60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiçde gıskanmıyom hadi tepinelim bakammmm :118::118::118::118::118::118::118:

neruda
canım zaten 200 gr lıght yogur tve bi elma yedım ara ogun olarak ama hala açtımbende suyu dayadım kafama.mide boşken daha bi zor oluyo içmek.bide çilekli form çay yaptım içim diye.ama begenmedim.koklaya koklaya doydum bende :81:zaten 5 gibide işyerinden çıkcam.yanı bu krızı atlattım sanırım en azından şimdilik.şimdi dışarda yuruyunce rahatlarım...

canlarım ben kaçar...akşam görüşürüz görüşemezsek artık yarın.....öpüyorum hepinizi.bayyyyyyyyyyy...:79::80::79::80::79::80::79::80::79::80::79::92::92::92:

açım ama gülebiliyorummmmmmmmmmm:103:

canım biraz bişeyler atıştır aç durmakta iyi değil akşam yemeğine saldırısın bu sefer fazla yersin e o zamanda karnın şişer sığınamazsın küçük bi ara yap bence sen

Hımm iyi bari neys ekii ama olursa diretme 1 ara yapıcam diye kuru meyve falan at ağzına

canlarım ben kaçar...akşam görüşürüz görüşemezsek artık yarın.....öpüyorum hepinizi.bayyyyyyyyyyy...:79::80::79::80::79::80::79::80::79::80::79::92::92::92:

cicimmm güle güleeeeeeeeeeee görüşmek üzreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti umarım çok iyi geçmiştir. Beni sorarsanız çok mutluyummmmmmmmmmmmm huzurluyummmmmmmmm nazarlardan korusun Rabbim
bugün öğleye kadar dersim de yoktu ohhhhhhh tertemiz havada işlerimi halletmek için koşturdum saçıma da şekil verdirdim kestirdim bir de gölge yaptırdım . gardrobuma arada birşeyler ekleyip hediyeler veriyorum kendime bu sefer de saçıma şekil verdim tam olsun dedim
öğleden sonra okula okul çıkışı biraz alışveriş biraz da günümüze takıldım eve geliverdim.
biraz geçmişe bakayım bakalım

ohhhhhhhhhhhhhhgülze güle kullan farmisyommm emini çok yakışmıştırrr
Benim de boyata zamanım geldi bu kez kuaföre gideyim diyorummm hep kendim boyarım bukez gidicem biraz kestiricemmm çikolata kahve yapıcam zaten öyle de boyanması lazım artıkk ama şekil verdirmem sanırım ziraa kıvırcık model pek bellie tmez kendilerii

aç durmasana güzelim ye bişiler sora bi defter al şunu 100 kere yaz tokum tokum tokum tokum tokum tokum...........

bu bahar beni tuhaf yaptı. dişimde var hepiciği üstüste geldi. silkelenip kendime gelmem lazım

bu bahar beni tuhaf yaptı. dişimde var hepiciği üstüste geldi. silkelenip kendime gelmem lazım

ayynen cınımmmm dün çok neşeliydim bugün bir durgunluk varr çarptı havalrrr sarhoş gibiyimm ama baharı seviyorummmmmmmm

bilmiyorumki hoşuma gider böyle severim çoğu zaman :86:
bahar çarptı beni. lodos yemiş hamsi balığı gibi sersemledim karaya vurdum :86:

hımm tiam o zaman tapicik de olabilerrrrrben de öyle yapıııveeedimmm anlıyorum ben de sürüdeki diğer hamsilerden biriyim sanırım:104::104::104:

neruş benim minik yaramaz erkek kuşum burnumu öpüyo yeni öğrenmiş kafamı uzatınca burnumu öpüyo biz öğretmedik kendi öğrenmiş

sağolasın canımcım hülyaya msn de gösterdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…