. bu akşam balık yiyecek bizimkiler..
ben de salatayla idare edeceğim artık..
Sen tabi ki iç çorba boğazını yumuşatır belki..
:44::44::44::44::44::44::44::44::44: bunu kim söylüyoki yoksa senmi uydurdun
bazen kendimize jestlerde yapmalıyız yoksa bu diyet çekilmez
sağol canım
bademciklerim şişti, niye şişti anlamasamda
o da her yerimi ağrıtıyo benim
akut tonsilit var ben de
kemiklerime vuruyo bademciklerim ağrıdığında
ben de şimdi 1 elma yedim ara olarak
kızlar ben çok acıktım ama tutmalıyım kendimi.yapcak işim olunca yada dışarda eziyosam yemek pek aklıma gelmıyo ama boş oturunca karnımın sesini dinliyorum galiba....işlerimiz yok bu ara.film izliyodum ama mudur gelince izlemeyı bıraktım tabı
çok acıkınca kendime"kız nasıl oruç tutuyodun açlıktan ölmezsın merak etme"diyorum.:126::103:
beş badem 1 bardak yeşüüüllçay ve bir hurmamla ara mı ediyorum iki de kuru erik atabilirim aazima
amore_eterno ben sormadan yazmışsın birazını
hugocuk da yok offf ya noldu bu gruba.eskiden sayfalar arttıkça nasıl okuyacam diye debelenırdım şimdi de keşke sayfalar dolsa diyorum
akşam yimeemide yiyim hepiciini yazıcam şeker de sen neden soruyorsun ki çok mu şey oluyor her gün listemdeamore_eterno ben sormadan yazmışsın birazını
hugocuk da yok offf ya noldu bu gruba.eskiden sayfalar arttıkça nasıl okuyacam diye debelenırdım şimdi de keşke sayfalar dolsa diyorum
bizzat!! kendi!! şahsıma!!! aittttfambığa özell besteledim tabüü küüüüü:86::86:
bence ye kendine bir mola vermiş ol yarın sporla ve yediklerine dikkat edere topralarsın.İçin rahat olsun diye tereyağ ve sos döktürme olur biter.
k
yok canım ben vaz geçtim .arkadaşlar yeme dedi....artık 5 li rakamlara düşünce kendime ödül vereceğim.....
bravoooooooooooo
doğru söylüyorsun
neruşummmmmmmmmmmmm bu nugi bizi kıskaniyyyyyyyyyyyyyydur üçümüz tepinelim bari:118::118::118::118::118:
bak biz yokuz diye sayfalar akmıyormuş ona göre,haftaya bir hızla başlayalımmm,uçüşturalım sayfaları
1 portakal yidim ben deeeeeeeeeeee,şöle yedim hem de
Herkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere.kilo bildirimini ne zaman yappıyoruz çıkmadan son bir soru
akşam yimeemide yiyim hepiciini yazıcam şeker de sen neden soruyorsun ki çok mu şey oluyor her gün listemde
hee bileyim de ona göreyok be.altta ismını gördum sorım dedim bide acım dedimya aklım yemeklerdeydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?