neruşummmmmmmmmmmmm bu nugi bizi kıskaniyyyyyyyyyyyyyydur üçümüz tepinelim bari:118::118::118::118::118:
bak biz yokuz diye sayfalar akmıyormuş ona göre,haftaya bir hızla başlayalımmm,uçüşturalım sayfaları
1 portakal yidim ben deeeeeeeeeeee,şöle yedim hem de
hee bileyim de ona göre
canlarım ben kaçar...akşam görüşürüz görüşemezsek artık yarın.....öpüyorum hepinizi.bayyyyyyyyyyy...:79::80::79::80::79::80::79::80::79::80::79: :92: :92: :92:
kızlar ben çok acıktım ama tutmalıyım kendimi.yapcak işim olunca yada dışarda eziyosam yemek pek aklıma gelmıyo ama boş oturunca karnımın sesini dinliyorum galiba....işlerimiz yok bu ara.film izliyodum ama mudur gelince izlemeyı bıraktım tabı
çok acıkınca kendime"kız nasıl oruç tutuyodun açlıktan ölmezsın merak etme"diyorum.:126::103:
açım ama gülebiliyorummmmmmmmmmm:103:
neruda
canım zaten 200 gr lıght yogur tve bi elma yedım ara ogun olarak ama hala açtımbende suyu dayadım kafama.mide boşken daha bi zor oluyo içmek. bide çilekli form çay yaptım içim diye.ama begenmedim.koklaya koklaya doydum bende :81:zaten 5 gibide işyerinden çıkcam.yanı bu krızı atlattım sanırım en azından şimdilik.şimdi dışarda yuruyunce rahatlarım...
canlarım ben kaçar...akşam görüşürüz görüşemezsek artık yarın.....öpüyorum hepinizi.bayyyyyyyyyyy...:79::80::79::80::79::80::79::80::79::80::79: :92: :92: :92:
açım ama gülebiliyorummmmmmmmmmm:103:
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti umarım çok iyi geçmiştir. Beni sorarsanız çok mutluyummmmmmmmmmmmm huzurluyummmmmmmmm nazarlardan korusun Rabbim
bugün öğleye kadar dersim de yoktu ohhhhhhh tertemiz havada işlerimi halletmek için koşturdum saçıma da şekil verdirdim kestirdim bir de gölge yaptırdım . gardrobuma arada birşeyler ekleyip hediyeler veriyorum kendime bu sefer de saçıma şekil verdim tam olsun dedim
öğleden sonra okula okul çıkışı biraz alışveriş biraz da günümüze takıldım eve geliverdim.
biraz geçmişe bakayım bakalım
aç durmasana güzelim ye bişiler sora bi defter al şunu 100 kere yaz tokum tokum tokum tokum tokum tokum...........
tapir neruşum napiyosun bakiyim:86:
tapir neruşmuoysaki ben kepçeci başı nugi napıyosun demeni umardım
tapir neruşum napiyosun bakiyim:86:
tapirrr ne kızzz delüüüüü iyiyimmmm sen napannn hugoooooooooooo:86::86::86::86:
bu bahar beni tuhaf yaptı. dişimde var hepiciği üstüste geldi. silkelenip kendime gelmem lazım
bilmiyorumkihoşuma gider böyle severim çoğu zaman :86:
bahar çarptı beni. lodos yemiş hamsi balığı gibi sersemledim karaya vurdum :86:
ohhhhhhhhhhhhhhgülze güle kullan farmisyommm emini çok yakışmıştırrr
Benim de boyata zamanım geldi bu kez kuaföre gideyim diyorummm hep kendim boyarım bukez gidicem biraz kestiricemmm çikolata kahve yapıcam zaten öyle de boyanması lazım artıkk ama şekil verdirmem sanırım ziraa kıvırcık model pek bellie tmez kendilerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?