neruş benim minik yaramaz erkek kuşum burnumu öpüyoyeni öğrenmiş kafamı uzatınca burnumu öpüyo biz öğretmedik kendi öğrenmiş
canım yaaaamaşallah tabii böyle ilgili sevgili olunca onlar da bıcır bıcır öğreniyolar demek ki yenişeylerrr ne güzelllll
sen nerdeydin bu saate kadar bütün gün görünmedinnnn:26::26:
ızgara yaptım sonra hürremi izledim geldim
regl yaklaşıyo bu ay zor geçecek gibi regl krizi için.
verdiğim tarife kivi eklemeyin:120:
kıyamam afiyet olsun canımarkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ...son durumu yazıyorum size....çikolata küçüktü ve yarısı yedim diğer yarsıını arkadaşa verdim...yemezsem daha kötü olacaktım..şekersizlik sinir verdi...zaten reglin stresi var üzerimde olucakmıyım olmayacakmıyım diye..
sağol canım
bademciklerim şişti, niye şişti anlamasamda
o da her yerimi ağrıtıyo benim
akut tonsilit var ben de
kemiklerime vuruyo bademciklerim ağrıdığında
ben de şimdi 1 elma yedim ara olarak
kıyamam afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti umarım çok iyi geçmiştir. Beni sorarsanız çok mutluyummmmmmmmmmmmm huzurluyummmmmmmmm nazarlardan korusun Rabbim
bugün öğleye kadar dersim de yoktu ohhhhhhh tertemiz havada işlerimi halletmek için koşturdum saçıma da şekil verdirdim kestirdim bir de gölge yaptırdım . gardrobuma arada birşeyler ekleyip hediyeler veriyorum kendime bu sefer de saçıma şekil verdim tam olsun dedim
öğleden sonra okula okul çıkışı biraz alışveriş biraz da günümüze takıldım eve geliverdim.
biraz geçmişe bakayım bakalım
canım biraz bişeyler atıştır aç durmakta iyi değil akşam yemeğine saldırısın bu sefer fazla yersin e o zamanda karnın şişer sığınamazsın küçük bi ara yap bence sen
Hımm iyi bari neys ekii ama olursa diretme 1 ara yapıcam diye kuru meyve falan at ağzına]
canım agzıma atacak hiçbişey yoktukı yanımda:2:
aç durmasana güzelim ye bişiler sora bi defter al şunu 100 kere yaz tokum tokum tokum tokum tokum tokum...........
koptummmmmmmmmmm evde tek başına kahkahalar attım vala.:90::86:
neruş bu dişler bi hoş yaptı beni. sanırım gerl sendromu oldu bu sefer. olmuyordu biliyosun sorunsuz geçiriyordum ama bu sefer böyle oldu bende dediğim gibi pekmezli puding yaptım çok hoş oldu. 2 kaşık yedim kesti. nedense böyle oldum bu sefer. kivisiz çok hoş oluyosade yani ama dediğin gibi hurmalıda güzel olur aslında. ben sade beyendim sanki kakaolu karamel tadında bişey oldu pekmez olarak keçiboynuzu pekmezi kullandım
neruş abinle konuştunmu varmıymış başka göğüs egzersizleri canım.
biraz peynır zeytın salama yumuldum yınede iyi sayılırım.karnım şiş değil henüzeşimde geç gelcekmiş o olmayınca caım sıkılıyo daha çok yemek düşünüyorum
Hımm iyi bari neys ekii ama olursa diretme 1 ara yapıcam diye kuru meyve falan at ağzına]
canım agzıma atacak hiçbişey yoktukı yanımda:2:
koptummmmmmmmmmm evde tek başına kahkahalar attım vala.:90::86:
canımm bugünki duruu bir daha yaşamamak için (zira salam ve zeytin de oldukça kalorili) yanına kuru meyve kuru yemiş falan al mutlaka ve acıkmayı beklemden 2 arada olsa yap ve ye onlardan inan daha hasarsız atlatmış olursunn bugün böyle olmuşş,ama başka bir gün evde daha kalorili bişeyler olursa dayanamayıp yiyebilirsin bunlar hepimizin başına gelen şeylerr önlem almmız şarttyoksa nasıll hepberaberr sağlıklı incecik fıstıklar olabilirizzz:13::13:
Merhaba 67,5 ile ben de başladım bugün, yeni doğum yaptığım için sıkı diyet yapamıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Günde 1 saat yürüyorum. Akşam;
Bol salata,
Haşlama brokoli,
3 çatal eşimin tavuğundan parça,
Yarım bardak kola zero içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?