60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnım sen urfalımısın. ibrahim tatlısesin durumuna üzüldünmü. valla ben urfalı değilim ama üzüldüm açıkçası. yakından takip ediyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır kızlar nasılsınız ben iyiyim şükür menülerimi yazayım
akşam
1 ,5 kepçe mercimek çorba
4-5 dal karnıbahar yemeği
salata
sonra
bir su bardağı tarçınlı süt
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
1 kk peynir ve bir küçük domates ve 2 dilim ekmekle yapılmış yağsız salçasız tost
bir su bardağı ayran

günaydın kızlar sabah erkenden kalktım balkonu temizledim camları sildim dışardan balkondan. birazdanda salonu süpürürüm erken daha ses olupta millet rahatsız olmasın :81:

harikasın valla maşallah süpersin...
sabah sabah iyi azim bende yarın bir güzel temizlik yapacağım görümcemde gelecek birlikte bir bahar temizliği yaparım.arkasından da kuaföre gider oh bir güzel güzelleşir gelirim...

üzülme canımcım hayırlısı olur inşallah

cnım sen urfalımısın. ibrahim tatlısesin durumuna üzüldünmü. valla ben urfalı değilim ama üzüldüm açıkçası. yakından takip ediyorum

yok aslında urfalı değilim elazığlıyım fakat urfaya gelin geldim...kendisini çok fazla sevmem ama şarkılarını sesini çok beğenirim.o yüzden çok üzüldüm.inşallah tez vakitte iyleşir.sevmesemde kimsenin ölmesi asla istemem....

aaaaaaaaa arkadaşlar kusura bakmayın sabah kahvaltımda 2 dilimde kepek ekmek yemiştim yazmayı unutmuşum....

günaydın canım akşamki pilavı yada ekmeği yemesen olurmuş afiyet olsun canım.ama şunuda söyliyeyim eğer spor yapıyomuydun hatırlamıyorum yapıyosan menü iyi ama yapamıyosan biraz fazla akşam için

yaramaz kuşum duvar saatini düşürdü bi çaktı saat yerde. şimdi yerde saati arıyo heralde yerine takacak ufacıklar ama yaramazlıkları çok

canım afiyet olsun....

afiyet olsun canımmmmmmmm
günaydın fambıkım
kız ben kalanchoeyi çok özledim valla gelsede bian önce kavuşsak
günaydın canımmmmmmmmmmmm,evet özledik valla,o gelene kadar 1-2 kilo versem bari,bıraktığı gibi duruyorum
güzel olmuş fambık afiyet olsun.akşam menüsü nerde :26:yoksa kaçırdında yüzünmü olmadı yazmaya

akşam menümü pek yazmıyorum son zmanlarda ama yazayım hadi

akşam 19.30de evdeydimmmmm
okulda 1 küçük muz yedim

eve gelince
1 kk light beyaz peynir
5 zeytin
5 fındık
5 şekerli leblebi
salata
2 adet peynirli kraker
arada da
1 büyük kupa light süt içtimmmm

hııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:44:

normalde yapmıyorum.ama dün bende yanlış yatığımı anladım.pilavı yemesemiydim dedim.fazla geldi o yüzden dün 45 dak fitness yaptım.yeterli geldimi bilmiyorum.ama birdaha aynı hataya düşmeyeceğimden eminim...

hııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:44:

noldu kızzz,benim akşam menüleri böle biliyosun napimmmmm artık kilo vermemi engellese de böyle az ve alakasız şeyler yemek yinede böyle beslenmek zorundayım malesef,offffffffff okul bitsede kurtulsam

Günaydınn kızlar nasılsınız bakalımm .. benim bugün reglin 2. günü her zamanki gibi agrım var ve halsizim ama keyfim dışarıdaki kapalı havaya ve yarın çalışacak olmama ragmen iyi cünkü bu akşam kocişim geliyoo
bu sabah biraz geç kalktım 06.50 gibi yatagımın baş ucunda bitter çiko vardı ondan bir diş aldım sonra bir bardak su içtim..

07:20 kahvaltı ;
1 kupa şekersiz siyah çay
1 adet yumurta ve iki ince dilim light sucukla omlet
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
1 tk peynir ezmesi salatası
2 küçük domates ve bol nane + maydonoz
1 çk yeşil zeytin ezmesi

sonrasında üzerine bir miktar tarçın döktügüm 1 adet muz ve kiwi ile yaptığım meyve salatamı yedim. neruuuş çok güzel oldu kııız hep regli ken ye ye diyodun ya sonunda dinledim seni akşam yemedim ama sabah yedimmm

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

sagol farmisyommmm
arkadaşlar ya rejime başlayalı tam 1 ay 5 gün olmuş veee ben sadece 2 kilo vermişim...:84::84::84::84:

sudecim bu bir ayda 2 kilo demek ki gayet iyi neden şikayetçi oluyorsun ki. bende ayda maksimum bu kadar verebiliyorum diyetisyenler de haftada 500-1000 kg maksimum verilmesi lazım diyor bende üzülmeyi bırak ve sevin tepin kızzz donlar sütyenler sallansınnn :92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…